Vodafone internet

Oldal 1 / 62Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok
3g-vel kapcsolatban kerdeznem, hogy mi zabalja most ennyire? ma alig nyomkodtam, es lement 20mb. ennyire gyorsan nem nagyon porgott meg le, de most konkretan 2-2,5 nap alatt megevett 100mb-t.
koszi

davidka003
Felfele mindig lehet váltani.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy vajon a február óta meglévõ MobilNet M elõfizetésem upgradeelhetném-e az L-es csomagra? Online meg is rendelném, ha lehetne, úgy olcsóbb...az M nagyon kevésnek bizonyult és hát se upc-t, se digit nem tudok kötni a jelenlegi albimba....:/

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Sziasztok,
Kitöltenétek az alábbi kérdõívet szakdolgozatom sikeréhez hozzájárulva.
Fõ témám: az utazás, internet, mobilalkalmazás szerepe
Köszönöm elõre !!

Kérdõív - utazás, internet, mobilalkalmazás
Szia!

Átváltasz Perc&Net tarifára (TV PERCNET), megvárod a visszaigazoló SMS-t róla, hogy a csomagváltás megtörtént.
Ezután feltöltesz egyösszegû 3000 Ft-tal, és aktiválódik az 1G internet bónusz, amelyet 30 napig lehet felhasználni, utána elvész, ha még maradt belõle valami. A 3000 Ft-ot meg le lehet beszélni.
Jó régi Vitamax City kártyát váltottam át erre, így most megy a net a telón is, és nem kell Zsebnetet venni hozzá + pénzért, hanem bónuszként elérhetõ.
kakaoskalacs
VitaMAX Prémium Perc&Net csomaggal rendelkezik itt valaki?

Én most váltottam át és nem igazán értem ha feltöltöm a kartyat 3ezer Ft-al akkor csak kapcsoljam be a 3G-t és mehet az 1gb ingyé buli?

Mézesmadzag szaga van...

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

joshua
Ezaz köszönöm

netinfo.vodafone.hu , vagy valami ilyesmi. Nem tudom kipróbálni ezt a címet mert nem Vodám van.
joshua
Melyik az az oldal, ahol írják, hogy mennyit használtam fel a havi keretembõl? Egyszer elküldték sms-ben, de véletlenül kitöröltem és nicns meg semmi elõzménynél...

marsu
köszi
Pár éve nálam is elkezdte. A Voda szoftverét (Broadband, meg a VMLC Lite volt korábban asszem.) hanyagoltam. Feltelepítem, majd kilépek, tiltom az indulását és egy sima szélessávú kapcsolatként indítom a netet. Onnantól kezdve automatikusan csatlakozik a win indulásával, azonnal. Nem vacakol, nem kell várni semmire, nem fagy, nem dobja el a hálózatot stb (win7 x64). Nálam ez megoldott minden problémát. Tégy vele egy próbát.

marsu
Sziasztok.

a vodafon mobil internetem, 2-3 percenként megszakad, de van amikor többet is bír.
mi lehet a hiba oka??
Segíteni én nem nagyon tudok, de ahogy látom az én programomon, ott nem szerepel az e220. Firmware frissítéssel esetleg?

MrIncredible
Üdv! Remélem tud valaki segíteni!
Huawei e220-as modemem van. Még VMLC Lite szoftver van a gépemen. megpróbáltam feltenni a Voda Mobil Broadbendet. Leszedtem a régi szoftvert,és mikor ez után bedugom a modemet, a data interfacet nem tudja telepíteni. A VMB-t ennek ellenére feltettem, de nem tudja kezelni a modemet. Rendszer visszaállítással tudtam a modemet mûködésre bírni. A modemmel lehet a gond? vagy csak nem kompatibilis az új szoftverrel a huawei e220?
Tud segíteni valaki?

Itt, egy óra átlag látható. Most viszont nem akar 8 fölé menni.

Na ezt pipálja le valaki:

Fabio Capello
A változás ez volt, hogy 5 giga felett iszonyatosan belassították a netet.

Üdv mindenkinek!

A segítségeteket szeretném kérni.
Olvasgattam vissza fele de nem találtam a kérdésemre a pontosan megfogalmazott hivatalos választ.
Abba szeretném a segítségeteket kérni hogy kötöttem régen egy vodás Internet Szabadon címszóval ellátott KORLÁTLAN internetet.
Na most tudom hogy extrém használat során 5g csomagba raknak át ami nálam nem valósult meg.
Viszont egyik napról a másikra lekorlátoztak és lelassítottak.
Kérdésem minek köszönhetõ ez?
Ezt találtam cikk
Ennyi lenne a szerzõdés módosítás?Írnak egy cikket és kész?
Egyáltalán nem értem mi az hogy lekorlátoznak belassítanak ha nincs is adatmennyiség korlát a szerzõdésembe.
Kérlek segítsetek.
Köszönöm!
<#conf>

GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4

Gery85
Amúgy jó lett az új hálózat én csak tábla pc behasználom a netet és ott is 3g van ahol eddig semmi nem volt

Értem. Ez a dolog úgy látszik nem egységes. Még. Húzom amíg lehet, aztán tipli.

davidka003
Hát nekem már március 20-án ez az új rendszer volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Mióta van ez? Ápr. 5-én még ment, sõt, az utóbbi idõk leggyorsabb napja volt, 55 giga jött 24 óra alatt (így is, egy steam-es játék, még nem jött le teljesen). Ha tényleg vége, elköszönök én is a Vodafone-tól, negyedik éve vagyok náluk. Egyébként a feltöltõsnél is lehetett csalni, csináltam is (pl. ha nem értem el a 3 gigás korlátot, többször is letöltöttem 2-2,5 gigát, az újracsatlakozás után), de az már nem mûködik 2 hónapja.

davidka003
1 hónapja van a Vodának az új rendszere és egy oldal is ahol nyomon lehet követni a letöltésed. Küldtek SMS-t róla elõzõ hónapban, hogy mostmár ez az új rendszer lesz. És tényleg ahogy elértem a 2 GB-ot, már csökkent is a sebesség 16KB-ra és netet sem bontottam meg semmi.
De egyébként magukkal is kicsesztek, mert szerintem nem megterhelõ egy cégnek ha valaki pár GB-al többet töltött le, ellenben így most a májusban lejárt szerzõdést nem fogom meghosszabbítani náluk így buknak 3 ezret havonta.
Ja és ha túlléped a 2 GB-ot akkor vehetsz +1GB adatforgalmat 1000 Ft-ért. Annyiszor 1000 Ft ahány GB-ot kérsz és hozzácsapják a havi számládhoz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Komolyan??? Akkor megtalálták 2-3 év alatt a hálózatukban ezt a bug-ot, és javították, mert ez az volt végülis. És ezt, hogy 2GB után lelasítottak egybõl, ezt hány hónapon keresztül tapasztaltad? Szóval mióta van ez? Nem tudok errõl semmit, mert nem az enyém a Voda net, és nem volt rá alkalmam csalni jó pár hónapig. De jó tudni ezt, akkor nem gondolkodok Vodában a jövõben (csak e miatt fordult meg a fejemben hogy váltani kéne rá majd).

davidka003
Nekem csak annyi hozzáfûzni valóm van, hogy mostmár nem lehet csalni.
Eddig(2 évig) havonta 40-50 GB-ot tudtam leszedni de mostmár 2 GB után lassítják.

Újra az elõzõ:

Ez picit jobb:
http://www.speedtest.net/result/1895566204.png

Szépen megállt ez a topic. De hogy legyen valami új hozzászólás is ebben az évben 😄 :

Egy vasárnap délután:

Hát igen végül is így jóval egyszerûbb.
Köszönöm a válaszokat! <#worship>
Nem kell többnek lennie, mert a képen mért sebességed 436 kb/s átszámítva. És Te 400-450 kb/s közötti letöltést írtál. Ez pont a kettõ közötti érték, teljesen jó a mérésed.

Vagy, van egy egyszerûbb számolási mód erre:

A mért pl. 3.41 Mb/s-t, megszorzod 128-al, és megkapod a sebességet kb/s-be, amire joco18 kíváncsi.

Ugyanis 1 Mb/s, az 128 kb/s! Egyszerûbb 1x szorozni, és kész.

Tehát 3.41 x 128 = 436.48 kb/s. Pontosan ugyan annyi, mint amennyit merida számolt ki.

A 3,41 az ugye Mb/s (megabit/sec)

Ezt meg kell szorozni 1024-el mert ennyi a váltószám. 3,41*1024=3491,84 kbit/s (kilobit/sec)

Ezután a 3491,84 kbit/s-ot elosztod 8-al és megkapod a kb/s-ot.
(kiloBYTE/sec)

3491,84/8= 436,48 kb/s.

davidka003
450 tökéletes.

Hali!
Lenne egy kérdésem.Ez a sebessége a netemnek:
Miért van az hogy mikor letõltök valamit film,videó akármi,a letõltési sebesség 400-450kb/s.Nem többnek kéne lenni?
f2d
Most jár le a két évem január végén, a csomag nevét nem tudom, 8 Gb adatforgalmat enegedélyez(ett) egy hónapra.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

davidka003
Nem igaz, hogy X összegért nem lehetne mondjuk 1 megás net korlátlan adatforgalommal.

"Mégegy iylen undorító, szemét, patkány cég nincs a földön, mint a Vodafone."

Ugyan ezt mondják a Telenorra is. Ott is folynak érdekes dolgok...

Ilyen nekem is volt egyszer a T-Mobile-nál. Feloldották, és 50MB után le is lassítottak. Írtam e-mail-t a T-nek, amiben elmeséltem a történetet. Másnapra vissza is kaptam a teljes forgalmat, rendszer hiba volt.

Megtudhatom mi a csomag neve amiben vagy, és mióta vagy ebben?

Egyébként az összes ilyesfajta cég egy köcsög, csak mindenhol más a szopatás, de mindegyikkel-mindenhol vannak bajok evvel-avval, ami szándékos is ráadásul. Vodafone-nal, és a T-Mobile-al nem volt gondondom még (kivéve az a híres Vodafone korlát bevezetése, mikor az akkori korlátlanból, korlátos netet csináltak). Szóval végülis mindegy hova megy az ember, mindenhol megszopatják úgyis!

f2d
Ezt az aljasságot, mint amit a Vodafone mûvel, 12-én már levagyok korlátozva (nekem 6/7-én van forgalomzárás), és eddig 2,72 Gb-ot használtam 8 Gb-ból, amiért nem keveset fizetek. Ja, és a kapcsolat nem szakadt meg, egyszerûen csak lelassult.

Mégegy iylen undorító, szemét, patkány cég nincs a földön, mint a Vodafone.
(Bcsánat, de ez már nagyon kikivánkotott belõlem.)

Ahogy gondolod

f2d
Pedig így van, de már nem kell sokáig szenvedni ezzel a sz@rral. A Telenoros 1000 szer jobb ajánlat, valószínû oda fogok át menni.

Azt mondod, hogy amint eléred a 8 GB-ot, egybõl le is lassúl 128 kbps-re, mindenféle net szakadás nélkül? Mert meg kell szakadnia ahhoz hogy lelegyél lassítva, ezért szakít meg engem is a T-mobile ha elérem a forgalmi keretet! Ha meg nem szakad meg, akkor nem kellene hogy lelassúljon. Nekem a mai napig, és minden hónapban mûködött a trükközés 3 éven át, a mai napig, és látod másnak is megy, ezért nem értem hogy hogyan lehetséges ez nálad... Valamit rosszúl csinálhatsz!

f2d
Hát nem tudom...
Nálam ahogy elérem a 8 GB-os határt, kb 50-100 MB után korlátoz, akár megszakítom a kapcsolatot akár nem. Sose volt még plusz 24 órám, pedig ebbe a csomagba vagyok (szívok) már 2 éve.
Februárban lejár a szerzõdésem, de ilyen feltételek mellet én biztos nem maradok tovább a Vodafonnál.

A forgalom keret bõvítés: "Mely MobilNet csomaghoz érhetõ el: MobilNet 7, MobilNet 14, MobilNet 21" . Szóval aki egy régi csomagban van, annak átkell válatnia az egyikre, ha bõvíteni akar.

Találtam még mást is: Vodánál van egy forgalom keret bõvítés, plusz pénzért. Szóval ha levagy korlátozva, akkor vehetsz 500MB, vagy 1GB forgalmat pluszba. Ez azért jó dolog, mert akkor ugye megint felvagy oldva pl 500MB-ig. Szóval megint lehet trükközni 700Ft-ért (az 500MB 700Ft, az 1GB 1000Ft de ez utóbbi felesleges), letölteni 24 órán át max-al (ha csak nem küszöbölték ki a trükközést a forgalom keret vásárlásos dolognál, de nem hiszem). Ilyeneket is figyelni kell <#awink> .

Ez egy hangyányit jobb:

Oldal 1 / 62Következő →