Meghalt Colin McRae

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hülye barom vagy

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Taranov
Irigykedsz, mi?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

trogerzsiger
Nekem most beugrott egy jelenet a safari ralliról vele :-) emlékszem nekirepült a szélvédõjének egy madár, asszem 2003-ban, még Grist volt a navigátora

Shodan
anyád se szeret.<#kocsog>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

mark364
jo lenne ha visszavennél kisgyerek mert ez a topic nem errõl szól.
és nem hülye topic.
elnézést a beszolásért.

trogerzsiger
jolvan.. bocs, nem azt néztem..

mark364
Nyugodjanak békében.
<#sir>

nagy "király videó":(
kár,hogy meghalt:/
Nyugodj Békében Colin! remélem van a mennyekben autóverseny

trogerzsiger
ja, te csináltad?

Nagyon jó videó ! <#szomoru1><#eljen>

Met

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

trogerzsiger
Nem õ volt az eggyik olyan versenyzõ aki nem finnként nyert finn rallyt?

12346
erölködés powa

az lehet hogy én idióta vagyok(bár nemtom ezt mibõl szürted le)de te aberrált és érzelmileg degenerált vagy.( több szót nem kívánok fordítani erre hisz ez a topic nem erre van)

trogerzsiger
uristen.... az azért nem kellett volna ember....

Met
anyádat lehet sajnálni, hogy ilyen idióta fia van

Casillas
ráadásul tui másodnick, még ahhoz is gyáva féreg, hogy az ilyen faszságokat a fõnickjével írja be....
szánalmas

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Az ilyen idiótákat (és akkor még finoman fogalmazok ) mint Nyarlathotep le kellene tiltani innen hogy lehetsz ilyen érzéketlen, komolyan sajnálom a családodat.

Sland
Téged sem sajnálna senki ha megdöglenél

RIP<#rinya>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Casillas
ban

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Drephis
:( R.I.P

help

gordon 24
Hát igazán sajnálom! Én elég rég óta figyelem õt. Kb 93 óta. Láttam amikor bajnok lett! Neki drukoltam akor is amikor a másik nagy emberrel Burnsel harcolt a vb-ért. Ott Burns nyert. Az a durva hogy mind 2 ekkora emberrõl csak mult idõben beszélhetünk. Hát nagyon sajnálom tényleg! R.I.P!
Ráadásul a fia is hát ez kész.

Downhill!!

Humesz
ISTEN VELED! <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
Nyugodjon Békében!<#rinya>

Met
én is, az elsõ résszel játszottam nagyon sokat ismerõsnél '95 környékén és azóta követtem figyelemmel a pályafutását
aztán amikor lett saját gépem az elsõ dolog volt, hogy megszereztem a játékot:)

dienesoft
Gyerekkoromban mindig az õ nevével jelzett játékkal játszottam. Hát nagyon sajnálom...

Ez így télleg jobb..
Már majdenm elbõgtem magam.:S

pff, az elöbb töröltem a lomtárból is :S

ezt nagy méretben légyszi töltsd fel valahová :)

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Õszinte részvétem!
A tegnap este még mûködött a hivatalos oldala, mára már az is gyászba borult (http://www.colinmcrae.com).

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

ez jobb verzió :P

Én régen a ralliból ismertem meg, aztán kezdtem játszani a gémmel, és azóta fojamatosan néztem az x gamest amiben benne volt stbstb..

uHs Gerzson
Nekem meg az ifjúságom egy része :(

R.I.P Colin McRae

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

meghalt 1 példaképem :(

cement
† Colin McRae †

respect to the man in the ice cream van

Nyugodjék békében! Igazi Sportember volt!

McFrost
nyugodj békében Colin <#sir>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

berczely
<#szomoru2><#rinya>

Atti12
R.I.P :(

nono84
Tegnap még nem mondták komolyan. A hivatalos oldala sem írt semmit tegnap. Mondjuk tényleg nagy pilóta volt világbajnok, de néha a kijelentései nem tetszettek. Kicsit nagyképûek voltak.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

TommyC
Hát igen, érdekes, hogy rákeresek a google képek között és az elsõ oldal szinte csak játék képekkel van tele.....

dixitque deus fiat lux

NEOreg3
RIP

(azért kíváncsi lennék, hogy innen hanyan ismernék ha nem készült volna rally játék a nevével)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

nane már :(
RIP

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

zmeor

leszarom a konfigod...

antijuve
mostmár bizonyos h meghalt:(

ups and downs

tigeroo
ha ilyen nagyszerû embernek tartjátok (..), akkor miért nem nyitottatok neki eddig ? jah, legalább van 1 indok arra hogy nyissatok egy hülye topicot...

amugy sajnálom. jó versenyzõ volt...

rest in peace (márha igaz a hír)
kuci06
5

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

<#rinya>