Ben 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
csak mert nem értem hogy tudta megszerezni a 16 éves Ben Feedback-et a 10 éves Ben segítségével amikor az õ Omnitrixében sem volt már benne :/
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
,azóta szerencsére kijavították.
Nem, olyan formája van, amilyenre megrajzolják 😊 És attól, hogy rárajzolnak ilyen kiálló zseléket, nem fog kinézni faszábbul.
Na mindegy, nézem tovább, és várom szörnyülködve, melyik idegent kinézetét kúrják el legközelebb<#wilting>#wilting>
(Többiek vélemény? 😊 )
Am a smoothy azért változott meg mert Ben Alien x-ként újra teremtett mindent, és nem minden sikeredett olyanra mint amilyen volt, ezt említi is.
Goop meg alapbol egy alaktalan zselé,szal bármilyen formája lehet.
Tudom, sokat rugózok ezen a témán, meg ez csak egy rajzfilmsorozat, nem kell véresen komolyan venni, hiszen gyerekeknek készült, ezt mind tudom, de nem tudok amellett szemet hunyni, hogy ennyire ledegradálták a sorozatot az elõzõ két széria után.
Mókus elvezeti a kisrobogót? Macskán lovaglás? WTF?
Ja, Goop-ot is sikerült tök idiótára megcsinálni, gratula. És eddig is tudott repülni? <#fejvakaras>#fejvakaras>

de legalább mutatja h nem minden idegennek van szuperképessége
Csak sima leegyszerûsítés....
A másik meg nem azzal van bajom, h több idegen is ugyan azzal a képességgel rendelkezik, hanem, h egy korábbi idegen aminek teljesen más képességei voltak már nem lehetett meg szikrázás,lézerlövés vagy szárny nélküli repülés nélkül...
Ez a mozdulat is ismerõs lehet Ultramantõl
Jó, megváltoztatták a mitológiát, de a jó irányba, hogy többet ki tudjanak hozni. Abban egyetértek, hogy a Vredle fivérek tényleg szánalmasak voltak 😄
Én az ábrázolásra inkább a nyugodt, kimért, komoly, letisztult jelzõket mondanám. A karakterek is normálisan néztek ki, hasonlítottak az eredeti szériára, és voltak szemgolyóik(!!!!!).
Amit belinkeltél epizód, oké, a szörny nem a legjobb, de pl. tele volt X-akták utalással.
Ez lenne a fejlõdés, hogy szemet nem tudnak normálisan rajzolni?

A leegyszerûsítettséget az ábrázolásra értem. pl a háttér nem kidolgozott, olyan egyhangú, az idegenek ellenfelek is gagyik,pl a Vredle fivérek, ezt meg õk sem gondolhatták komolyan:
Nem panaszkodnék, hogy ilyen komolytalanra vették a dolgot, ha nem lenne a hátunk mögött az AF és az UA, számomra ezek nagyon magasra tették a lécet a sötét, komoly hangulattal, és a csapat dinamikájával (Kevin beszólások 😄), így ez az Omniverse egy hihetetlen nagy visszalépés. Ugyanígy a rajzolás is. Szörnyû. Max-en még mindig nem tettem túl magamat, hogy egy vonal a szeme <#wilting>#wilting>
Bár ez a big chill-ábrázolás tényleg nem túl jó,de pl. ott van echo echo tök normális lett az omniverse-ben.

Talán szubjektív, személyes véleményem szerint az Alien Force és az Ultimate Alien a rajzfilmprojekt mélypontja volt.
Valóban, erõs váltás ez a jelenlegi karikaturisztikus ábrázolás, kissé bolondos hozzáállás. De rossznak nem kimondottan titulálnám.
valami borzalom hogy néz ki :S
Mint a quasimodo. Szánalmas komolyan mondom.
Jah, de minek nézem még, mi? 😊 Olyan sci-fi ínség van, hogy még ez is megteszi 😄
Én nézegetem, de ugyanúgy gyenge 7 rész után is. Túl komolytalan, a rajzolás pedig továbbra is röhejes.
Pl. Argit-ot nem is tudom, hogy gondolták komolyan. Régi Argit , Új Argit.
Annyira nem érdekel, hogy utána olvassak, de szinte biztos vagyok benne, hogy rájuk szóltak, hogy az elõzõ szériák túl komolyak lettek, és nem tudták vele megfogni a fiatalabb nézõket, ezért kellett ez a váltás. Meg ezért rakják be a kisebb Bent is (megjegyzem tök random módon, semmi értelme nincs.) Ja és gondolom ezért ilyen pitiáner szar a fõszál is, már ha lehet ezt a fejvadászt annak nevezni, aki össze-vissza gyökérkedik a kutyájával.
Na mind1, néha van jó pillanata, de ez eddig a leggyengébb Ben 10 széria, ezt bátran ki merem jelenteni 😊
Egy duplarészt elcsesztek arra, hogy egy hülye behajtót lekapcsoljanak? Évadnyitóban? Kidding me? Oké, ismert volt a karakter már, de hát akkor is...
Aki üldözte, meg csak egy trófeagyûjtõ? Ez lesz a fõszál? Nem lesz ez így jó...
Az új társ még mindig bejövõs, jó ez a "tankönyv" karakter <#idiota>#idiota>
Spidermonkey nekem nem volt a kedvencem de tényleg elég gyökérül néz ki
nekem Cannonboltnál csúrrant ki egy könycsepp mert borzalmasan néz ki :S
Elsõ verdikt. Szar. Vagyis inkább az elõzõ két szériához képest sehol sincs. Ugye nekem az tetszett ezekben, hogy darkosra, sötétre, komolyabbra vették a hangulatot, témát. Hát itt ennek nyoma sincs nagy sajnálatomra.
Aztán ott van a rajzolás. Teljesen komolytalanok a figurák. Az élen grandpa Max áll, amikor megjelent elõször, azt hittem valamiért be van csukva a szeme. DE NEM! Egy kurva vonal a szeme. Hihetetlen balfaszul néz ki. Ben még úgy ahogy elmegy, de mintha alacsonyabbra rajzolták volna meg, újabb rossz pont. Kevin valami eszméletlen gyökérül nézett ki, mint valami õsember. Talán jobb is, hogy nem lesznek benne Gwennel.
Az továbbra is kérdõjel, miért is lesz benne a kisebb Ben, de biztos lesz jelentõsége, ha már a fõcímben is így kihangsúlyozták. Remélem jobban fõszálasra veszik a témát.
Az új idegen, most komolyan, kibaszott lególény? WTF? Spidermonkey meg az egyik legjobban kinézõ idegen volt, erre ezzel az új rajzolással egy ilyen nyomorék lett.
Az új társ viszont egész jó karakternek tûnik. Talán ennyi a pozitívum.
Végül is nem olyan rossz, tetszik, hogy próbálják viccesebbre venni.
Valószínûleg Chickenhawknak fogják hívni,és az egyik ellenség (Liam) dns-ének lemásolásával kerül majd az Omnitrixbe.
Egy másik idegen pedig szerepel a pc játékban,de valószínûleg a sorozatban is feltûnik majd,Crashhopper
Am itt egy új idegen, ami szintén bénán néz ki: Ball weevill
Ha jól figyeltem, egy szóval nem említette, miért kellett széjjelbarmolni Benék karaktereit ilyen nyomorék kinézetre. Nagyon szánalmas még mindig 😞
Ezek szerint minden idegenét használni tud majd plusz az újakat(az ultimate-ek nem valószínû)
mondjuk azzal az animációval sokkal jobb lenne, talán még az eredeti Ben 10-nél is😊
De ez még rosszabbul fest,pedig azt hittem visszatérnek az eredeti animációhoz....
De amit a legjobban nem értek az az,h az idegeneket miért kell a felismerhetetlenségig megváltoztatni,pl ott van a linkelt képen az a sárga majomszerzet-az pl. Shocksquatch,pedig tudjuk h a Generator Rexes részben még csak nem is hasonlított erre....
Elképesztõen nyomorékul néz ki, miért kellett így elbaszni?
Spoiler:
Amúgy eléggé röhejes volt ez a finálé, Diagon szellemírtós leszerelése, aztán Vilgax ugyanolyan lebegõ csáphalmaz lett, majd az egymás felé futás... Béna volt, na...
Spoiler!!!
Most,hogy elpusztult az Ultimatrix,szerintetek az ultimate formák is eltüntek vele eggyütt?
de itt is van hogy minimális a külömbség közöttük
Le az idegenekkel
egy két emberke mit számít az XD
spoiler:
Bár Asmuth faterja jó nagy gyökér volt, ez már túlzott forrófejûség volt, csak nyomatta nyomatta, de meghallgatni a dolgokat az nuku 😊
Ja és az milyen már, hogy több millió embert megöltek? 😄 😄 Ahogy szétcseszték a várost basszus 😄 Igen, mese meg minden, de azért ez túlzás volt 😄