Gyufakocka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ivitzp
abba azért jó sok pénzt kell befektetni mert nem 10 dobozzal kell oda és drága 😄

hát az nem nagy kaland 😊 azthittem nagyobb

... got nothin to share with you...

ppk
nana, legnagyobb gyufa a Tescóban van, és grillbegyújtó néven van asszem, ezer ft egy dobozzal! :-D szal neked a közepes lehet meg, a sima gáztüzhely sütõbegyújtós verza :-)

Powerball!!!

ruffirant
én is befejeztem a nagy kockát.10cm-es😛összesen kellet 13 doboz nagy gyufa

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

ivitzp
te se unatkozoltál akkor 😄

linkt 😊

L3vi
Csináltam egy egyszerû kockát...
Minden lépés után (1-2gyufánként) lefényképeztem 😄
+van 3videó<#finom>

Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-

ruffirant
én most kezdtem a legnagyobb gyufából csinálni egy kockát.eddig 10 doboz ment bele és kevés...

Looooser
elbasztad-nem basztad el, nekem nagyon tetszik.... C:

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

ppk
jovanna, ebasztam :-D

Powerball!!!

Looooser
a jobb oldali nagyon korrekt, hogy így össze-vissza állnak ki a fejek tetszik

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

grat ezekhez is! jók lettek 😊

ppk
Reggel lakkozom :-)

Powerball!!!

sokkal idõtállóbb, nemszíjja be a nedvességet stb 😊

Gondolom kicsit összefogja a külsõ részt, kevésbé könnyen esik szét.Meg csillogós, meg könnyebb takarítani.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

ivitzp
két kép az elkészült mûvemrõl 😊

ivitzp
én is építettem egyet majd rakok fel képet róla, de azt szeretném megtudni miért jó lelakozzni a végén? szebb lesz?

L3vi
Én olyat csináltam ma aminek a közepe üreges.
Elsõ próbálkozásom, de szerintem tökéletes lett.
Jó masszív is, most dobáltam picit x)
Jó kis unalomûzõ volt délutánra 😄<#vigyor3>

Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-

hát ezt muszáj lesz kipróbálni valamelyik nap 😊

ppk
laza? sajna nem tudok tesztvideót csinálni, h meggyõzzelek, deaki ezt szétszedi, annak benyalok :-D persze ehez az is kell, hogy normálisan, soronként rányomjon az ember a szálakra, mikor felfelé halad :-) régen én is csináltam pár szart, elkezdtem mozgatni, és szétrázkódott egy perc alatt :-) de ez a geci piros gyufa olyan szoros, h nem lehet szétlõni se :-) és még lakkozás elött van, ami ugye plusz fog rajta. volt olyan szál, h el kellett törjem, mert nem lehet átdugni a befejezõ oldalnál <#falbav>

Powerball!!!

köszönöm szépen! 😊
annyi lenne a kérdésem, hogy így nem lesz túl laza a kocka?

ppk
Na, most esõs idõ lévén kicsit összekaptam magam, remélem a képek elég beszédesek, nem kell kommentelnem semmit <#nezze><#eplus2> A lakkozás úgy történik, h kihúzok egy szálat, rátekerek cérnát, visszadúgom, felkötöm a cérnát valahova,lefújom a kockát, majd egy óra múlva ismét lefújom, és másnap már be lehet hozni a lakásba, a lakkszag eltûnik. <#integet2>

Powerball!!!

azt én is megköszönném 😊 jóval meggyorsítaná az építést

Looooser
a sablonról tudnál képet rakni?

akkor ha lehet, minnél hamarabb 😊 engem érdekel az biztos.
és azt hiszem, csinálni fogok egy nagy kockát, csak valamikor be kell szerezni a hozzávalókat 😊

ppk
nem, csak több lóvé, meg idõ :-)

a képekkel még adós vagyok, nem tudom mikor szánom már rá magam :-D

Powerball!!!

gratulálok! nagyon szép kockák 😉
a nagyra kiváncsi lennék... nehezebb összepakolni, mint a kicsit? és kb hány doboz kell hozzá?

ppk
holnap meglesz :-)

Powerball!!!

NonsenS
OK. Köszi!

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

The FlashBack
ezerforint.énismegcsináltam anno, simán megérte 😊

ppk
lesz idõm csinálok mintaképeket hogyan állok neki :-)

Powerball!!!

jhetedikj
jééé ilyent én is csináltam még általánosba,de én jól összeragasztottam az egészet,de jól nézett ki😊

anno 1987

Dizson
A második képen az a nagy kocka durva. Kíváncsi vagyok hogy égne.

NonsenS
Milyen sablont használsz? És milyen méretekkel?

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

ppk
Igen, az ott az alsõ képen egy gázgyújtó gyufából készült szépség :-D jó drága volt :-)

Powerball!!!

ppk
Hi!

Én most találtam erre a topicra, nem olvastam végig, de én egy sablon köré rakok függõleges szálakat, és úgy építek kockát, már közel 18 éve, rengeteget csináltam, megszámolni sem tudnám, többet elosztogattam, mind a mi nekem most van :-) Íme pár kocek;

Powerball!!!

ruffirant
4-5 én úgy emlékszem

Dizson
Szóval akkor ezt nem kell ragasztani, meg ilyenek. Kb. hány gyufás doboz kell egy kockához?

Looooser
amikor lángol, akkor a legszebb...sztem

ruffirant
az elsõ pár biztos szét fog esni...de megéri csinálni mert eszméletlen jol néz ki

A sokadik már nem esik szét 😄.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Dizson
De ha megcsinálom akkor ugye nem esik szét? Mert ajándékba szánom.

ruffirant
Nekem most már ohgy megcsináltam kb 20-at nyugis munkatempóban egy óra alatt kész van egy.Kezdetnek órákig tartott.Ha ráérzel arra ohgy hogy kell csinálni akk menni fog

Dizson
Hali! Kedvet kaptam ehhez, és azt szeretném kérdezni hogy mennyi idõ egy kocka, vagy egy ház? És hogy ezek ugye nem ragasztással készülnek akkor hogy maradnak egybe? És kb mennyi kell belõle?

Mindenévfoglalt
héé ezt nem is ide akartam..:@

Mindenévfoglalt
/me gondolkozik

akyyy
már reklámoztad

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

www.gyufak.mlap.hu
Van egy jó oldal, gyufából kockák, gömb, kép, ház, ragasztás nélkül!
www.gyufak.mlap.hu Itt van rengeteg építmény gyufából!!!
ruffirant
elszámoltál valamit...sztem