FC Sevilla

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Holnap a Deportivót fogadjuk.

Prince23
Sevilla - Prága 4-2

Prince23
2-0-ás vereséget szenvedtünk:((((((((((

Prince23
Neten nem szeretek nézni meccset, nincs meg a hangulat, inkább má nem nézek semmit se.
Egyszer kipróbáltam streamen, de nem az igazi. Épp, h csak a hang jó minõségû, a kép.. hát habár a kép minõsége, ha egyre távolodunk a lcd-mtõl akkor ki tisztul, de ugy meg hangyákat látok szaladgálni xD
Szal a TV az az igazi:)

banok
megint csak Gol TV - TVUPlayer

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Prince23
20:00 Sportklub, :( A fenébe, mindig a sevillás meccset a s1 adta:P
Ellenfél: Zaragoza

Prince23
A meccset a Espanyol nyerte 3-2-re:(

Prince23
Ez az, x eddig (2-2)

Prince23
Na wazzeg, vezet az Eszpányol:((

banok
Streamen a GolTV (TVUPlayer) adja a mai meccseteket.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Prince23
Egy magyar sport vonatkozású tv sem fogja adni a mai meccset, rohadjanak meg:PPPPP Helyette nõi kosármérkõzéstadnak, de kit érdekel?!

Prince23
Nah igen.. Oleguert nem is értem, h miért tartjátok:OOO Õ nem barca szintû játékos... inkább espanyol meg villareal... oda kéne menjen...
Amúgy van protekciója a fiúnak, vagy mi?
hoppá, ez már off

DONGUBA
Majdnem mindenben egyetertek.Ez a pulsen:) jo vedo csak egy balfasz.Nalunk meg az oleger egy retek.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Prince23
Kösz... a lényeg, h nagyon jó meccs volt, sztem is.

Amúgy ha Poulsen nem tapizza Giovannit, akkor talán másra is fordulhatott volna a végkifejlett:)
Nem tudom, de jó lenne, ha eltakarodna innen a dán védõ, mert elképesztõ, h milyen hülyeségeket csinál. Csak ebben az a vicc, h nagyon jó védõ... Dudat pedig nem tudom, h miért teszi kezdõbe Ramos mester. Ja és Kerzhakovot már réges régen be kellett volna tenni, nem pedig deffensive módra kapcsolni... jah ezt má leírtam sry

DONGUBA
Hat gyerekek en barcasz szurkolo vagyok de kanoc golja szep volt es jol is jatszottatok.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Prince23
Következõ meccsünk szept. 25-én, Kedden lesz 20:45-kor a Sport1-en!
Otthol játszunk az Espanyol ellen! Jó lenne, ha nem veszítenünk.
Ugyebár ez a meccs kissé deja vu érzés... itt visszavághatnak az Espanyol focistái az UEFA-kupa vesztése miatt, amit ugyebár a Sevilla vitt el, zsinorban 2-szer.

Prince23
Ebbõl sztem Canossa-járás lesz, vagy inkább súszterjárás xD

az kéne még... sírva fogok négykézláb menni madridig, csak ne tagadjatok ki...<#rinya><#rinya>
hunbasser
na neee,így ki leszel tagadva ^^

ReaL MaDRid x siempre

Prince23
Az volt a baj, h nagyon beálltunk védekezni, és elõl csak Kanuté volt... elképzelésem szerint Ramos 5-3-1-es felállást választott, nekem ez jött le, holott, a 4-3-2-1-es (vagy 4-3-3-as is jó lett vón) felállást kellett volna hasznosítania! A középpályásokkal nics gond. Óriási baklövést követett el JR, h védekezésre állította a csapatot. Bezzeg mikor beállította az orosz csatárt, akkor már másra fordult a helyzet.
Mondtam is az elsõ játékidõben, h most mi a fenéért nem támadunk?!.

hát szerintem ettõl többet is kihozhatott volna magából a sevilla<#rolleyes>
"Barbie-rózsaszín" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hát õszintén megmondom, agyhalál ez a mez...<#idiota>
Prince23
Háát nem tudom, én hálát adnék ha x-elnünk is, csak ne vesszünk. Barca nagyon támad... és leginkább a jobb szélsõ védelmi rendszerünkkel van a gond, ott is támadnak a katalánok leginkább. Ha ez így fog menni, ebbõl gól lesz.
meglátjuk.

még simán meglehet a gyõzelem!
Prince23
Jah, akkor Renátó. Télleg

hát nem vmi extrás <#wow1>,félidõben 0-0 de közelebb álltunk a gólhoz mint a Barca méghozzá Renato kapufájával,1támadóval játszunk de nem rosszul,Go Sevilla!

Prince23
Fúú, bakker, biztos Palermótól csórták el...pfff

Adriano jó egy kapufát fejelt, bazz.
Palop viszont szupert védett

mieza a rózsaszín mez??????
majd kiderül nemsoká:)
Prince23
Kanouté most be kell találjon... amit mûvelt az Arsenal ellen... most itt beválltja:DD

ne higgy ebben nagyon:)
Prince23
Na király, szuper a banner, mégegyszer <#worship>

tok jo ez a banner, nem csinalsz egyet a Roma oldalra is, ha engedi az idod, nagyon megkoszonnem, es biztos nem csak en, ha nem hat gond egy szal se, hatha akad valaki nalunk is aki ert hozza, de azert ez nagyon franko. Gratula
Ronaldinho nem fog játszani ellenünk ami valamejest megkönnyíti fiaink dolgát..de hát mondjuk tavasszal játszott Dinho és mégis kivertük õket 2-1.re,ma is jó lenne 1 ien eredmény,go Sevilla!

na bentvan a banner<#worship><#worship><#taps>
fasza lett a banner<#eljen>jo izgalmas lesz a mai meccs, az 100:)
Prince23
Én a Rómával vagyok így... a sevilla és a róma a két szemem fénye:DD
Angolban pedig Chelsea szimapatizáns vagyok, és tottanham. De nem vagyok oda értük, úgy mint a Sevilláért és a Rómáért.
Sajnos még csak nem is láthatom a chelsea meccseket a Tv-ban:( angol helyette skót megy, meg francia...

háááááááááát
Real, Juve, a Lyon meg a szivem csücske
ja meg még megnézem az Arsenal meg a Sevilla meccseket is
Prince23
Be hát:) Respect!
amúgy te reálos vagy? meg juvés?

remélem ezért befogadtok tiszteletbeli sevilla szurkolónak :DDDD
Prince23
OK, thx. hálásak vaunk<#worship><#worship>

írok gabbernek, õ be tudja rakni
Prince23
bazz... ez tetszik... berakod?

jah és tök atom lett a banner ^^

Ennél a 3-0nál már csak jobb lehet,amugy meg nem kemény csoport szal ha 2. helyen is de továbbjutunk!Viva Sevilla!

igazából nem volt sok idõ, mert tegnap már terveztem, hogy csinálok egyet és már megvoltak az elképzelések, csak össze kellett pakolni...
na itt a nagy mû <#vigyor>
Prince23
oK-ok...
ez biztos sok idõbe kerül neked, mi? mégegyszer thx

azt majd csak a topik házigazdája tudja, amit asszem 500 hozzászólás után lehet választani... de pontosan nemtudom
Prince23
Várom kiváncsian...
mondjuk azt meg tudnád oldani a mezõ felé (ahol írunk az felé) betenni egy naptárszerû bannert, h utbbi meccs, következõ meccs... csak oda én is kéne tudjak beírni meccseket, és eredményt...
na mindegy, csináld csak

van egy jó ötletem hozzá, ja meg természetesen helyet kap rajta Puerta is!<#rolleyes>