Hibernáció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Csak valaki írta hogy azt csinál, de attól függ hogy érti, mert szerintem olyat mint pl a kén, nem tud.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
ja tényleg #52 :P
mellesleg ha valaki kérdené, nem meddõ dolgokon vitázunk hogy 'mi lenne ha fénysebesség közelében utaznánk és akkor küldõ idõ meg belsõ idõ meg mittudomén' , ezek igenis keményen ki lettek próbálva összehangolt atomórákkal, és ûrhajókkal.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
De tod mit, majd holnap kipróbálom, írok ha végeztem :)
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Nuki: <#idiota>#idiota>
Sz4bolcs: Az életfolyamatok zajlanak, csak sebességük radikálisa csökken. Igy öregszik a test, csak elég lassan, hogy ne legyen számottevö.
on:
van rá másik mód. építessz egy közel fénysebességgel repülõ ûrhajót, és amíg 1 évet repülsz vele eltelik itt 200.
Vagy pl. az Androméda-köd 2 millió fényév, de kellõen gyors ûrhajóval emberi idõ alatt megjárható lenne. Csak amíg te öregednél 10 évet, itt eltelne 4 000 000 (és mehetnél állatkertbe mint õs-õs-õsember :D)
Szal hibernálni még mindig egyszerûbb.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
a kérdés csak annyi, hogy a hibernáció alatt öregedik-e a test. Mert ha igen, akkor hiába ver 1et a szív percenként..
szerintem a hibernálás mélyfagyasztással tuti nem, inkább vegyi anyagokkal oldhato meg. (ld.:#9) Ezt azért egy mélyfagyasztásnál nehéz kiküszöbölni. A test, meg már tudjuk, képes magát hibernálni. Nem kóma, hibernácio. Percenként 1 szivverés, stb.. Mintahogy most már a kómát is képesek vagyunk mesterségesen létrehozni, elöbb-utobb az is menni fog.
Ötletek?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
#39: ennyire nem vagyok penge angolból, próbáltam olvasgatni a FAQ for Scientists részt dehát .... :| :o
konkrétum esetleg? nem volt mellé valami technikai hablaty?
Yo, Bitch!
Na, de ez atopic nem SP-rõl szól :)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Valahol érthetõ, ha valakinek 40 évesen gyógyíthatatlan baja van és pár héten belül úgy is meghalna az mit veszíthet?
Eldob pár gyötrelmes hetet a hátralévõ életébõl és egyszer, majd, talán, lesz olyan technika amivel ki tudják majd olvasztani, rendberakják a károsodásokat és meggyógyítják és élhet még 60-80 évet a jövõben <#vigyor2>#vigyor2>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.