Ajánlj játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"kénének" <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

rekettyes
Egy a lényeg multizni kell valamivel az összes többit hamar megunod.

Pistike 007
A szentségi ezt honnan lehet lekapni? Én a csak az alapverzióval játszottam, de az is nagyon király volt!

Desiderata
esetleg Professor Fizzwizzle and the Molten Mystery
benyomsz valami jó zenét alá és mehet a játék
SD456
Ja és még pár játékot ajánlok!
-Moto GP 3 (Motor verseny, ebbõl az 1 és a 2 is jó!)
-Moto Racer 3 (Szintén egy motor versenyes játék, kicsit régebbi de jó)
-Cossacks - The Art of War (Stratégia)
-Stronghold Crusader (Stratégi)
-Scarface (Ez nem is tudom... Olyan GTA klón)

Ennyi lenne...

Bye all!

PS3 ID: SDani456

SD456
Hy!

Szerintem elég jó (ahoz képest, hogy 3 ember csinálta). Itt vannak képek: http://www.penumbra-overture.com/media.php

Bye!

leho94
Penumbra Overture (Horror): ennek mien a grafikája???

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

SD456
Hy all!

Én is ajánlok egy pár játékot:
-Penumbra Overture (Horror)
-Syberia 1-2 (Kaland)
-Hitman Codename 47 (Fps de nem biztos<#vigyor2>)
-LA Street Racing (Autó verseny)
-Bus Driver (Bus szimulátor)
-UFO Afterlight és a UFO Extraterrestrials (Körökre osztott stratégia)
Ennyi jutot most az eszembe...

Bye all!

láttam hogy irták már elõttem is de én is ajánok azért:
Call of Duty,Call of Duty:United Offensive,Call of Duty2,Half-Life2,
Test Drive Unlimited,Need for Speed:Carbon,You Are Empty,Condemned:Criminal Origins,Mafia,Quake3,Quake4,Doom3,Grand Theft Auto:San Andres(multi),Getting Up,Dark Messiah,Flat out,Flat out2,FIFA07,Medal of Honor össz.PC-s része,Ubersoldier,Rainbox Six:Vegas,Painkiller,még sok van de most nem jut eszembe több.

Lol, de van benne valami. Ki is kell mozdulni picit természetesen.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

a prey-t a human head studios készitette, de nekem is fennt van téleg zsir:D

hi all en is ajanlok egyet Cabal Online ittvan egy honlap is hozza :)
http://cabalonline.extra.hu/

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

Frosty01
ms paint

practitioner of the forbidden arts of death

soma22
pazdet!75 fok van a szobában, de te még a gépet is tolnád egész nap?ki kell huzni strandolni egész nyárra, nem benn rohadni a büdös meleg szobában...

csak hogy ne legyek off:
Football manager sorozat;)

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Brothers, nah, írni se tudok, sry.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Borthers in Arms: Road to Hill és Earned in Blood. Ezek jelentek meg eddig, jó második világháborús taktikai fps. Szerintem sokat kell taktikázni.

Broafka
nekem olyan mini játékok kénének amik nem igényelnek túl bonyolult dolgokat

egyszerûek, jók, szórakoztatóak!

ne kelljen sok gombot nyomogatni egyszerre!

ilyen játékokat tud valaki nekem mondani, hálás lennék?
(pl: Puzzle Bubble, hogy valami ötletetek legyen hogy mire gondolok, vagy Zuma)

köszi

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

mi az a BiA?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

TÉK

signle=single

Fifa, NBA, NHL sorozatok, emellett CoD, CoD: UO, CoD2 (multi és signle egyaránt. Single jelige: mert jó nosztalgiázni), Scarface, GTA: San Andreas és elõdjei - bár látam ,hogy ajánlották már elõttem is, helyes - BiA elsõ két sorozat és majd õsszel, vagy mikor a Hell's Highway.

A Land of Dead játékot ismeri valaki? Nekem nagyon bejött szerintem király a grafika, barnul a gatya hátul, nem túl hosszú, de nem is rövid, nekem nagyon tetszett. Aki megteheti próbálja ki mert megéri. Ilyen játék még a The Suffering na az is egy csúcs játék, elég régi de a grafika meg a hangok szépek, azt is ki lehet próbálni. Más horror játékot nem ismerek. Ha valaki tud akkor az irja be legyenszíves.

scorpeeon
Az NFS carbon kívételével jóknak mondhatók mind, jah :)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Prince of Máté
AMi most fennt van a gépemen:(ezeket ajánlom is)
Doom3
Quake4
Prey (id 4ever :D)
NFS: carbon
GTA San andreas
COlin Mcrea Dirt
Vagy rakd fel a VIce city-t és menny le a strandra( a játékban) és tiszta hawaii feeling lesz :D

tavaly nyáron toltam, 1 hetem ment rá bár nyugistempóban nyomtam és napi 1 órát max jah utolsónap 2-t de volt olyan nap h. nem is toltem, mindenesetre jó ez a gamma a hangulata meg egyszerûen leírhatalan ilyet nem fox látni, mindenkinek ajánlom, ha ezt végigtoljátok akkor a fear, doom3 quake4 már nem nagyon fog megilyeszteni.......ennél parásabb gammát még nem toltam, de ezt viszont végig mert nagyon ottvan.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

PLackó
nem lehet egy képpel visszaadni ahangulatát:P

Apus
kurva fosatós. mindenkinek ajánlom, multhéten játszottam végig, óriási volt.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

trogerzsiger
De kosarazni is jó dolog :-)

trogerzsiger
Nos én ajánlom neked a cod:uo-t fasza kis 2.vh fps. Jó sok server, nincs nagy gépigénye

Dragooon
hát ilyen kis aranyoska:) én a 2.ra szavazok:)

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Jano
Hmmm, milyen az? Ijesztgetõs olcsó fos, vagy gyomorgörcsben játszós rettenethangulatú?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

azért nem mindig fogok gépezni, csajok, bulik stb. csak azért kellenek a játékok mert csak augusztus végén fogunk nyaralni menni és addig nem tudom hogy mit csinálljak

olympus
vagy csajozz, mint már lejjebb irták. Ne bazd el a fiatal éveidet , nem éri meg kockulni nyáron:)

Divatcsapatok OLÉ!

már gondoltam rá

PLackó
ezzel a konfiggal nem csoda hogy szaggat :S
ha ennyire játékmániás vagy ,szerintem menj el nyáron melózni kicsit,és dobj össze egy jobb gépet.

Rise Against
lego, bújócska?

Criminal Origins?
mert az nekem is megvan és szaggat, nem is játszottam rajta

Kösz a tippeket, utánanézek a játékoknak és ami tetszik azt letöltöm/megveszem. Azért még jöhetnek a játék ajánlások

itt a konfigom:
AMD Sempron 3000+ 512 MB Ram, 1808 MHz, nVidia GeForce FX5200 256 Mb

PLackó
Ha horror kell: Condemned
nem mertem végigjátszani,felénél megálltam<#vigyor3><#ijedt>

Warblade.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

vegicsek
Akaszd ki a Sims 2-t.
Pókerezz
Nõzz
Ha van egy kis idõt csézzé multiban

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

dzsuvajoe
A Nem ellenkezik pecs 1.2v je a ..Sõt felajánlj amagát sem roszz, ill próbáljátok ki a DOUBLE MOD-ot az is fantaszikus.

Engem elõzz meg, ne a fogszuvasodást!

Apus
azthittem elõször, hogy a duke nukem forevert ajánlod :)

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Esrohnoil
V. Gothic 1-2

Esetleg:
Duke Nukem: Manhattan Project.
Magyar szinkronnal vmi isteni. :D

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Shiwo
esetleg próbálkozz RPG-kel, mint a Baldur's Gate 1-2, vagy a Fallout 1-2

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

half-life 2, cs, lost planet, colin mcrae dirt, prey (én utobbi kettöt tolom most)

Rockynhooo
supermario

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Palinko
ez mind igaz, bár a pingbelassulás és a cheaterek ott a nagy játékélményromboló dolog...
Zsolti9014
A topik nem rossz ötlet! Olyan ötletem van hogy: a játékkeresõ személy beírja a konfigját és arra ajánlgathatnak mások. így pl. a gyengébb géppel rendelkezõk (Pl. P1-esek) is találhatnak játékot.

Hajrá Magyarország!

áhh fasza,mostmár jó<#wink>