XBOX360 Red Ring Of Death
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Gigabyte P55A-UD3 Corae i5-760@2,8Ghz Zotac GTX460 AMP! 2*2GB Kingston HyperX 1600Mhz Samsung 2253LW
Töltsük le az internetet!
Gigabyte P55A-UD3 Corae i5-760@2,8Ghz Zotac GTX460 AMP! 2*2GB Kingston HyperX 1600Mhz Samsung 2253LW
Esetleg olyan külsõ cucc van még, ami házi barkács eredménye. Ki kell vágni a gépen egy lyukat és odatenni egy ventit. Ennek hatékonyságáról nem sokat tudok, de többet ér, mint az elsõ.
Olvasgattam z xbox 360-ról és a hûtési problémáiról is. Egy kérdésem lenne csupán a külsõ ventilátor mit takar magában?? Köszi minden választ.
"Ps2, Xbox 360 back up játékok ITT:
[email protected] "
Forza.
Bár az újabbak asszem, hogy már nem annyira problémásak. Engem egyrészt a joystick tart a 360 oldalán, mert szerintem az eddigi legkényelmesebb gamepadok egyike, ellenben a PSé nem jött nekem be annyira, de alapvetõen azzal sincs bajom. A másik érv az nekem a játékkínálat. PS3ra nem nagyon vannak olyan címek, amik valóban lekötnének. Persze, MGS4, de nem vagyok túl nagy MGS fan, bár majd a God of War 3 nagyon fog hiányozni. Viszont X360ra meg ott a Halo 3 (nagy Halo fan vagyok), a Gears of War, a Ninja Gaiden 2, GTA4 meg mind2 konzolra van, bár nem vagyok túl nagy GTAs. Szóval nekem ezeknek a játékoknak a stílusa jobban bejön. Ami érdekel az vagy mind2 konzolra vagy csak X360ra jön ki. És a 2 konzol közötti harcot szerintem olyan szinten, hogy valaki melyiket vegye meg, abszolút a játékkínálat dönti el.
Játszottam vele 2 órát, puff 3 led...
Összetörtze a szívem..
Azóta már vettem egy ps3-t, játszok vele napi 3h-t egyhuzamban, és megsem kottyan neki!
Ps2, Xbox 360 back up játékok ITT: [email protected]
Olcso vagy drága cucchoz drágán nem nagy kunszt hozzájutni. Ezért nem is ildomos az "én ennyi pénzt is kiadok érte" szösszenet.
Hello...! Mondom "olcsobban tud megvenni" Nem lopni!! Ez, a direkt félreértö utánnam szolokhoz szolt....elörelátásként. 😊
Mondtam ezt úgy, hogy nem vagyok milliomos, mégis 150 körüli eredeti DVD filmem van, játékom különféle platformokra meg 70 körül.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Igaz Dead Rising nincs, de talán kibírnád.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Az már egy más kérdés hogy az MS esetleg ugy áll hozzá hogy a nagy számú hiba miatt 3 led esetén nem foglalkozik,vagy nem minden esetben foglalkozik az érvényes garanciával.De nem,ezt nem lehet elvárni,ebben teljessen igazad van.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
24 Live arcade (nem szamit)
36 jatek (!!!) fel-masfel orat toltott a gepben
A kovetkezo jatekokat pedig vegig vagy tobb mint masfel orat jatszotta: Condemned, Splinter, Bionicle, CoD2, MUA, Dirt, DOA4, CoD3
Anyagilag, ha ezeket eredetiben jatsza, az elso 5-t hasznaltan megvasarolva, olyan 10-12bol kijon, ha mondjuk extrem esetben 2 honapig megtartja oket (egyik sem gyujtemenybe valo, ennyit veszit rajtuk eladas utan), az online is elvezheto jatekokat DOA4, Dirt, CoD3 25-30 bol megveheti, majd ha megunja tovabbi 20ert jo esetben eladhatja. Lathatolag 2006 oktobereben vette a gepet. Ennyi ido alatt durvan 18 ezer pluszba kerult volna a szorakozasa. Nem tudom, mennyi egy fless es mennyit koltott irhato DVD-re, de...
Havi alig 1600 ftert megkimelte volna magat peldaul a Pimp My Ride nyujtotta (lehuzas, kiiras, stb..) tagadhatatlanul maradando elmenyektol es a TMNT-be fektetett masfel orajat tolthette volna olvasassal, angol tanulassal, a nojevel, a haverjaival, etc...Valamint nem kellene sirnia, Wadarrhoz jarnia a topikban szereplo RROD miatt. Ha pedig megis annyira kellene neki a TMNT es tarsai, az ervenyes silver accountjaval siman letolthetne a marketplace-rol.
Mielott rohannek a friss masinamat kiflesselni, amig ilyen sz@r a konstrukcio, bizony eloszor elgondolkodnek, milyenek a jatszasi szokasaim. Sot, eloszor ezen gondolkodnek el, aztan ha tovabbra is kell az a warez, akkor mehet a filozofalas, hogy hol es milyen hutest tetetek bele!
A hardver modositas jogserto mivoltarol en sehol sem beszeltem, SOT... azt modtam, szived joga. En arrol beszeltem, hogy ha mar modositas, azzal elveszted (es itt nincs semmi felreertelmezheto!!) a garanciadat! Azert kell retorziot alkalmazni, mert a modositott hardver alapbol NEM jogosult garanciara!
Akkor nézzük onnan, hogy garanciavesztéssel jár, a ház felnyitása(garmatrica szakadása). Ház nyitás nélkül, pedig nehezen cserélsz firm-t. És hagyjuk ki a hajszárítózást.
Már meg is van kerülve a kérdésed.
Olcsi2 nem úgy hozta kapcsolatba, hogy flash=3led, hanem, hogy ha legit maradsz, akkor nem lenne ekkora téma a RROD.Olvasd el mégegyszer a kommentjét. Senki nem mondta, hogy csak a flash-elt gépek mennek tönkre. Semmi összefüggés nincs a kettõ között.
Amikor az enyém tönkrement akkor az itteni boltosal is beszéltem,az is jopár esetet sorolt origi,meg flashes géprõl is.
Nem értem "Killer játszási szokásai" is hogy jönnek ide.Flashelt meg nem flashelt gépet is lehet 24 órát egyhuzamban járatni,ami mondjuk már tényleg nem rendeltetésszerü használat,de egyforma esélyel fog belepusztulni mindkettõ.
Valamint nem latok semmi problemat abban, hogy egy RROD problemat taglalo forumban valaki felhivja a tobbiek figyelmet, hogy, ha a gepet rendeltetesszeruen hasznalod es megprobalsz legit maradni, azzal egesz jol ki tudod kezelni a siralmas hardver gondot. Tobbre ertekelem, mint amikor ilyen-olyan hutesekrol megy a vita. Igenis kivancsi lennek pl KILLER jateszasi szokasaira es a velemenyere, hogy vajh, hogyan jart volna, ha nem flessel egyaltalan. Nem ertem, neked miert gond az, ha esetleg elfiloznank egy ilyen lehetsoegrol...
De az elõzõ hozzászólásomban sem írtam, hogy mûködõképes dologról van szó.
Nah igen, csak azt elfelejted, hogy MS a játékokból profitál a legtöbbet, nem pedig magából a gépbõl. Szóval míg Te x hasznot hozol az MS-nek, addig az eredetivel játszók jóval többet szóval nyugodtan mehetne a diszkrimináció.
Én egy szóval nem mondtam hogy ELVÁROM hogy a flashelt gépemet garanciában megcsinálja a MS,csak azt nem értem neked pl nem mindegy hogy a "Kis Jóskának" a flashelt gépét a MS szerviz pénzért vagy nem pénzért javitja?
Az a gép tönkrement volna flashel meg flash nélkül is,tehát neked ha a tiéd tönkremegy,nem azért kell 1 hónapot várni a javitásra mert a "sok warezos köcsög" warez miatt tönkrement gépét elõbb csinálják meg.
Mármint mi?Hogy a flashelt gépet is ingyen megcsinálták? Mert ha igen,akkor nem tudom mit fáj neked. Flashtõl függetlenül az a szerencsétlen valaki kifizte a gépért a sok tizezer forintot,és nem azért hogy fél évente szervizbe küldja huszonezres javitásokra,azt aminek ELVILEG évekig kéne menni gond nélkül.