Ben 10

Oldal 1 / 17Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stargatelost
Ugh<#wilting><#lama><#levele><#shakehead>

Hát akkor ennyit a Ben 10 franchizeról.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Jrex
Na most már nem várom az új sorozatot....

Miért kell mindent így humanoidizálni?.....

Jrex
Ugyan úgy jár mint pòkember. hogy sose nő fel. 😄

stargatelost
Ez most komoly?

cikk

Hát ez szánalmas. <#wilting><#wilting><#wilting> Újra 10 éves Ben? Újra nyári szünet Gwennel meg Max-szel? Mi a faszért kell rebootolni ezt is? Áhh baszki, ennyit a Ben 10 franchize-ról...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
Szép lassan ledaráltam ezt a harminc részt vonatútjaim alatt 😄 Igazából nem volt rossz, persze volt egy-két pocsék rész, de nagyjából rendben voltak az évadok, főleg a duplarészek, időutazásos szálak.

Most már lehet valami bővebbet tudni arról, lesz-e új Ben 10 sorozat?

Jrex
Már nem nagyon emlékszem a ben 10 000 visszatér részre, mert amennyire vártam, annyira csalódást okozott-h már nem is átalakul csak az erejét kapja meg az idegeneknek....csak múltkor olvastam vissza a részek tartalmából, és ott írták.
Amúgy igen elég fura csak a jelenlegiben nem még, csak azt a robot cuccot szokta felvenni rá. 😄

az is érdekes hogy bármilyen jövőkép vagy másik dimenzió Max Nagyapa mindig elveszti az egyik karját
bár a Ben 10 000 visszatér című részben nem biztos hogy nem létezik
lehet hogy csak nem volt rá elég műsoridő hogy mutassák vagy csak szimplán nem tudták beleilleszteni az epizódba
Jrex
Igen de a ben 10 000-epizód óta változtattak az idővonalon, pl a Ben 10 000 visszatér című részben Ken nem is létezik, aztán megint változott az idővonal 😄

egyébként kezdem sajnálni Eon-t
bárkivel áll össze mindig pórul jár szerencsétlen 😄
szerintem is mivel amit már a Ken 10 epizód óta lehetett sejteni, vagyis az hogy Ben és Kai összejönnek most bizonyosságot nyert 😊
Jrex
Igen ebből gondolom én is 😄
Valamint szerintem Kai-t is gyakrabban fogjuk látni 😄

az sejthető volt mert előléptették Magister-ré
Jrex
Eddig csak ezt találtam, de már régebbi videó lehet. Annyi biztos, hogy nem Omniverse lesz már a neve, és szerintem Rook-tól is megválnak mint főszereplő.

végignéztem az összes kihagyott részt egészen a A New Dawn-ig
most olyan ürességet érzek magamban 😞
mikor fojtatják a sorozatot? 😄
Jrex
Elég sok ilyen "easter egg" van a sorozat során. pl van egy rész Otto motives-abban transformers szerű robot van

ma néztem a Ben 10 Omnivers-t
és mit látok? Grandpa Max és a Sheriff horgásznak és kifognak egy Magicarpot és egy Gyaradost XD
Jrex
arculat váltás-mondjuk én örülnék egy Ben 10 000 sorozatnak 😊
amúgy én néztem ezeket az új részeket, volt köztük elég sok nagyon jó is. Sokkal jobb mint annó az AF és az UA volt

Jrex
Remélem is h nem lesz vége a teljes sorozatnak, maximum egy ar

stargatelost
CN nézettséget nem vágom, de nem hiszem, hogy ilyen rosszul teljesített volna a sorozat, hogy ki kéne égetni. És most látom, hogy még 10 részt lenyomnak egybe most novemberben, hát nem normálisak. Ez 30 rész, nézze meg akinek két anyja van. Majd bedarálom egyszer, ha időmilliomos leszek....

Jrex
Szerintem a CN már véget akar vetni a sorozatnak (llegalábbis az Omniverse-nek), mert a 80. résznél ( ami a new dawn címet viseli) oda van írva hogy "Final episode." :/

stargatelost
Szerintetek normális a Cartoon Network? 20 új részt kipörget négy hét alatt, azaz minden hétköznap egy új rész.

mint például?😊
Jrex
Szivesen adnék nekik ötleteket 😄

de sokkal egyszerûbb a régi idegeneken kicsit változtatni mint a nulláról kitalálni egy új idegent 😊
Jrex
Bocsi nem sikerült betenni õket

Jrex
Mondjuk van benne valami, de ennyi erõvel találjanak ki új idegeneket, egy csomó képesség még nincs kiaknázva pl: gyógyító erõ, röntgenlátás, vagy teleportálás stb...
Meg a koncepció rajzok között ezerszer jobbak is vannak, és mindig a gagyit választják
itt van pl Blox, a legelsõ vagy az utolsó elõtti is jobban néz ki.
http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20130420190355/ben10/images/8/80/Blox_concept_roughs_copy.jpg
vagy ultimate Echo Echo-nál is 1-2 nekem jobban bejön mint amit meghagytak

http://3.bp.blogspot.com/-5C7VygTQ4XE/UAdX3lTeEmI/AAAAAAAAAQA/WpQNWGY1ZOI/s1600/ultimate+echo+echo+rough+ideas+copy.tif

Bár NRG-t alapból bénának tartom, de ezek között is akadt sokkal jobb...
http://3.bp.blogspot.com/-B0h0rOjKitc/UIyxkdsj0ZI/AAAAAAAAASw/v7QhpRHBcBo/s1600/concepts+for+NRG+copy.jpg

mármint játékfigura
az egyszerû kérdés hogy miért kell újrarajzolni az idegeneket
új formájú idegen= új játék amit el lehet adni
Jrex

Jrex
Én még nézem, nekem jobban tetszik mint az AF és UA-es gagyiság.
Bár azt nem értem miért kell átrajzolni a régi karaktereket, és hogy miért a leggagyibb változatot választják a koncempció rajzok közül...
pl: Swampfire:

http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20140322075745/ben10/images/4/4d/Swampfire_New_Omniverse_Design_Ben_10_Omni.png

stargatelost
Na hogy álltok, nézitek még?<#vigyor3>

Most kezdett a harmadik évad, és talán a legszánalmasabb szarfos eddig. Komolyan, ahogy vegyítik a gyalogkakukk humort (karakter belefut pl. egy falba, rátapad, csiripelést hallunk) az anime humorral (a tipikus arckifejezések, "cseppek", ilyesmik), egyszerûen GAGYI. Elképesztõ mennyire komolytalan lett a sorozat, szerintem még a sima Ben10 se volt ennyire gyerekes.

stargatelost
Pedig jók ezek a meme-k, csak sajna manapság felkapja õket a sajtó, meg jönnek a magyarítások (okádnom kell, akárhányszor meglátok egy rosszul használt, félrefordított meme-t facebookon), és túlhasználják õket.

De hogy témánál is maradjunk, rákerestem ben 10 memére 😄 Bár nem a legjobbak, but still... 😊

egyszer sem hallgattam meg
kimaradt egy szó 😄
még jó hogy az ilyen szarságokat nem követem nyomon 😄
pl a gangnam style-t vagy mi az istent egyszer hallgattam meg
stargatelost
A legújabb meme/youtube õrület. Bár igazából már lejárt lemez eléggé. Elhasználták.

mi a picsa az a harlem shake?
stargatelost
aztakurva <#szomoru2>

stargatelost
60 rész??? Te jó ég <#guluszem1> Ez a felosztás meg totál megtévesztõ, még mindig csak az elsõ évad megy. Tvrage, epguides a legjobb források. Aki pedig sok sorozatot néz, annak a whatnext.eu -t ajánlom, magyar fejlesztésû sorozatkövetõ, letisztult, átlátható formában, remek airdate táblázattal.

Jrex
Nekem tetszett.
Am itt lehet nézni, hogy milyen részek vannak/lesznek.

én megnéztem a dupla részt
nem volt egy nagy wasisdas
stargatelost
Én szerettem volna remélni, hogy ezzel a duplarésszel (bár még nem néztem meg) végre vége az évadnak, de most látom, hogy jön a következõ rész a hétvégén... Mondjuk már az UA 3. évada is 32 részes volt, valszeg ez is akörül fog zárni.

valaki nem tudja hogy lesz-e újabb rész ebbõl a borzalomból?
am mi ez a zombi bohóc Zombozó?
komolyan?
mi volt a baj az õrült bohóccal stílussal?
Jrex
A store23-omban(a párhuzamos univerzumos részben)

aztán ott van még az a robotkéz
wtf?
stargatelost
Igazából jó kis sci-fi témák voltak ezek a részek, szerintem azért jöttek be nekem 😊
Én már a professzor kinézetét fel se vettem, hiszen MINDENKI és MINDEN szarabbul néz ki ebben az Omniverse-ben, így hát miért pont ne Paradox maradna ki. De ezt már lentebb képekkel illusztrálva kitárgyaltuk. De akkor ne maradjon ki õs sem:

Komolyan nem tudom, mégis mit képzeltek az alkotók, hogy ennyire telibe szarják az eddigi kinézeteket, de ez a régi koros gönc már tényleg nem tudom, mennyire meríti ki a SZÁNALMAS szó fogalmát. És neki se nagyon sikerült szemet rajzolni...

a szülõbolygós nekem nem tetszett
az elmekicserélõs csak annyiban nem tetszett hogy Professzor Paradoxnak olyan hülye külsõt adtak
nekem jobban tetszett a régi szórakozott professzoros külsõje
a párhozamos nem volt rossz azt mondom rá 😄
stargatelost
Jajj, azt hittem végre évadot zártunk ezzel a duplarésszel, erre most látom, lesz még minimum két rész? <#wow3>
Egyébként három epizódot tudok megemlíteni, ami kiemelkedett ebbõl a degradációból: 1x17 (Rook szülõbolygója), 1x18 (Elmekicserélõs, idõparadoxonos), 1x19 (párhuzamos világos, emo-Benes 😄).

nem az hogy fos
az új omnitrix hangja elmegy
de ha a régi is szól mellette akk látszik hogy a régi mennyivel jobb
Oldal 1 / 17Következő →