Meghalt Colin McRae
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
és nem hülye topic.
elnézést a beszolásért.
kár,hogy meghalt:/
Nyugodj Békében Colin! remélem van a mennyekben autóverseny

szánalmas
Vivimos por ti, vence por nosotros.
RIP<#rinya>#rinya>
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ráadásul a fia is hát ez kész.
Downhill!!
aztán amikor lett saját gépem az elsõ dolog volt, hogy megszereztem a játékot:)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Már majdenm elbõgtem magam.:S
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
A tegnap este még mûködött a hivatalos oldala, mára már az is gyászba borult (http://www.colinmcrae.com).
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
R.I.P Colin McRae
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

dixitque deus fiat lux
(azért kíváncsi lennék, hogy innen hanyan ismernék ha nem készült volna rally játék a nevével)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
RIP
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
amugy sajnálom. jó versenyzõ volt...
rest in peace (márha igaz a hír)