Ajánlj játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nyugi nem piszkálni akarlak,csak furcsa
tailer is van, a dzsungel békéjét kell megtartanunk és kiszabadítani az állatokat
demo most jött ki
aki szereti az ilyen játékokat annak kötelezõ darab, én imádom! hivatalos oldal

témához kapcs. nem tom h. nyomtátok-e már de én most a FEAR-ra vok ráállva utána meg a kiegét fogom tolni, idén nyáron (jún. 28 án) jön még egy ígéretes overlord nevû game.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Te most kötekedni jöttél ide? Jelenleg a tanulóknak vakáció van. És ilyenkor van idejük játszani és nem a tanulás. ÉRTED?!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Töltsük le az internetet!
Most ennyi jutott eszembe, de ez egy évig is kitart.
Töltsük le az internetet!
Reflexive oldalon tényleg akad pár jó cucc, új másolásvédelmük van, de van ehhez is törés.
A CS egész szórakoztató, meg DOTAzni szoktam, warcaraft3 mod.
Ebben a sorrendben!
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
--------
Minimum két ember kell hozzá. Az egyik becsukja a szemét és elszámol mondjuk harmincig, a másik ez idõ alatt elbújik. Ezután meg kell találnia a hunyónak. Ha megvan, a másik számol.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
2. M.A.G.U.S.
3. Ajánlj játékot
4. Jaccunk mi is szoláncot
5. Milyen gépet vegyek MOST?
6. Partyarcok
7. Football Manager
8. Real Madrid Fan Club
9. Humoros és aranyos képek, videók
10. Colin McRae: DIRT
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Diablo II (lan-ban a legjobb), Syberia 1-2, Stronghold 1-Crusader (lan-ban), Sacred, Heroes III, Secret Files of Tunguska, Fahrenheit, kb. ennyi jut eszembe.
Ha értelmesebb játékokra vágysz: foci, kosár, paintball, pingpong, póker.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
azér én 2004 elõtti játékot nem nagyon próbálok, de inkább 2005 x)
Jah, és FPS-ek között én a Project IGI 1-2 c. játékokkal is sokat játszottam régen.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
kiváncsi leszek, milyen lesz...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
nem nekem lesz, hanem anyukámnak, mert szeret játszani az ilyen apró kis szórakoztató, akár gondolkodást igénylõ játékokkal is!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...