Gyufakocka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... got nothin to share with you...
Powerball!!!
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
Minden lépés után (1-2gyufánként) lefényképeztem 😄
+van 3videó<#finom>#finom>
Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Elsõ próbálkozásom, de szerintem tökéletes lett.
Jó masszív is, most dobáltam picit x)
Jó kis unalomûzõ volt délutánra 😄<#vigyor3>#vigyor3>
Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-
Powerball!!!
annyi lenne a kérdésem, hogy így nem lesz túl laza a kocka?
Powerball!!!
és azt hiszem, csinálni fogok egy nagy kockát, csak valamikor be kell szerezni a hozzávalókat 😊
a képekkel még adós vagyok, nem tudom mikor szánom már rá magam :-D
Powerball!!!
a nagyra kiváncsi lennék... nehezebb összepakolni, mint a kicsit? és kb hány doboz kell hozzá?
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
anno 1987
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
Powerball!!!
Én most találtam erre a topicra, nem olvastam végig, de én egy sablon köré rakok függõleges szálakat, és úgy építek kockát, már közel 18 éve, rengeteget csináltam, megszámolni sem tudnám, többet elosztogattam, mind a mi nekem most van :-) Íme pár kocek;
Powerball!!!
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Van egy jó oldal, gyufából kockák, gömb, kép, ház, ragasztás nélkül!