I am legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ott is Milla úgy írtotta az élõhalott elvtársakat, mint az elektromos Raid a szúnyogokat egy nyári éjszakán.
Miért lenne tehát probléma egy nõi fõhõs? Az is lehet, hogy bedobnak valami új keményfickót, mondjuk Steven Seagal-t.
(Jujj, ez csak vicc vót<#hehe>#hehe>)
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Sokak írják ,hogy a film utolsó szakasza és befejezés szar lett. Ezek az emberek mit vártak? Neville egész filmen keresztül mászkál New Yorkban aztán egyszercsak bumm kiírják vége vagy Neville megõrül és valahogy meghal és nem menekül meg az emberiség?
Mások azért hõbörögnek ,hogy nem magyarázták meg kellõképpen a vírus mûködését. Bár én se értem egy vírustól miért változna az ember agyatlan öldöklõ falmászó napallergiás zombivá elfogadom ,hogy így van és így sokkal jobb mintha egy KITALÁLT vírus mûködésére próbálnának egy gyatra KITALÁLT tudományos magyarázatot adni. Ennyi erõvel jogos a kérdés ,hogy hol van Középfölde és ,hogy lehetnek ott egyes fák élõ mozgó gondolkodó lények miért nem magyarázzák meg biológia felépítésüket és evolúciójukat?
Az ilyen stílusú filmek sosem arról szóltak ,hogy reálisan mutassák be az eseményeket.
Ami aztán már végképp sírjak vagy nevessek kategória volt ,hogy egy kritika hozzászólásaiban nem azon vesztek össze ,hogy a film jó volt-e vagy rossz hanem azon ,hogy valyon fognak-e ennek a csúnya filmnek hatására tömegesen vásárolni németjuhász kiskutyákat és így túltenyésztik szerencsétlen fajtát aztán valaki elkezdte fikázni a németjuhászokat aztán jött a flém.
Amiben egyetértek a kritikusokkal a CGI gagyi fõleg az elején a gumioroszlánok.
Eléggé tetszett a film!NEmtudjátok h készitenek ebbõl valami pc-s gyilkolászást?:D
!Forza Ferrari!
akkor elég egyértelmû, hogy miért kezdõdik ugy, nem ?
minden el van mondva benne, ami némi logikára mutat a történetben.
Mad Max - The Road Warrior? :)
de nekem akkora Deja vu-m volt amikor
A filmmel meg csak 1 bajom volt... túl rövid..másfél órába belegyömöszölték a sztorit
Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Hagyd. Csak provokátor. Ne válaszolj rá.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
9/10 nálam a hangulata miatt.. szeretem az ien filmeket remélem a 2 arrol fog szolni hogy hogy terjedt el a virus....:)
Excal1bur Leader of Sleepers
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem nagyon bejött az I am legend... biztos vagyok benne, hogy elõbb vagy utóbb bekövetkezik egy ilyen extrém helyzet, persze nem "zombikkal", de hogy lepusztulunk az csak idõ kérdése /vírus, háborúk, nuke, aszteroida tök mindegy, lesz ilyen is/.
Értékelés: 9/10.
Azért nem 10/10, mert ez a zombiagkkk téma már kezd lerágott csont lenni.
Egyszerûen egy olyan film kellene már, mint amilyen ez a film volt, kb. az elsõ 45 percben.
rakásszar. 10/2 de csak mer bejönnek az apokalipszis filmek
Pedig a "28 nappal késõbb"-ben is irtó sok butaság van.
A "28 héttel késõbb" meg pláne. :)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Nem szabad állandóan csak a tv/monitor elõtt ülni!
Néha menj el sétálni vagy sörözni, olvass könyveket stb. :)
Szerintetek?
Illetve szerintem ha lesz második rész akkor, az alternatív befejezés alapján fogják folytatni, bár az elsõ bekezdésemben említettek alapján is tudnák folytatni, szóval vannak lehetõségek.
hát már láttam egy párat,de az az alakítás sztem nagyon ott volt