Ben 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stargatelost
Ez az Omniverse sorozat MINDEN tekintetben visszalépés, szóval nem meglepõ, ha a hangok is fosok.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

am csak én gondolom úgy hogy a régi omnitrixnek sokkal jobb hangjai voltak?
melyik részben volt az?
Jrex
Igen én nézem. Csak a "prototipus"-ból (vagyis az elsõ omnitrixbõl) tûnt el, am nem a kis Ben segítségével kapta meg,egy korábbi részben is átváltozott nagy Ben Feedbackké.

van még valaki aki nézi?
csak mert nem értem hogy tudta megszerezni a 16 éves Ben Feedback-et a 10 éves Ben segítségével amikor az õ Omnitrixében sem volt már benne :/
Jrex
Azért Bocin és Pipin meglepõdtem 😄

Jrex
akk itt egy jelenet vele.

stargatelost
De ez valami fan rajz, nem? 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Jrex
Az AF,UA is szép számmal elkúrogatta a kinézeteket, a legszánalmasabb az egyik kedvencemmel történt: ,azóta szerencsére kijavították.

stargatelost
Nem nem nem, ez nem mentség arra, miért rajzolták ilyen fogyatékosra a smoothy-t.
Nem, olyan formája van, amilyenre megrajzolják 😊 És attól, hogy rárajzolnak ilyen kiálló zseléket, nem fog kinézni faszábbul.
Na mindegy, nézem tovább, és várom szörnyülködve, melyik idegent kinézetét kúrják el legközelebb<#wilting>

(Többiek vélemény? 😊 )

Jrex
Igen a régebbi részekben(AF,UA) is repült már...

Am a smoothy azért változott meg mert Ben Alien x-ként újra teremtett mindent, és nem minden sikeredett olyanra mint amilyen volt, ezt említi is.
Goop meg alapbol egy alaktalan zselé,szal bármilyen formája lehet.

stargatelost
Az egy dolog, hogy az összes idegen kinézetét szétbasszák (múltkor Fourarms néger pofaszakálla volt a legalja), de hogy még Mr. Smoothy-t is sikerült ilyen fogyatékosra újrarajzolni, ahhoz már tehetség kell. Jó, persze, kit érdekel hogy néz ki egy jelentéktelen italfigura, de ez is csak bõvíti az elbaszott átrajzolások listáját.

Tudom, sokat rugózok ezen a témán, meg ez csak egy rajzfilmsorozat, nem kell véresen komolyan venni, hiszen gyerekeknek készült, ezt mind tudom, de nem tudok amellett szemet hunyni, hogy ennyire ledegradálták a sorozatot az elõzõ két széria után.
Mókus elvezeti a kisrobogót? Macskán lovaglás? WTF?

Ja, Goop-ot is sikerült tök idiótára megcsinálni, gratula. És eddig is tudott repülni? <#fejvakaras>

Jrex
A leegyszerûsítés is egy egyfajta átrajzolás. Bár azt elismerem,h a mostani epizódban szereplõ hasztalan kis idegenek elég gagyik 😄

de legalább mutatja h nem minden idegennek van szuperképessége

stargatelost
A leegyszerûsítés még mindig jobb, mint a stílusváltás, átrajzolás 😊

Jrex
Én ezt nem letisztultságnak nevezném:

Csak sima leegyszerûsítés....
A másik meg nem azzal van bajom, h több idegen is ugyan azzal a képességgel rendelkezik, hanem, h egy korábbi idegen aminek teljesen más képességei voltak már nem lehetett meg szikrázás,lézerlövés vagy szárny nélküli repülés nélkül...

Ez a mozdulat is ismerõs lehet Ultramantõl

stargatelost
Mert az Omniverse-be aztán kellett még egy elektromos idegen.<#rolleyes> Bloxx meg aztán a legalja, komolyan Lego alien?
Jó, megváltoztatták a mitológiát, de a jó irányba, hogy többet ki tudjanak hozni. Abban egyetértek, hogy a Vredle fivérek tényleg szánalmasak voltak 😄
Én az ábrázolásra inkább a nyugodt, kimért, komoly, letisztult jelzõket mondanám. A karakterek is normálisan néztek ki, hasonlítottak az eredeti szériára, és voltak szemgolyóik(!!!!!).

Amit belinkeltél epizód, oké, a szörny nem a legjobb, de pl. tele volt X-akták utalással.

Ez lenne a fejlõdés, hogy szemet nem tudnak normálisan rajzolni?

Jrex
Jrex
Nem a történet volt leegyszerûsítve, azzal az a bajom h összekavarta a dolgokat. pl: a szerelõk eredetileg egy földi szervezet volt az idegen behatolók ellen,mint a MIB, nem intergalaktikus szervezet...akkor Max-nek eredetileg titkolnia kellett a családjátol is h szerelõ, itt meg Verdona is idegen, a Ben 10.000 visszatér-ben meg egyszerûen szánalmas volt, h csak a képességeket veszi fel és nem alakul át, akkor Vilgaxbol egy piti kis ellenfelet csináltak, akkor már minden idegen repül,meg lézert lõ szinte(pl Waybig, Kromakõ,ghostfreak),Primus-ról nem is beszélve stb...
A leegyszerûsítettséget az ábrázolásra értem. pl a háttér nem kidolgozott, olyan egyhangú, az idegenek ellenfelek is gagyik,pl a Vredle fivérek, ezt meg õk sem gondolhatták komolyan:

stargatelost
Mármint mi volt leegyszerûsítve? A történet inkább összetett volt, és ez volt a jó benne, volt egy normális fõszál. Ez a mostani fejvadászos szál vérgagyi, simán egy egyepizódos sztorinak lenne elég. Erre már tizedik része ezt nyúzzák, és még mindig nem lesz vége.
Nem panaszkodnék, hogy ilyen komolytalanra vették a dolgot, ha nem lenne a hátunk mögött az AF és az UA, számomra ezek nagyon magasra tették a lécet a sötét, komoly hangulattal, és a csapat dinamikájával (Kevin beszólások 😄), így ez az Omniverse egy hihetetlen nagy visszalépés. Ugyanígy a rajzolás is. Szörnyû. Max-en még mindig nem tettem túl magamat, hogy egy vonal a szeme <#wilting>

Jrex
Én veled értek egyet.Az alien force meg az ultimate alien annyira leegyszerûsített volt, meg a történetet is annyira összekavarta...
Bár ez a big chill-ábrázolás tényleg nem túl jó,de pl. ott van echo echo tök normális lett az omniverse-ben.

DantszEE
Épp hogy az Alien Force spin-off gárdája mocskolta be elég szépen az eredeti szériában kialakított, egyedi, stílusos karakter koncepciókat.

Talán szubjektív, személyes véleményem szerint az Alien Force és az Ultimate Alien a rajzfilmprojekt mélypontja volt.
Valóban, erõs váltás ez a jelenlegi karikaturisztikus ábrázolás, kissé bolondos hozzáállás. De rossznak nem kimondottan titulálnám.

ezt én is néztem
valami borzalom hogy néz ki :S
stargatelost
Oké, most már kurvára elegem van, hogy elbasszák az összes idegent. Ez mégis mi a faszom? Big Chill volt a kedvencem.

Mint a quasimodo. Szánalmas komolyan mondom.
Jah, de minek nézem még, mi? 😊 Olyan sci-fi ínség van, hogy még ez is megteszi 😄

Jrex
Nekem jobban tetszik mint az Alien force....Gravattack szerintem egyenesen királyra sikeredett.

stargatelost
Na hogy álltok? 😊 Nézitek még?
Én nézegetem, de ugyanúgy gyenge 7 rész után is. Túl komolytalan, a rajzolás pedig továbbra is röhejes.
Pl. Argit-ot nem is tudom, hogy gondolták komolyan. Régi Argit , Új Argit.

Annyira nem érdekel, hogy utána olvassak, de szinte biztos vagyok benne, hogy rájuk szóltak, hogy az elõzõ szériák túl komolyak lettek, és nem tudták vele megfogni a fiatalabb nézõket, ezért kellett ez a váltás. Meg ezért rakják be a kisebb Bent is (megjegyzem tök random módon, semmi értelme nincs.) Ja és gondolom ezért ilyen pitiáner szar a fõszál is, már ha lehet ezt a fejvadászt annak nevezni, aki össze-vissza gyökérkedik a kutyájával.

Na mind1, néha van jó pillanata, de ez eddig a leggyengébb Ben 10 széria, ezt bátran ki merem jelenteni 😊

tommygear
dik
stargatelost
1x02 Omniverse

Egy duplarészt elcsesztek arra, hogy egy hülye behajtót lekapcsoljanak? Évadnyitóban? Kidding me? Oké, ismert volt a karakter már, de hát akkor is...
Aki üldözte, meg csak egy trófeagyûjtõ? Ez lesz a fõszál? Nem lesz ez így jó...
Az új társ még mindig bejövõs, jó ez a "tankönyv" karakter <#idiota>

hát a rajzolás az tényleg gagyi
Spidermonkey nekem nem volt a kedvencem de tényleg elég gyökérül néz ki
nekem Cannonboltnál csúrrant ki egy könycsepp mert borzalmasan néz ki :S
stargatelost
Na most néztem meg az elsõ részt az Omniverse-bõl, bevártam a folytatást (bár ahogy látom még nincs release a második részbõl, hmm).
Elsõ verdikt. Szar. Vagyis inkább az elõzõ két szériához képest sehol sincs. Ugye nekem az tetszett ezekben, hogy darkosra, sötétre, komolyabbra vették a hangulatot, témát. Hát itt ennek nyoma sincs nagy sajnálatomra.
Aztán ott van a rajzolás. Teljesen komolytalanok a figurák. Az élen grandpa Max áll, amikor megjelent elõször, azt hittem valamiért be van csukva a szeme. DE NEM! Egy kurva vonal a szeme. Hihetetlen balfaszul néz ki. Ben még úgy ahogy elmegy, de mintha alacsonyabbra rajzolták volna meg, újabb rossz pont. Kevin valami eszméletlen gyökérül nézett ki, mint valami õsember. Talán jobb is, hogy nem lesznek benne Gwennel.
Az továbbra is kérdõjel, miért is lesz benne a kisebb Ben, de biztos lesz jelentõsége, ha már a fõcímben is így kihangsúlyozták. Remélem jobban fõszálasra veszik a témát.
Az új idegen, most komolyan, kibaszott lególény? WTF? Spidermonkey meg az egyik legjobban kinézõ idegen volt, erre ezzel az új rajzolással egy ilyen nyomorék lett.
Az új társ viszont egész jó karakternek tûnik. Talán ennyi a pozitívum.

Jrex
Itt a teljes elsõ rész.
Végül is nem olyan rossz, tetszik, hogy próbálják viccesebbre venni.

Jrex
Egy új idegenre szeretném felhívni a figyelmetek,ebben a videóban, 0:02-nél látható.Ez egyébként a Comic-conon levetített elsõ epizód eleje.
Valószínûleg Chickenhawknak fogják hívni,és az egyik ellenség (Liam) dns-ének lemásolásával kerül majd az Omnitrixbe.
Egy másik idegen pedig szerepel a pc játékban,de valószínûleg a sorozatban is feltûnik majd,Crashhopper

Mintha Pikachu-géneket ültettek volna egy légybe...

stargatelost
???? WTF ??? Ez mi akar lenni? 😄 Eszméletlen balfaszul néz ki 😄

Jrex
Pedig valószínûleg Gwen és Kevin elég kevés szerepet fog kapni,mert itt Ben "külön úton fog járni". Egyébként arra gondoltam, h azért változtattak annyit néhány idegenen pl: Eatle-ön,mert a kis Ben fogja használni.
Am itt egy új idegen, ami szintén bénán néz ki: Ball weevill

stargatelost
Az új ellenség, új társ jó ötlet. De remélem nem Gwen és Kevin kárára. A 11 éves Benre flashback is érdekesnek tûnik.
Ha jól figyeltem, egy szóval nem említette, miért kellett széjjelbarmolni Benék karaktereit ilyen nyomorék kinézetre. Nagyon szánalmas még mindig 😞

Jrex
Nos?
Ezek szerint minden idegenét használni tud majd plusz az újakat(az ultimate-ek nem valószínû)

tommygear
dik
am ennél még a Heroes United animáció is jobb😛
mondjuk azzal az animációval sokkal jobb lenne, talán még az eredeti Ben 10-nél is😊
Jrex
Nekem már az eredeti Ben10 és az Alien force/ultimate alien közti minõségromlás se tetszett....
De ez még rosszabbul fest,pedig azt hittem visszatérnek az eredeti animációhoz....
De amit a legjobban nem értek az az,h az idegeneket miért kell a felismerhetetlenségig megváltoztatni,pl ott van a linkelt képen az a sárga majomszerzet-az pl. Shocksquatch,pedig tudjuk h a Generator Rexes részben még csak nem is hasonlított erre....

stargatelost
Amúgy ITT egy kép az új Benrõl, meg néhány idegenrõl.
Elképesztõen nyomorékul néz ki, miért kellett így elbaszni?

stargatelost
Szerintem biztos. Meg úgyis új idegenek lesznek ebben az új sorozatban...

Spoiler:

Amúgy eléggé röhejes volt ez a finálé, Diagon szellemírtós leszerelése, aztán Vilgax ugyanolyan lebegõ csáphalmaz lett, majd az egymás felé futás... Béna volt, na...

Jrex
hát igen,nekem se tetszik túlságosan...

Spoiler!!!
Most,hogy elpusztult az Ultimatrix,szerintetek az ultimate formák is eltüntek vele eggyütt?

stargatelost
Miiiiiiii???? Az oké, hogy újabb sorozat, de mi ez a szarfos rajzolás/animáció? Hogy néznek már ki??? Ben miért ilyen alacsony? Kevin is mint valami emoboy ááááááá. <#levele>

Jrex
Ben10-omniverse-hmm érdekes.

am nem tudom ki ismeri vagy játszott a Ben 10 Ultimate Alien: Cosmic Destuction-nal (én kétszer is kitoltam PSP-n😛) de abban Albedo pontosan ugyanolyan To'kustar mint Azmuth
de itt is van hogy minimális a külömbség közöttük
tommygear
DIK 10
zoliii
Ben 10: Destroy All Aliens (Le az idegenekkel)
Le az idegenekkel

Jrex
Érdekes h olyankor senki nincs az utcán 😄

nem szabad ilyen dolgokkal foglalkozni 😄
egy két emberke mit számít az XD
stargatelost
Na megnéztem, tényleg nem volt rossz 😊

spoiler:

Bár Asmuth faterja jó nagy gyökér volt, ez már túlzott forrófejûség volt, csak nyomatta nyomatta, de meghallgatni a dolgokat az nuku 😊
Ja és az milyen már, hogy több millió embert megöltek? 😄 😄 Ahogy szétcseszték a várost basszus 😄 Igen, mese meg minden, de azért ez túlzás volt 😄