Blue Dragon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemtudom pontosan 😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
eddig uncsi és kicsit monoton is ...
nálatok mi a helyzet?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Remélem nagggyon kevés ilyen gém lesz a komoly (UsaEuropai) X360 gépen.
Fúúú majdnem kiszaladt a számon hogy a "civilizáltabb" gépen. 😉
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
de mindenesetre nemrossz és ugysincs ilyen stilus xre
vki jáccik vele lcd tévén mert az enyémen harcnál bereccen a kép közepe mintha lassu lenne a képfrissités :S
10 órát játszottam vele, eddigi véleményem: közelébe nem ér a Final Fantasy részeknek. FF7 klasszisokkal jobb.
A karakterek nem túl kidolgozott személyiségek, nem is jó arcok. A 4 tagú csapatból 2 totál antipatikus, szívem szerint az elsõ barlangban otthagytam volna õket. Hülye, teljesen átgondolatlan side-questek, csak hogy legyen olyan is, de tök értelmetlen. A lehetõségeink korlátozottak, nem lehet úgy megoldani, ahogy gondolom, de még csak választási lehetõségek sincsenek. A történet túl lineáris, csak 1 irányba lehet menni, a többi erõs szörnyekkel van lezárva.
A harcrendszer elmegy, a zenék okék, a grafika nagyon szép, hangulatos képi világa van.
Egyébként örülök ennek a játéknak, de kicsit csalódott vagyok.
most fgom nemsokára bepörgetni kiváncsi vagyok a kezdésre meg agára a játékra mert nekem a demo cseppet akadozott vagyis inább néha harcnál bereccen egy leheletnyit a kép közepe 😞
nagyon-nagyon rég nem játszottam ilyen jó játékkal!!!
a `gyerekesebb` figuráktól féltem, hogy kicsit elveszik a kedvem (`a la Dragon Quest VIII), de itt egyáltalán nem zavar, sõt: egy nagyon hangulatos mese ez, állítom a legszebb grafikával amivel eddig talákoztam (úgy egyáltalán), és Nobuo Uematsu zenéivel...
aki kicsit is szerette az FF szériát, annak mindenképp ajánlom!
Én most izzítom be 😊
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
de rákerestem és nem tölt !! vmi kis piros p betü van a fájl mellett!!! nemtudom mit jelent???
ftp-én pedig még nem találtam blue dragont (warez oldalon)!
ha te találtam küld már a cimet lécci
itt van belole egy
Leszedte már vki?
na majd ha kijön a játék akkor indul be az én kis topicom 😊
léci ne töröljétek már csak 1 honap és csucstéma lesz
A demo lehet, azert tunik neha talan neheznek, mert a karakterek/sarkanyok valszinu alul vannak fejlesztve. Vagy esetleg beraktak a legnehezebb palyat (Nene's Fortress vagy a vege fele valamelyiket)
a játékban 5 föszereplö van az animében pedig eddig 6 és 14 résznél tartok
egyes helyeken (internet) azt irják hogy a játék normál és hard modban indithato el..normálban azt irják hogy kurva könnyü egy kisgyerek is megcsinálja
...hardban pedig kurva nehéz alig lehet megcsinálni egy tapasztalt játékosnak is!!!
most viszont azt olvastam az 576konzolban hogy simán nehéz tápos a játék:S:S
na most akkor mivan?
Az elsõ szint végén le kell gyûrni egy 4 fõs bandát, az egyiknek vmi magyar neve van, mind1. A következõ szint ugyanaz, ott egy nagy robotot kell legyûrni, aranyos. A harmadik szint végén már relatíve sokat látunk a sztoriból, van egy kis gombnyomogatós szösszenet, alig bírtam emgcsinálni, aztán talán a játék fõbossát kell legyûrni. Asszem õt is lecsaptam, de ekkor járt le az 1 órás limit, többször nem próbáltam.
Az erdõs pályán 2szer is elhaltam, az egyiket elbénáztam, a másik alkalommal nekimentem vmi hidrának, aki kõvé változtatta az egész csapatot. Itt meguntam.
Egyébként várom a teljeset, a demó alapján elég ígéretesnek tûnik.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
az elsö a RUINS
a második pedig edrös pálya!
azért irtam hogy Ruins mert nekem azt nem töltötte be..más is volt igy ezzel?
A játék xbox360 gépekre jelenik meg, a Final Fantasyk versenytársának szánták. Szép, de kissé gyerekes képi világ jellemzi, legalábbis a demóban elõször ez tûnt fel. A rendszer biztos nagyon összetett, rengeteg dolgot lehet állítgatni és pakolgatni, a demóban ezzel nem foglalkoztam, így is elég táp karaktereket kaptunk.
A harc egy kicsit érdekes. Kiválasztod, hogy adott karakter mit hajtson végre, majd egy csúszkán egy csík elkezd ide-oda ugrálni: ezzel töltõdik fel a cselekvés ereje. Ha a piros mezõben kaõpod el, akkor a legerõsebb. De minnél tovább töltõdik, annál késõbb tudja a karakter ezt végrehajtani. Lehet taktikázni, h mondjuk még az ellenél lépése elõtt sütöm el a varázslatot, de megpróbálom maxra tölteni pl.
Itt van az a momentum, amit nem értek. Egyik csata során az ellenfél csak a legalapabb támadását, feltételezem a legkisebb töltöttséggel használta. És mindig õ támadott, a karaktereim nem is kerültek sorra. Bár lassan, de biztosan lecsapta az egész partim, az embereim meg sem bírtak mozdulni. Ez bug?
szarom le csak nekem bejött a demo ezért gondoltam h legyen ..
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
gtfo
http://www.lohere.net - a MagyarChan