Ferrari F2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emailcím:[email protected]ú
\"A kormány mindig megtartja amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.\"
21,23,26,28,28,31,32,32,33,33,34,34,35,35,36,36,37,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,48,50,51,53,55,56,
57,59.
érd.:[email protected]
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ma volt az elsõ próbafutam!!! Akit érdekel ezen az oldalon megnézheti a videókat. Sajnos a kormányszervó tönkrement és ezért csak negyedórányi élvezet jutott. De így is szép volt!
<b>Megépítettem és vezettem a fantasztikus Ferrarit!</b>
Részemrõl ezzel befejeztem (e-mail cím a honlapomon, ha kérdeznél valamit), búcsúzom.
Üdv mindenkinek: Mickey122
A demokrácia azért jó, mert nincs jobb. (Winston Churchill)
Tegnap elõtt a végére jártam. Mostmár csakugyan szabályosan jár, bár egy kicsit magasnak tûnik az alapjárat. De biztos, hogy jó, mert most egyáltalán nem fog a kuplung, levegõben sem mozog a kerék. Persze nem ítélhetek egy igazi motor alapján, mert az nem 30 ezret pörög, hanem 5-öt, 6-ot.
Az utolsó tankot már fél óra alatt pöfögte el és szinte alig volt a kipufogó alatt olajfolt (újságot tettem alá, amit minden tank után cseréltem, hogy lássam a "pazarlást"). Sõt, háromszor adtam neki full gázt és valóságos csoda történt: ekkor kezdett el szabályosan pöfögni. Állítás nélkül is csökkent az alapjárat és sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb azóta. Jövõ héten lesz a próbafutam, ha tudok, akkor készítek videót és kb. 1 hét múlva felteszem.
Fantasztikus a hangja: alapjáraton halkan duruzsol, de kövér gáznál pontosan olyan, mint az igaz F1-es (persze csöndesebb <#kacsint>#kacsint>).
Norbi56:
Nem tudom mennyit eszik, állítólag verseny közben 5 percig elég egy tank. Az üzemanyag tényleg rohadt drága (2,5 liter 4500,-), de ez 33 tankolást jelent! Úgy azért mégsem olyan rossz.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ma jutottam el a motor bejáratásáig. Hát, mit mondjak: nem egy sétgalopp! Elõször beindult, de olyan vadul pörgött, hogy a kuplung is fogott, kúszott a kocsi. Azután állítottam rajta, akkor meg leállt. Nem is tudtam beindítani. Kezdtem elõrõl az összes beállítást.
Végül az bizonyult jó módszernek, hogy bekapcsoltam a távirányítót és a trimmerrel finoman hangolgattam (plusz persze a csavarokkal is). Az elsõ tankot úgy nagyjából 2,5 perc alatt elfüstölte. A második már tovább tartott, de a kipufogó alatt szabályosan nedves lett a beton. A 3. tank kitartott kb. 10 percig, de közben szinte folymatosan szabályozgatni kellett, mert vagy nagyon pörgött, vagy leállt. Nem tudom, hogy fog ez szépen szabályosan mûködni. Eddig jutottam, erre rá is ment a ma délután. Szerintem csak jövõ héten tudom folytatni.
Ugyanakkor megjöttek az apróságok is. Már csak idõ kellene a befejezéshez. Ahogy látom, ez a hétvége ugrott, csak jövõ héten tudok hozzákezdeni. Még elég sok meló lesz vele, mert "szárazon" raktam össze: csak a difiben és a teleszkópokban van kenõanyag. A többit szét kell szedni és megzsírozni. Aztán bejáratni a motort és közben elkészíteni a karosszériát. Szóval most eltart 2-3 hétig, mire minden összeáll (ha semmi nem jön közbe és lesz idõm!).
Viszont ma rendeltem még néhány apróságot (üzemanyag, teflon-zsír, after run olaj, festék) úgy 13 ezer forint értékben. Pedig nagyon alaposan válogattam, törekedve az ésszerû kompromisszumra.
Eddig ennyi, de én nem akarom rendszeresen használni. Aki versenyezni is akar vele, annak egy 5 literes üzemanyag 9-12 ezer között lesz, plusz az egyebek (kopás, törés, kenõanyag, stb.).
8 pénzért vihetõ.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
A másik ötletet pedig a legújabb lapból merítettem. Úgy látom a fényképeken, hogy a versenykasztnit gyakorlatilag majdnem olyan szépre meg lehet csinálni, mint a kiállításit. Úgysem akarom én cserélgetni ezeket, tehát lehet, hogy megéri plusz idõt és energiát fektetni egy mutatós versenykasztniba, ami megállja a helyét vitrinben is.
Egyébként nagyjából összepróbáltuk bátyámmal a kiállítási kasztnit,és hát azt mondtam neki,inkább adjon egy kis idõt,és megcsinálom normálisan,mert ez ami rajta van festés elég silány..meg a sok sorja,öntési hiba,váá..zavarja a szememet😊 Úgyhogy arról le lesz szépen maratva a festék,és újrafestem,aztán matrica,végül lakk😊
Az újságos azt mondta nem kapták meg.
ár megegyezés szerint
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Akármennyire szép meg nagy meg jó,ennyi pénzbõl sajnos akár 2 fullos RC is kijön<#wilting>#wilting> Csak azokat nem lehet így "részletre" venni.. meg ez azért valamennyire egyedi darab,üzletben tényleg nem kapod meg<#vigyor3>#vigyor3>
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Nem tudom,akkor viszont ha nem mindegyikünknek van ilyen gondja lehet nem a modellel van a gond..bár nem nagyon tudok több elfogadható magyarázatot arra,hogy herkulesi erõ kell 1-1 csavar behajtásához<#falbav>#falbav>
A lazulástól nem igazán félek,a zsír ellenére is k*a nehezen mentek be a szemét csavarok😛
De azt azért jó volna kitalálni, hogy a kiállításiból hogyan csinálhatnék valóban kiállítási példányt.
Szenvedtem vagy másfél órácskát ezzel a tetû kiállítási karosszériával. Hát ebbõl kiállítás már nem lesz, az biztos! Viszont ha még jobban felhúz valami, akkor lehet, hogy bevágom a kazánba és csak a versenykasztni marad meg.
Régebben simán boldogultam az apró repülõmodellekkel, vagy a H0 méretû házakkal, de ez a kézhezálló méretes darab kifogott rajtam. Igaz, csak ciánakrilát ragasztóm volt itthon, de azt írták az újságban, hogy az is jó, csak túl gyorsan köt. Gondoltam, ez még nem baj. A baj az volt, hogy egyes helyeken egyáltalán nem kötött! <#violent>#violent> Az alkatrészeket elõre festették és a festéknél nem fog a ragasztó. Ha meg lekaparod, ronda. Ráadásul a festés sem valami egyenletes. Az egyik hátsó légterelõre nem jutott festék, csak a mûanyag piros alapszínében "pompázik". Amikor kicsomagoltam, ez még nem volt feltûnõ. Bezzeg mikor egymás mellé ragasztottam!!! A fekete, fehér és ezüst alkatrészeket is ugyanabból a piros mûanyagból készítették, csak festve. Ezzel két baj van: amikor levágjuk az öntõkeretrõl, a vágási felszín piros lesz. Amikor ragasztjuk, a festék gyönyörûen oldódik és mindent összefoltoz a környezetében.
Egyenlõre meggyógyulok, azután várok néhány hetet, hogy elpárologjon a mérgem és majd meglátom. Talán megpróbálom a kritikus részeket finoman lecsiszolni és az egészet újrafesteni, ha lesz hozzá türelmem.
Azt javaslom, hogy a karosszériát hagyjátok a legvégére és gondoljátok át alaposan! Esetleg meg kellene próbálni a leírásban javasolt mûanyag-ragasztót (bár nem emlékszem, hogy írták volna a nevét).
Remélem, hogy a versenykasztni összes elemét csavarozni kell, ahogyan az elsõ légterelõjét is! Az viszont már most biztos, hogy azon semmit sem fogok festeni, vagy dekorálni. Ha fehér, hát fehér - ennyi!
Köszi,hogy utánajártál és jobbulást😊 Elvégre nemsoká mehetsz rodeózni a ferrarival<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Bocs, de az influenza kiütéssel gyõzött. Ma volt az elsõ napom, amikor néhány órára felkeltem.
Meg is kérdeztem telefonon: késõbb fogják küldeni a töltõt. Nem érkezett meg idõre, de már értesítést sem tudtak betenni, mert a csomagok akkor már elkészültek.