Ben 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pixel hibás lény?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Am itt a 8. rajz az egyik ben10-es online játékból a Hero Matrixból van kimásolva....
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Bár ezt pont én mondom a lassan "twenty-ager" fejemmel..xD
Az elsõ helyezett alkotására meg nem is tudom mit mondjak.-.-"
Itt megnézhetitek melyik béna rajz nyert😄
Én 6. lettem,ahogy megálmodtam,de tényleg😛
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
én már mondjuk rég nem nézem, néha végig nézem ha ép az megy a CN-en, de amúgy már nem izgat annyira
aranyos volt õ csak kicsit kúrvarossz gyerek és az idegekre ment,nõvére mindig jól lebaszta,mondjuk õ azért is már ha éhes volt,én meg ezért õt.de ez már más történet
szerintem az tök aranyos lehetett 😄
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
ien hülye nevet
nem értem mért nem tudják az angol neveket használni?
mert néztem de olan hülye a hangja hogy alig lehet érteni mit mond
am angolba nagyon tetszik a hangja😊
de a mai részben egy olyan fajnév is szerepelt ami sztem még észlényt is felülmúlja😊Az a rész volt amikor csúcsvérrel kerül Ben egy sivatag bolygóra,és ott megtámadja õket 1 csapat erszényes padödõ XD
Lippai Lászlót csak azért b*szta ki a Retekklub, mert volt szegénynek képe pár ezer Ft-al többet kérni az új Cobra évad szinkronjáért.
Pl. a Robotboy elsõ évadában még egész tûrhetõek voltak a hangok, aztán a másodikban már megint a "lerágottcsont" színészek kerültek a helyükre. 😞
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Jetray-sugárrája
echo-az egyik részbe még visszhang volt,egy másikba már ekhó😊
spidermonkey-majompók
big chill-nagy fagy
chromastone-kromakõ
és a két legjobb😛
goop-hólyag
és
brainstorm-észlény XD
sajna már rég nem nézem amúgy a rajzfilmet
azt (a hangot) nemtod vhogy felvenni és átküldeni nekem?😛
am a magyarhagja mindegyiknek nagyon szar a rajzfilmben
még jó hogy megvan az összes rész gépen😛