Safari
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Szívesen kipróbálnál de az angol tudásom... (, talán 100szóból 5et ha megértek...)
Feltettem a legújabb verziójú safarit, de nem tetszett, ezért visszatettem az elötte fentlévõ 5.0.5-öst (Ez jött be a legjobban). Azonban azóta olyat produkál a safari hogy pölö a facebookon, ha egy új bejegyzés jelenne meg az üzenõfalon, akkor nem megjeleníti( ahogy eddig tette), hanem kiírja, hogy lépjek be újból. Mikor belépek, akkor már megjelemíti az új bejegyzést is. Ugyanez a helyzet a Gmailen, vagy a torrent oldalkon stb. Mi lehet a baj??? Elõre is köszi
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill
Igen memória. Azért kérdeztem mert állítólag zabálja a memóriát a Ssfari.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
IE8 helyére felraktam próbaképp a 4.0.2.-t, és annyira megtetszett, hogy már elsõ helyre lépett elõre a gépemen, átvéve az Opera helyét!
Viszont valamit még mindig nemtalálok benne, ami viszont fontos lenne:
Operával egy html fájlban tároltatom a könyvjelzõket, de sehogysem tudom importálni a Safariba, egyszerûen nem találom ezt a menüpontot 😞(
Ebben a kérdésben tudnátok segíteni?
http://flickr.com/photos/zolika90/
elõre is köszi
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
nincs egy olyan add-on amivel side-bar kedvencek menüt lehet csinálni?
kb. mint ie-ben
nem nagyon tetszik, h amikor ott keresek akkor az egész képernyöt elfoglalja és mikor kilépek belöle ujra tölti az oldalt, amugy jó böngészõ lenne
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ゾルターン
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
egyszóval hogy tudok lapozni hogy a köv 6-ot mutassa?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
pl ha rámegyek egy linkre, nem írja ki a címet alul, hogy hová is mutat ez a link
vagy nincs gyorsgomb a kezdõlapnak...
és idegesítõ pirossal aláhúz mindent amit írok...
THX
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill
Hogy tudok más böngészõbõl könyvjelzõket importálni? Nem találtam ilyen lehetõséget..
Nekem ezek közül csak a kiegészítõk és a görgetés problémás.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
1. Nem lehet skinezni.
2. Nem lehet saját keresõt beállítani.
3. Nincs benne simított görgetés.
4. Nincsenek hozzá kiegészítõk.
5. Nincs benne reklám blokkolás (adblock)
6. Nem lehet letöltés vagy megnyitás funkció között választani.
7. TAB-ok kezelése nem eléggé testreszabható.
Hirtelen ennyi, ami hiányzik. Biztos lenne még néhány dolog, de annyira azért nem akarok belemenni. Egyébként nagyon gyors a megnyitása és gyors vele a böngészés is. ( Bár néhány oldalnál lassúbb mint más böngészõ.)
Akinek a fentiek nem hiányoznak, egy jól használható böngészõt kap.
De mondom, az ilyen kiegészítõk nélkül nekem nem jön be...
+ a tekerõvel való scrollozás is nagyon lassú, azt se látom hogy hol lehetne beállítani
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Nem tudja vki hogy ehhez a windows-os Safari-hoz létezik-e ilyen mouse gesture-plugin? Tehát hogy jobb gombbal húzogatom az egeret és mindenféle "trükköket" csinálok 😊
Mert ez a végleges már egész jónak tûnik, szeretném próbálgatni, de enélkül én már nem nagyon tudok böngészõt használni...
"Safari can’t open the page “http://www.sg.hu/forumbejelentkezes.php”. The error was: “unknown error” ((null):10053) Please choose Report Bugs to Apple from the Help menu, note the error number, and describe what you did before you saw this message."
ha valakinek persze van ötlete nagyon megköszönném, mert amúgy lehet, hogy váltanék Firefox-ról akár.
Vagy azt képzeled a firefox mióta a világon van atomjó? Elárulom azzal is volt ám szopás rendesen anno. Szóval nem ártana gondolkodni mielõtt írkálsz minden hülyeséget.
Nem kell nagy jóstehetség kijelenteni: Soga nem fog a Firefox nyomába érni... Talán a Netscapet legyõzi