XBOX360-LIVE BANNED START!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
http://atwwebmaker.tx.hu/
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
"Elegem van a magányos sétákból!
Fiatal fiú keres gyaloglást meg nem vetõ lányt!"
Nem lehet tudni hogy aki maradt az most elkerülte valami okból a megsemmisitési hullámot,vagy csak egyszerüen még mindig nem ért el az õ "nevéhez" a rendszer.
Multor meg valaki azt irta a neten hogy :
"-Szabadidö hiányában, társközvetitönél keresek társat" 😊
A 3ledes gépet a Microsoft ingyen valahol Prágában megjavította tavaly összel. A Live-on amennyiben jól emlékszem osztrák cím van megadva.
Ha nincs idöd játszani akkor miért vetted? És erre fel még goldot is veszel...!
Ha nem probálod ki, nem tudod meg...ha felmész még mindig ott van hogy vagy bannolnak, vagy nem. És akkor egyböl lenne szabadidöd? Ez kissé nevetséges. Furcsa de vannak olyan szavak, amik kapcsolatba hozhatók a Xbox-al mint pl. : single player, offline, split screen...
Ezzel mindenki ellehet addig míg C4E ki nem adja a BANbiztos új firmwaret, meg le nem tisztázódik mi alapján is bannolnak pontosan. Talán még addig is míg beindul a magyar Live 😊
A modchipet pedig a drive seggére kell beforrasztani ... eddig elég macerás volt de nemrég adtak ki hozzá vmi speckó kábelt. Állítólag USBn lehet upgradelni is. De amíg nem biztos hogy mit néz a mikrofos addig érdemesebb várni szvsz.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
ha ujra reggelek, akkor tudok live-olni? vagy végleg annyi ezen a gépen...
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
én kb másfél hete nem csatlakoztam live-ra, most le akarom szedni a DiRT demo-t, és bekapcsolom a gépet, bejelentkezik a profilom, de a live nem. Ennyi volt akkor a Live-ozásom? <#szomoru1>#szomoru1>
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
BAD Boys
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Bocs de az értetlenséged kezd idegesítõvé válni.
Nem az achivment pontjaim miatt ragaszkodom a profilomhoz, hanem, mert :
"Azért van szükségem a profilomra, mert a microsoft pontokért vásárolt tartalmak ahhoz vannak hozzárendelve. Árkád játékok, fizetõs pályák például. És ahogy olcsi is írta a live elõfizetésem is. Még ha a wincseszter tönkre is megy ne adj isten, egy másikra simán letölthetek mindent ingyen. Már ha a profilom nincs tiltva. Bízom benne, hogy kielégítõ választ sikerült adnom."
Mostmár érted, vagy írjam szótagolva??????
BAD Boys
2. nem szándékozom ezek után a mikrofost gazdagítani azzal hogy bármit is veszek Live-on, a fél éves elõfizumból 4 hónap már letelt úgyis, az eddig megvett 2 játékot (Assault Heroes + Worms) meg már meguntam.
3. még nem néztem ugyan meg de valszeg az én gépem is le fogják tiltani, mindenesetre megvárom az új firmwarét, beflashelem (a logfile már úgyis megvan szal mind1) aztán ha letiltják meg tudom oldani úgy a gépcserét hogy pár ezret még nyerek is a dolgon. Ráadásul csak a mikrofost b@szom át vele, mást nem ér kár. Az meg megérdemli. Végül is õ csinálta magának 😊
4. PCn is lehet új Live accountot reggelni, és képzeld felajánlja az 1 hónap ingyen Goldot is. Szóval ha nem ragaszkodsz hozzá hogy az archievement pontjaid egy accra gyûljenek (ami úgyis olcsó játék hülyegyerekeknek 😊 ) akkor lehet ingyen Live-od. Egyes hírek szerint gépenként csak 3x de szvsz ez hülyeség, ha egyszer PCn reggelek úgyis, de ezt majd még meglátom.
5. Ha az Xlink vagy XBC jól fog mûködni magyarok között akkor nem is cserélem a gépet ingyenbe se, ez legalább a mediarange lemezeket is viszi hiba nélkül (10 boxból jó ha 3 ilyen). Majd játszogatok azon. Az ingyencserés dolog nincs idõhöz kötve szerencsére, szal ha késõbb a PSPhez hasonlóan nem mûködnének az új gamék a frissítetlen dashboardon (bár akinek nincs Net az mit csinálna akkor ? ) még mindíg ráérek kicserélni.
Bár mindegy,én a LIVE-ért biztos nem veszek másik gépet,max ha ez megdöglõdne teljessen valamiért.
BAD Boys
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
BAD Boys
Csak emlekeztetlek, C4E a bannok elott is kijott varazsfirmware-jevel, aztan igy jartal.
Csak info, ha az MS accountot torol (vagyis inkabb blokkol), akkor bukod a Live elofizud. Hiaba van a gepeden meg mindig rajta, meg ha uj gepet veszel is, akkor sem tudsz azzal mar Live-on jatszani. Persze, aki havonta akar gepet venni, annak az 15 rugo mar nem oszt nem szoroz. A lenyeg, hogy a jatek ne legyen eredeti, mert azert az embernek legyenek elvei.
A mikrofos meg ugyanezt nem fogja tudni megint eljátszani, de aki biztosra akar menni vegyen modchippet 10 rugóért is van már, most mondta haverom. Én bizti beruházok 1re ... egyet nem fogok tenni: eredeti játékot venni. Ez tuti, mikrofos meg beny@lhat csontig, billgeci meg leszoph@t bõ nyállal ... végre vmi olyasmit is csinálna amit élveznék ... 😄 ahogy kinéz szerencsétlen más úgyse engedi közelebb magához 3 lépésnél az tuti 😊
BAD Boys
Elmondta azt is hogy már készíti az új firmware-t, ami az eddigiektõl csak két pontban fog különbözni (mivel ugye a stealth hatásosnak bizonyult, nem a firmwaret detektálja az MS, arra nem képes, hanem csak azt ha vmikor is bekapcsolták a gépet drive nélkül) Ezek:
1. stealth patch nélküli játékokat nem fog vinni
2. az olvasási sebességet 12x-esnek fogja jelezni a box számára.
Ha ezt egy MÉG SZÉTSZEDETLEN x360-ba flashelik be, a drive-ot kiszedve, a boxot NEM bekapcsolva
lehúzott drive-al akkor azzal a géppel lehet majd Live-ozni. Feltéve hogy:
1. az illetõ nem játszik region-free NTSCs játékkal PAL régióhoz tartozó IPrõl vagy fordítva
ui: aki modchippel nyomja az biztonságban van ... de hát a magyar spórolós nemzet és a chip 70 euró.
A másik meg hogy liveról már le vagyunk rekesztve. Egy csomó trailert nem enged már letölteni mert nem engedélyezett a régiómban. Ennyi történt! Senkit sem fognak bannolni mert nem usában van... Nem kéne a hülyeséget terjeszteni. Az történt hogy ha pl (adott esetben) usa accod van, az exkluzív usa-ra kiadott tartalmakat csak a megfelelõ ip tartományból érheted el. Engem ez egyáltalán nem zavar.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Hát ezt elég valószinûtlennek érzem,vagy rosszul fogalmazta aki írta.Hiszen a nem flashelt gépek tulajai ugyanugy vigan LIVE-on vannak.Pedig az õ cimük is hamis.
A nemet felhaborodasrol annyit, ha a Gears of Wart egy uzlet nyilvanosan kirakja a polcaira, akkor konnyen elofordulhat, hogy megb@sszak, mint atom es egy idore be is zarhatjak. Szal a germanok felhaborodasa kabe annyira jogos, mint a magyar warezbelake.
Lehet, hogy szerinted az ilyen ures duma lenditi elore a dolgokat, en elmondom neked, hogy egy MS-nal egy dolog van, ami elolenditi a dolgokat, ha megveszed a Forza 2-t es nem lenyulod. Ez attol fuggetlenul is igaz, hogy barmit ugat valaki egy support alkalmazottnak, az azt fogja mondani ra, hogy igazad van, mert ez az elso, amit meg kell tanulnia: a vevonek mindig igaza van, akkor is, ha csak bele kell neznie az adatbazisaba es latja, hogy csorikam gepet a megvetel masnapjan flesseltek es azota csak lopja a szellemi termeket.