LEGO Indiana Jones

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Nekem is lenne egy pár kérdésem.
1.
A City of Dangers nevû pályán nem találom meg az egyik ládikót. A Free Play módban játszom. Két helyen is jelöli a radar. Az egyik, ahol a tevék vannak és gyerekkel fel lehet menni egy erkélyre. A másik pedig az ez utáni rész, ahol fel kell menni a lépcsõn a majomhoz és egy banánért odaadja a dinamitot. Itt fel kell építeni jobbra egy létrát, amirõl fel lehet ugrani egy erkélyre. Egyik helyen sem találtam semmit, hiába ugráltam, ütöttem, robbantottam. Hol van?
2.
A Barnet Collegeben van egy Classroom, ahol a táblán lehet változtatni a betûket, ugye. Eredeti játékom van, amihez adtak egy leírást, amiben az van hogy "Meg van a titkos kód? Gratulálok! Írd a táblára." Mi ez a kód? Hol találhatom meg?
3.
Az elõttem lévõ hozzászólók írták a Star Warsos alakokat. Én is megtaláltam 1-2. Írták, hogy Han Solot meg lehet venni. Hol lehet megvenni?

Remélem tudtok segíteni! Elõre is köszi
Gradravo
hy all!
most kezdtem el játszani és elakadtam 1 pályánál megmérgezték jonst az ellen anyagot meg is szereztem kiugrottunk az ablakon kocsival átmentünk a repülõhöz a repülõt össze is raktuk be is indult de nem történik semmi azt irkálja h semmisítsünk meg 1 ezüst ládát meg is van a láda de nem tudunk vele mit csinálni valaki tudna ebben segíteni? xbox on játszok

nekem is pont ez a problémám, egyik pillanatról a másikra villogni kezd,pedig a rendszerkövetelmények megfelelõek : vidikártya jó
Szevasztok!
Nekem olyan problémám lenne h villódzik a textúra (az emberek villódzanak)
Tudna nekem segíteni valaki?

Indiana Jones
Szerintem itt meg találod Pepe95
Van, csak szerintem senki nincs képben, hogy hol akadtál el és mi a megoldás.

Papesz

Van itt valaki?
szasztok most kezdtem de megakadtam az elsõ rész 3. pályáján. Ott hogy a majomtól elveszem a dinamitot felrobbantom azt az izét és csinálok létrát, na ott felmegyek és egy új helyen vagyok, de onnan nem tudok továbbmewnni. az üvegizét is eltoltam meg minden... Help!
Csak Free Play-ben tudod kiszedni.

Papesz

c3po-t nem találom vki kicsit részletesebben pls
Ok, kösz, sikerült.
Kész 100%
Ne toljam végig helyetted? <#vigyor2>

Papesz

r2 hol van a pályán mert nem találom?
kösssssz
C-3PO - Az elveszett frigyláda fosztogatói, elsõ pálya
Luke Skywalker - Az elveszett frigyláda fosztogatói, második pálya
Chewbacca - Az elveszett frigyláda fosztogatói, harmadik pálya
Leia hercegnõ - A végzet temploma, negyedik pálya
R2-D2 - Az utolsó kereszteslovag, ötödik pálya

Papesz

Igen csak 4-et találtam meg, le tudod írni hol vannak?
Akkor nyilván nem találtad meg mind az öt Star Wars karaktert.

Papesz

De még le van zárva!
Meg kell venni Han Solot.

Papesz

Oké, köszi. Sikerült. De mit kell még csinálnom. 99.7%-nál járok. Megvan az összes láda, extra, pénz. Han Solon kívül megvan az összes karakter. Megcsináltam a bónuszpályákat is!
Ki kell hozni a traktort a fészerbõl és kicsit meg kell mûvelni a répaföldeket.

Papesz

Sziasztok!
Vki tudna segíteni! A Motorcycle Escape nevû pályán nem tudok megszerezni egy ládát, a nyíl a híd közepére mutat de nincs ott. Vki meg tudja mondani hogy mit csináljak???
Szerinted ezt a konzolosoknak tudniuk kellene?

Papesz

Még azt valki meg tudná mondani hoyg a pc -s változatban a mentések hol vannak?
Köszi sikerült!
Igen.

Papesz

ps2-re megjelent?

Dobáld karddal a híd felfüggesztését.

Papesz

Üdv!
Megtudnán nekem valaki mondani hogy a végezt temploma résznél amikor kijutunk a bányából egy kis mászlálás után egy hidra jutunk ahol ki kell nyirnunk a fickót, nah ott mit kell csinálni, egyszerüen nem megy az élete, a katonák meg jönnek folyamatosan.
Mi?

Papesz

WarIsShit
mennyibe kerül?

Bónuszpályák, True Adventurer minõsítések?

Papesz

KisPaksi
meglett minden...de így sincs 100%-on...:S mit hagytam ki?? megvan az összes piros láda ki is van mint fizetve, megvan az összes aranyláda, megvan han solo is minden karakter...szóval nem értem hogy mért csak 98,1%...

KisPaksi
hello!
Már csak 7 aranyláda hiányzik az összes ládát postáztam, 95%-nál tartok, de van olyan aranyláda amit egyszerûen nem találok...pl a Shanghai Showdown pályán rögötn az elején mikor a gyémántokat kellene dobálni a zongora felett mutatja a detector hogy ott van, de oda sehogy sem tudok felmenni...valaki segítsen mert kicsit kiakasztó már!

meglett, az elején a víz elõl való menekülés végén volt.

A kapun túl tényleg nincs semmi, valahol elõtte kell keresned a ládákat.

Papesz

sziasztok! olyan bajom van, hogy a második rész utolsó pályáján a legvége elõtt az artefact detector mutat két nyilat a kapun túl. ha átmegyek a kapun, akkor jön a csata, és ott már nincs semmi. valaki tudna segíteni?

Prince of Máté
PSP-n lehet ketten tolni?

Hát keress egy zárat a Barnett College-ben, ahová beleillik a kulcs.

Papesz

Banyapapa
nem lehetetlen az.
de nagy segitség a extrak,amiket meg leeht szerezni (nagy csomagot kell minden plyán bedobni,egy piros kukába).
de ehhez minden karaktert nyiss meg,ugy joval könnyebb lesz a keresés.

KisPaksi
a kulcs...és most az összes ládát össze kell szednem?? mert az lehetetlen...:S:S

KisPaksi
hát össze raktam de nem jövök rá...

Rakd össze és rá fogsz jönni.

Papesz

KisPaksi
Indy irodájában mire való amit össze kell rakni??

ok sikerült mindent köszi
Beülsz az egyikbe és nyomod a kört. Elõrébb fog menni.

Papesz

UI: és meikbe?
ameikbe nincsenek?
de hogy?
nem mutatja hogy nyomja háromszöget...
Be kell szállni a kamionba és ott kell hagyni õket.
Sziasztok!!

Én csak nem rég szereztem meg a LEGO Indy-t de sajna elakadtam az elsõ részben ott hogy a kamionon ugrálnak ott megjött a másik kamion leöltem az embereket meg a sofõrt és akkor 2 kamion megy egymás mellett és nem tudok sehova se menni (az elötte menõ kamion túl messze van) és nincs vége az útnak... Most mit csináljak?
Oldal 1 / 3Következő →