I am legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Érdemes csekkolni õket, vannak köztük nagyon szépek: HDDVD és DVD kombó, Fullscreen DVD (személyes kedvencem - szinte teljesen hasonló a magyar DVD-hez), Widescreen 2 lemezes DVD, Widescreen 1 lemezes DVD, Blu-ray
Nagyon várom a magyar meglenenést <#worship>#worship> Single DVD, duplalemezes
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Viszont az eredeti történetben is meghal. Elõtte csak õ a "rém", aztán lesz legenda.
sokan mondják, hogy ha Will életben marad, akkor hogy lesz legenda..nah, pont azok mondják ezt, akik nem ismerik az eredeti történetet..mondjuk a végére nem ártana vmi olyasmi, hogy magában gondolkodik arról ,hogy õ lett a nap leple alatt lecsapó gonosz, a legendás szörny, úgy talán többen megértenék
(nem tom mit mond a végén, éjszaka néztem meg az alternatív befejezést, és csak halkan tudtam megnézni..idõközben meg törölték a youtube-ról..)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A másikban meg az, hogy eljutnak a túlélõkhöz.
Én a happy endet mondjuk jobban szeretem :)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
:>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
PSN ID.: Beegabor
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
meg nfo szerint:
Retail Date: 3/18/08
I.Am.Legend.DVDRip.XviD-ARROW
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ok, nem zombik, de az 100 hogy semelyik vírus nem tudná az ember csontját olyan erõssé tenni, hogy gond nélkül kifejelsz egy plexit, és autókat sem borogatnál "betegségedben" :P
jó film, de azért nem kell annyira beleélni magad mintha lenne valami valóságalapja.
mondom, hogy lennének azok zombik te úristen? de nem képesek megérteni...
vámpírok, nem igaz? vagy legalábbis ahhoz hasonlóak, de semmiképp sem zombik...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Igaz, hogy már vagy 50-szer elmondtuk de nem baj.
- Nincsnek a filmben zombik
- Látható volt egy Honda gyártmányú benzinüzemû generátor
- Nem tudjuk ugyan ennek a vírusnak/fertõzésnek a pontos élettani folyamatát de miért kell azon csodálkozni, hogy az egészséges húst eszik?
- Honnan tudod, hogy nem eszik meg a szarvasokat? Mert nem mutatták? Illetve szted melyiket nehezebb utolérni egy embert vagy egy szarvast?
- Van UV-fáklya is
Pár ellentmondáás :) :
-Ha mindenki meghalt akkor ki dolgozik az erõmûvekben, hogy van áram? :P
-Azt soha nem értettem az ilyen zombis, filmekben, hogy miért mindig az egészséges embereket akarják megenni, miért nem egymást? Miért nem a szarvasokat a városban? Ha will smithre rátámadnak a fertõzött patkányok, kutyák akkor a fertõzött emberekre miért nem?
-Ha megették már az összes sembert, akkor mitõl élnek ezek 3 évig?
-Mitõl bántja õket a napfény/UV? Ha az UV bántja is õket attól a sima lámpa biztos hogy nem, meg a fáklya sem mert ezek nem adnak ki UV fényt.
Ezek feltûntek filmnézés közben<#alien2>#alien2>
De lehet hogy "I are Legend"<#banplz>#banplz>
Boccs, de ezt nem tudtam kihagyni :D
Ha cserbenhagyást akarsz látni, akkor: 28 héttel késõbb
PSN ID.: Beegabor
:-)))
Azonban nézd meg a 2. trailert a trailer.blog.hu-n, ott láthatsz az alternatív befejezésbõl egy rövid részletet.
Mivel nem egyedül a gránát robbant. Ezért is kellett a plexin túlra vinnie, hogy az ott tárolt anyagokat is detonálva menjen szarrá ez egész labor! :)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub