Nokia 6300
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Nekem nem volt még hasonló.
Egy hibával futottam össze, néha fényképezésnél lefagy az egész telefon, teljesen fehér képernyõ, majd kb fél perc múlva megjelenik a fõmenü.
Na szóval nekem az lene a problémám hogy a 6300 as Nokiával most volt újra szoftozva és magától kapcsol ki :S s mikor be akarom kapcsolni akor meg oldalba égnek az a kék fények, s be dugom a töltöttbe s várok egy pár percet s megy tovább egy darabig. Mi lehet a baj, a szoftverrel van a gond? Vagy más egyéb?
Elõre is kösz, és bocs ha rossz helyre írtam.
Kipróbáltam 3 különbözõ típust is. Állítgattam az idõt is, az mûködött.
Angol nyelven használom a telefont a kezdetek óta. Nem valószínû, hogy ez befolyásolhat valamit, de ki tudja.
A telefon apámé és õ panaszkodott, hogy:
Menübõl való visszalépés után 1 perc mire teljesen el sötétül a kijelzõ.
Kijelzõvédõ nem mûködik.
Nem lehet valahogyan beállítani a kijelzõ kikapcsolását mikor elsötétül?
Válaszotokat elõre is Köszönöm!
Elég nehéz hozzáférni a billentyûhöz, mert le kell szerelni az elõlapot. Pár csavar fogja. Ha az egész elromlott, akkor valszeg valami kontakthiba lehet, amihez elég egy kis porszem a nem megfelelõ helyen.
Nyilván hozzáértõ szerelje, ha lehet.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Elõre is köszönöm
köszönöm
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
6303 telefonom van. Hogy tudok rátenni szöveges fájlokat? milyen formátumba tegyem vagy hogy lehet megoldani?
másik kérdés pedig az, hogy van a kártyámon nokia maps (gyári) de nem tudom másolni mert kb fele irásvédett másolni sem engedi, ha veszek egy 4gigás kártyát rátudom varázsolni valahogyan a nokia mapsot?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
volt nekem még régen egy 6300 m és a memokártyát lejelszavaztam és azota kb 2 év telt el és már rohattul elfelejtettem a jelszot
nem tudnátok segiteni h h lehet vhogy feltörni v valami
köszi
Lejjebb látom, hogy angol nyelven használod: ott a médialejátszó csak "Library"-t ír.
T
6303-as telefonom van, így ez a topic tûnt a legközelebbinek.
Nem tudjátok, hogy a zenetárból hogyan lehet kitörölni az üres albumokat?
Több olyan album, ill. elõadó van a listában, ami már nincs a memóriakártyán, de a listáról nem tudom törölni, és frissítésnél sem tûnik el.
Köszi a válaszokat!
T
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
7.21-es fw van rajta.
Ezzel próbáld, ha termékkódot kér, akkor
Nokia 6300
0537626 EURO-D LATIN BLKSILVER (magyar)
http://www.nokia.hu/tamogatas/szoftver/szoftverfrissito?6300=
olyan gondom lenne hogy frissitettem a softwert a nokia 6300 tipusu mobiltelefonomon pc suite segitségével, sikerült is, mûködik minden jó, hanem olyan problémám akadt hogy elveszett róla a magyar nyelv:S azaz angol meg ilyen román nyelv van rajta... nemtudna valaki segiteni hogy kéne rátenni megint a magyar nyelvet?:S
Pár ezrest megér, és kicsi a valószínûsége, h elrontja.
Gondolom programmal mûködik, meg spec kábellel. A sima adatkábel általábannem jó, hanem un. service kábel kéne, ha jól emlékszem.
Fuggetleniteshez programot nem tudtok mondani..?
Vagy nem is progival mukodik nem ertek hozza:-s
Kene egy kis segitseg..kosiz elore is...;)
HIP-HOP ARAD
nem minden alkalmazast tud atkuldeni, gondolom alkalmazasoktol fugg.
hogy kell átküldeni nokia 6300 on bluetoothon keresztül játékot vagy alkalmazást?
elõre is thx
csoki
Epiphone Embassy Special IV World of Warcraft forever!
Én erre nem vállalkoztam. Amit viszont észrevettem, h a nagy, flashes, mozgo témák nagyon lezabálják akksit.
Ha sima témát használsz, (én pl. Noir-t használom) tovább bírja.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
imei:359317023436541
köszike!!!!
semiert nem kell fizetni szerintem le
pipalja a zedget-et:-j
HIP-HOP ARAD