Ajánlj játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

plas

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

kor: 18-25 között<#idiota><#idiota>
nyugi nem piszkálni akarlak,csak furcsa

Desiderata
Jungo, egy nagyon gusztán kivitelezett logikai játék, golyókat kell egymás mellé rakodni
tailer is van, a dzsungel békéjét kell megtartanunk és kiszabadítani az állatokat
demo most jött ki
aki szereti az ilyen játékokat annak kötelezõ darab, én imádom! hivatalos oldal
egyébként tanuló vok szal ÉRTEM és nem kötekedni jöttem ide cak benéztzem és egy jó nagyot nevettem a fenti kiíráson.

témához kapcs. nem tom h. nyomtátok-e már de én most a FEAR-ra vok ráállva utána meg a kiegét fogom tolni, idén nyáron (jún. 28 án) jön még egy ígéretes overlord nevû game.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

<#idiota>
Te most kötekedni jöttél ide? Jelenleg a tanulóknak vakáció van. És ilyenkor van idejük játszani és nem a tanulás. ÉRTED?!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Ajánljatok játékokat, amiket a vakációban játszani lehet van olyan játék isa amit a vakációban nem lehet játszani???<#idiota><#idiota><#idiota> játék dobozára rtá van írva h. csak NEM vakációban játszható!!!

Pistike 007
Deer Hunter 2005 Ja, és szeretettel várunk a fórumban is. :)

Desiderata
Dark Matter
egyszerû ûrhajós gáma, de nagyon pöpec
leho94
tsunami a balatononXD

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

hát jó az más,de az utóbbi napokat nézve,nem nagyon lesz idén nyáron se tornádó,de még esõ se nagyon:)

leho94
és ha zuhog az esõ vagy tornádo van????

jah,én is unatkozok,de nyár van,minek ilyenkor játék?STRAND

KILLER2
Nekem pl pont jól jött ez a topic, legalább lesznek ötelteim, miket próbáljak ki.Lassan én is kezdek kifogyni a játékokból.

Töltsük le az internetet!

VRSDM
érdekes megfigyelni ki mikkel játszik -.-

u dont have to listen anybody else but me

KILLER2
Én most Battlefield 2141-t tolom. Amúgy FarCry, Hitman 3-4, ha olyanod van Doom 3, Quake 4 vagy FEAR, C&C Tiberium Wars, GTA SA, SW Jedi Academy (örök kedvenc), esetleg KOTOR 1-2, Spider-Man 3, LOTR Battle for Middle-Earth 2, Postal 2, PoP 1-2-3 sorrendben, Battlefield 2142 (többit még enm próbáltam), Halo 1-2.
Most ennyi jutott eszembe, de ez egy évig is kitart.

Töltsük le az internetet!

Far Cry, World Racing 2, NFS MW, WTCC, CS Source, S.T.A.L.K.E.R, HL 2, Battlefield 2, GTA SA. Ezek az én kedvenceim.
nem azért de ha ettõl jobban alszol akkor másold be minden fórumba h. mik a legkeresetteb témák......de nem sok érttelme van.....

nekem az egyik legjobban tetszõ kalandjáték a 80 nap alatt a föld körül (80 day around the world) ez nagyon bejött

hm... hát nekem eddig egyik kalandjáték se volt unalmas, amivel játszottam. Pedig már sok ilyen gamehez volt szerencsém :) Talán a legnagyobb kedvencem közöttük a The Longest Journey. Hihetetlenül jó története és fantasztikus hangulata van, egy lenyûgözõ mese az egész :) A Dreamfall már nem volt ilyen szupi, de ott a modern grafika nagyon jól vissza tudta adni a világ hangulatát... Csak sokkal komorabb game volt..
Sam & Maxet elkezdtem, de olyan rettentõen unalmas és vontatott (és nem is vicces), hogy 10 perc után abbahagytam. Pedig szeretem a kalandjátékokat.

Reflexive oldalon tényleg akad pár jó cucc, új másolásvédelmük van, de van ehhez is törés.

A CS egész szórakoztató, meg DOTAzni szoktam, warcaraft3 mod.

eZo
Project Igi (1),XIII és FarCry az én ajánlatom :)
Ebben a sorrendben!

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Broafka
de kár! :(

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

lol, ez tetszett :D
Web mester
Re-volt :)

azért hogy az FM topikot lealázza ez a tápig,uhh,ez ütött<#ijedt>

leho94
<#mf1><#eplus2>

neeeeeeee mért kell minden topic-ban ezt kezdeni???

Bújócska (massively multiplayer game, single player nincs!)
--------

Minimum két ember kell hozzá. Az egyik becsukja a szemét és elszámol mondjuk harmincig, a másik ez idõ alatt elbújik. Ezután meg kell találnia a hunyónak. Ha megvan, a másik számol.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

leho94
1. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
2. M.A.G.U.S.
3. Ajánlj játékot
4. Jaccunk mi is szoláncot
5. Milyen gépet vegyek MOST?
6. Partyarcok
7. Football Manager
8. Real Madrid Fan Club
9. Humoros és aranyos képek, videók
10. Colin McRae: DIRT

Aschil
*.dmg = Macintosh image fájl

.:asChil:.

ja, csak nem végig ingyenesek...
Aschil
Nézzetek el ide, több száz játék, némelyik igen szórakoztató!

Reflexive

.:asChil:.

Sam & Max, az új sorozat, nagyon poénos, jópofa, király unalomûzõ kalandgame. Ja, meg Neverwinter Nights 2 (naon sokáig tart), és most tolom a C&C 3: Tiberium Wars-t :) Atomállat, ahogy az a C&C-tõl elvárható :D
89
Half-Life 1-2-episode one (de sorban, plusz még az elsõ rész mellé veheted az Opossing Force és a Blue Shift kiegészítõket)
Diablo II (lan-ban a legjobb), Syberia 1-2, Stronghold 1-Crusader (lan-ban), Sacred, Heroes III, Secret Files of Tunguska, Fahrenheit, kb. ennyi jut eszembe.
Ha értelmesebb játékokra vágysz: foci, kosár, paintball, pingpong, póker.

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

norbi56
GTR 2,Test Drive Unlimited(ha elbrja a géped),F1 Challange 99-02(moddal),CoD 2,Medal Of Honor Pacific Assault,Far Cry,

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

The FlashBack
:| bújjel

The FlashBack
ponr ma akartam ilyen topikot nyitnix)
azér én 2004 elõtti játékot nem nagyon próbálok, de inkább 2005 x)

Esrohnoil
Eszembe jutott még 1 jó játék: Safecracker. :)
Jah, és FPS-ek között én a Project IGI 1-2 c. játékokkal is sokat játszottam régen.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
60. hozzászólásban felsoroltam azokat a horror játékokat, amiknek szerintem a legjobb a hangulata. :)

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Prince of Máté
Ok, inkább kihagyom.

leho94
Super Mario

Desiderata
nekem nincs, de gondolom beszerezhetõ
tuningoláshoz, versenyzéshez ott van a Street Legal

én most töltöm a Civilization IV -et.
kiváncsi leszek, milyen lesz...

Prince of Máté
IGazad van, csak azt hittem, hogy az is ID game, mert a Doom3 motorját használja!

Prince of Máté
az csak azért van fennt , mert szeretek tuningolni :)

desigo
itt van egy 12 megás dmg file csak még nem jöttem rá,hogy hogy indul...
Broafka
nincsen hozzá teljes verzió esetleg? :(

Broafka
köszi!

nem nekem lesz, hanem anyukámnak, mert szeret játszani az ilyen apró kis szórakoztató, akár gondolkodást igénylõ játékokkal is!

NeoMaN
:DDDD

Attól még ID forever.
:)