Ben 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a sima Ben 10,000 kiskorában nem vette le az omnitrixet
de ugye föl kellet vennie megint és ezáltal megváltozott a jövõ
am a Doki megemlítette azt a részt amikor a 10 éves Bennek megmaradtak az emlékei de gwenre került az óra
ez halálos😄
a másik meg:
Doki: egy messzi messzi galaxisba kell mennünk
Kevin: ez mondták már egy filmben...
Doki: idõutazó vagyok, honnan veszed hogy nem én mondtam elõbb?XD
Paradox Profeszor Rules😄
Egyébként én is megnéztem a Ben 10000 returns-t,és kíváncsivá tett h akk vajon a sima Ben 10000 is csak egy alternatív Ben volt?
Akk a legutolsót a Moonstruckot is megnéztem,de az már teljesen összekuszálta a szálakat....
Elõször is,ugye voltak a szerelõk,akik a sötét zsarukhoz hasonlóan a földet védték az idegenektõl,és Maxnek titkolnia kellett a család elõl,mert õk nem tudtak a létezésükrõl
Akkor jött az Alien force,ahol a szerelõk már egy a zöld lámpásokhoz hasonlóan egy intergalaktikus szervezet,és Verdona egy idegen,csak Max nem tudott róla,azért kellett titkolnia.
és végül a mostani részben meg egybõl kiderült h Verdona idegen és semmi titkolózás....
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Bivalvan=water hazard
Galapagos=Terraspin
P'andor=NRG
Andreas=Armadrillo
Ra'ad=AmpFiban
am emlékszem arra a részre a sima ben 10-bõl amikor Gwen "vadorzót" a rendes nevén: Wildmutt-ként szólította
akkor kellet volna ezt továbbvinni
de nem tették sajnos😞
Bivalvan= Vizigót
Galapagos=Szélvész
P'andor=Erõgép
Andreas=Karófúró
Ra'ad=Medúza
Egyébként szánalmas az összes névadás, de ez kell, hogy a kisebbeknek is szórakoztató maradjon sajna...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
de õk tudják
a többi meg szerintem is az az 5 idegen
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
ez is kicsit sok😄
mármint hogy már nem Omnitrix van ami a legkirályabb óra😛
de az a rész 2. évad hanyadik része lesz? 9?
Gondolom az Ultimátrix is képes alakot váltani,mint ahogy az omnitrix,vagy talán 1 újabb "szerkezet"-azért is nem változik át...
Am tudom h hülyeség tudományos alapon venni(fõleg ezeket az új részeket)de én azért kezdtem el nézni még a régi Ben10-et mert igaz nemsok,de volt vmennyire köze a tudományhoz,ami megfogott benne,meg a karakterek is jók voltak,de annyit változtattak rajta,meg lebutították,hogy már komolyan azon gondolkozom h nem nézem tovább...
de valóban, ha nincs "látványos" vagy inkább teljes átalakulás akk a sorozat az alapjait veszíti el
am nagyon értelme sincsen mert az Omnitrix és a többi órának a fõ funkciója tulajdonképpen enciklopédia jellegû, hogy reprodukálja bármeik idegen fajt
am mért van Ben 10,000-nek Alien Forcos Omnitrixe?😄
-Már idegenek se lesznek a jövõben,csak a képességeik....így már abszolút nem fog érdekelni...
Ja és Clokwork nem az aki a multkori részben volt,az továbbra is névtelen...
"Ben 10,000 Returns:
Following a visit from Paradox after a fight with Eon, Ben 10,000 arrives 20 years from the future to seek the aid of his past counterpart in tracking down Eon. "
csak az Ultimate formnak az a lényege hogy még erõsebb idegen lesz
mondjuk Gray Matternél megnézném😄
meg pl Goop-nál, bár ott külsõre max a színe változna
de kiváncsi lennék Ultimate Cromastone-t megnézném😄
Am meg ha úgy vesszük bármelyik idegenének lehetne ultimate változata, az ultimátrix nem korlátozza h melyikbõl lehet😊
ez sem kellene😄
ez se kell, tudom hogy nem is kéne mert Alien X alabból Ultimate😄
Ultimate Alien X
Egyébként még 1 újat találtam :Ultimate Wildmutt
nem tom minek kellet egy új gyors idegen, mért nem volt jó XLR8
Na kezdett a második évad, bár nekem annyira nem jött be. Maga az epizód jó volt, de én azt vártam, hogy megint bedobnak az évadra vonatkozóan egy fõszálat, és úgy gondoltam, hogy majd ez az új csaj lesz az, de mikor a végén Azmuth elvitte, hát gondolom nem látjuk sûrûn majd. Pedig érdekes lett volna, ha velük marad egy ideig.
Na mindegy, remélem azért lesz valami fõszál...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Egyébként február 4-én lesz az UA 2.évad 1. része "The Transmogrification of Eunice" címmel.
az alien force 3 van már magyarul vagy magyar feliratal ha igen pls adjatok linket ahol megtudom nézni vagy letudomtölteni.
és az alien force3 után atak még ki részt? köszi a segitséget elõreis😊😄
Egyrészt szétnyújtották, simán belefért volna egy részbe... túl sok volt a fight, ami végül is nem baj, de nem voltak annyira epicek... keresik Kevint, Ben makacs, Gwen meg meg akarja menteni.... fasza volt ez, csak mondom, szerintem elnyújtott volt.
A másik meg a vége, azt pedig összecsapottnak éreztem... na mindegy... Cooper gyerek máris irritáló, hogy így megnõtt... :/
Második évadról lehet tudni valamit? Berendelték?
Amúgy ez így elsõ évadnak 9/10, és minden eddigi Ben 10 szériát lepipáltak szerintem 😊
Szerintem az Ultimate Alien rohadt jó eddig, szinte kivétel nélkül az összes rész. Fasza rendes átívelõ fõszál, amivel kb. minden második, ha nem minden részben foglalkoznak.
spoiler aki még nem látta:
Ugye az elején Aggregor üldözi az alieneket, majd egyenként elfogja õket, végül meg is szerzi az erejüket. Ezután jön a map of infity-s szál, ez is marha jó volt, most pedig Kevin megint beszívta az omnitrix alieneket és meggajdult tõle 😄 kurva nagy 😄
Meg amúgy is, az 1x12 nagyon fasza volt, kis Bennel 😄
De az Alien Swarm már kicsivel jobb,de inkább effektekben,mondjuk ha kevesebb csili-vili mocira meg kocsira költöttek volna benne,akk elbírt volna még 1 Jetray-t vagy Swampfire-t....
XRL8: Egyébként mi az h nem láttad az Alien Swarmot?😄
egy jó oldal: http://www.watchben10.net/
ben10, alien force és már az ultimate alien, online vagy letülthetõ változatban. igaz csak angolul de azért sztem elég jó...
Ma volt a szellemváros és délután lesz a busy box...
1: Ha tudod használni az omnitrixed az se merül le...
2, 3: Mintha az omnitrixxel nem lehetne... ha tudod a 10000 kód közül a megfelelõt szinte mindet lehet vele csinálni...