Ben 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg is néztem mielõtt válaszoltál, de azért kösz 😄
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
az hanyadik évad
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ja,azt tom,de nekem tetszik a karakter😄
Csak azért kérdeztem mert nemtom akk az alien force-ban hogyan kerül egy "szuperbiztonságo" börtönbe,egy nap mellé....Biztos megint összerakta valaki a hanvaiból😊
Csak azért kérdeztem mert nemtom akk az alien force-ban hogyan kerül egy "szuperbiztonságo" börtönbe,egy nap mellé....Biztos megint összerakta valaki a hanvaiból😊
ja kb de letárolta a csúnyábbik formáját az óra
Egyébként a sima Ben10-ben hogy is végeztek szellemmel?már nem emlékszem pontosan és lehet keverem,de nem úgy h kinyitották az ûrben az ûrsikló tetejét,a nap meg besütött és elporlasztotta szellemet?😄
1: ritkán merül le
2: ki lehet vele lépni egy bolygó légkörébõl
3: lehet vele utazni az ûrben
2: ki lehet vele lépni egy bolygó légkörébõl
3: lehet vele utazni az ûrben
gyûrû....pfff, minek az, ha ottvan az omnitrix v. ultimatrix...
kicsit azért jobbak😄
a szereõknek jármûvek kellenek míg a lámpásoknak csak a gyûrûjük kell
a szereõknek jármûvek kellenek míg a lámpásoknak csak a gyûrûjük kell
azért hatalmas külömbség van a Zöld Lámpás és Ben 10 között
elõször is azért van sok idegen mert õk egy szövetség tagjai
másodszor hogy néznének ki más színben?XD
elõször is azért van sok idegen mert õk egy szövetség tagjai
másodszor hogy néznének ki más színben?XD
jah a Zöld Lámpásra hasonlít XD
Csak szerintem hasonlít valamire?😄
Zöld Lámpás
Zöld Lámpás
Igen 3 évad,de én úgytom h 21 epizódós,mind1...Sztem azért lett hosszabb mert elõkészítették az Ultimate Alient.
A másik kérdésem meg az, hogy az AF csak 3 évadból áll? És még azt nem értem hogya az AF season3 miért 20 epizódból áll...<#duma>#duma>
én is ott nézem😄
Helo új vagyok itt, de a Ben10-et eléggé ismerem. Máris eg kérdéssel kezdeném:
Hol lehet letölteni az Alien Force 3. évadát magyarul, vagy legalább felirattal? Már mindenhol kerestem de nem találom. Kérlek segítsetek.
Hol lehet letölteni az Alien Force 3. évadát magyarul, vagy legalább felirattal? Már mindenhol kerestem de nem találom. Kérlek segítsetek.
hát most az egyik UA részben benne volt és csak annyit csinált hogy kitépkedett darabokat egy robot áramköreibõl
Össze tud zsugorodni mikroszkópikus méretûre,tud repülni,és a filmben még benne volt h ilyen vezetékek jöttek ki belõle amiben (szerintem) áram van,vagy vmi hasonló szikrák jöttek belõle😄,bár nemhiszem h azokat a vezetékeket a rajzfilmben is használná majd.
mert õt könnyebb volt mert nem kellet egy emberi arcot gondosan megrajzolni
am mi Nanomech képesége? nem néztem meg az új ben 10 filmet
am mi Nanomech képesége? nem néztem meg az új ben 10 filmet
õ valószínüleg azért nem volt rajta mert még nem rajzfilmesítették
De,de el akartam játszani ezt az áramszolgátatós😛
Eon
Eon
így se tudom
megmondani nem lenne egszerûbb?
megmondani nem lenne egszerûbb?
meik az? én megnéztem és szerintem mind rajta van
Meg szerencsére inkább nappali jelenetek vannak.
Am az intrójában ahol bemutatják az összes idegenjét 1-et kihagytak.
Kitaláljátok?😄
Am az intrójában ahol bemutatják az összes idegenjét 1-et kihagytak.
Kitaláljátok?😄
Ben 10 UA 1x01
na hát elég jó kis bevezetõ rész volt 😊 mindenki ugyanúgy néz ki szerencsére 😄
felvázolták nagyjából mi várható az évadban, Ben híres lett, de ez nem akadályozza a hõstetteket, csak más megközelítésbe helyezi, aztán lett egy cool kocsija 😄 meg a csapatnak egy vadászrepülõje 😄 😄
Valamint meg kell találni négy szökött, elveszett idegent, vélhetõen a fogva tartójuk elõtt.
Szerintem a híres Ben-en kívül semmi sem változott az Alien Force-hoz képest, max az Ultimatrix.
De hogy Sidermonkey ultra kinézete mennyire gagyi volt, hát csak csóváltam a fejem....
na hát elég jó kis bevezetõ rész volt 😊 mindenki ugyanúgy néz ki szerencsére 😄
felvázolták nagyjából mi várható az évadban, Ben híres lett, de ez nem akadályozza a hõstetteket, csak más megközelítésbe helyezi, aztán lett egy cool kocsija 😄 meg a csapatnak egy vadászrepülõje 😄 😄
Valamint meg kell találni négy szökött, elveszett idegent, vélhetõen a fogva tartójuk elõtt.
Szerintem a híres Ben-en kívül semmi sem változott az Alien Force-hoz képest, max az Ultimatrix.
De hogy Sidermonkey ultra kinézete mennyire gagyi volt, hát csak csóváltam a fejem....
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Nekem annyira nemtetszett,fõleg h Vilgax átalakult...
inkább az elsõ 2 epizód tetszett,mert jobban hasonlított az eredeti Ben10-re.
inkább az elsõ 2 epizód tetszett,mert jobban hasonlított az eredeti Ben10-re.
na az durva hogy máris itt van, pedig most lett vége az alien force-nak 😄 aminek mellesleg elég jó lett a zárása 😊 meg az évad második fele is jó, viszont az elsõ fele nagyon szar
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Jaja, Április 23-án indul, csak gyõzzétek kivárni. 😉
Spoiler!!!:
Mivel a hétvégén jön a Szezon finálé,pár kép kiszivárgott az Ultimatrixról és az ú idegenekrõl.
Nagy a valószínûsége h ezek lesznek:itt,de nem sok kreativitást mutatnak az alkotók...
Három átalakított korábbi idegent lehet felfedezni köztük 😞Cannonbolt,Big Chill és Humangrosaurt)
Mivel a hétvégén jön a Szezon finálé,pár kép kiszivárgott az Ultimatrixról és az ú idegenekrõl.
Nagy a valószínûsége h ezek lesznek:itt,de nem sok kreativitást mutatnak az alkotók...
Három átalakított korábbi idegent lehet felfedezni köztük 😞Cannonbolt,Big Chill és Humangrosaurt)
tom
csak ha egy kicsit jobban megnézed hasonlít rá egy kicsit
csak ha egy kicsit jobban megnézed hasonlít rá egy kicsit
lehet hogy úgy néz ki mint az a srác aki Heatblast-á tudott változni
(am Heatblast nem a kendvencem)
(am Heatblast nem a kendvencem)
Sztem ugyan úgy fog kinézni mint az omnitrix,mert azt olvastam h a ben10 evolutionsban elérhetõ lesz Lánglovag,de attól még lehet h az AF-bõl van a kép:
Heatblast
meg a Ben10000-ben is hasonlított rá.
Heatblast
meg a Ben10000-ben is hasonlított rá.
talán azért mert Vilgax az Omnitrix Mestere mint hallhatuk oly sokszor a régi Ben 10-ben
és hogy ne tudja írányítani
am valahol van kép errõl az Ultimatrixtól?
és hogy ne tudja írányítani
am valahol van kép errõl az Ultimatrixtól?
Azt értem,csak mért kell elpusztítani az omnitrixet és csinálni 1 ultimatrixot?
Biztos ezzel akarják az elérhetõ 1 000 903 idegent 10000 re csökkenteni...
Biztos ezzel akarják az elérhetõ 1 000 903 idegent 10000 re csökkenteni...
sztem ez lesz az új sorozat kezdete
szal ez után már sztem jön ez a Ben 10: Evolution
szal ez után már sztem jön ez a Ben 10: Evolution
The Final Battle: Part 2" February 26, 2010 (2010-02-26) 320
Powerless, Ben goes aboard Vilgax's ship and faces off with Vilgax to stop his invasion of Earth in their final battle. Azmuth gives Ben the Ultimatrix and Ben gets a new set of 10 aliens.
Ultimatrix???
Powerless, Ben goes aboard Vilgax's ship and faces off with Vilgax to stop his invasion of Earth in their final battle. Azmuth gives Ben the Ultimatrix and Ben gets a new set of 10 aliens.
Ultimatrix???
Ha a Ben 10 evolutions ban is ilyen béna idegenek lesznek,akk lehet számomra megy a süllyesztõbe...
Rath(de úgy néz ki mint Shirkán)...
Rath(de úgy néz ki mint Shirkán)...
<#vigyor4>#vigyor4>