Meghalt Colin McRae
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"If your not first, then your last..boy\" - Ricky Bobby
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Bár nem értem, hogy miért kérdezné a Nascart midnenki, de te tudod, ebben nem vagyok járatos, Nascart is csa knéha nézek.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Itt az a baleset amivel elvesztette a VB-t Burns ellen:
2001 great Britan
Downhill!!
Az biztos hogy rallye versenyzoknek jo nagy bronzbol keszult golyojuk van. Sztem ok a leg teknikasabb versenyzok az auto sportban. Itt nincs vedo korlat, homok lefuto stb.
Kulonben, Colin McRae jol ment a Ford Focus al is. Nem tudom hogy miert nem maradt a WRC ben.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Amúgy Ricky Bobby nem baj, nyugodtan jöhetsz emlékezni ide, azért van a topik.
Szép beszéd.
Öhm, Amerikában élsz, hogy így írtad: "Emlekszem meg a 555 SUBARU ra, annak idejen itt amerikaban senki sem hallott a Rallye rol. " ?
Amúgy picit meglepõ, azt hittem, hogy ott ismerték.
Ide nem vitatkozni jottem hanem inkabb a Colin McRae re szeretnek megemlekezni...ha ez ok veletek.
Emlekszem meg a 555 SUBARU ra, annak idejen itt amerikaban senki sem hallott a Rallye rol. Most pedig mar az X-Games en is csak azt hasznaljak. (a WRX STI verzio)
Ez nagy veszteseg az angol es world motorsportnak. EGy par evvel ezelott RICHARD BURNS, 2005 ben pedig MICHAEL PARK.. Most pedig COLIN McRae es a fia......es a fia baratja aki csak 6 eves volt....es a Colin Haverja, 37 evesen...
Rest in peace man...and god bless you all.
Ezt azért bemásolom:
Colin McRae about to drive his WRC Impreza at the Festival of Speed 2007
World Rally Championship record
Nationality Scottish
Active years 1987–2006
Teams Subaru, Citroën, Ford, ©koda
World rallies 146
Championships 1 (1995)
Wins 25
Podium finishes 42
Stage wins 477
Points 626
First world rally 1987 Swedish Rally
First win 1993 Rally New Zealand
Last win 2002 Safari Rally
Last world rally 2006 Rally of Turkey
<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
R.I.P.<#shakehead>#shakehead>
#140 Nem!
:PPPPP
(nem akarok a mai fiatalságról batyakodni,de az összes osztálytársamnak
najó,befogom:/
De majd kiderül. Igaz engem abszolut nem érdekel mert szerintem a 2 óta igen negativ irányba fejlõdött ez a játék. Ebben a topikban nem is errõl kellene beszélni. Mindenestere kifog derülni.
Downhill!!
Downhill!!
És ahogy az embereket ismerem, elsõsorban nem az emlékére csinálják..
De lehet én gondolom rosszul, de eddigi tapasztalataim (ami ugyan nincs sok így mutatják.
Átlag ember?
Én az vagyok, csak a játékok alapján meg néha tévében, újságban hallottam/olvastam róla.
Mégis tudom picit ki õ.
Sajnálom is<#shakehead>#shakehead>.
Annyira borzasztó az ilyen tragédiák és elszomorító<#rinya>#rinya><#shakehead>#shakehead>.
R.I.P.
S legalább már azt is tudom mit jelent a rip<#hehe>#hehe>. (#115<#ravasz1>#ravasz1>)
Akárcsak más ralisok, McRae is újabb kihívást keresett. Ezt a Dakarban találta meg, amelyet 2005-ig vezetett is. Jövõre a svéd Tina Thörner-rel indult volna a német X-Raid-Team színeiben egy BMW X3-mal.
Az utóbbi években egy saját kocsi kifejlesztésén dolgozott, amelyet Colin McRae R4 névre keresztelt, és 2006-ban mutatott be a Goodwood Fesztiválon. Emellett visszatérését tervezte.
„Õ egy remek ember volt, nagyon fog hiányozni” – mondta McRae egykori navigátora, Nicky Grist. Hozzátette: Johnny és a két barát halála még súlyosabbá teszi ezt az egyábként is szörnyû tragédiát.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae