Ben 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ajánlom figyelmedbe a Spore nevû játékot, ott mindenféle szörnyecskét lehet csinálni, a legvadabb szörnyfantáziádat is kiélheted! 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
és ha vízi szörnyet akarsz akk mérnem rajzoltál?
Am nem kell meg ijedni mert sztem úgyse választják be...
meg normális képességet se tudtam neki kitalálni😛 csak eszembe jutott pár és azok közül választottam 1et.
mindenképpen valami viziszörny legyen akkor már.
Bár azt már elsütötték a Foster's Home-ban...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Amúgy mi a képessége?
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
de azért szörnyeket, rajzfilmkaraktereket nem rajzolok 😊
régen (5 éve kb) rajzoltam egy véres kardot! 😄 ez volt az ösz rajztehetségem, persze paintben
jah meg amikor unatkoztam az órákon, akkor Prince of Persiás rajzokat csináltam, még megvannak azok viccesek lettek! 😄
és nem kifejezetten rajzfilmkaraktereket szoktam rajzolni,hanem szörnyeket,de ha már van lehetõség h az én karakteremet használják fel és az láthassák az egész világon akk miért ne?
egyébként mások is mondták már h fel kéne már nõnöm😛 csak ha akk nem rajzolhatok,és nem csinálhatom azt amit szeretnék akk minek?
Nem kéne rajzfilm karaktereket rajzolnod... nõjjél föl
én imádom a rajzfilmeket, de azért ennyire nem...
btw: ki az a penge?
emberek ne vicceljetek már, ez egy gyermek mese!
imádom a rajzfilmeket, ha tehetem mindig nézem a CN-t, de ez azért túlzás
de már csak al kell küldeni😊
kiváncsi vagyok😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Uncsim azt mondta(és szeretnék érdeklõdni h tényleg így van e,mert nem találok róla semmit)h van 1 ilyen idegen rajzpályázat,h küldjünk be általunk kitalált idegent és lehet h kiválasztják,és szerepelni fog az új részekben,ha tényleg van ilyen akk olyat rajzolok nekik,h megszólal😄,lehet h jobb lenne ezeknél....mert szeretek és szoktam is szörnyeket rajzolni.
Beakarom pótolni a lemaradásaimat. Elsõ évad 11. résznél hagytam abba.
honnan tölthetném le a maradékot?
köszi
egy baj van vele, mégpedig az hogy a régiek közül össz-vissz 3 került megint elõ:S
de am az két egyik legjobb rész volt😄
am ennek van 1 másik változata amin még a sima ben 10 idegenek vannak,azok közt sincs kitalált,persze hiányzik róla 1-2...
ezaz
http://epguides.com/Ben10AlienForce/
ezek tényleg benne lesznek v csak hülyeség?
Nah, valaki még kitartott? Nemrég lett vége a második évadnak, és hát meg kell mondjam, odatették magukat így a végére. Az évadzáró kurva jó lett, összeszedtek mindenkit, aki az évad során feltûnt, marha jó volt. Bár a végét sztem elkapkodták, de akkor is fasza volt.
Meg úgy nekem az egész évad is bejött, sztem jó volt az irány is, Kevin beszólásai mindig ütöttek, a darkos hangulat is jó volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sokkal jobb esztétikai élménynek is<#vigyor2>#vigyor2><#taps>#taps><#worship>#worship>
De köszönöm, ettõl még simán lehet, hogy ez a nevük <#vigyor4>#vigyor4><#awink>#awink>