XBOX360-LIVE BANNED START!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van rá megoldás. Játssz eredetivel!

Remélem lesz valami megoldás erre a ban dolgora...
Ewergo
Látod, a ps3 topicban már ezt nem tudtad volna meg.

hi
király ez a fórum megtanultam azt is hogy nem y-al kell írni hogy hi :P

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Ott a pont.

Papesz

Nem nagyon talalni se megerositest, se nem tagadast arrol, hogy a chipet detektaljak-e vagy nem.

Tovabbra is tartom, ha Live-ozni akarsz, akkor nem erdemes se flesselni, se chipelni. Elobb-utobb (inkabb elobb) ugyis kivagnak. Ha mar beprobalod, akkor mindenkeppen harom honapos elofizetest vegyel, szerencsevel annyit kihuzhatsz.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

lenyeg, hogy tanulj belole. Igazan hulye akkor leszel, ha meg egyszer leirod y-al. Akkor mar vicc nelkul.

Most akkor mi a szitu? csipelt gepek mennek, flash-eltek nem?
Csippeltnek mi a hatranya? mar a flesse szemben?
áhh nem szivom
úgy tünt
én kérek elnézést:)

tejföl
Szerintem viccnek szánták. Ne szívd mellre!

BAD Boys

nem tudom mindig is így írtam meg sokan mások is így írják
de hát ez van hülyék vagyunk mi magyarok de szerintem fõleg azért vagyunk hülyék mert folyamat 1mást fikázzuk tisztelet a kivételnek

Ewergo
Gondolom sokan a "my"-hoz asszociálják.: ha my, akkor hy...

köcce szépen naon kedves vagy

:D

Zsoltika 007
<#vigyor1>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Ez úgy van, hogy meg kell nézni, ki írja ipszilonnal a 'Hi'-t. Aki igen, az magyar, már fel is veheted barátnak. Másik ilyen buta nép nincs. <#ravasz1>

Papesz

ohh köszönöm felveszlek
:)

tejföl
Ha felveszel a barátlistádra, találkozhatsz sok jó arccal este egy COD3 party keretében.

BAD Boys

hy mindenkinek
arra lennék kiváncsi hogyan találhatok magyarokat a live-on
mondjuk cod3 vagy gears of war játékokban

nemtom... mert nekem ban volt :( aztán most haverral lehet, h cserélek, neki is flash van, de akkor visszarakatom az eredetit+ chip, aztán remélem jó lesz...

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

egy probat meger (nem a chip, az eredeti firmware)... sokat nem veszthetsz vele.

jaws30

jaws30
szerintem akkkor menni fog!de csak akkor , ha nem magyar ként regelsz(xbox live)!

tejföl
Én tudok olyan géprõl ami csak a nagy bann után ment fel a live-ra, még a flash is rajta van, azóta is mûködik. Igaz, hogy azóta kizárólag eredeti játék volt benne.

BAD Boys

Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy flashelt gép, ami még soha nem látott live-ot, arra hogyha visszarakom az eredeti firmware-t, és chipeltetem, akkor menni fog a live? vagy mostmár a chipelt gépek sem usszák meg?

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

igen, ugy semmi gond... tiszta geppel nem erhet baj.

Szeva srácok van egy eladó Falsh Hitachi Xbox360 nincs live tiltva!!

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

jaws30
de most , ha nincs chipelve se flashelve akkor lehet live játszani?de úgy ,hogy nem magyarként (pl:.amcsi ként) regisztrálok xbox live?

franc tugggya, hogy detektaljak-e a chipet... Nem lennek meglepve, ha igen. Olvass utana a nemzetkozi forumokon, mit irnak azok, akiknek chipjuk van. Szerintem kicsi az eselye, hogy nem bannolnak. Valoszinu a chipet a legegyszerubb detektalni, foleg, mert miota megjelent nem nagyon fejlesztettek rajta a fless miatt.

jaws30
nincs csak chipelve van!És úgy regisztrálok hogy nem a magyar címet adunk meg!xbox live ,akkor nem lesz banned?

Hát most beleugrani végképp nincs értelme az biztos.Kis kivárással esetleg,hogy ha már látszik hogy egyáltalán valóban használ-e,és a MS mit lép ezután,ha ez mûködik.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Zsoltika 007
Nincs flashelve...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

csak a disclaimert nem linkelte be a kollega, hogy "use with xbox live at your own risk". Eljenek a haromhavonta uj gepet vasarlok, akik annyira birkak, hogy elhiszik, hogy mig biztos vedelem nincs, addig felderithetetlen hack az letezik. megalol.

Ez jó hír ha igaz,csak hát akiket már kinyirt a rendszer (mint engem is <#rinya> ),azok már csak egy új gép vételével juthatnak vissza,és azon használhatják ezt ha mûködik.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hogy mennyiért?!?! :)
Nekem ventit is cseréltek benne, össz 8ért.

tök jó h most üttettem ki egy két hete 5.3 assal 10 ért :S:S:S

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

zippofcy
iXtreme firmware 1.0 for TS-H943 Xbox 360
Media Stealth, Disc-Jitter, Disc-Lockon, FirmGuard, Xbox 360 backup firmware modification!
(v1.0) Defeats all current and some future Xbox Live detection attempts
(v1.0) Boots ONLY Stealth Xtreme Xbox 360 backups
(v1.0) Boots ONLY Stealth Xtreme Xbox 1 backups
(v1.0) Boots all Xbox 360 originals
(v1.0) Boots all Xbox 1 originals on Xbox 360
Defeats all current and some future Xbox Live detection attempts.

RIP mikrofos BANs <#mf1>

(gyk: egyelõre csak Samsung driveos géphez, de jön a Hitachi ill. a BenQ is napokon belül)

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

jaws30
de akkor ,ha nincs flashelve!

Sir Quno Jedi
Hülye addiktok! :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tegnap ujabb 3 srac tunt fel ujra a friend listamon... :) Van itt penz, ha arrol van szo, gepre es jatekra is.

Zsoltika 007
Miért? Szerinted mi hogy játszunk?

zippofcy
Nem lesz.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

jaws30
de attól még lehet még magyarországon játszanni liverõl , ha nem magyarként regisztrálok?

tejföl
Nyugi! Én olyanról nem hallottam, hogy valakit aki eredeti játékokkal és jogtiszta géppel játszott mindig is , kibannoltak volna csak azért, mert nálunk hivatalosan nincs LIVE. Sõt! Olyanok is vígan játszanak, akik vettek egy új gépet, átrakták a wincsesztert és hajrá. Azt azért értem, hogy csalódott vagy, de errõl a legkevésbé az MS tehet. Csak te.

BAD Boys

Ha ezéert csinálták akkor viszont ,ha lesz kishazánkaba is akkor viszont a bannolt gépeket engedje ujra fel különben összefognk es bepereljük az MS a kurva annyával szórakozzon.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Tenyleg nem irtam hogy vettem GOLDot hozza. Sot, ott a szovegben hogy 1 honap GOLD. Figyelmesebben olasni es kevesebbet fikazni a masik hozzaszolasat. Ne lovagolj te azon hogy mennyi szabadidom van, vagy mennyi nincsen. Csak azert irtam hogy nem jatszom ejjel nappal mint egy hulye, ezert nem eroltettem a LIVEra a fellepest. Namarmost ELVILEG azert is bannolhat az MS mert innen nincsen LIVE eleres. Hiaba nincsen fleshelve a gep meg eredeti a szoftver.
Mennyibe kerül egy chipelés?

persze

Vhol azt olvastam, h ez tévhit, bannoltak modchippes gépet is.
Asszem ez onnan indult, hogy aki modchippes, annak nem kellett lehúznia a DVD-olvasót és úgy indítania.

RBJ
nekem is éves goldom 1300 marketpoint volt mégis lebasztak. lesz egyáltalán valami megoldás arra hogy a banolt gépel visszatudjunk menni? gondolok arra hogy nem mindenki teheti meg hogy uj gépet vesz. ha tudom hogy a chip jo akkor azt rakatam volna bele. pedig nem nagyon eroltették.

Linux Mint 13 Cinnamon