Blue Dragon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOki444
nem lehet állitani a nehézséget csak a minijátékoknál...
a támadások nem változnak majd csak akkor ha lesz uj varázslatod és akkor is keveset.. meg lesz majd a 3 lemeztöl egy ujfajta támadás is!!!! az zsir

Kandurex
Nehézséget lehet állítani a full -ba?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Samballah
hi! én még az lejen vagyok, mikortól lehet mást is iranyitani shun kivül? egy videon lattam hogy lehet. ésmikor változnak a támadások animaciói? ahoz vmi spec dolgot kell kifejleszteni? thx

PsnID: YOULUPUKKI

CSOki444
nyomnám én is ha jo lenne a gépem :=(

carterx
Köszönöm!!

Jól emlékeztél,a 2-2 középsõt kell kinyitni!!

Üdv

carterx
rendben,mingyár megpróbálom

Thx!!

Úgy tudsz továbbjutni, ha a kék és piros lámpák közül csak a középsõ kék sor ég. Azt hiszem, hogy a két cellás "folyosón" csak a 2-2 középsõ cellát kell kinyitni.

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

carterx
Sziasztok.

Jó a topic logó!!

Elakadtam picit :(
Ott vagyok ahol nene barátunk elkap minket és lesittelnek.
Már 4-en kiszabadultunk,meg átkutattam mindent a börtön részen,de azonkivül a szellemen kivül akivel nem lehet micsinálni,meggyógyít és eltûnik,semmi nincs csak az a nagy ajtó ami mellett azok a kék és piros lámpák égnek.Attól függ melyik cella van nyitva vagy zárva.
Na itt nem jövök rá a trükkre.

Lécci segítsetek.

Thx

Eternal sonata egy kicsit gay.
Lost odyssey lehet jó lesz.

Sephi
Viszik mert Xbox-on nem igen volt ez a stilus.

Kivancsi vok az Eternal Sonata / Lost odyssey kombora...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOki444
:)

Gyönyörû és nagyon hangulatos képi világa van, a zenék mesteriek. A többirõl ne beszéljünk.

Kandurex
bezzeg a japók viszik mint a cukrot <#wilting> (lista élen eladásban náluk)

nagy ott az ff mánia<#fejvakaras>

Kandurex
na paszeek, pedig nagyon szép játék, meg olyan kis hangulatos...de így :(

Sephi
Full is. Nem nehez jatek es sajnos messze nem annyira jo mint aminek hireszteltek.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kandurex
Nyugtassatok meg, h csak a demó ilyen, hogy mindenkit hülyére verek,...annyi varázslat meg brutal cucc van ami az FF -ben max. a végén lehetett...szal a full verzió milyen?

Köszönöm!

Oda még nem kell bemenned, a jeges terület északi részének a közepén lesz a földben félig elsüllyedve egy droid, azt célozd meg!

Na, sikerült elakadnom. 2. lemez, jégmezõ közepén lévõ körbe-körbe járó izében vagyok:), 2. emelet "folyosó" vége, 3 különbözõ szinû kapu van, kettõt kinyitottam, de a harmadik fehéret nem tudom. Hol találok hozzá cuccot, amivel ki lehet nyitni?

Elõre is köszi!

:D
Nem, simán le lehetett nyomni.

Sephi
Nehez volt az utso boss? Danger danger danger :D

Végignyomtam. Könnyed, aranyos kis játék.

Sephi
Mit? 15 ore es meg mindig nem hasznaltam Hpenix Talon-t :D

3. lemezen tudod elakpni õket, fogsz szerezni egy repülõ mechát, amivel bárhová elmehetsz a világtérképen.

A jeges területeken lesz egy kis elzárt épület, ode be kell jutnod és bent beszélned az ünneplõkkel.
Az elsõ sárkány a falutól picit nyugatra van.

A többit még nem találtam meg, de nagyon erõsek, nem hinném, h foglalkozom velük.

CSOki444
meik lemez? stb.. pontos leirást lécci :)

CSOki444
hol vannak ezek a sárkányok???

Meg túl egyszerû, még a boss fightok sem izzasztanak meg.
Viszont van a játékban 5 sárkány, ha mindent lecsapod, adnak egy kemény tárgyat. Azok viszont aránytalanul erõsek.

CSOki444
20 ora 17 perc..és most kéri a 3. lemezt.... =( fantasztikusan hosszú game ez ám !!! :(

Seth
óó micsoda vidám nevük van ezeknek az erdõknek, biztos nem lehangolóak :D

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Nos lenyeg az is hogy en atom tapoltam a karijaimat.

Ahol most vok volt az a szellem boss amit a kollegam lekinlodott. En 4x ravertem es megholt :D

Lvl 24-25 a csapat :P

CSOki444
ha ügyes vagy 3 ora kb

De, van erdõ, több is. Az elsõ a Holtak Erdeje, a vége felé pedig a Húsevõ Erdõ :P

Sephi
Fax kivan gyerekek. 10 oranal tartok es eddig minden egyes helyszin kibaxott szomoru / ures / darkos volt. Ebben a jatekban nincsenek erdok? Eskuszom jon hogy sirjak neha annyira lehangoloak a helyszinek. Remelem hamarosan tortenik valami...

Most ertem vissza a szulofaluban. Innentol mennyi van meg a 2-es lemezig?

A 3. lemezen (kb 40 játékóra után) kezd beindulni a játék.

CSOki444
van hozzá angolul

:D

Van ehhez a játékhoz végigjátszás? Még nem néztem neten. Na nem azért, mert elakadtam, csak ad vmi achievementet, ha kinyitod majd az összes, zselével lezárt dobozt.

Sephi
Az erdoben mar nem kocka hanem egyenesen egy zold fal van.

CSOki444
:)

Köszönöm! Már kezdtem izgulni, hogy valamit kihagytam.

CSOki444
azokat majd késöbb tudod a 2 lemeztöl kezdheted öket kinyitogatni!
minden szinhez van egy "kulcs" amit meg kell szerezni vagyis le kell gyözni egy föellenséget és utána kapod meg...

Sziasztok!

Még nem sikerült rájönnöm, hogy hogyan kell kinyitni azokat a ládákat/ajtókat, amik szines zselé-szerû anyagban vannak. Valaki tud segíteni?

CSOki444
tyûû 14.ora 04 perc..és már most kéri a 2. lemezt...
pedig mindent megszereztem és még a nöm is nyomta egy kicsit ....
jo rövid...

és a másik: szerintem olyan élettelen ez a game...például azt nagyon elbaszták hogy a karakterek arca meg se mozdul csak a szájuk mozog és még az se jol :(

36 óra után kéri a 3. lemezt. Mostmár kiírom azt is és végigtolom, de többet elõ nem veszem.

Idióták az achievementek, több olyan is van, amit akkor kapsz meg, ha nagyon gyorsan bírsz nyomogatni egy gombot, nevetséges. Nem is foglalkozom velük.

CSOki444
sztem...sokat vártam én is ettöl a játéktol ...hát nem az igazi.na majd a többi!!

De a lemezcsere elõtt is.
Van egy nagy és hangulatosabb csatajelenet, ami tart kb 5 percig, utána a tök unalmas, szürke folyosókon kell rohangálni fél órát, ez a nagy küzdelem.

Hozzá sem mérhetõ az FF8-ban Galbadia és Balamb garden összecsapásához.

Nekem 20 óra után volt az elsõ lemezcsere, pedig megkerestem mindent és tápoltam is, de annyira lineáris...

Ott a sheep tribe campben van egy kiakasztó mellékküldetés, az egyik nõ ad egy adag orvosságot, h vidd el a férjének a másik campbe. Két gombnyomással oda lehet teleportálni. Utána vissza. Ahol a nõ átad mégegy adagot, h vidd el azt is. Ez tök értelmetlen. A karakterem meg nem egy lóti-futi. Azt mondta volna, h már odaadta azt is és kéri a jutalmát. De nem lehet. Azt is leszállítottam, majd a nõ odaadja a 3. adagot. Miután leszállítottam, a fickó közli, h ennek örömére átutazik a nõhöz, mire a kissrác felajánlja, h odateleportálja õt is. Talán nem lehetett volna ezzel kezdeni és lezárni az egészet?!

CSOki444
hányas szinten vagy ??

CSOki444
akkor még kb 10 ora ha gyors vagy assszem :D
tölem olyan 2,5 -3 orányira vagy kb

Sephi
Nos ooo.... ott vagyok hogy epp kijottem a tenegri barlangbol es az erdo fele megyek de lealtam a Sheep Tribe Camp-nel :P

CSOki444
na megnéztem a talta village ..amikor ide visszaérsz és a nagyapád levelét megkapod na innen kb 8 helyszin van még hátra!
de ha megmondod hol jársz akkor pontosabbat tuddok mondani?!