Fejegységek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyelõre egy pio deh-1300mp-vel szimpatizálok
Vélemény, tapasztalat, esetleg vki vmi mást ajánlana ebben az ár szegmensben,
Egy kis régi swift-ben hajtana hátul 2 ovál pio hangszorót, meg elöl van 2db 10 centis, de azok a gyáriak, és eddig ugy volt beállítva, h. hátul szóljon csak.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Pioneer deh-7200sd
Jvc kd-r811
Köszi elõre is
no pain no game
Köszi az ilyen információkat szívesen veszem:)
Figyuzz a jelekre mert a Hz-ek nemtesznek jót (magas a mélynek, mély a magasnak)!
Ha beleakarsz jobban mélyülni akkor ha cserélsz fejegységet akkor hátul legyen legalább 2 pár RCA és az egyik legalább a sub jelet adja (SW)!!!
Ezek a jelek mennek az erölködõbe!
De örülök, hogy örülsz, a rendszámtartó/kasztni közé rakj 2 oldalú ragasztót, vagy olcsóbb a rágó!:)
Aztán ha komolyabban érdekel, akkor béleld ki a kasztnit rezgéselleni "szurokpapírral" Dynamat extreme pl.!:D
Namajd ha érdekel mesélek (talán!)!:)
a Swiftembe valami nagyon szépen szól és méretéhez képest nagyon erõs.
Egy akkora kocsiba mint a Swift bõven elég. Beremeg töle a hátsó rendszám tartóm is xD
én 10ezerért vettem havertól. Neten láttam 13-14ért.
Akinek elsõ mélyládája lesz a kocsijában annak csak ajánlani tudom.
Gyorsan be lehet kötni. aksitól hátrahúzni a 12V-ot.
hátsó hangszórótól jelet venni és kész is:D
Itt a kicsike adatai.:
http://www.mnc.hu/index.php?tld=hu&page=product_table&category=car&product=04_03_Bit-Box
Kérdésed van írj:)
Az is csak 1 adat, de a tényleges teljesítmény kevesebb a felétõl!:L
Legalábbis ezt olvastam valamikor egy "pro"-k írta oldalon (nememléxem, hogy hol volt már!)!
am egy kérdés..szerintetek meghalt a hátsó hangszóróm ha ma elkezdett elég hangosan recsegni? 2utas 180w-os LG.
vagy mit lehetne vele csinálni hogy elmúljon a betegsége?
Függ a fejtõl, az akusztikától, a szigeteléstõl...kábelektõl...meg kitudja még mitõl!?:)
Mélyládát próba után kellene választani, hogy miként párosítható, és hogy, hogy szól a cucc együtt!?
De majd legközelebb tudni fogod!:)
Mindenesetre ha meglesz, akkor írj róla pár szót pliz!<#smile>#smile>
Szerdán szerelnek be nekem egy MNC bitBOX mélynyomót beépített aktív erõsítõvel stbstb.
Akinek van róla tapasztalata leírhatná milyen a cucc:)
Elõre is köszi.
Tudom nem legfrissebb darab, de valakinek van valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Audiovox VME 8013
Esetleg mint Audiovox márka? Mennyire jó a hang minõsége?
Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Én nemtudom, de az tény, hogy 4x50w az nemolyan, mint az alap autókban van, szoval van benne valami!
Ugyanez jellemzõ a hangszórókra is, ami rávan írva, hogy 2x300w...meg izé...azt én inkább nemfolytatom, de fasság!:)
És a válasz a kérdésedre: ha 4x50 van ráirva akkor ha ezt el is hisszük akkor mindenképp erõsebb hangszórók kellenek hozzá, mondjuk inkább, hogy a duplája az ideális hozzá azaz 4x100W!:D
(példának csak annyit mondok, hogy a verdámban van egy alpine ida x-305 és egy boston g25 erõsítõ (2x175W rms) egy focal 165 k3-as szettel + focal bus25, és az erõsítõ az 1/4-éra van állitva, mert a 150W-os hangsszóróim nembírják, de a fülem azért majd beszakad a 3/4 hangerõn!:D
Még annyi lenne, hogy a teljesítmény, tehát hogy hány wattosat érdemes ráaggatni egy 4x50-es fejegységre? max. 4 db 50 w-ost (ez lehet baromság volt, bocs), vagy hogy? :D
Hajrá Magyarország!
A mélység azért fontos, hogy akkor nagyobb mágnes fér el, és (általában) nagyobbat szólnak azonos méretû hangszórók nagyobb mágnessel (ezt csak általánosságban írom hangsúlyozom!:D)!
Ha sikerül eljutni árban egy JBL szettig, és persze ha a mélység is stimmel, akkor az elég basszust nyom, nekem volt sokáig amíg nemvolt erõsítõm, és megvoltam elégedve vele ( és addig amíg nemhallottam egy komoly szettet élõben)!:D
Amire figyelni kell, hogy a mélység elég legyen, és a méret!
Aztán csak a pénztárca állítja meg a végét, mert 13-as szett sokféle van (de még 10-es is)!
Szintén csak ismétlem magamat, hogyha van arra mód, akkor a füled után vásárolj!
Amit sajnos a boltban a falon hallgatva nemfox tudni 100%-ra megitélni, mert az autóban más az akusztika, de a magasat és a mélyet felismered azért!:)
A márkákra hagyatkozhatsz ebben az esetben, de vannak kivételek is!
De sajnos 5-10k Ft körüli árfekvésben nemsok különbség lesz!
JBL, pioneer, alpine...elõnyben!
Az Uno esetében elöl 2, meg hátul két oldalt van hangszóróm, azokat kéne cserélni, a Swiftet nem tudom visszaidézni, hogy hol van elõkészítve de ez az elõre 2 - hátra 2 nem lenne rossz, bár nem értek hozzá. Keret az igazából nincs így bekalibrálva, de ahogy írtam is a lehetõ legolcsóbb, de még megfelelõ minõségû. :)
Hajrá Magyarország!
Ilyen téren elég kezdõ vagyok, de érdekelne. Lényeg, hogy ne legyen drága, de azért jó minõségû legyen a cucc.
Elõre is köszi
Hajrá Magyarország!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Sztem olcsóbb márka az a Sony Skoda márkaszervizekben is ezt adják vagyis lehet venni
de van olcsóért Pioneer is vagy Alpine is.
Egy Fabiába lenne, 2 gyari hangszoroval.Ezeknek hátul a csatlakozásuk egyforma ugye?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
de sztem ezeket is nézd meg :
Pioneer DEH-4000UB
Pioneer DEH-3000MP
Köszi mégegyszer!
Köszönöm a sagítséged! <#wave>#wave>
Nem kell megijedni a "belépõ szint" kifejezéstõl, ezek nem béna cuccok, általában elég szép és nagy hangjuk van.
Kisebb segítséget kérnék, hogy olyan 20-40ezer Ft-os árkategóriában milyen fejegységet tudtok ajánlani? Mindenképpen "márkás" cuccra gondolok, tehát ilyen roadstar féléket kihagynám.
Elõre is köszönöm!
Üdv.: Varee
Én nagyon szeretem, van benne erö, dinamika...minden!
Nekem ez simán elég, van 2db 4gb-os pendrive-om, az elég is a kocsiba, cd-t nemislátott csak 1x, hogy kiprobáljam! ;)
Multkor rákötöttünk egy ipod-ot, full vezérelhetõ a cuccomrol, egy használt 40-80gb-os ipodot is szeretnék (majd), arra azért már fér mp3...:D
Meg egy mélyládát..;)
Am teljesen megvagy vele elégedve? kezelhetõség is jó ?
Énis ugyvettem piot, hogy inkább hozzádobtam még, és nemkell olyan "gyakran" cserélgetni! Igy van usb, ipod, mittomémmégmi:D
Nembántam meg, mondjuk én zenét csak a kocsiban hallgatok, oda szeretem, ha jominöségben szol!
Pioneer DEH-3000MP
Pioneer DEH-4000UB
Pioneer DEH-3900MP
Pioneer DEH-P5900MP
Pioneer DEH-5000UB
Leginkább az 5900Mp jön be tudásra de kinézetre a 4000Ub
Én azota nemis rakok lemezt a kocsiba, sokkal kényelmesebb, nemkell irogatni...