FC Sevilla

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Ne mondjátok hogy meghalt?! Ne már... nem lehet... nem hiszem el... bökjétek be azt a hírt vagy kommentet! :PP

Dehogy,nem halt meg!Uhh már csak az kéne...<#szomoru1>

nono84
Én még nem találtam rá vonatkozó hírt. De állítólag 3x állt le a szíve!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

ForzaInter
egyik koment azt írja hogy félórája meghalt:((( remélem nem igaz...

Yo, Bitch!

nono84
Egyvalamit nem értek. Minden évben van ilyen fizikai állapotfelmérés, meg az átigazolás elõtt (bár itt nem beszélhetünk róla) orvosi vizsgálat. Ott nem lehet kiszûrni terheléses vizsgálattal hogy valami nincs rendben a szervezetével. <#nemtudom>. Egyébként jobbulást.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

dienesoft
Bizony, szorítsunk, ne történjen semmi rossz ezek után...

hunbasser
Puertának mielõbbi felépülését kívánom.jelenleg válságos az állapota,úgyhogy szorítsunk érte...

ReaL MaDRid x siempre

#47 -.-

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

DONGUBA
Újra kellett éleszteni a Sevilla játékosát
MTI2007. 08. 26., 12:02eszközök:
Kórházba szállították és benn is tartották Antonio Puertát, az FC Sevilla labdarúgóját, aki a Getafe elleni, hazai bajnoki labdarúgó-mérkõzésen elvesztette eszméletét.

A futballista a szombat esti találkozó 35. percében esett össze a pályán. Csapattársai igyekeztek a segítségére, megakadályozták, hogy lenyelje a nyelvét. Puerta hamarosan visszanyerte eszméletét és segítséggel ugyan, de saját lábán hagyta el a játékteret. Késõbb az öltözõben ismét elájult, újra kellett éleszteni.

"Szerencsére a klub orvosai és a gépek segítségével ez sikerült. Rettenetes pillanatokat éltünk át, mert a játékos élete veszélyben volt" - idézte a csapat honlapja Jose Maria del Nido klubelnököt. Puerta az újraélesztést követõen a Virgen del Rocio kórházba került, ahol azóta is intenzív osztályon kezelik. Lélegeztetõ gépen van, az intézmény közleménye szerint állapota nagyon súlyos.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Állítólag élet veszélyben van,de hát nemtom mi lesz vele! <#nemtudom>

nono84

Prince23
La Liga: Antonio Puertát újra kellett éleszteni, állapota súlyos
Kórházba szállították és benn is tartották Antonio Puertát, az FC Sevilla labdarúgóját, aki a Getafe elleni, hazai bajnoki labdarúgó-mérkõzésen elvesztette eszméletét. A futballista a szombat esti találkozó 35. percében esett össze a pályán. Csapattársai igyekeztek a segítségére, megakadályozták, hogy lenyelje a nyelvét.
Puerta hamarosan visszanyerte eszméletét és segítséggel ugyan, de saját lábán hagyta el a játékteret. Késõbb az öltözõben ismét elájult, újra kellett éleszteni.
"Szerencsére a klub orvosai és a gépek segítségével ez sikerült. Rettenetes pillanatokat éltünk át, mert a játékos élete veszélyben volt" - idézte a csapat honlapja Jose Maria del Nido klubelnököt.
Puerta az újraélesztést követõen a Virgen del Rocio kórházba került, ahol azóta is intenzív osztályon kezelik. Lélegeztetõ gépen van, az intézmény közleménye szerint állapota nagyon súlyos.

Puertat mar nem latod tobbet focizni ez biztos, sajnos, szivinfarktusa volt, mar jobban van de korhazi kezelesre szorul, jo kis mecs volt, birom a Sevillat en is, Duda volt a mecs hose, szep volt<#taps>
Prince23
Hala nyertünk. 4-1-re A szívbaj kapott el mikor láttam Puertát összeeseni és szájába kotorászott Drago, remélem kigyógyul.
Gólszerzõk: ld elõttem szólókat:D

Dani Alves kb. 42 milla eurót ér!:DDDDDDDDDD

4-1 Kerzhakov is betalált,vége a meccsnek,jól játszottunk de 2-ös emberelõnyben voltunk,ettõl függetllenül jó meccs volt!A meccs legjobbja: DUDA nálam^^ Go Sevilla,Viva Sevilla!

hunbasser
nabazz...pedig a Getafét komálom,Reallal igen jó a kapcsolatuk :)

ReaL MaDRid x siempre

Kanouté 3-1!!!Megvan a meccs,egészen biztos!

Luis Fabiano 2-1!!!!!!!Jejejejeje

Elájult és az anyja is,de már jól van hála istennek Puerta és itt az egyenlítés 55mp után JESUS NAVAS!!!!!!!!!1-1

REALista
Egyébként mi történt Puertával?

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

<#vigyor> igen,fordítani kell!!!!nem kezdhetünk rosszul,Go Sevilla!!!

BADE
Fordítani kell!Fõlg,hogy ettõl a meccstõl függ a tippmixem.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Megtaláltam a MU-son kivül a másik kedvenc topicomat mer nagy sevilla-s vagyok régóta,sajnálom Puerta-t mer jó játékos remélem semmi komoly baja nem lesz!1ébként mind2 piros teljesen jogos volt,most már csak bekell darálni a szegény kis Getafe-t,Go Sevilla!!!!Viva Sevilla!!!!

REALista
De durva.:(((
Egyébként a Getafe-ból már csak 9-en vannak a pályán...

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Most mondták hogy az öltözõben is elájult. Reméljük nem komoly a baj... :(

hunbasser
de durva :o most mondta apám,hogy Puertát újra kellett éleszteni,hál'istennek a pályát már saját lábán hagyta el.

ReaL MaDRid x siempre

Prince23
VÉGRE...végre elkezdõdik a spanyol széria. Elsõ ellenfelünk a Getafe dél-madridi csapata lesz.
Velük meccseltünk az idén a Spanyol Kupadöntõben, 1-0-ra le is gyõztük.
De most más a helyzet, új szezon, több változás mindenkinél akár.

Prince23
Thx az infót

hunbasser
ez igaz,de ez még egy nagyon gyenge Real Madrid,megint új edzõ,új játékosok,új taktika...megint megy a csapatépítés,aminek még az elején jár Schuster.

egyébként gratulálok a Sevillának,nem mondhatnánk,hogy mákkal nyertek,szóval grat.De a bajnokságban már nem adjuk ilyen könnyen magunkat :P

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
csak szólok,hogy margitozásért,cselszkizésért és további csapatokat ócsároló nevekért szokott gabber büntetõpontot osztani.

én is nevén nevezem a Sevillát,te is tartsd légy szíves tiszteletben a másik csapatot és annak szurkolóit,köszönöm.

ReaL MaDRid x siempre

9csöves9
gratula,igaza volt a kommentátornak: akkor rúg gólt a Sevilla amikor akar

Enzo mondjuk kaphatna több lehetõséget

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Prince23
Nem 6-4, hanem (tévedtem, matek lenni rossz xd)
6:3-as összesítéssel vittük el a kupát:D

Prince23
Ja és bocsánat: Sergio Ramos

Prince23
Bizony, szép meccs volt.

Ezt elfeljetettem leírni még:
g: Renato 2x, Kanouté 3x, ill. Drenthe és Cannavaro.

vazze de szép meccs volt... idegenben 5 gól realnak...fassza 1re jobb a sevilla :)
Prince23
Hát végre túlléptünk egy óriáson, egy súlynehezékrõl!
A Szuperkupát 6-4 összesítéssel nyertük meg:DDD S idegenben 5 gólt rúgtunk Margitnak. Szép munka piros-fehérek. Csak így tovább.

Prince23
VIVA VIVA SEVILLA!!!!!
1. félidõ: 3-2 a pirosfehérek javára :D
Elképesztõ meccs! Bármi is lesz a végkimenetele, sosem fogom elfelejteni.

Csabesz6
<#gonosz1><#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

hunbasser
örülök,hogy megnyílt ez a topik,mivel elég kevés spanyol klubnak van itt topikja az sg-n.egyébként a Sevillát eléggé megutáltam az elõzõ szezon végén tett nyilatkozatok miatt,itt fõleg az edzõre és az elnökre gondolok,elég nagy pofájuk volt.ráadásul van ott 1-2 játékos,akit nem nagyon csípek,de azért Paloppal,Chevantónnal semmi bajom nincs,meg még 1-2-vel,többi mehet a levesbe.egyébként azt hittem,hogy luficsapat lesz,de úgy néz ki,nem.

a most következõ szezonban meg eldönthetik a sevillások,hogy a 3. vagy a 4. hely lesz-e meg :) nagyon erõs lesz a La Liga most

ReaL MaDRid x siempre

Csabesz6
egyszerüen nem szeretem:D

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Prince23
De miért? sok bajt csinált nektek, mi? :D

Csabesz6
arra várok hogy eltünjön:D

Prince23
Íme a 2007/2008-as spanyol fõszezonjának az elsõ 10 fordulója, a Sevilla elleni mérkõzések:

1. Getafe (aug.26)
2. Osasuna (szept.2)
3. Rec. Huelva (9.16)

4. BARCELONA!!!! (SZEPTEMBER 23.)

5. Espanyol (9.26)
6. Zaragoza (9.30)
7. Deportivo (okt.7)
8. Levante (10.21)

9. VALENCIA (10.28)

10. Atl. Madrid (10.31)

Nosztalgia:
Palop gólja azon a bizonyos meccsen:DD

Sevilla párbaja Glasgow-ban

Sevilla 2007-es tavaszi hadjárata BARCELONÁBAN, ami gyõzelemmel természetesen gyõzelemmel zárul :D

Prince23
Sevilla - AEK 2-0 :DDDD (tegnapi meccs)
g.: Fabiano, Kanouté
- Sevilla FC: Palop; Hinkel, Boulahrouz (Keita, M.46), Fazio, Dragutinovic; Jesús Navas, Poulsen, Maresca (Renato, M.46), Capel; Luis Fabiano (Martí, M.70) y Kanouté. Alves hol VAN????<#merges2><#shakehead><#falbav>

- AEK Atenas: Moretto; Edson Ramos (Kafes, M.61), Geraldo, Dellas, Arruabarrena; Zikos (Tozser, M.90), Nsaliwa; Julio César, Rivaldo (Kone, M.66), Manduca; y Liberopoulos.

Prince23
Én meg remélem, h maradni fog. Ottan el fog tünni, max úgy fog járni mint Sheva a tavalyira nézve. De ha oda menne, akkor remélem karizmás kezdõ 11-es lesz. Mert úgy már lenne értelme.
Dani Alves (CHE?) a legütõképes gyöngyszeme a sevillai gárdának.

Csabesz6
még nem jelentették be hivatalosan-.-
bár remélem odamegy
amugy rühellem a sevillát, a szombati meccstöl függetlenül

Dani Alves már nehezen, Chelsea +vette.
Prince23

SEVILLA FC HIVATALOS HINUSZA!
Sevilla, Sevilla, Sevilla, el equipo de la casta y el coraje,
Sevilla, Sevilla, Sevilla, es un grito rojo y blanco que empezamos a entonar
Sevilla, Sevilla, Sevilla, cuando con tus jugadores sales al Sánchez Pizjuán
Vuelan, vuelan banderas, y suenan palmas que nadie podrá imitar,
somos el sevillismo, que día y noche no paramos de animar
Sevilla, Sevilla, Sevilla, es el fútbol hecho arte y filigrana,
Sevilla, Sevilla, Sevilla, de la escuela sevillana creador y valladar,
Sevilla, Sevilla, Sevilla, nuestro estadio es una feria cuando vamos a jugar
Vuelan, vuelan banderas, y suenan palmas que nadie podrá imitar,
somos el sevillismo, que día y noche no paramos de animar.
Sevilla, Sevilla, Sevilla, triunfará...

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.