Ben 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát akkor ennyit a Ben 10 franchizeról.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
cikk
Hát ez szánalmas. <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting> Újra 10 éves Ben? Újra nyári szünet Gwennel meg Max-szel? Mi a faszért kell rebootolni ezt is? Áhh baszki, ennyit a Ben 10 franchize-ról...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Most már lehet valami bővebbet tudni arról, lesz-e új Ben 10 sorozat?
Amúgy igen elég fura csak a jelenlegiben nem még, csak azt a robot cuccot szokta felvenni rá. 😄
lehet hogy csak nem volt rá elég műsoridő hogy mutassák vagy csak szimplán nem tudták beleilleszteni az epizódba
bárkivel áll össze mindig pórul jár szerencsétlen 😄
most olyan ürességet érzek magamban 😞
mikor fojtatják a sorozatot? 😄
és mit látok? Grandpa Max és a Sheriff horgásznak és kifognak egy Magicarpot és egy Gyaradost XD
amúgy én néztem ezeket az új részeket, volt köztük elég sok nagyon jó is. Sokkal jobb mint annó az AF és az UA volt
Meg a koncepció rajzok között ezerszer jobbak is vannak, és mindig a gagyit választják
itt van pl Blox, a legelsõ vagy az utolsó elõtti is jobban néz ki.
http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20130420190355/ben10/images/8/80/Blox_concept_roughs_copy.jpg
vagy ultimate Echo Echo-nál is 1-2 nekem jobban bejön mint amit meghagytak
http://3.bp.blogspot.com/-5C7VygTQ4XE/UAdX3lTeEmI/AAAAAAAAAQA/WpQNWGY1ZOI/s1600/ultimate+echo+echo+rough+ideas+copy.tif
Bár NRG-t alapból bénának tartom, de ezek között is akadt sokkal jobb...
http://3.bp.blogspot.com/-B0h0rOjKitc/UIyxkdsj0ZI/AAAAAAAAASw/v7QhpRHBcBo/s1600/concepts+for+NRG+copy.jpg
új formájú idegen= új játék amit el lehet adni
Bár azt nem értem miért kell átrajzolni a régi karaktereket, és hogy miért a leggagyibb változatot választják a koncempció rajzok közül...
pl: Swampfire:
http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20140322075745/ben10/images/4/4d/Swampfire_New_Omniverse_Design_Ben_10_Omni.png
Most kezdett a harmadik évad, és talán a legszánalmasabb szarfos eddig. Komolyan, ahogy vegyítik a gyalogkakukk humort (karakter belefut pl. egy falba, rátapad, csiripelést hallunk) az anime humorral (a tipikus arckifejezések, "cseppek", ilyesmik), egyszerûen GAGYI. Elképesztõ mennyire komolytalan lett a sorozat, szerintem még a sima Ben10 se volt ennyire gyerekes.
De hogy témánál is maradjunk, rákerestem ben 10 memére 😄 Bár nem a legjobbak, but still... 😊

kimaradt egy szó 😄
pl a gangnam style-t vagy mi az istent egyszer hallgattam meg
Am itt lehet nézni, hogy milyen részek vannak/lesznek.
nem volt egy nagy wasisdas
komolyan?
mi volt a baj az õrült bohóccal stílussal?
wtf?
Én már a professzor kinézetét fel se vettem, hiszen MINDENKI és MINDEN szarabbul néz ki ebben az Omniverse-ben, így hát miért pont ne Paradox maradna ki. De ezt már lentebb képekkel illusztrálva kitárgyaltuk. De akkor ne maradjon ki õs sem:
Komolyan nem tudom, mégis mit képzeltek az alkotók, hogy ennyire telibe szarják az eddigi kinézeteket, de ez a régi koros gönc már tényleg nem tudom, mennyire meríti ki a SZÁNALMAS szó fogalmát. És neki se nagyon sikerült szemet rajzolni...
az elmekicserélõs csak annyiban nem tetszett hogy Professzor Paradoxnak olyan hülye külsõt adtak
nekem jobban tetszett a régi szórakozott professzoros külsõje
a párhozamos nem volt rossz azt mondom rá 😄
Egyébként három epizódot tudok megemlíteni, ami kiemelkedett ebbõl a degradációból: 1x17 (Rook szülõbolygója), 1x18 (Elmekicserélõs, idõparadoxonos), 1x19 (párhuzamos világos, emo-Benes 😄).
az új omnitrix hangja elmegy
de ha a régi is szól mellette akk látszik hogy a régi mennyivel jobb