Persona 3
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kösz 😄
Nem piszkáltak bele... Asszem annyiban talán hogy van vagy 1-2 új Social link + 1-2 új jelenet... de a fõsztorihoz semmiben nem nyúltak hozzá...
de ugye az eredeti részébe nem piszkáltak bele csak a pár extra cucc van?
köszi
A FES -ben van 1-2 extra persona meg extra dolog amit csinálhatsz nap közben + van egy kb 20 órás extra sztori benne...
Szerintem a P3 is tökéletes úgy ahogy van... Ha kb ugyanannyi a 2 akkor ajánlom ha viszont X ezerrel többe kerül a FES akkor nem éri meg...
Szerintem a P3 is tökéletes úgy ahogy van... Ha kb ugyanannyi a 2 akkor ajánlom ha viszont X ezerrel többe kerül a FES akkor nem éri meg...
hello!
én most akarok persona 3at venni és azt szeretném kérdezni h mi a különbség a p3 és a p3 fes között?
köszi
én most akarok persona 3at venni és azt szeretném kérdezni h mi a különbség a p3 és a p3 fes között?
köszi
Ismeritek a Shin Megami Tensei: Imagine Online-t?
Jajamén is tottál meglepõdtem... Meg amúgy a gyilkosságok amik történnek is sokkal karakter közelibbek.... Meg modnjuk nekem még az tetszik,ahogy a társak megkapják a Persona-jukat,az olyan mint egy zen tanítás 😄
Wow... Igazi animés önfeláldozás. 😊
Igne eléggé változatos,és itt a Social Linkek-nek nagyobb szerepe van,mivle mondjuk az egyik csapattársaddla barátságban vagytok akkor mondjuk félrelök,hogyha jön egy számodra ééletveszélyes támadás.....
Sziasztok! Nekem is nagyon tetszik a játék. Attól tartottam hogy, nem fog annyira, mint a 3. rész, de tévedtem... 😊 Még nagyon az elején tartok, de a grafika, meg a zenék is marha jók, és az egész játék, úgy ahogy van. 😄
Reméllem... Azt mondják másfélszer hosszabb mint a 3. 😊 nem csak 2 hanem többféle befejezés... A graf meg a youtubes klippek alapján jobb mint a 3 nak. Én legalábbis úgy láttam...
Hát nekem már megvan,bár nem épp túl legális módon.....
Ez a játék eszméletlen..... és nem a szemcsi az Evoker.
Szvsz a története komolyabb mint elõdjének..... és a grafika meg a zenék...hajjaj 😄
Ez a játék eszméletlen..... és nem a szemcsi az Evoker.
Szvsz a története komolyabb mint elõdjének..... és a grafika meg a zenék...hajjaj 😄
JEEEEEEEEE!
Megvan akkor mit fogok tavasszal venni. 😊
Megvan akkor mit fogok tavasszal venni. 😊
Shin Megami Tensei Persona 4 NTSC PS2DVD-STRiKE
És igen, jön eu-ba is vmikor 2009 tavaszán, a SquareEnix (oldal közepe bal odalt) lesz a kiadó
És igen, jön eu-ba is vmikor 2009 tavaszán, a SquareEnix (oldal közepe bal odalt) lesz a kiadó
PSN ID.: Beegabor
Csak szeretném megköszönni ezt a hozzászólást, rég nevettem már ilyen jót 😊
Tudni valamit arról hogy a P4 jön ki az EU-ba?
Nézegettem a hangjukat a 4-ben szereplõ szereplõkenk,és az egyik kari japánhangja Paku Romi lesz,vagyis mondjuk ha animés példa kell pl. az FMA-ból Ed hangja vagy Bleach Hitsugaya.
Az király lehet 😄,bár én tökéletesen meg vok elégedve a sajátommal 😄
Az király lehet 😄,bár én tökéletesen meg vok elégedve a sajátommal 😄
Akkor neked japán hang angol felirat vagy japán hang japán "feliratos" a játékod?
14 részben tûnt fel elõször asszem, de Ryou ( a fõszereplõ srác nagybátyja,a nyomozó(vagy helyszínelõ,nemtom pontosan) ) beszélt vele már korábban is telefonon vmelyik elsõ részben. Megismertem a hangját már akkor,mert ugyanaz szinkronizálja mint a játékban és az nekem japcsi szinkronnal van meg ^^
Akihiko a TS-ben? Tudsz rólla képet adni?
Amúgy legjobban egy P3 sztoriján alapuló anime lenne jó. Tuti siker.
Kíváncsi leszek Chihrot meg lehet a fûzni 4- ben vagy még mindig az elsõ nagy szerelem hatása alatt van. 😊
Amúgy legjobban egy P3 sztoriján alapuló anime lenne jó. Tuti siker.
Kíváncsi leszek Chihrot meg lehet a fûzni 4- ben vagy még mindig az elsõ nagy szerelem hatása alatt van. 😊
Hát már azt inkább hagytma mert utána gondoltam és kcist túl keveset voltam Tartarusban így viszonylag kcsi volt a szintme meg az életem,meg egy pár dologra nem figyeletem oda,szal most újból kezdtem és remélem mostmár sikerül.
Nekem sajnos soha se sikerül/t kipörgetni jókat mert minidg magát érõsítette meg szinte mindig a 200-as sebzõset húztam magamnak......
Nekem sajnos soha se sikerül/t kipörgetni jókat mert minidg magát érõsítette meg szinte mindig a 200-as sebzõset húztam magamnak......
Na Chihiro már biztos benne van a 4-ben ( õ lett a diákszövetség elnöke miután Mitsuru ugye tovább lépett), remélem mások is feltûnnek 😊 Akihiko már a Trinity Soul-ban is benne van, szerintem itt is benne lesz, de legnagyobb meglepi lenne ha a 3 fõszereplõje is feltûnne 😊
Bruhahahahha! Akkor elõbb-utóbb EU-ba is jön. 😊 Nyam nyam. 😊
fmarci: nekem nem volt túl nehéz. Igyekeztem jókat kipörgetni hogy õ sérüljön meg és ne és sikerült a dolog. A bossharcok nem túl nehezek ellenben a Tartarusban néha olyan kemény szintõrzõ szörnyek vannak hogy csak na...
fmarci: nekem nem volt túl nehéz. Igyekeztem jókat kipörgetni hogy õ sérüljön meg és ne és sikerült a dolog. A bossharcok nem túl nehezek ellenben a Tartarusban néha olyan kemény szintõrzõ szörnyek vannak hogy csak na...
Hi all!
Lenne két kérdésem:Van két olyan Shadow,akik ketten az elején egyek és a másik akit nem lehet támadni használja a Wheel of Fortune-t és ezt a Shadow-ot melyik Persona-val érdemes bezúzni és hogy valamellyest könnyeb legyen mekkor lvl kell hozzá? Az én karim 30-as és marha nehéz bezúzni õket,úgyhogy most gondolkozom a játék elõrõl kezdésében,hogy mikor oda jussak kicsit magasabb szintû legyek..... remélem jön majd válasz 😄
Lenne két kérdésem:Van két olyan Shadow,akik ketten az elején egyek és a másik akit nem lehet támadni használja a Wheel of Fortune-t és ezt a Shadow-ot melyik Persona-val érdemes bezúzni és hogy valamellyest könnyeb legyen mekkor lvl kell hozzá? Az én karim 30-as és marha nehéz bezúzni õket,úgyhogy most gondolkozom a játék elõrõl kezdésében,hogy mikor oda jussak kicsit magasabb szintû legyek..... remélem jön majd válasz 😄
Amerikai és európai megjelenésrõl még nincs biztos hír, azt hiszem.
De biztos, hogy lesz, FES esetében is hónapokig titkolta a dolgot az ATLUS.
Addig itt egy rövid kis videó, amiben hallhatjuk, hogy milyen "ritmusra"
foglyuk csapkodni az ellent, és most már biztosnak tûnik, hogy mindenkit
irányíthatunk csata közben.
Battle Gameplay
De biztos, hogy lesz, FES esetében is hónapokig titkolta a dolgot az ATLUS.
Addig itt egy rövid kis videó, amiben hallhatjuk, hogy milyen "ritmusra"
foglyuk csapkodni az ellent, és most már biztosnak tûnik, hogy mindenkit
irányíthatunk csata közben.
Battle Gameplay
Ne féld a halált, mert előbb-utóbb úgyis megtalál; inkább attól félj, hogy nem sikerül kiélvezned azt a rövid időt, ami megadatott!
A P4erõl mit tudni? Jön vajon EU-ba? Remélem mert bemutatók nagyon igényesek...
Ja csak kár hogy akkor már semmit sem lehet csinálni. 😊
Chizuruval lett már Girlfriend státusz szóval írja hogy mostantól döhös ha más lánnyal lát. 😊
Már volt kézfogás v. csók opoció de a kézfogást választottam. Az még biztosabb. 😊
Azért fira hogy level 5 a Slink dem ár arról beszél hogy minden éjjel velünk álmodik stb... És még 5 szint van. 😊 Hova fejlõdhet még? Bár Hentai jelenetekig nem jut el. Sajna. 😊
Chizuruval lett már Girlfriend státusz szóval írja hogy mostantól döhös ha más lánnyal lát. 😊
Már volt kézfogás v. csók opoció de a kézfogást választottam. Az még biztosabb. 😊
Azért fira hogy level 5 a Slink dem ár arról beszél hogy minden éjjel velünk álmodik stb... És még 5 szint van. 😊 Hova fejlõdhet még? Bár Hentai jelenetekig nem jut el. Sajna. 😊
Reversed státuszba kerül és nem fejlõdik tovább. Ki kell engesztelni az illetõt,sokkal többet kell vele foglalkozni, amíg újra helyrerázódik a kapcsolatotok(általában nem a megszokott helyükön lesznek),de utána ugyanúgy megy minden tovább. Ha kimaxoltad,akkor ettõl nem kell félni, írja is hogy ez a kötelék már szét nem szakítható ,hurrá örökké barátok lesztek^^
Ha valamelyik S-linkel nem foglalkozunk akkor az elhal?
Pl 2 csajjal voltam és az eggyiket részesítettem elõnyben... a másik már egy ideje sehol sincs... A kandós csaj az. Lehet hogy többet kéne a kendo klubba mennem?
Pl 2 csajjal voltam és az eggyiket részesítettem elõnyben... a másik már egy ideje sehol sincs... A kandós csaj az. Lehet hogy többet kéne a kendo klubba mennem?
Kösz. 😊 Pont arra nem gondoltam... Szegény csajnak 1 hónapot kellet várnia a süti és a ital között. 😊
Innivalót kér nem? Akkor vigyél neki Red ,akarom mondani Mad Bull-t 😄 A koleszben lévõ automatából vehetsz (lehet hogy másol is van, annyira nem emlékszem)
A templomnál van egy kislány akinek adtam Weird Takoyakit de most kér valami mást... Már sztem midneféle cuccom ven de semmi sem jó neki... Mit szeretne még enni?
Végül is nem hangzik rosszul de mám egvettem a sajátomat 12k-ért amennyit eddig játszotam még elég(nagyon) sok minden hátra van. (Majdnem a teljes játék. 😊)Szóval nem szomorkodom. 😊
Ja. 😊 Végól is márnekemmegvan a sima. Azért a + 20 -óráért nem veszem meg megint. 😊
Amerikában origi, EU-ban egyéb 😉
Vagyis?
Megjelent a FES minden verziója 😉
A P3 ban fog majd nõni az ellenálóképessége a csapatnak? Mert ha két szintet kipucolok akkor a 2. felénél már mindenki le van fáradva és akkor minimum 2 napig nem mehetünk a T-ba...
Ez a Persona 3, pontosabban a FES esetében nem egészen így van.
Az Episode Aigis részben szépen elmagyarázzák, hogy mi hogyan történt.
Aki kíváncsi rá annak privátban elmondhatom.
És hogy én is frissüljek. Itt van négy rövid videó a P4-bõl, ha esetleg
még nem láttátok volna.
Pe-ru-so-na
A 19. másodpercnél kezdõdõ zene állati jó. Meguro Shoji ismét hozza
a formáját, amit már a Shin Megami Tensei játékokban megszokhattak
a rajongók. Az idézés az elsõ Persona játékokból is ismert kártyákkal
mûködik, újdonságnak pedig speciális szemüvegeket használnak.
Biciklizés mesterfokon
Megint járhatunk iskolába?
"Pletykafészkek"
A Famitsu DVD Trailer-bõl is megtudhattunk néhány dolgot.
Igor lecserélte Elizt és a régi liftet feladta egy limuzinért.
A srácok a TV-ket használják "portálnak"?
Úgy olvastam, hogy visszatérnek a Dark Hour és az Árnyak,
nomeg a játék 2 évvel a FES befejezése után játszódik.
Talán lesz kapcsolat a két játék között?
Egyelõre ennyi. Bocs ha kicsit hosszú lett.
Már nagyon várom a P4-et.
Az Episode Aigis részben szépen elmagyarázzák, hogy mi hogyan történt.
Aki kíváncsi rá annak privátban elmondhatom.
És hogy én is frissüljek. Itt van négy rövid videó a P4-bõl, ha esetleg
még nem láttátok volna.
Pe-ru-so-na
A 19. másodpercnél kezdõdõ zene állati jó. Meguro Shoji ismét hozza
a formáját, amit már a Shin Megami Tensei játékokban megszokhattak
a rajongók. Az idézés az elsõ Persona játékokból is ismert kártyákkal
mûködik, újdonságnak pedig speciális szemüvegeket használnak.
Biciklizés mesterfokon
Megint járhatunk iskolába?
"Pletykafészkek"
A Famitsu DVD Trailer-bõl is megtudhattunk néhány dolgot.
Igor lecserélte Elizt és a régi liftet feladta egy limuzinért.
A srácok a TV-ket használják "portálnak"?
Úgy olvastam, hogy visszatérnek a Dark Hour és az Árnyak,
nomeg a játék 2 évvel a FES befejezése után játszódik.
Talán lesz kapcsolat a két játék között?
Egyelõre ennyi. Bocs ha kicsit hosszú lett.
Már nagyon várom a P4-et.
Ne féld a halált, mert előbb-utóbb úgyis megtalál; inkább attól félj, hogy nem sikerül kiélvezned azt a rövid időt, ami megadatott!
Az a szép egy anime típusaú játékban hogy úgy értelmezed a véget ahogy neked tetszik. Ha akarod így ha karod úgy...
Na végigvittem a játékot. De asszem elõlrõl kezdem, mert nem lehet megunni XD Most tulajdonképpen a fõhõs meghalt? Mert egyértelmûen nem derült ki... Bár sokak szerint meghalt a végén... Kár lenne érte, nem lehet, hogy csak kómába esett? Láttam a FES-bõl videókat, ahol az "Episode Aigis"-ban a fõhõs v.miféle Shadow lett és ellene harcolnak... Teljesen összezavarodtam, v.ki dióhéjban eltudná mondani, hogy most mi történt?! 😊
Leglább lessz idõnk tökéletesen kivini a Persona 3-at. 😊 Amúgy nekem jövõ hét szerdán lessz meg. 😊 Már alig várom. 😊
Oldal 1 / 3Következő →