Gyufakocka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
160ezer?😮

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

ruffirant
számold ki kb 40 szál van egy dobozban és egy olcsó gyufás szar kerül kb 40 forintba.ezekben vagy 10 vagy 12 doboz van.számolj😛

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

akyyy
mind1 mibe? mert jól néz ki, fõleg a tietek, sztem filmbe megcsinálom😊 jó kis piroteknika, viszonylag olcsón(?)

kb 40 000 gyufaszál mennyibe kerül?😄

ruffirant
egy csomó gyufafejet levág az ember berak egy dobozba vagy valamibe és meggyújtja😛

akyyy
ezt hogy:?😄

ruffirant
gyufákgyufakocka mellet én már ilyennel is szórakoztam....ezt haverommal csináltuk közösen<#idiota>

akyyy
holvannak a videóid az épitésrõl már bocs. én csak azokat találtam amik már a topikba is voltak<#shakehead>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

www.gyufak.mlap.hu
Sziasztok!
Hobbiból gyufából építek különbözõ dolgokat, kockát is, Ragasztás nélkül!!!
Ha érdekel, nézzetek be a honlapomra, van néhány videóm az építésrõl is!
www.gyufak.mlap.hu
Sziasztok!
Én hobbiból gyufából építek különbözõ dolgokat, többek között kockát is, Ragasztás nélkül!!!
Ha érdekel, nézzetek be a honlapomra, van néhány videóm az építésrõl is!
www.gyufak.mlap.hu
The FlashBack
(Y)(Y)

vegicsek

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

vegicsek
Én Korona biztonsági gyufából csináltam 1-2 kockát.Szépen néz ki, utána mikor megfogtam a normál kockát, olyan kis hitványnak tûnt.😊
Egy dobozban van 100 szál, egy kockára kb. 2 doboz kell.
Viszont elég sok a selejt(görbe) szál.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

NonsenS
Megpróbáltam Korona gyufával. Bíztam benne, mert azért minõségi márka. Gondolná legalábbis az egyszeri. A jó hír, hogy sikerült egy tanítási óra alatt megépíteni a kockát, a rossz viszont, hogy olyan instabil volt, hogy a végén szét is szedtem. Egyszerûen nem ugyanolyan vastagok a szálak, nagyon sok vékonyabb a többinél, nem négyzetes oszlop alakú. Szóval Koronát többet ilyenre nem használok. Viszont asszem az ARO-s gyufa (piros fejû) nagyon alkalmas volt ezen célom kivitelezéséhez.

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

NonsenS
Nah sikerült nekem is újból megépíteni a saját technikámmal egy kockát. A recept a következõ: fogsz egy papírlapot, kivágsz belõle egy nagyobb darabot, melyre bõven ráfér a kocka. Rajzolsz rá egy 35*35 mm-es négyzetet. Minden oldalára bejelölsz 9 pontot. A sarkokkal együtt 9 pont, tehát összesen a négyzet összes oldalain 32 pont lesz. Kiszámolhatod, hogy 35 mm-t 8 felé kell osztani. Így kicsit több, mint 4 mm-es távolságra kell a pontokat rajzolni. Aztán ezeket a pontokat óvatosan tûvel, majd valami vastagabb alkalmatossággal kiszúrod. Beleteszed a gyufaszálakat fejjel lefelé. Kapsz egy gyufaszálrácsot. Utána elkezded rétegekben közéjük pakolni a többi gyufát. Majd mikor a végéhez érsz, felülrõl is beleszúrsz néhányat.

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

Hétvégén gyufásdobozos játékot jászottam egy kocsmában. Majdnem nyertem.

piros mogyi
Megforditottam és szétesett. <#rinya><#rinya><#rinya>

Ne etesd a trollt!

piros mogyi
Ügyi vagy!

Akkor gyere és mutasd meg anyunak is.

Ne etesd a trollt!

ruffirant
nah készvan még egy

Looooser
egy másik technikával próbálkoztam
folyamatosan minden szál berakása után préseltem
úg csináltam hogy az alap 7 dbt leraktam "függõlegesen" egymás mellé majd a következõ 7et "vizszintesen" rá a következõt és így tovább egészen a 14. emeletig majd fentrõll a kis lyukakba bele helyeztem a z álló gyufákat (minden jukba 1 et majd össze nyomtam ez idáig oké volt
majd elkezdtem felépíteni és amikor megvolt az utolsó szál is egyszerûen össze préseltem elkészült gondoltam magamba de ahogy felemeltem tét esett mármint 1-2 szál kicsúszott és amikor leraktam akkor szét hullot
az építésnél 3 egyforma és 1 különbözõ doboz gyufát használtam lehet ez a bajaM?

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

nekem három próbálkozás kellett. ma megcsináltam a másodikat is 😛 😊

Frosty01
a gumisat hagyd a francba, nem ér semmit sztem. az elsõ kettõ videó alapján össze lehet rakni 5-6. próbálkozásra 😊

practitioner of the forbidden arts of death

piros mogyi
Nekem nem.😞((((((
Melyik módszert válasszam?

Ne etesd a trollt!

valaki segítsen pls, hogy a gumis módszernél hogy kell rárakni a gumit. sehogy sem akar sikerülni....

... got nothin to share with you...

én ezzel a videóval csináltam meg http://www.youtube.com/watch?v=cP6Bu-tJo1A

akyyy
én letettem rola, majd egy uj oktato videoval, meg uj gyufáfal megprobálomD:

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

tigeroo
jah nekemis ez a problem😄 vmi oldalnézetes képet nyomhatnátok a tietekrõl..
ruffirant
össszejött nekem is

tigeroo
énis belekezdenék, de nemnagyon sikerülget😄

melyik videóról lessem el a mozdulatokat?😄 van vmi jokis oktatófilm-leírás-valami?😄

meg valami adat kéne nekem..hány gyufát kell vizszintesen berakni stb. a videon nemnagyon látszanak ezek
kész van!!!!!!! az elõbb fejeztem be naon király!!!!

a gumisnál nem értem, hoy kell a gumit rátenni

Dragooon
lehet<#miaz>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Frosty01
hajrá 😊

nekem másodjára is szétesett jöhet majd a harmadik menet😊

vegicsek
Szálkaszedõ csipesszel ezerszer könnyebb

Dragooon
jaaaj. én is nekikezdtem párszor, folyton ott cseszem el, hogy be kéne állítgatni a gyufaszálakat (már van vmi kockaalakja), de ahogy berakom a gyufákat (még mindig állítva), alul egyszerûen eltolódnak a dolgok/nem abba a hézagba kerülnek, ahová kéne kerülniük.
ez elõzi meg a videók alapján az összenyomást.
most megpróbálom hintõporos kézzel, hogy ne ragadjon a gyufa feje. :-o

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Looooser
mivel pérseljem össze hogy ne essen szét? amikor megvan az alap része és felülrõl bele állítom a szálakat dose narad úgy hogy fel tudjam emelni

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

NonsenS
Akinek van otthon kész gyufakocka, lenne olyan szíves, megmérné mekkora szélessége van x darab gyufának? (tehát mittomén 9 gyufának 20 mm) Fontos lenne a pontosság.

Köszönöm!

Dj káka
ragaszóval könyebb <#vigyor4>

Frosty01
izomból nagyon össze kell préselni, és akkor nem hullik szét

Vdanosss
nekem 5-ödjére se megy😄
mindig mikor már az L alak megvan (amikor összetolom) megforditom és mikor a tetejét leakarom nyomni eldõl és szétcsúszik😞

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

NonsenS
Azt az egy-két szálat cseréld ki jól láthatóan vastag szálakra.
Egyébként az egész úgy van kitalálva, hogy egy csomó gyufát eltávolíthatsz, akkor is ép marad.

macselek
Ja, és meg kell, hogy mondjam, a gumis módszer baromi használható. Ugyanakkor nem kap az ember idegbajt mert mindig szétesik. Sz'al sztem érdemes kipróbálni.

macselek
megnézem van e itthon hajlakk😄 Nálam amúgy stabil, csak mind háromba van egy két szál ami mindig kiesik.

NonsenS
Én annak idején, mikor csináltam párat, akkor a végén mindig lefújtam hajlakkal. Az segített a tartásban. Egyébként le lehetne fújni arany színû festékszóróval. Az még milyen állati jól nézhet ki...😊

Én mondjuk egy VISA-val, meg egy Metro Kártyával csináltam, de amúgy ja 😄
Mike at home
jeee, és utána meggyújtjuk ha kész

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Vdanosss
én gumival nemtudnám megcsinálni😄

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

lakkozta már valaki?