Meghalt Colin McRae

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Szerintem igen!
Pontosan azért lenne jó mert az emberek nem felejtenék el két hónap múlva ki is volt õ. Igy sokkal tovább a köztudatban maradna.
Nagyon sokan a játék miatt ismerték, ezért jó lenne ha tovább nõne az ismertsége hamár "élõben" nem tudja növeli ezt, sajnos!
Szóval szerontem az emlék miatt is jó lenne ha maradna a neve a játékoknak.

Downhill!!

barnie1990
Vajon a játékot a nevével fojtatják tovább?..bár gondolom igen,mert biztos sok pénzt hozott a konyhára.
Különösebben nem ismertem,csak a játék miatt,de azért én is sajnálom.
Megesik.

Zene nélkül mit érek én?

azért az mekkora gáz volt,hogy az rtl-en,semmi összefoglaló sem volt,kb mint egy reklám,akkora kis szösszenet volt a haláláról:(
szomorú

(de persze Annácska új melleirõl órákig elbeszélgettek volna)

lang14
én még a CNNen olvastam de nem voltam benne biztos hogy jól értettem, tényleg meghalt? hihetetlen... Szomorú... Remélem megtalálja a kanyarjait a mennyek lejtõin is... Részvét

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezembõl...

RIP :(

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.

Najóvan, mész te al a jó francba!!!

gneoka
Én is megadom a kellõ tiszteletet, ha másnem itt.
Rest In Peace colin...

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

Evogordon
Elvisz király vót meghalt, jimmi király vót meghalta, kolin király vót meghalt, én még élek. <#wilting><#idiota>

Ennyi erövel anyádat is megbaszhatnád

R.I.P.

DjDano
Szerintem túl sok filmet néztél....

Gyocsika
R.I.P
Nyugodjanak békében!

Nohab
R.I.P

Sajnos a balesetek okát nagyon nehezen (vagy egyáltalán) nem lehet elõre látni.
Én már nekem ez is eszembe jutott..
Ez lehetetlen..He eddíg mûködött colin gépe, akor miért most halt meg???Legalább lett volna elõrelátható nyoma hogy valéami baja van a gépnek.:S

nyugodjon gékében

Pepsi Twist
lehet hogy merénylet volt?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

DoctorJohnson
ilyen nincs
<#conf>

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

avcom
Dave Richards, Colin egykori fõnöke (Subaru WRT) is lezuhant ma saját helikopterével, õk sértetlenül megúszták

Benc16
"Egy a gond az ember megszületik, fáradozik, és bármelyik pillanatbanösszedõlhet minden. Dolgozott a hírességért és sok másért de ez mostmár csak egy hétig tart, aztán Õ a multé lesz." by: Me

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

Pepsi Twist
Ná bázz meghótt szegény Colin? én 1 csak 1 versenyét láttam az is a madaras volt...<#shakehead> (<#worship>azért a mai napig is respect neki<#worship>)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

tobias88
R.I.P.

és én mindenkit sajnálok, aki meghal, furcsa, de még téged is...
Benc16

DoctorJohnson
DE MIÉRT????
Hogy lehet így hozzáállni egy sportemberhez, aki ráadásul marha tehetséges volt, sok fiatal példaképe volt, egy anya gyermeke, egy feleség férje, és az életbenmaradt család legnagyobb bánatára egy szintén eltávozott fiú apja??????????!!!!!!!!!!

Millióan repülgetnek naponta a saját repülõjükkel/helikopterükkel, egyáltalán nem biztos (sõõõõõõõt) hogy Õ bármit is tehetett a szerencsétlenségrõl!!!

Gondolkozzál már kicsikét te szerencsétlen, a tisztelet az tisztelet, és ha még utálsz is vkit, akkor is kurvára nem szokás kimenni valaki temetésére köpködni (mert te itt kb. azt csináltad)...

Benc16
R.I.P.

DoctorJohnson
én nem nézem a rally-t, de Loeb, Grönholm, Solberg és persze Burns nevét még én is ismerem (nemhogy McRae-ét)... nem kell ehhez játék, csak nyitott fül

prezi
R.I.P. Colin McRae !

Voltak korábban durvább bukásai, de mivel a rally volt az élete, nem tudta megtörni egy baleset. Sajnalatos hogy ilyen maganbalesetben kellet elhunynia, fianak is, baratainak is!!! remek versenyzõ volt !

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

[Walaki]D`Lair
Ajh...bazz :/ rip kolin bástya'

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Nekem is lehet véleményem, és nekem ez. Ennyi.

stp4trick
csak 3?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Te nem szégyeled magad te istenb@szta ge.i??!!!!!!
Viselkedjél már!
Itt mindenki szvrja le, hgogy téged nem érdekel, de akkor ne is gyere fikázni ta gyökér állat.
Ide azért jött mindenki, hogy emlékezzen colinre, nem, hogy labarmozza...

83#: de sajnos igaz....õ volt a gépen, az 5 éves fiz, 1 nõ meg annak a gyereke...

Met
takarodj innen a picsába <#kocsog>
nem szoktak az ilyen kis gyökerek mint te felhúzni de neked szivesen kihúznám a beled, anyád nem tanított meg a tiszteletre?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

odex
te tényleg ennyire h*lye vagy? õt is lehet persze sajnálni de azért ilyet mondani...

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

gordon 24
Rest In Peac

Downhill!!

gordon 24
Nyugodjon békében!

Downhill!!

Super Saiyan
mit jelent az hogy R.I.P?

>:C

Mo.Organ
Colin McRae rally 2, ennél jobb rallyis játékkal soha nem játszottam.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

#77 hivatalosan is megvan erõsitve.. <#szomoru1>

Neeeee!!!!<#rinya><#shakehead>
Remélem nem igaz a hír. Bár ilyennel nem szoktak viccelni, de remélem mégsincs az elhunytak közt, vagy ilyesmi.
A többinek a gépen persez RIP, meg Colinnak is, ha sajnos mégis meghalt<#shakehead>.
RIP<#shakehead>.
Nem nézem a rallyt, Colinnak se vagyok rajongója, pusztán szimpatizálok vele, mert remek sportember és hallottam ezt-azt.
Szörnyû<#shakehead>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

gordon 24
Jaja! Ezért sajnálom igazán Mccrasht! Hihetetlen szint vitt bele. Nem csak gyors volt de igazán látványos és durva! Hát szóval szomoru!

Downhill!!

nemsemmi ahogy megy <#vigyor3>

gordon 24
Ez egy nagyon király verseny volt! Idén is indult rajta! Asszem az volt az utolsó versenye:
X-games

Downhill!!

gameplusz
#48: "Halottakról vagy jót, vagy semmit."

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Yoda001
már 2 orája igy van, nem isma fekete (de leaglább tudja mindenki hogy nem kacsa a hir...)

http://9gag.com/gag/5135249

chalezlopez
Te szerencsétlen barom te!!!

Vamos Argentina!

stp4trick
ja ráadásul 4en voltak, ha jól olvastam egy cimbi meg még egy kisfiú

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

stp4trick
te szerencsétlen marha, akár szeretted, akár nem,
EMBER volt és az 5 éves kisfia is aki vele volt, megérdemelnek egy RIP-t

Kicsikiraly
én úgy látom õ az elsõ aki észreveszi, hogy más emberek is meghaltak ugyanabban a balesetben! amugy R.I.P. mind a négyen.

DFTBA &#3232;_&#3232;

trogerzsiger
basszus szálljaok már le arról a hülyérõl