Blue Dragon
Oldal 1 / 4Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
el indítottam saját blogom na és írom a magyar végigjátszást: http://bluedragonfan.freeblog.hu/
Néhány doboz körül fekete pajzs van. Annak a kinyítóját hol lehet megtalálni?
hello hol talátadmeg mert én nemtudom hogy holvan
sziasztok! holtalálhatom azt a 5 sárkányt amiért jutalomjár.
http://www.youtube.com/watch?v=tjL9tWfxNfI&feature=player_embedded
Sziasztok! Egy kérdés: Ezt a King Poo szörnyet hogy kell elintézni? Már mindent maxra kifejlesztettem a karaktereim is 99 szinten vannak, de még meghalok:S van valakinek stratégiája hogy lehetne legyõzni? Ja és hard-on viszem a gamét Elõre is köszönöm a válaszokat
Magyarul a végigjátszása megvan valakinek?
Akinek igen, küldje el erre a címre:[email protected]
Thanks.....
Akinek igen, küldje el erre a címre:[email protected]
Thanks.....
Az élet sz** , csak élvezni tudni kell!
Sikerült véletlenül kinyírnom a Gold Mecha Robo-t egy field barrierrel <#idiota>#idiota>
Nem tudom, próbáld meg víz alapú varázslatokkal támadni.
és egyépként valahol mutatja az életétt
Flamboyant Dinoram
Mi a szörny neve?
De mi az?
Elsõ sárkány? A Land Shark? Van egy érzékeny pontja, azt kell támadni.
az elején vagyok az elsõ sárkánynál ami mindig újra tölti az életétt hogy kell legyõzni???
"Egy update keretein belül új játékmódok váltak elérhetõvé a Blue Dragonban. Az új módozatok segítségével komolyabb kihívásokra számíthatunk - három variációban.
Sokan kritizálták a játékot amiatt, hogy túl könnyû, a remek harcrendszer pedig kihasználatlan marad a normál játékmódban, talán õk örülnek majd a most bekerült új játékmódokba, a Hard (a komolyabb kihívásra vágyóknak), az Plus Game (az újrakezdõknek) és az Impossible Game (50-es feletti csapatoknak) tovább növelheti a játék szavatosságát. A letöltés természetesen ingyenes."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kijött vmi frissítés, új nehézségi fokokkal.
Annyira nem jó játék, h újra végigvigyem.
Annyira nem jó játék, h újra végigvigyem.
Igazad van.
Én meg azt mondom inkább ne. Ha még sosem próbáltál ilyen stílusú játékot, ráadásul az angol sem megy,akkor nagyon unalmas lesz
PSN ID.: Beegabor
Nyugodtan próbáld meg, egyáltalán nem rossz játék, de a közelébe sem ér a legjobbaknak. Ha rám hallgatsz, inkább Final Fantasy VII.
Hello! Erdeklodnek, hogy valaki aki soha eleteben nem ajtszott hasonlo jatekkal vagyis en hogyan boldogulna vele konyha angolal? Masik van e valakinek elado eredeti peldanya kezikonzyvel stb REALIS aron nem akarom lewarezolni de MM be pont ma neztem 12,5K. A valaszokat elore is koszonom.
Na végigvittem én is.
Fasza kis játék volt,81 óra játékidõ.
Köszi a segítségeket Mester!!
Üdv
Fasza kis játék volt,81 óra játékidõ.
Köszi a segítségeket Mester!!
Üdv
ez jó,eddig is idejártam fejlesztgetni,eszméletlen sok robotot kihívhatok egyszerre.
ott van boss is?
voltam abba körbe körbe járó épületbe is,de minden maradt a régiben.
ezekszerint nem nyírtam ki a fõnököt?
Na majd holnap ránézek arra is.
Thx Üdv Mester!!
ott van boss is?
voltam abba körbe körbe járó épületbe is,de minden maradt a régiben.
ezekszerint nem nyírtam ki a fõnököt?
Na majd holnap ránézek arra is.
Thx Üdv Mester!!
Aha, a térkép északi részén, a havas területen.
Köröz körbe-körbe egy épület és dobálja a kis droidokat (ha még nem pusztítottad el a boost).
Ott tegyél magadra egy field barriert és rohangálj körbe-körbe. Ha elfogy az mp, töltsd fel vmi tárggyal.
Köröz körbe-körbe egy épület és dobálja a kis droidokat (ha még nem pusztítottad el a boost).
Ott tegyél magadra egy field barriert és rohangálj körbe-körbe. Ha elfogy az mp, töltsd fel vmi tárggyal.
Na azt 1 másodpercre nem tettem fel senkinek egyszer se.
55 LV. szinten vannak a karaktereim 66 óránál tartok.
Akkor most 1 hétig fejleszgetek mindenkinek egy ilyen képességet.
Tudsz valami jó fejlesztõ helyet?
Üdv
55 LV. szinten vannak a karaktereim 66 óránál tartok.
Akkor most 1 hétig fejleszgetek mindenkinek egy ilyen képességet.
Tudsz valami jó fejlesztõ helyet?
Üdv
Fejleszteni kell a karaktereket, van egy oylan ág, h General (ahol lehet választani neki foglalkozást, harcos, varázsló stb.)
Azt a képességet kb 18. szintig érdemes felvinni mindenkinek, így használhat több képességet ill. spéci tárgyakat.
De a nyakláncok meg gyûrûk is tudnak ilyeneket, vhol alul kiírja, h mi a különleges képességük, talán van ilyened.
Azt a képességet kb 18. szintig érdemes felvinni mindenkinek, így használhat több képességet ill. spéci tárgyakat.
De a nyakláncok meg gyûrûk is tudnak ilyeneket, vhol alul kiírja, h mi a különleges képességük, talán van ilyened.
azt a 2 stone shoes-t nem tudom feltenni senkinek accesorieben.
ott csak karperec-gyûrû-nyaklánc-fülbevaló pakolható fel nekik.
fingom sincs hogy kell,pedig lassan vége a játéknak.
Mester segíts plz.
thx
ott csak karperec-gyûrû-nyaklánc-fülbevaló pakolható fel nekik.
fingom sincs hogy kell,pedig lassan vége a játéknak.
Mester segíts plz.
thx
na megvattem a cuccot a semmiér az öregtöl Jibralban.
de az nemtudom mire jó,sztem felesleges cucc.
a kövé változtatás ellen a stone shoes lenne jó asszem de abból csak 2 van.de azt nem lehet venni sztem.
de az nemtudom mire jó,sztem felesleges cucc.
a kövé változtatás ellen a stone shoes lenne jó asszem de abból csak 2 van.de azt nem lehet venni sztem.
Nincs valakinek véletlenül eladó Blue dragonja?
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
Nem emlékszem a nevére. Ahol a királlyal találkozol. Az a nagy vár.
semmi olyan cuccom nincs ami a petrify ellen jó lenne,basszus.
melyik a fõváros cimbi??
thx
melyik a fõváros cimbi??
thx
Black device?
Az a fa nem volt nehéz. Adj az embereidre olyan tárgyakat, ami megakadályozza, h kõvé változzanak. Kb 300 semmiért a fõvárosban kapsz vmi ilyesmit. A fát tûzzel támadd.
Az a fa nem volt nehéz. Adj az embereidre olyan tárgyakat, ami megakadályozza, h kõvé változzanak. Kb 300 semmiért a fõvárosban kapsz vmi ilyesmit. A fát tûzzel támadd.
Na azt már nem tudom volt e olyan.Hogy néz ki a boss?ha esetleg még emléxel rá,vagy mi a neve a tárgynak amit ad ha kinyírom,megnézném itemben.
Most azzal a fával kinlódok valahol délkeleten ami egy ládát õriz,de képtelen vagyok kivágni.Álandóan kõvé változtat mindenkit,stb.
Neked sikerült valahogy?
Vagy másnak?
Üdv
Most azzal a fával kinlódok valahol délkeleten ami egy ládát õriz,de képtelen vagyok kivágni.Álandóan kõvé változtat mindenkit,stb.
Neked sikerült valahogy?
Vagy másnak?
Üdv
A legalsó szinten van egy boss és ha lecsapod, megszerzed a fekete falakat nyitó eszközt.
sziasztok a robotok városában ahova a laser fieldröl behivnak, ha aktiválom a warp device-t nem tudok mozdulni(lefagy) csak a kamerát tudom mozgatni,és a háttér is"él" robotok jönnek mennek stb. amint aktiválom azt a teleportot.szal viszatöltöttem mentést és kihagytam a dolgot és most ott ahol most tartok a 2.discen, underground river nevü helyen, ahol egy nagy kapu elõtt megint belebotlok Toripo-ba felfedezõbe, megveszek töle annyi enchantot amennyit bírok, majd belépek a kapun és kifagy a game, de itt teljesen megáll minden... loading közben. Közületek valakinek volt ilyen ??!! :(((
PsnID: YOULUPUKKI
Szia MESTER
Igen erre gondoltam,még most jutottam el idáig,nem jártam még a régi földön másfelé,ezt találtam meg elsõként és ide mentem be.
Amiket mondtál azokat megcsináltam,meg láthatatlan falat is kinyitottam itt.Azt nemtudom hogy most itt hagytam ki valamit,vagy ennyi volt és elhagyhatom a kockát és tovább keresés??
Thx
Igen erre gondoltam,még most jutottam el idáig,nem jártam még a régi földön másfelé,ezt találtam meg elsõként és ide mentem be.
Amiket mondtál azokat megcsináltam,meg láthatatlan falat is kinyitottam itt.Azt nemtudom hogy most itt hagytam ki valamit,vagy ennyi volt és elhagyhatom a kockát és tovább keresés??
Thx
Kettõ ilyesmi is van, melyik?
A víz alatti bázis? Ott vannak szobák, ahol csak azok a kis gombák vannak. Ha az összeset lecsapod egy szobában, megjelenik egy láda. Azokban vannak a kulcsok a zárt ajtókhoz.
A víz alatti bázis? Ott vannak szobák, ahol csak azok a kis gombák vannak. Ha az összeset lecsapod egy szobában, megjelenik egy láda. Azokban vannak a kulcsok a zárt ajtókhoz.
Sziasztok.
Ott tartok hogy a földet kettészelte nene barátunk cuccosa.
Utána visszamentem a régi földre a kocka világból.
Találtam valahol a víz fölött egy kockát és most abban harcolgatok.
Végigmentem 3 szinten,találtam érdekes tárgyakat a ládákban,de nincs tovább út.Itt akkor ennyi volt a móka?
Mehetek vissza,és bojonghatok?Vagy van még valami küldetés itt a régi földön?
Thx
Ott tartok hogy a földet kettészelte nene barátunk cuccosa.
Utána visszamentem a régi földre a kocka világból.
Találtam valahol a víz fölött egy kockát és most abban harcolgatok.
Végigmentem 3 szinten,találtam érdekes tárgyakat a ládákban,de nincs tovább út.Itt akkor ennyi volt a móka?
Mehetek vissza,és bojonghatok?Vagy van még valami küldetés itt a régi földön?
Thx
Nem.
Gyûjtheted a nothingokat, a fõvárosban van egy fickó a híd alatt, aki különleges tárgyakat ad neked értük, nézd meg egy végigjátszásban, h mikor mit ad (kb 1000-nél van az uccsó tárgy).
De szerintem ez tök felesleges.
A mystery partokat nem nehéz összeszedni, nem emlékszem mondjuk, merre voltak, végigjátszás. 6 ilyen eszköz van, 2 elég jó tárgyat összerakhatsz belõlük. Csak sajnos ezeket a játék legvégén kapod meg, gyakorlati haszna akkor van, ha a sárkányokat is le akarod vadászni.
De azok túl erõsek, nagyon fel kell tápolnod a karaktereid, annyira az emg nem szórakoztató.
Röviden: nem érdemes :)
Gyûjtheted a nothingokat, a fõvárosban van egy fickó a híd alatt, aki különleges tárgyakat ad neked értük, nézd meg egy végigjátszásban, h mikor mit ad (kb 1000-nél van az uccsó tárgy).
De szerintem ez tök felesleges.
A mystery partokat nem nehéz összeszedni, nem emlékszem mondjuk, merre voltak, végigjátszás. 6 ilyen eszköz van, 2 elég jó tárgyat összerakhatsz belõlük. Csak sajnos ezeket a játék legvégén kapod meg, gyakorlati haszna akkor van, ha a sárkányokat is le akarod vadászni.
De azok túl erõsek, nagyon fel kell tápolnod a karaktereid, annyira az emg nem szórakoztató.
Röviden: nem érdemes :)
amugy ti a BD-ban mindent összeszedtek a mindenfele kis zugokbol vázákbol törmelékekbõl? érdemes ezekkel idõzni?
ohh. köszi! magamtol ra nem jöttem volna tuti. lol több kedvem lett tovabb jatszani :D
Azon a részen 4x újrapróbálkozás után sikerült túljutnom, de sajnos most meg a csaták alatt elmegy a zene.
Kipróbálom a 360 topikban leírt dolgot, hogy a lemezt csak bekapcsolás után 5perc után teszem be, hátha akkor megoldódik.
Kipróbálom a 360 topikban leírt dolgot, hogy a lemezt csak bekapcsolás után 5perc után teszem be, hátha akkor megoldódik.
Nem, próbáld meg újra.
Ha nem megy, rossz a lemez.
Ha nem megy, rossz a lemez.
Sziasztok!
Kéne egy kis help:
A 2-es dvd-n, a nene's fortress-ben amint legyõzöm a moon lasereket és kiírja az értékelést, rögtön lefagy.(sötét képernyõ és nem reagál semmire).
Csinált ilyet másnál is?
Kéne egy kis help:
A 2-es dvd-n, a nene's fortress-ben amint legyõzöm a moon lasereket és kiírja az értékelést, rögtön lefagy.(sötét képernyõ és nem reagál semmire).
Csinált ilyet másnál is?
Lépj be a menübe és nyomogasd az RB-t!
Oldal 1 / 4Következő →
[/URL