Gyufakocka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
kb 40 000 gyufaszál mennyibe kerül?😄
www.gyufak.mlap.hu
Hobbiból gyufából építek különbözõ dolgokat, kockát is, Ragasztás nélkül!!!
Ha érdekel, nézzetek be a honlapomra, van néhány videóm az építésrõl is!
www.gyufak.mlap.hu
Én hobbiból gyufából építek különbözõ dolgokat, többek között kockát is, Ragasztás nélkül!!!
Ha érdekel, nézzetek be a honlapomra, van néhány videóm az építésrõl is!
www.gyufak.mlap.hu
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Egy dobozban van 100 szál, egy kockára kb. 2 doboz kell.
Viszont elég sok a selejt(görbe) szál.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
folyamatosan minden szál berakása után préseltem
úg csináltam hogy az alap 7 dbt leraktam "függõlegesen" egymás mellé majd a következõ 7et "vizszintesen" rá a következõt és így tovább egészen a 14. emeletig majd fentrõll a kis lyukakba bele helyeztem a z álló gyufákat (minden jukba 1 et majd össze nyomtam ez idáig oké volt
majd elkezdtem felépíteni és amikor megvolt az utolsó szál is egyszerûen össze préseltem elkészült gondoltam magamba de ahogy felemeltem tét esett mármint 1-2 szál kicsúszott és amikor leraktam akkor szét hullot
az építésnél 3 egyforma és 1 különbözõ doboz gyufát használtam lehet ez a bajaM?
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
practitioner of the forbidden arts of death
... got nothin to share with you...
melyik videóról lessem el a mozdulatokat?😄 van vmi jokis oktatófilm-leírás-valami?😄
meg valami adat kéne nekem..hány gyufát kell vizszintesen berakni stb. a videon nemnagyon látszanak ezek
ez elõzi meg a videók alapján az összenyomást.
most megpróbálom hintõporos kézzel, hogy ne ragadjon a gyufa feje. :-o
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Köszönöm!
practitioner of the forbidden arts of death
mindig mikor már az L alak megvan (amikor összetolom) megforditom és mikor a tetejét leakarom nyomni eldõl és szétcsúszik😞
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Egyébként az egész úgy van kitalálva, hogy egy csomó gyufát eltávolíthatsz, akkor is ép marad.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!