Blue Dragon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a támadások nem változnak majd csak akkor ha lesz uj varázslatod és akkor is keveset.. meg lesz majd a 3 lemeztöl egy ujfajta támadás is!!!! az zsir
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PsnID: YOULUPUKKI
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Jó a topic logó!!
Elakadtam picit :(
Ott vagyok ahol nene barátunk elkap minket és lesittelnek.
Már 4-en kiszabadultunk,meg átkutattam mindent a börtön részen,de azonkivül a szellemen kivül akivel nem lehet micsinálni,meggyógyít és eltûnik,semmi nincs csak az a nagy ajtó ami mellett azok a kék és piros lámpák égnek.Attól függ melyik cella van nyitva vagy zárva.
Na itt nem jövök rá a trükkre.
Lécci segítsetek.
Thx
Lost odyssey lehet jó lesz.
Kivancsi vok az Eternal Sonata / Lost odyssey kombora...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
nagy ott az ff mánia<#fejvakaras>#fejvakaras>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Elõre is köszi!
Nem, simán le lehetett nyomni.
A jeges területeken lesz egy kis elzárt épület, ode be kell jutnod és bent beszélned az ünneplõkkel.
Az elsõ sárkány a falutól picit nyugatra van.
A többit még nem találtam meg, de nagyon erõsek, nem hinném, h foglalkozom velük.
Viszont van a játékban 5 sárkány, ha mindent lecsapod, adnak egy kemény tárgyat. Azok viszont aránytalanul erõsek.
Ahol most vok volt az a szellem boss amit a kollegam lekinlodott. En 4x ravertem es megholt :D
Lvl 24-25 a csapat :P
Most ertem vissza a szulofaluban. Innentol mennyi van meg a 2-es lemezig?
Van ehhez a játékhoz végigjátszás? Még nem néztem neten. Na nem azért, mert elakadtam, csak ad vmi achievementet, ha kinyitod majd az összes, zselével lezárt dobozt.
minden szinhez van egy "kulcs" amit meg kell szerezni vagyis le kell gyözni egy föellenséget és utána kapod meg...
Még nem sikerült rájönnöm, hogy hogyan kell kinyitni azokat a ládákat/ajtókat, amik szines zselé-szerû anyagban vannak. Valaki tud segíteni?
pedig mindent megszereztem és még a nöm is nyomta egy kicsit ....
jo rövid...
és a másik: szerintem olyan élettelen ez a game...például azt nagyon elbaszták hogy a karakterek arca meg se mozdul csak a szájuk mozog és még az se jol :(
Idióták az achievementek, több olyan is van, amit akkor kapsz meg, ha nagyon gyorsan bírsz nyomogatni egy gombot, nevetséges. Nem is foglalkozom velük.
Van egy nagy és hangulatosabb csatajelenet, ami tart kb 5 percig, utána a tök unalmas, szürke folyosókon kell rohangálni fél órát, ez a nagy küzdelem.
Hozzá sem mérhetõ az FF8-ban Galbadia és Balamb garden összecsapásához.
Ott a sheep tribe campben van egy kiakasztó mellékküldetés, az egyik nõ ad egy adag orvosságot, h vidd el a férjének a másik campbe. Két gombnyomással oda lehet teleportálni. Utána vissza. Ahol a nõ átad mégegy adagot, h vidd el azt is. Ez tök értelmetlen. A karakterem meg nem egy lóti-futi. Azt mondta volna, h már odaadta azt is és kéri a jutalmát. De nem lehet. Azt is leszállítottam, majd a nõ odaadja a 3. adagot. Miután leszállítottam, a fickó közli, h ennek örömére átutazik a nõhöz, mire a kissrác felajánlja, h odateleportálja õt is. Talán nem lehetett volna ezzel kezdeni és lezárni az egészet?!
de ha megmondod hol jársz akkor pontosabbat tuddok mondani?!