Vodafone internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3g-vel kapcsolatban kerdeznem, hogy mi zabalja most ennyire? ma alig nyomkodtam, es lement 20mb. ennyire gyorsan nem nagyon porgott meg le, de most konkretan 2-2,5 nap alatt megevett 100mb-t.
koszi
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Kitöltenétek az alábbi kérdõívet szakdolgozatom sikeréhez hozzájárulva.
Fõ témám: az utazás, internet, mobilalkalmazás szerepe
Köszönöm elõre !!
Kérdõív - utazás, internet, mobilalkalmazás
Átváltasz Perc&Net tarifára (TV PERCNET), megvárod a visszaigazoló SMS-t róla, hogy a csomagváltás megtörtént.
Ezután feltöltesz egyösszegû 3000 Ft-tal, és aktiválódik az 1G internet bónusz, amelyet 30 napig lehet felhasználni, utána elvész, ha még maradt belõle valami. A 3000 Ft-ot meg le lehet beszélni.
Jó régi Vitamax City kártyát váltottam át erre, így most megy a net a telón is, és nem kell Zsebnetet venni hozzá + pénzért, hanem bónuszként elérhetõ.
Én most váltottam át és nem igazán értem ha feltöltöm a kartyat 3ezer Ft-al akkor csak kapcsoljam be a 3G-t és mehet az 1gb ingyé buli?
Mézesmadzag szaga van...
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
a vodafon mobil internetem, 2-3 percenként megszakad, de van amikor többet is bír.
mi lehet a hiba oka??
Huawei e220-as modemem van. Még VMLC Lite szoftver van a gépemen. megpróbáltam feltenni a Voda Mobil Broadbendet. Leszedtem a régi szoftvert,és mikor ez után bedugom a modemet, a data interfacet nem tudja telepíteni. A VMB-t ennek ellenére feltettem, de nem tudja kezelni a modemet. Rendszer visszaállítással tudtam a modemet mûködésre bírni. A modemmel lehet a gond? vagy csak nem kompatibilis az új szoftverrel a huawei e220?
Tud segíteni valaki?

A segítségeteket szeretném kérni.
Olvasgattam vissza fele de nem találtam a kérdésemre a pontosan megfogalmazott hivatalos választ.
Abba szeretném a segítségeteket kérni hogy kötöttem régen egy vodás Internet Szabadon címszóval ellátott KORLÁTLAN internetet.
Na most tudom hogy extrém használat során 5g csomagba raknak át ami nálam nem valósult meg.
Viszont egyik napról a másikra lekorlátoztak és lelassítottak.
Kérdésem minek köszönhetõ ez?
Ezt találtam cikk
Ennyi lenne a szerzõdés módosítás?Írnak egy cikket és kész?
Egyáltalán nem értem mi az hogy lekorlátoznak belassítanak ha nincs is adatmennyiség korlát a szerzõdésembe.
Kérlek segítsetek.
Köszönöm!
<#conf>#conf>
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De egyébként magukkal is kicsesztek, mert szerintem nem megterhelõ egy cégnek ha valaki pár GB-al többet töltött le, ellenben így most a májusban lejárt szerzõdést nem fogom meghosszabbítani náluk így buknak 3 ezret havonta.
Ja és ha túlléped a 2 GB-ot akkor vehetsz +1GB adatforgalmat 1000 Ft-ért. Annyiszor 1000 Ft ahány GB-ot kérsz és hozzácsapják a havi számládhoz.
Eddig(2 évig) havonta 40-50 GB-ot tudtam leszedni de mostmár 2 GB után lassítják.

http://www.speedtest.net/result/1895566204.png
A mért pl. 3.41 Mb/s-t, megszorzod 128-al, és megkapod a sebességet kb/s-be, amire joco18 kíváncsi.
Ugyanis 1 Mb/s, az 128 kb/s! Egyszerûbb 1x szorozni, és kész.
Tehát 3.41 x 128 = 436.48 kb/s. Pontosan ugyan annyi, mint amennyit merida számolt ki.
Ezt meg kell szorozni 1024-el mert ennyi a váltószám. 3,41*1024=3491,84 kbit/s (kilobit/sec)
Ezután a 3491,84 kbit/s-ot elosztod 8-al és megkapod a kb/s-ot.
(kiloBYTE/sec)
3491,84/8= 436,48 kb/s.
Lenne egy kérdésem.Ez a sebessége a netemnek:
Miért van az hogy mikor letõltök valamit film,videó akármi,a letõltési sebesség 400-450kb/s.Nem többnek kéne lenni?
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Ugyan ezt mondják a Telenorra is. Ott is folynak érdekes dolgok...
Megtudhatom mi a csomag neve amiben vagy, és mióta vagy ebben?
Egyébként az összes ilyesfajta cég egy köcsög, csak mindenhol más a szopatás, de mindegyikkel-mindenhol vannak bajok evvel-avval, ami szándékos is ráadásul. Vodafone-nal, és a T-Mobile-al nem volt gondondom még (kivéve az a híres Vodafone korlát bevezetése, mikor az akkori korlátlanból, korlátos netet csináltak). Szóval végülis mindegy hova megy az ember, mindenhol megszopatják úgyis!
Mégegy iylen undorító, szemét, patkány cég nincs a földön, mint a Vodafone.
(Bcsánat, de ez már nagyon kikivánkotott belõlem.)
Nálam ahogy elérem a 8 GB-os határt, kb 50-100 MB után korlátoz, akár megszakítom a kapcsolatot akár nem. Sose volt még plusz 24 órám, pedig ebbe a csomagba vagyok (szívok) már 2 éve.
Februárban lejár a szerzõdésem, de ilyen feltételek mellet én biztos nem maradok tovább a Vodafonnál.