Ismerd fel képről az épületet

Oldal 1 / 17Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BRAT
Ez most lényegtelen.

Nem Novgorod és nem Szocsi. ~120000-es város.

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫

Az, hogy valaha szép volt egy dolog, de 70 év szovjetunió alatt egyszerûen szétbarmolták az egészet. Sok épületrõl leverték a díszeket, szétbarmolták a belsõ díszes tereket, a közterületek állapota is elég lehangoló. Szóval szerintem nem. Van benne sok jó városképi elem, de nincs azon a szinten, mint Párizs. Nekem sokkal inkább olyan, mint a külsõ Erzsébetváros

túl jó az állapota. Szerintem ilyenek jöhetnek szóba, mint pl Novgorod, Szocsi

BRAT
Oroszország biza. (Nem Szentpétervár annyit segítek)

Érdemes tenned egy virtuális körsétát pl Szpv-on. Párizs szintjén van majdnem a város olyan szép.

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫

bár ahhoz túl jó állapotban van

én elsõ körben oroszországra tippelnék.

BRAT

BRAT
szabadagazda

engem modnuk ne k,everj bele semmiféle "mi"-be, mert nekem nincsenek problémáim a topográfiával. Amúgy HG!!! <#banplz>
Ez reklám is és off is

Néhány napja az internetet körbejárta egy cikk, amiben amerikaiakkal töltették ki Európa vaktérképét. Az eredmény persze siralmas lett, de vajon mi magyarok mennyire vagyunk tájékozottak, ha Amerikáról, vagy akár a saját országunkról van szó? Stábunk felkerekedett, hogy megnézze, mit tud az utca embere. - See more at: http://neoworldtv.hu/mas-szemeben-a-szalkat-is/#sthash.ripAByZw.dpuf

Szlovákiában valahol?

igen, csak ha betennéd a San Carlo alle Quattro Fontane-t, az nem öt éves színvonal, de kitalálható, vagy kereshetõ lenne a net vagy valami alapján. Ez az épület egy no name épület egy no name helyen soha senkit nem érdekelt a létezése, ezért azon kívül, hogy te ismered, mert voltál ott a világon senki soha nem fogja kitalálni. Maximum ki lehet totózni, ha nem egy nagyon kicsi településen található.

Nem Magyarország, de ahogy észrevettem borzalmasan könnyûek voltak eddig.
Bocs, ha alacsonynak éreztem a színvonalat. De igazad lehet, 10 év körüliekkel nincs sok értelme a "beteszem a parlamentet oszt jó" játéknak, és nektek se a nehezebbekkel...

szerintem ebben a topikban nem az a lényeg, hogy berakd a szomszéd házát meg a sarki holtelt, de lehet hogy tévedek. Ezzel a hotellel az a baj, hogy ebbõl Magyarországon nagyjából 45 darab van, ennek ellenére annyira semmilyen, hogy ha minden nap elõtte mennék el, akkor sem lennék képes felismerni. De ha akarod elkezdhetünk tippelgetni. Legyen mondjuk Kecskemét vagy Hajdúszoboszló.

Nem, de hotelnek hotel😊

Nímand Hotel, Óbuda-Panelsor?

<#vigyor2>

Nem. <#nemtudom>

BRAT
<#eljen>

Még aki rakta sem emlékezett, hogy honnan szedte<#crazya>

(am te magnesium alrege vagy? )<#rolleyes>

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

Ez jobb volt, Bankstown Civic Tower.

Tuntex Sky Tower

BRAT

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

birdo
Kerestem, a tengerparti városokban...de nem leltem...
Tegyél másikat...aztán nekiesünk.... oké ??

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

georgesmatyas
hát az enyém valami ausztrál kisváros bankja, de mivel nem írtam fel még én se találtam meg...

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

mert még az én elõzõm sem lett megfejtve. de ilyen az élet.
David2
nem hiszem, ez idáig ezt keresgélte volna. Rakhatnál be több képet is róla.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

georgesmatyas
Lassan 1 hónapja nem bírsz a feladványommal 😄DD

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

georgesmatyas
Na gyerünk csicskák!
Fejtsétek megfele!<#zavart1>

georgesmatyas
Da!

Pluskast
Ausztrália?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

georgesmatyas
Nyet!

Europa?
georgesmatyas
<#nevetes1><#nevetes1>

mert nem jártam errefelé.😊 most néztem csak, hogy új kép van fenn..😊 mert az öcsém szólt, hogy hiányolnak.😊
georgesmatyas
Magnézium már több mint egy hete nem tudja megfejteni 😄DD
Király vagyok 😄DD

georgesmatyas

senki? 😞
Glyptothek (Sculpture Museum, München, Németország)
nem,nem Madagaszkár
David2

szigorlatom alkalmából beszúrok egy ilyet

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Madagaszkár?

Afrika valóban. az országok viszont nem találtak.
Afrika? Szomália, Eritrea?

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

ressy14
Szerintem közép-, vagy dél-amerikai épület lehet

Dum spiro, spero.

nem Európában van.
birdo
olyan " mediterrános..jah )

ha nem Dél-Európa, akkor USA déli része, Kalifornia, ilyesmi.

birdo
Az kizárt, hogy Európában lenne

valami olasz hely

?? senkI?
Oldal 1 / 17Következő →