Ben 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
nagy költségvetésû?
reméljük nem lesz olyan szar :S
am akk ez az új sorozatról lesz vagy a régirõl?
azon a részen jót nevettem 😄
amikor pl Kevin Nanomech-ként kérte Gwent Upchuk-ként hogy faljon a gyárból XD
am az új idegenje Jury Rigg kicsit olyan mint Gray Matter csak köbö 20 liter kávéval megfejelve 😄
Na meg az ellenségek...Vilgaxból is csináltak egy mezei rosszfiút,meg h a víztõl átváltozik polippá...Meg maga az ahogy megrajzolják,nem olyan kidolgozottak mint a régiek,vagy a Generator Rexes rész.
Ezek ellenére szeretem a sorozatot,csak sajnálom h ennyire ledegradálták.
Nekem amúgy bejön a mostani sorozat is, szerintem jobbak ezek a karakterek, komolyabbak meg minden. Kevin FTW! 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Tetszenek az új idegenek,de nem értem h Eatle-ön és Shockswach-on miért kell akkorát változtatni...
Szóval február 4-én folyt.köv.
ennyi erõvel Big Shock is lehetne XD
am télleg nem volt rossz rész
nekem is tetszett
K-Lite Codec Pack, én ezt szoktam felrakni, szerintem minden van benne, ami kell. Folyamatosan frissítik is (bár manuálisan kell letölteni). Ezzel biztos menne, rakd fel, és nézd meg tûéles képpel újra 😛
Am Shocksquatchról nekem is egybõl Pikachu jutott eszembe😄
az viszont tetszett hogy Ben fölfejlesztette Rexet😄
és az elsõ Ben 10 sorozat intróját azt halotad? 😛
Szerintem baromi jó volt 😄 Bár elõször fura volt Ben másféle rajzolása. De tény, hogy ennek a rajzfilmnek sokkal kifinomultabb, részletesebb a kidolgozása rajzolásilag. Az alieneken is látszott ez. Az új elég wtf volt, mint egy jeti 😄 pikachu erejével 😄 Ja errõl jut eszembe, itt most nem mondta be folyamatosan az idegenek neveit amikor átváltozott rájuk 😊 Néha azért hiányzott, de csak azért mert már megszoktam 😊
Na de lehetne többször is ilyen crossover 😊
nem volt rossz
bár fura az új idegenje Bennek :/
itt van az elsõ rész, nézzétek amíg tudjátok mert leveszik hamar 😞
Ráadásul azt sem értem,h az ultimátrix mikor bescannelte a DNS-ét,akk azt a páncélt hogy???
am Brainstormot meg kenterbe veri Gray Matter 😄
én nem szerettem Spidermonkey-t, de amióta psp-n megvan az Alien Force Vilgax Attaks azóta egyik kedvencemmé nõtte ki magát 😊
Amúgy azt sem vágom miért erõltetik állandóan azt az ultimate spidermonkey-t, kurva balfaszul néz ki az a gorilla a póklábakkal, meg a szájából lövi a cuccot <#wow3>#wow3> Pedig a sima spidermonkey az baromi jó.
Am lesz 1 cgi-s animáció,hát nem egy Pixar alkotás lesz 😄
akk tehát Ben már nem lehet Ultimate Humangosaur és a többiek?
itt gy kis kedvcsináló harc 😄
Amúgy ja, az Attack the block-ban nekem is feltûnt, hogy hasonlítanak a lények 😄
Idegen arcok
BenvsGenerator
már alig várom hogy lássam a Ben vs Rex harcot 😄
Amúgy az is fasza, hogy mostanában 720p-ben is felkerülnek a részek, lehet nézni hd-ben 😊
de addig én nem reagálok amíg nem lesz rólla videó 😄
nállam akk is XLR8 lesz a menõ ien téren😄
vagy már 3. évad lesz?
ki nézte a legutóbbi részt?
am ki játszik innen a Fusion Fall-al?
azért megnéznék egy olyan részt is amikor Albido Alien X-é változik XD
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
szerinted akk mért lepõdött meg hogy nincs rajta az Omnitrix?