Ben 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
A BEN 10 történetben van egy titkos szövetség, ami a Földet védelmezi.
A guglival már próbálkoztam, de nem találtam meg.<#shakehead>#shakehead><#gun>#gun><#guluszem1>#guluszem1>
Tudja valaki, hogy kirõl nevezték el a földet védelmezõ titkos szövetséget????? <#nemtudom>#nemtudom><#help>#help><#falbav>#falbav><#confused>#confused>
Nagyon megköszönném a választ.
Akár privát e-mailben is: [email protected]
ELÕRE IS KÖSZÖNÖM!
nagyon lol<#vigyor1>#vigyor1><#smile>#smile><#vigyor3>#vigyor3>
Ben 10 póló és nadrág (hozzá valami gagyi omnitrix utánzat, de az mind1) omg
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
én nem tudtam rászánni magam
ték
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
és mien a film?
Szerintem fasza volt, hozta az elsõ évad hangulatát 😊 Nem is tudok most így hirtelen rosszat felhozni.
Szóval eddig király az évad, csak el ne kúrják....
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Amúgy már én sem várok sokat tõle, csak megnézem. Sajna már korántsem vagyok akkora rajongója, mint az elõzõ szériának..
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Amúgy idõközben megjelent a Ben 10 - Alien Force 2. évadjából 2 rész!
Csak gondoltam, szólok..😄
Kis ízelítõ:
Ben elvileg megint tudja használni a Master Code-ot. Gwen és Kevin MAJDNEM smárol.😄 A fõgonosz pedig összehaverkodik Bennel és "jófiú" lesz.-.-
Valóban, Grandpa Max kereséséig még ovlt valami dolog, de... áhh, nem tudom, nem tetszik (és az alien-ek is gagyik)
amúgy sztem nem volt rossz így összességében, tetszett ez a kicsit sötét hangulat
valamint Kevinen mindig lehetett szakadni, amilyen dumái voltak 😄
szóval ha mondani kéne, melyik a jobb, én az alien forcera szavaznék 😊
amúgy itt is volt valami story, az elején max nagyapa keresése meg azok az agyfejû zöldet köpõ lények, de hát le se szarták így a végére az egészet
esküszöm, bár a régi karakterek gagyibbak, és gyerekesebbek voltak (pl ez a: "most fenékbe billentelek" ohh my god!) de azok szórakoztatóbbak voltak!
és volt valami story... asszem 😄
egy fos volt, bár másnapos vagyok mint a szar, szóval nem is értettem teljesen 😄 például a két zöld fej és Ben közötti beszélgetéseket rohadtul nem vágtam, szóval valaki felvilágosíthatna mi volt annak a lényege és mirõl beszélgettek.... de egyébként is mekkora bénán nézett ki az a két zöld fej...
de az mekkora poén volt amikor Kevin próbálja betuszkolni a csomagtartóba Bent<#nevetes1>#nevetes1>
na mindegy, akkor elvileg õsszel jön a film
Most olvasom a junkien, hogy lesz élõszereplõs Ben 10 Alien Force film novemberben!
Na hát erre nagyon kíváncsi leszek
Most az addig oké volt, hogy legelõször bemondta a neveket, jah, simán, hát mi se tudtuk az elején a neveket, de köszönöm szépen most már tudjuk (fogjuk rá, oylan kriksz-kraksz nevüek ezek)
Nah, ez egy jó rész volt 😊
kivéve a végét:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ps: még az elõzõ részek kapcsán akartam azt megemlíteni (újra), hogy ez a pokemon módra a saját nevét kimondani mindig amikor átváltozik rohadt idegesítõ és gagyi, felhagyhatnának ezzel....
Mindenesetre, eddig elég gyatra ez a sorozat.
Semmi nem történik benne. De SpiderMonkey vicces! 😄
Hmm...az egész meg sem történt volna ha Kevin nem rakja be a kocsiba a robot kesztyût. Na de ez szõrszálhasogatás, akkor nem lett volna sztori 😛
Szóval elment a rész, de annyira nem tetszett. A két régi szereplõ visszahozása erre a részre viszont nem volt rossz ötlet. Valamint Goop nagyon bejön, jó ez az alien 😊
Szóval a kattogtatós rész az tényleg nagyon ott ovlt! 😄
A családba kicsit belezavarodtam mondjuk, de egy kicsit gondolkozva ki jön az! 😄
Az hogy Gwen Alien az nem volt oylan rossz megoldás arra hogy miért van szuper ereje, de ugyanakkor elég gagyi, mert ugyekakor Bennek is annak kéne lennie.
És Grandpa Max nem is egy iylen lénnyel jött össze nem? Valami zöld 3 szemû csajjal... pff Pedig az alap ötlet nem lett volna rossz
Az a gyanúm hogy a készítõk nem sokatfoglalkoznak a régi szálakkal, keverik a dolgokat nagyon
amúgy nem volt rossz rész ez
Az autógombos rész tényleg jó volt.😄
amúgy Gwen egy alien? hát ez kicsit lol 😄
az autó gomb kattogtató jelenet viszont mindent vitt 😄DDD
Ha jól tudom Szalai Csongor a magyarhang és van egy zenekara.
Julie szál is nagyon rendben volt, remélem csatlakozik hozzájuk aztán kap valami képességet 😄 Meg az a kis zöld is remélem megamarad állandónak😄
Június 7: 08 - What Are Little Girls Made Of?
Június 14: 09 - The Gauntlet
...