Meghalt Colin McRae
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pontosan azért lenne jó mert az emberek nem felejtenék el két hónap múlva ki is volt õ. Igy sokkal tovább a köztudatban maradna.
Nagyon sokan a játék miatt ismerték, ezért jó lenne ha tovább nõne az ismertsége hamár "élõben" nem tudja növeli ezt, sajnos!
Szóval szerontem az emlék miatt is jó lenne ha maradna a neve a játékoknak.
Downhill!!
Különösebben nem ismertem,csak a játék miatt,de azért én is sajnálom.
Megesik.
Zene nélkül mit érek én?
szomorú
(de persze Annácska új melleirõl órákig elbeszélgettek volna)
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezembõl...
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.
Rest In Peace colin...
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
Ez lehetetlen..He eddíg mûködött colin gépe, akor miért most halt meg???Legalább lett volna elõrelátható nyoma hogy valéami baja van a gépnek.:S
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Hogy lehet így hozzáállni egy sportemberhez, aki ráadásul marha tehetséges volt, sok fiatal példaképe volt, egy anya gyermeke, egy feleség férje, és az életbenmaradt család legnagyobb bánatára egy szintén eltávozott fiú apja??????????!!!!!!!!!!
Millióan repülgetnek naponta a saját repülõjükkel/helikopterükkel, egyáltalán nem biztos (sõõõõõõõt) hogy Õ bármit is tehetett a szerencsétlenségrõl!!!
Gondolkozzál már kicsikét te szerencsétlen, a tisztelet az tisztelet, és ha még utálsz is vkit, akkor is kurvára nem szokás kimenni valaki temetésére köpködni (mert te itt kb. azt csináltad)...
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Voltak korábban durvább bukásai, de mivel a rally volt az élete, nem tudta megtörni egy baleset. Sajnalatos hogy ilyen maganbalesetben kellet elhunynia, fianak is, baratainak is!!! remek versenyzõ volt !
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Viselkedjél már!
Itt mindenki szvrja le, hgogy téged nem érdekel, de akkor ne is gyere fikázni ta gyökér állat.
Ide azért jött mindenki, hogy emlékezzen colinre, nem, hogy labarmozza...
83#: de sajnos igaz....õ volt a gépen, az 5 éves fiz, 1 nõ meg annak a gyereke...
nem szoktak az ilyen kis gyökerek mint te felhúzni de neked szivesen kihúznám a beled, anyád nem tanított meg a tiszteletre?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Remélem nem igaz a hír. Bár ilyennel nem szoktak viccelni, de remélem mégsincs az elhunytak közt, vagy ilyesmi.
A többinek a gépen persez RIP, meg Colinnak is, ha sajnos mégis meghalt<#shakehead>#shakehead>.
RIP<#shakehead>#shakehead>.
Nem nézem a rallyt, Colinnak se vagyok rajongója, pusztán szimpatizálok vele, mert remek sportember és hallottam ezt-azt.
Szörnyû<#shakehead>#shakehead>.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Downhill!!
X-games
Downhill!!
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
http://9gag.com/gag/5135249
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
EMBER volt és az 5 éves kisfia is aki vele volt, megérdemelnek egy RIP-t
DFTBA ಠ_ಠ