FC Sevilla

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Alves utóbbi két évben mindig kihagyta:PP
uefába is, csak ott éppen gyõztek:P

9csöves9
Maresca és Daniel Alves kihagyta Kezman belõtte,kiesett a Sevilla

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

visszajött<#taps>
9csöves9
Escudé és Edu kihagyta,Dragutinovic és Aurélio belõtte

2-2

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

beszaráááááááás néztem a büntetõpárbajt élõben és megszûnt a jel a stanidonból :@@@@@@@@@@@ 1:1-nél...
tdu Toyota
ma sevilla 20:00 de nem adja semmi de a net remélem igen

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

tdu Toyota
hello sevilla fanok :) vamos mi sevilla!!!!!

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Prince23
Ma este, Bl meccs a Fenerbahce ellen, ny-döntõ

Prince23
A válaszom most már: nem :DD az a farika kupa miatt... sztem ha játszott volna gyõztünk volna:(

LasCar16
visszavágóra visszaér már Kanuté?

#acm

Prince23
döntetlent játszottunk a Barca ellen a Spanyol kupában. Diego Capel nagyon jó választás, aranyat ér. Sokkal többet ér mint Giovanni a barcából:DDDDDD

Prince23
Megnyertük a városi szuperrangadót 3-0-ra vasárnap otthon!!
Örületes hangulat uralkodott a stadionban. Azért remélem nem fog kieseni a Betis.

Prince23
Kész van már? :)

Prince23
4-1-re nyertük a Racing meccset otthon. Az elsõ Kanoute gól gyõnyörû összjátékból született meg!

ForzaInter
oda írsz ahova akarsz, csak megkérdeztem:)

Yo, Bitch!

hétvégén megcsinálom
Prince23
Majd ki kén szedd Puertát a bannerból. Rossz rá gondolni mikor belépek ide:(
Mondjuk betehetnéd Palopot. vagy Adrianot vagy Renátót:)
thx elõre is

nem, de mivel én csináltam ide a bannert, szoktam írogatni...
baj?
ForzaInter
te Sevilla drukker is vagy?

Yo, Bitch!

szerintem verhetõ ellenfél, bár sose lehet tudni... :S
Prince23
Roberto Carlos gárdáját kaptuk a nyolcaddöntõben----->Fenerbahce

Prince23
Feldobom már a topikot, haátha cstalakozik valaki a szép játékukért:DDD

Sevilla Top 10 góljai

Prince23
3-0-ra legyõztük a cseheket!!!!

Prince23
Húhhhh végre nyertünk a primerában is, huhhh. még egy gyõzelem kéne a bajnokin és azt mondom, h beindül a szekerünk...
Nem vagyok meg elégedve a pirosfehérekkel...

Prince23
De én reménykedem... ha tovább jutnak a 8-addöntõböl, akkor kerekperec is lehet belõlük:D
A lényeg, a saját elvárásaim, h a nyolcaddöntõbõl ne essenek ki. Sztem az elnökségnek is ez lesz az elvárás. Nem vagyunk mi olyan xarok, ugyebár:D

Hat nagy bravur lenne az biztos ha ket UEFA gyozelem utan megnyernek a BL-t is,.......de azert ez csak alom
Prince23
Na ja, ez el is várható tõlük. Bár a bajnokságban igen gyérül szerepelnek:(((( Nem baj, irány a bl gyõzelem.:DD xD Megérdemelnék.

Hat igen de azert nagyon megneznem a Romat eloben, es termeszetesen nekik drukkolnenk.Es a Sevilla is elegedet lehet az elso BL szereplesen nagyon jo tejesitmeny a nyolcaddonto
Prince23
Bizza, bégre kikaptak az ágyusok, és VÉGRE méltó ellenféltõl!
Én azért a Róma - Sevilla párharcnak nem örölnék... nem tudom kinek drukkolnék... õk a szemem (2) fényei:DD

o de szep kis mecs volt, kint voltam a stadionban, nem semmi elmeny volt, bar egy kicsit borsos volt a jegy ara, de megerte,nagyon szep mecset csinalt a Sevilla, az Arsenal kicsit rugdosodot, na meg persze a biro sem alt a helyzetek magaslatan (mintha mas mecset nezet volna) de meg ennek elenere is a Sevilla tudta hozni a mecset(nem is akarhogy, folenyesen).Gratula nekik! ...de azert a Roma is megmutatta hogy tud nyerni idegenben is, most csak annak drukkolok hogy legyen egy Sevilla-Roma nyolcaddonto, de jo volna a Romat eloben latni..........HAJRA ROMA!!!.......HAJRA SEVILLA!!!
Prince23
Kedden Arsenalt fogadjuk, mot már igazán nyrnünk kéne ellenük. Az elsõ vereségüket tölünk kéne elszenvedjék:D

Prince23
Ez szép volt... nem semmi... 1 gólt se tudott rúgni a Madrid. Pedig õk még emberhátrányban is kéne, ezért madrid a real :DD

mike0013
nagyon szép volt az elsõ gól, meg sokkal jobbak voltatok, mint a madrid, grat nektek;)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

jó meccs volt... szép volt, grat<#vigyor>
55.perc: Ramost kiállították szóvale emberelõnyben is vagyunk..

22.perc: Sevilla-Real Madrid 2-0 FABIANO ÉS KEITA -> hatalmas gólt rúgott!!!Sajnos az Athleticotól kikaptunk 4-3ra de kezd feltámadni a csapat!VIVA SEVILLA

4 gyõzelem 4 vereség és van 12 pontunk <#beka2>és már a 10. helyen vagyunk szóval Go Sevilla!!!!!A BL-ben is jól állunk és közel a továbbjutáshoz a csapat!Fabiano és Kanouté jó formában és ezzel kezd alakulni a bajnokságban a felfelé menetelés a tabellán,jó látni hogy 1. BL-es idényben már is továbbjutást érõ helyen vagyunk és sztem tovább is jutunk,sõt valószínû!Go Sevilla,jah és Grat az új edzõ 1. sikeréhez,1. meccsén <#vigyor>csak így tovább!VIVA SEVILLA!!!!

a meccset láttad?
Prince23
Ez az!!!!
3-0-ra gyõztünk Valencia ellen!!! Nem semmi kezdés

Ramos aláírt a Spurshöz..

Prince23
Most mi van akkor?:(
Ramos elment?:(((((

HIVATALOS! Az ifiedzõ veszi át az irányítást Manuel Jimenez

Sok sikert neki és legyen olyan eredményes a Sevilla mint az elmúlt években!Viva Sevilla!GoGo!!!

nono84
Mi lesz veled Sevilla? Juande Ramos -> Tottenham(valszeg). Ki lehet az utódja?

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Prince23
Utólag én is kivánnék Palopnak BSZ-t! (ha már így) 22-én töltötte

LasCar16
bsz!utólag is:DD Sevillának már csak a bajnokságban kellene javítani:)

#acm

Prince23
Köszönöm:)

Boldog Szülinapot gondolom én:D

"otthol" :D:D:d

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Prince23
Mi??

Steauát legyürtük otthol, 2-1-re BL-ben:)

hunbasser
BSZ!

ReaL MaDRid x siempre

Prince23
köv. meccs: Levante ellen.
Most már kötelezõen nyernünk kell!!!!!!!