I am legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A vírus mûködését szerintem sem kellett volna ennél jobban megmagyarázni. Amíg sokan olyan hülyék, hogy azt sem tudják melyik a jobb vagy a bal oldal (pedig ki van írva) felesleges mindenféle kémiai képlettel teletömni egy filmet.
Adam II
Én azon se lennék meglepve ha az elõzményeket mutatná be a 'folytatás'.

én Vin Diesel-re, vagy Bruce Willisre gondoltam (Chuck Norris csak hab a tortán)

bertino
lehet, csak milla a kezdetektõl volt harcos, ez a nõszemély meg nem épp harcosnak született a filmbéli image-je alapján.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bokafix2
Mért nem lehet a csaj a fõhõs? Az ilyen "zombiképzõ vírus kipusztítja az emberiséget, húú mi lesz mostmá itten" típusú filmekben igenis elõfordul nõi fõhõs, lásd: Resident Evil.
Ott is Milla úgy írtotta az élõhalott elvtársakat, mint az elektromos Raid a szúnyogokat egy nyári éjszakán.
Miért lenne tehát probléma egy nõi fõhõs? Az is lehet, hogy bedobnak valami új keményfickót, mondjuk Steven Seagal-t.
(Jujj, ez csak vicc vót<#hehe>)

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

mert ki lesz a fõhõs? nem hinném, hogy a csaj <#szomoru1>

akyyy
<#wilting>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

második részben majd chuck norris megmenti az emberiséget.

Adam II
Ezt én se nagyon értem.

Mondjuk a kutya halála után is öngyilkos akart lenni a kolónia létezésében meg nem nagyon hitt.[/spolier]

Bandee1987
A végében az a baromság, hogy mi a szarnak áldozta fel magát? Fogta a granyót és azzal együtt befutott a zombik közé. Nem lett volna elég odadobni? Ha a gránát így elpusztitotta a zombikat, akkor elég lett volna csak odadobnia, majd berejtõzni a csaj mellé. Felesleges, értelmetlen halál volt.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

grizzly21
nekem is tetszett. eleg nehez uj story-t uj nezopontot kitalalni, en mostanaban nem is szoktam elemezni ilyen szempontbol a filmeket, egyszeruen van egy hangulatok, egy erzes ami bennedmarad miutan megnezted, esetleg valami mondanivalo:)

Adam II
Nem értem miért érte annyira sok negatív kritika a filmet. A kritikusok és nézõk szinte úgy szétmarcangolták mint zombik az áldozatukat pedig nem volt annyira rossz.
Sokak írják ,hogy a film utolsó szakasza és befejezés szar lett. Ezek az emberek mit vártak? Neville egész filmen keresztül mászkál New Yorkban aztán egyszercsak bumm kiírják vége vagy Neville megõrül és valahogy meghal és nem menekül meg az emberiség?
Mások azért hõbörögnek ,hogy nem magyarázták meg kellõképpen a vírus mûködését. Bár én se értem egy vírustól miért változna az ember agyatlan öldöklõ falmászó napallergiás zombivá elfogadom ,hogy így van és így sokkal jobb mintha egy KITALÁLT vírus mûködésére próbálnának egy gyatra KITALÁLT tudományos magyarázatot adni. Ennyi erõvel jogos a kérdés ,hogy hol van Középfölde és ,hogy lehetnek ott egyes fák élõ mozgó gondolkodó lények miért nem magyarázzák meg biológia felépítésüket és evolúciójukat?
Az ilyen stílusú filmek sosem arról szóltak ,hogy reálisan mutassák be az eseményeket.
Ami aztán már végképp sírjak vagy nevessek kategória volt ,hogy egy kritika hozzászólásaiban nem azon vesztek össze ,hogy a film jó volt-e vagy rossz hanem azon ,hogy valyon fognak-e ennek a csúnya filmnek hatására tömegesen vásárolni németjuhász kiskutyákat és így túltenyésztik szerencsétlen fajtát aztán valaki elkezdte fikázni a németjuhászokat aztán jött a flém.
Amiben egyetértek a kritikusokkal a CGI gagyi fõleg az elején a gumioroszlánok.

Adam II
Azért lövik szét ,hogy az átváltozott emberek ne tudják elhagyni a szigetet.[/spolier]

oneal1
hali!

Eléggé tetszett a film!NEmtudjátok h készitenek ebbõl valami pc-s gyilkolászást?:D

!Forza Ferrari!

bigfoot
lesz alternatív folytatás a dvd-n,lehet úgy folytatják 2ben

nem kellet volna meghalnia a dokinak. akkor most a nõ lesz a fõszereplõ?

bertino
jó, csak ugy írtad, mintha a 28 héttel késõbb tök értelmetlen volna, közbe meg teljesen logikus :)

a legenda vagyaok 2. részének kezdésére vagyok kíváncsi. félreértettél ?!

bertino
láttad a második részt ?
akkor elég egyértelmû, hogy miért kezdõdik ugy, nem ?
minden el van mondva benne, ami némi logikára mutat a történetben.

a második részt kíváncsi vagyok, honnan folytatják... mert a 28 nappal késõbb végén ugyanúgy tombolt a vírus. a 28 héttel késõbb meg már azzal kezdõdik, hogy már nincs vírusveszély.

Mad Max - The Road Warrior? :)

Hello bocsi ha már volt téma nem olcóvastam végig a topicot
de nekem akkora Deja vu-m volt amikor
a csaj megérkezik a falu-erõdbe mintha ugyanezt ellõtték volna egy másik filmben..ugyanígy nagy vaskapu kitárul kocsit kinn hagyja bennt katonák várnak...melyik filmben volt még ilyen ?

A filmmel meg csak 1 bajom volt... túl rövid..másfél órába belegyömöszölték a sztorit

Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Hagyd. Csak provokátor. Ne válaszolj rá.

LasDen
vhol pedig ezt olvastam.....nah mind1... :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nem biztos, hogy lesz és még nem is írták meg. még könyvben sem. szegény író 80 éves és az utóbbi 5 évben egy könyvet írt.
LasDen
lesz....és azt is az író írta.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

akyyy
minke jössz ide ha nem tetszik?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

azt ne mond hogy lesz 2. rész
Tuti mindenre választ adnak ami az elsõbõl nem derült ki pontosan.

Nemtom ezeknek mi közük van a filmhez .. mármint már alapbol hülyeség az hogy : (1 levegõben terjedõ virus miatt mér lövik szét a hidakat? pl a képen a tower bridge, vagy a filmben a new yorki hidat...:D )
9/10 nálam a hangulata miatt.. szeretem az ien filmeket remélem a 2 arrol fog szolni hogy hogy terjedt el a virus....:)

Excal1bur Leader of Sleepers

akyyy
de te csak arra vagy kiváncsi hogyan éli mindennapjait egyedül... hid el ha csak errõl szolna elõbb utobb nagoyn unalmas lenne:D

Tinman
A BK-ben átlagos, unalmas, gagyi, limonádé helyzetek vannak... 1 bolygón, pár ember már kevésbé unalmas szitu.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Naná!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Az emlékek már csak ilyenek... sorry.

LasDen
az a kókusz egy röplabda volt........

Zillo
tervezem h megnézem.ajánljátok?

Alah Alik Ya Sidi!

akyyy
hogyan él meg minden?:D aztn meg jönnének hogy fuj barátokközt:D

Tinman
Pont, hogy Tom Hanks játszotta a Cast Away fõszerepét, ahol a kókuszhoz beszélt, majdnem az egész filmben. Eléggé egyedül volt nem? :-)

Nekem nagyon bejött az I am legend... biztos vagyok benne, hogy elõbb vagy utóbb bekövetkezik egy ilyen extrém helyzet, persze nem "zombikkal", de hogy lepusztulunk az csak idõ kérdése /vírus, háborúk, nuke, aszteroida tök mindegy, lesz ilyen is/.

Értékelés: 9/10.
Azért nem 10/10, mert ez a zombiagkkk téma már kezd lerágott csont lenni.
Egyszerûen egy olyan film kellene már, mint amilyen ez a film volt, kb. az elsõ 45 percben.

há mi vót ez?

rakásszar. 10/2 de csak mer bejönnek az apokalipszis filmek

Pedig a "28 nappal késõbb"-ben is irtó sok butaság van.

A londoni, jóformán fegyvertelen túlélõk, vagy mikor az apa elindul a védõfelszerelése nélkül az útra stb.

A "28 héttel késõbb" meg pláne. :)

adam first
Ma sikerült végre megnézem feliratosan a filmet. Összehasonlítani max. A 28 nappal késõbb címû filmmel lehetne. Hát fene tudja, Will Smith iszonyatosan jól játszotta az elhagyatott doktor, egyedül az emberiségért szerepet. Ember-kutya kontaktus, majd kutya meghal, pont akkor jön egy anya a gyerekével…A befejezés tipikus hollywood-i, egydimenziós. 28 nappal késõbb sokkal jobban bejött. Összetettebb, profibb.

fernando torres
torrentrõl huztam

Sland
kéne

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

sztem a 28 nappal késõbb aés a 28 héttel késõbb jobban sikeredett alkotás. a számítógépes mûzombikkal rontották el szerintem.

fernando torres
I Am Legend OST <#eljen><#eljen>

Skiper
xDD

gyuri http://gyur6.uw.hu

Nem szabad állandóan csak a tv/monitor elõtt ülni!
Néha menj el sétálni vagy sörözni, olvass könyveket stb. :)

Sliders
Én már azon is elfilóztam, hogy mi van akkor hogyha a nõ igazából csak színészkedett Neville elõtt, és tulajdonképpen a sötétség uraival van? Mi van ha az ellenszer rossz kezekbe kerül(t)?
Szerintetek?

Illetve szerintem ha lesz második rész akkor, az alternatív befejezés alapján fogják folytatni, bár az elsõ bekezdésemben említettek alapján is tudnák folytatni, szóval vannak lehetõségek.

bigfoot
hát igen elég sok színész eltudta volna jól játszani,de BP et nem tartom jónak ehhhez a szerephez

hát már láttam egy párat,de az az alakítás sztem nagyon ott volt

w77d
igaz nincs sok ilyen film, de kétségtelen, hogy Tom Hanks a világ legnagyobb szinésze!