Ben 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
az elsõre

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Jrex
Melyikre érted?😄

Broafka
ööö, én ebbõl szart se látok, ez most mi?
Pixel hibás lény?

Jrex
A román és a lengyel weboldalt még nem is láttátok😄
Am itt a 8. rajz az egyik ben10-es online játékból a Hero Matrixból van kimásolva....

stargatelost
harmadik helyezett: pizzafutár <#wilting><#wilting>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

DantszEE
Úristen! Ez is csak azt mutatja, hogy melyik korosztály nézi nagyrészt a Ben10-t.^^"
Bár ezt pont én mondom a lassan "twenty-ager" fejemmel..xD
Az elsõ helyezett alkotására meg nem is tudom mit mondjak.-.-"

Jrex
Jrex
http://www.cartoonnetwork.hu/events/ben10afcomp/index.jsp
Itt megnézhetitek melyik béna rajz nyert😄
Én 6. lettem,ahogy megálmodtam,de tényleg😛

tommygear
ték 😄
Klemice
Látod még itt is megy a korrupció 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Jrex
Nem nyert a rajzom, hanem helyette 3 béna rajzot mutattak be ma az egyik reklámban😄

Broafka
háááát... jah! 😄

én már mondjuk rég nem nézem, néha végig nézem ha ép az megy a CN-en, de amúgy már nem izgat annyira

Jrex
Úgy látszik csak engem izgat milyen idegenek lesznek a készülõ filmben😄

Jrex
offkorzreg
hát énis kúrvajókat nevettem gondolhatod,amúgy igen az a zöld fekte szar😄

Broafka
azért ezen a metisen most felröhögtem 😄 (meti az Upgrade ugye? vagyis az a zöld fekete szar)

lehet hogy az😄 de akk is szar😄
Jrex
A hólyag pont szó szerinti fordítás😛

offkorzreg
hát aranyos volt,meg mikor meti lett akkor így mászott végig rajtunk 😄SA:SD
aranyos volt õ csak kicsit kúrvarossz gyerek és az idegekre ment,nõvére mindig jól lebaszta,mondjuk õ azért is már ha éhes volt,én meg ezért õt.de ez már más történet

Broafka
😄
szerintem az tök aranyos lehetett 😄

offkorzreg
ja,dömbfej,radacsta,csupatéz<#wow3>ilyeneket hallottam volt barátnõm öccsétõl,mindig az omnitrixel a karján rohangált a lakásban mint egy állat<#idiota>

Mert ezt túl kicsi gyerekek is nézik, és azokat nem tudják kimondani.

Klemice
mert erõszakos nemi pszichózisban szenvednek

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

kössz😊
ien hülye nevet
nem értem mért nem tudják az angol neveket használni?
Jrex
Hólyag a neve,de még nem olyan rég írtam le a neveket magyarul😊

DantszEE
Görgetõ..

am ki tudja hogy mi Goop magyar neve?
mert néztem de olan hülye a hangja hogy alig lehet érteni mit mond
am angolba nagyon tetszik a hangja😊
Mese szarral. <#vigyor>

offkorzreg
mese az is,nem élõ szereplõs szar

Klemice
nekem a CN mindig is meseadó marad ilyen szar élõszereplõs geciket nem nézek benne <#idiota>

De csak magyarul. Angolul 1000x jobb lehet.

Klemice
valami szar sorozat lehet az fix

A szombaték titkos világa hangokról esetleg valamelyikõtök, nem tud valamit?<#conf><#confused><#nemtudom><#confused>
offkorzreg
ezt pont láttam énis,nagyot röhögtem 😄Ddd

Jrex
A múltkori nevek felsorolásából kihagytam Alien-x-t,akinek a magyar neve x-lény.
de a mai részben egy olyan fajnév is szerepelt ami sztem még észlényt is felülmúlja😊Az a rész volt amikor csúcsvérrel kerül Ben egy sivatag bolygóra,és ott megtámadja õket 1 csapat erszényes padödõ XD

Jaj Sesztákot ne említsd, a Cobra 11-ben Semir hangjaként BORZALOM.

Lippai Lászlót csak azért b*szta ki a Retekklub, mert volt szegénynek képe pár ezer Ft-al többet kérni az új Cobra évad szinkronjáért.

De azt nem értem, hogy lehet egy 30 éves ember egy 8 éves kisfiú szinkronhangja ?

Pl. a Robotboy elsõ évadában még egész tûrhetõek voltak a hangok, aztán a másodikban már megint a "lerágottcsont" színészek kerültek a helyükre. 😞

van elég szinkronszínész, csak jóból van kevés:S
Klemice
én már hányok markovics tamástól.. seszták szabolcsnak rohadtul erõltetett az artikulálása, szalay csongorka hát belõle régesrég elegem van..

Túl kevés a szinkronszínész...

stargatelost
báááááááááázze, most elcsíptem a cn-en a magyar alien force-t, és hát beszarok....én bírom markovics tamás hangját (pl. dexter laboratóriuma), de ez már sok lesz belõle, hogy a futó rajzfilmek felében õt hallom... amúgy sem jó választás sztem Bennek.... ja Gwen hangja meg egyenesen förtelmes.....bláhhh

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Klemice
minnyá kezdõdik végre

Broafka
az állat egy rajzfilm 😊

Klemice
néha kapcsolódok csak be, a chowder elõtt megy 😄

Jrex
igen óriásszaurusz😊
Jetray-sugárrája
echo-az egyik részbe még visszhang volt,egy másikba már ekhó😊
spidermonkey-majompók
big chill-nagy fagy
chromastone-kromakõ
és a két legjobb😛
goop-hólyag
és
brainstorm-észlény XD

Klemice
talán óriás-szaurusz

Broafka
hehe, Humangosur magyar nevére én is kíváncsi lennék.
sajna már rég nem nézem amúgy a rajzfilmet

DantszEE
Na nee! Lánglövõ lett a neve Swampfire-nek?😄 Höhöh! Még nem tudtam egy részt se megnézni magyarul. Úgyhogy aki unatkozik, nem írná le nekem, hogy a többi idegen milyen nevet kapott magyarul?^^

Jrex
Nekem a Ben 10 visszatér 1. részében tetszik mikor azt mondja lánglövõ h "Hapsikáim,nyakig benne vagytok."
azt (a hangot) nemtod vhogy felvenni és átküldeni nekem?😛

erre én is kiványcsi vagyok
am a magyarhagja mindegyiknek nagyon szar a rajzfilmben
még jó hogy megvan az összes rész gépen😛