Gyufakocka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macselek
Bezony.

ruffirant
de a gumi nélkül izgalmasabb össze rakni

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

soma22
ugyeugye😄

nekem kész az 5. kocka, az egyiken már meg is néztem hogy ég😊)

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

ruffirant
nah a gumis modszerrel egész jol megy

vegicsek
Én a korona gyufaba találtam sok háromszögletû szálat, ezért török import gyufából csináltam, de az elég vastag.Amúgy a szurkálásnál én szálkaszedõ csipeszt használok, sokat segít.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

sztem pofon 1xû... nemtom mit nem lehet rajta.. 1x megnéztem videót.. (najó..2x) és megcsinaltam..

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

ruffirant
nah most próbáloma gumis modszerrel
csak eltüntek a gumik amiket hoztam

akyyy
:C nah jó hagyom a fenébe😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
nah eljuottam végre a forditás elõti pillanatig, de a videoban nem látom jól hogy most kihúzott a kockából pár szálat, vagy ujat tett, és egyáltalán hova, meg afordításnál amik az alján vannak hogy hogy nem maradnak a földöon

Videó alapján!
http://www.youtube.com/watch?v=cP6Bu-tJo1A
http://www.youtube.com/watch?v=xbEl9ueFQDw
akyyy
ezt melyik alapján csináltad?

Na kész van az elsõ...Tényleg nem nehéz,csak jó gyufa kell hozzá...Tegnap vettem 10 doboz korona gyufát(150 ftomba került),nem bírtam összerakni,ma is megpróbáltam vele,nem ment!Beidegesedtem és lementem a tescoba,vettem 10 doboz teszkó gyufát(51Ftomba került) ÉS másodikra sikerült is!Szóval a teszkó minõség a tuti!Nem egész 4 doboz kellett hozzá:
http://users.atw.hu/nekro/DSC00001.JPG
Teljesen le az asztalig.
Mellesleg én is megcsináltam. Egyáltalán nem nehéz.
Bár pár probléma van: Kiváló,minõségi török származású gyufa, ami görbe és nem lehet addig építeni mint a videóban, mert rövidebb, v vastagabb. Ja és tele van nem négyzet átmérõjû szálakkal!

Csak arra kell figyelni, hogy ne essen ki menet közben egy sem, mert akkor a másik oldalról is kiesik, utána a 3. oldalrról és széttesik.
Na,ma újra belecsapok a lecsóba...
akyyy
szúrkûlûsnûl meddig kell szúrni ezt mondnja el nekem valaki.

vegicsek
Sokszor kell csinálni, elsõre rá se mertem nézni, a videón meg a csávesz összevissza fogdosta, mondom mi a fene, én ehhez hozzá nem nyúlok mindjárt szétesik.XD
Amúgy legyen nálad 2 kártya.
Az egyiket a gyufafejekhez teszed lapjával, tehát hogy az összes fejjel érintkezzen a kártya.A másik felénél pedig élével állítod a kártyát, valahol a 3-4.-ik gyufa közé, és így gyakorolsz rá nyomás.Ezt eljátszod a másik oldalon is, aztán a tetejét is megnyomkodod, ezután akár dobálhatod is.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

a g*** annyût ennek a szar korona gyufának...Fele selejt...
Annál énis elakadtam a beszúrok egyet középig ment tovább nem! 😄 A videó módszert követem,ismét a nyomásnál vagyok,talán most...
Guilty01
újfiú vagyok a 127-es szerint szeretném kitenni, a 3. képig eljutottam a kirakásban,hogyan tovább?

You\'ll never walk alone!

Na most tartok az összegyomásnál!De fogalmam sincs hogy mit merre nyomjak hogy atombiztos legyen...Hogy a *** kell összenyomni hogy ne essen darabokra?
Na, nekem az "onnantól piszok egyszerû" után lazul ki mindig.😊

Nekem az összegyumás nem megy,nem lesz masszív!PEdig úgy nyomom hogy majdnem széttörik a gyufa.. 😞 Na nekilendülök 3*ra is!
Frosty01
Azzal amikor keresztbe leraksz két szintet, aztán felépíted a falait, és a tetejére megint két szintet keresztben, aztán beszurkálsz egy kocka alakot (7*7) és a falait összetoligázod egy személyivel meg egy diákigazolvánnyal. és kész is
onnantól piszok egyszerü

practitioner of the forbidden arts of death

soma22
jah, azóta egyet csináltam arra hogy megnézzem hogy ég😄
kegyetlen jol néz ki

soma22
a gumizos modszerrel, amit kicsit viszább le is irtam

The FlashBack
AMIT A VIDEÓN IS ALKALMAZTAK. OLVASS VISSZA. ISZONYAT EGYSZERÛ AZ EGÉSZ

SpiritFire
MEIK MÓDSZERREL MEGY IEN JÓL?????

bocs Caps Lock...

Voltam nyitás után!

ruffirant
najó egy párszor még megpróbálom

ruffirant
én szerintem feladom..

soma22
kész a 3.😊

SpiritFire
meik módszerrel?

Voltam nyitás után!

Frosty01
SIKERÜLT!!! hip hip hurrá :]

Én is itt akadtam el...
Ha teljesen beszúrom akkor éppen a gyufa vége látszik ki, a videón pedig még bõven kilóg.
soma22
hát igen, sokkal többe kerül az olyan gyufa, bár kegyetlen jól nézhet ki

Szerintem sokkal könnyebb nagyban, csak az kurva sok pénz.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Frosty01
bazzeg 😊

soma22
na kész a 2. kockám is😊

lehet megprobálom majd gázgyûjtóval, milyen jo lehet nagyban😊

Frosty01
😄 még mázli hogy már láttam...

ruffirant
már kb egy honapja van.eddig csak te vetted észre...én a vonaton kezdtem rosszul lenni.holnap meg menni kell egy 30-40 km-es bringás túrára.

Frosty01
én is mára betegedtem le, de reggel egy pohár forralt bor egészen sokat segített!

az aláírásodból a spoilert kapard ki de hamar, mert megbüntet shadow bácsi!

ruffirant
nekem szerintem a mai napombol kimarad a kocka készítés.alig tudok nyelni és ráz a hideg:/ összeszedtem valami jó kis vírust:/ de jó nekem .de azért lehet megpróbálkozok egyel.

The FlashBack
én is megcsináltam😊 Kurvajó. Hozzáfogok mégegyhez.

soma22
speciel levágtam😊

Szerintem azzal nincs gond, hogy segédeszközt használ valaki, ha a legvégén a gyufák egymást tartják meg. Szóval el kell távolítani valahogy a gumit.😊

soma22
én ezt a technikát tudtam régebbrõl is, és magát a kockát csak pár szálig tartja a gumi a végén pedig már nem is kell.nekem megfelel, ha nem haragszol😄

Jó jó, mert gyufakocka, de nem az igazi, mert használtál segédeszközt.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

soma22

nos ez az álltalam használt technika elsõ pár lépése.innen elindulva baromi egyszerû.
és akkor két kép a sajátomrol:

ruffirant
nah sikerült az összenyomás.csak igy továdd!szurkolok magamnak!

ruffirant
áhh megint szét esettt...ez már a hatodik alkalom...de akkor is meg fogom csinálni

macselek
Jaja ismerem :ittez valójában nem videó, mentsétek le, nevezzétek át gyufakocka.doc-ra és nyissátok meg wordben.