FC Sevilla

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
Nyugodjék Békében!:(((( ez egyszerûen szörnyû nemtudom felfogni...<#rinya><#sir><#shakehead>

Yo, Bitch!

mike0013
ez...
ez... hihetetlen:|
sajnos én is láttam a meccset, ahol összeesett, és örültem annak, hogy saját lábán tudott távozni a pályáról, de nagyon lesújtott, amikor mondták, hogy rosszabb lett az állapota...
most meg...
ááá, ilyen nincsen:(
NYUGODJ BÉKÉBEN!
<#rinya><#rinya><#rinya>

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Puerta tobszor roszul lett mar az utobi idoben

Komolyan? Úristen, miért engedték akkor...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

egyre nagyobb erofeszitest tesznek a fiuk, de ezt meg lehetet volna elozni mert Puerta tobszor roszul lett mar az utobi idoben, hihetetlen hogy nem vizsgaltak ki rendesen. Ugylatszik minden evre jut mostanaban egy- egy efele tragedia, sajnos, jobban oda kene figyeljenek az orvosok, ki menyire birja a megterhelest.
Nyugodjek bekeben, minden Sevilliai emlekezni fog ra
Zenszkij
Állítólag szívrohamot kapott, amit már nem lehetett kezelni.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

NYugodjék békében :(

REAL MADRID

Prince23
Összeállítás Puertáról:

R.I.P - Emlékezz a hû sevillai titánra!

ez egyszerûen borzasztó!
R.I.P. !

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

hunbasser
rengeteg mérkõzésük és edzésük van egy évben,és szinte mindig fáj mindenünk,ezért rengeteg fájdalomcsillapítót szednek,amitõl nem érzik a fájdalmat,de attól még az ugyanúgy ott van...és senki sem szabályozza,hogy mennyi fájdalomcsillapítót szednek,senki nem nézi,hogy mennyire erõltetik meg magukat,és ennek az áldozatat lett most szegény Puerta is :(((

ReaL MaDRid x siempre

miki36
Nyugodjon Békében!
<#sir>

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Oncsi
AEK,Milan,Osasuna meccsek elhalasztva !! AEK hétfõn !!! ennyit tudok !!
Nyugodjék Békében !!! Béke Poraira! !!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Kaplan
Erõltetett meccsprogram, 'vitaminom' és 'étrendkiegészítõk' folyamatos játékosba való tömése... De miért pont egy 22 éves fiatal érzi ezt meg :(

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

A mai AEK ATHEN elleni meccs hivatalosan is ELHALASZTVA!

nono84
R.I.P.!
Már csak ezért is megnyerik az európai szuperkupát, ha egyáltalán lejátszák :(((

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

hunbasser
ez most eléggé sokkoló az egész világ felé...mikor fogják már észrevenni a nagy futballfejesek,hogy egyszerûen ezt már nem bírják a játékosok?

és pont egy 22 éves,ereje teljében lévõ fiatalemberre sújt le a sors megint...még mindig nem tudom elhinni.

ReaL MaDRid x siempre

Mor3llo
Basszus <#szomoru1>
Nyugodjon békében!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hunbasser
uram isten,és most született volna neki gyereke... :(

örüljünk neki,hogy legalább nem szenvedett...és még csak 22 éves volt...

ReaL MaDRid x siempre

Nuno88
Nyugodj békében Puerta :((

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Kaplan
Nyugodj békében Puerta, sokra vihetted volna. Nem bírom felfogni miért nekik kell elmenni. Remélem befogadnak Fehér Mikiék a fenti csapatban. Õszínte részvétem a családjának és a feleségének aki nyolc hónapos terhes ha jól tudom.

1984 - 2007 Nyugodj békében Antonio Puerta! Hala PUERTA!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

DONGUBA
Nyugodjon bekeben.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Csatlakozni tudok csak!és Viva Sevilla,Respect Puerta

Forza Italia
Szegény fiú. Nagyon nagy tehetség volt. Nyugodj békében Puerta.<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Ez egyszerûen felfoghatatlan... :S
Hát remélem nyernek!

Prince23
Most már hiszem:(((((... nyugodjék békében, nagy kár, hogy így kezdõdik a Sevilla topik, nagyon nagy kár.
Annyi, de annyi jövõ állt elõtte, áhh ez nem igaz, rossz volt látni õt, és ami kellemetlen nekem, az h láttam a Getafe elleni meccset, és láttam Puertát...
A sevillaiak nagyon rossz nyomás alatt lesznek pénteken Milánó ellen. De ha nyernek, az Puerta tiszteletére lesz a Mennyekbe!
Rossz kezdés ez a Sevillának.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Ne máááár nem lehet igaz!!!!!!!!!!!!!!!<#szomoru1><#wow1>

és így?
Meghalt Puerta...a Sky Sport számolt be róla, és a spanyol fórumok szerint is...16 órakor

Továbbra is nehéz felfogni :(

Akkor se hiszem

Prince23
Há ne már:((((<#rinya>

hunbasser
<#sir><#sir><#sir><#shakehead><#shakehead><#shakehead> :((((

Nyugodjon békében Antonio Puerta!

ReaL MaDRid x siempre

a madridistán írták...
Prince23
Nem hiszem el... link?

sajnos nem az, madridista.hu sem viccelne ilyennel

Nemá Karaj!Ne szivass mán!!!!NEM HALHAT MEG

Nyugodjék békében szegény :(

És részvétem minnden Sevillasnak, nagyokat játszott

Prince23
Ne kamuzz...

16:24 - 22 esztendõs korában elhunyt Antonio Puerta. Nyugodjék békében.
nono84
todo (h)-az egész
halál -muerte (h)
halálán van -próximo a morir

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Mor3llo
Remélem felépül.De ha fel is épül, a fociról szvsz már le kell mondania.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Prince23
Ha jól emléxem...

Prince23
Halál :(

nono84
Angolul a legfrisseb hírek
Aki nem tud angolul annak annyit mondok, hogy elérte a kritikus állapotot "very critical situation". És a legdúrvább, hogy jövõ hónapban születne a gyereke <#wilting>

Todo?Mer az mi?

Prince23
Kedvest tõlük...
csak az a "todo" szó nálam bekavart, remélem, h nem...

Ánimo Antonio!

La página madridista.hu, su redacción y sus visitantes quieren mostrar todo su apoyo a D. Antonio Puerta, jugador del Sevilla F.C. Le deseamos una pronta recuperación y queremos transmitir a su familia mucho ánimo en estos momentos tan complicados. Ánimo Antonio!

A madridista.hu internetes weboldal szerkesztõsége és látogatói maximális támogatásukat fejezik ki a Sevilla játékosa, D. Antonio Puerta irányába. Oldalunk nevében kívánunk neki mihamarabbi felépülést, családjának pedig ezúton szeretnénk közvetíteni támogatásunkat ezekben a nehéz pillanatokban. Ánimo Antonio!

Ez a Real oldalán olvastam,kedves gesztus!Én is csak ezt tudom mondani!

nono84
Nem halt még meg, legalábbis nem olvastam ilyen jellegû hírt sehol.De eddig 3x állt le a szíve ha jól tudom és lélegeztetõgépre van kötve.

Most olvastam,életveszélyben van de nem reménytelen h fog még focizni!