Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Hat akkora egy rakas szar volt a vege hogy hihetetlen...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
remélem nem egy felhőkarcoló méretű kard lesz
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
@
Bírnám, ha Luppi simán lenyomná. :D
Már azt hittem nem tudnak meglepni semmivel ennyi rétestészta után :D
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
@
Ezek neked élőnek tűnnek? :) Luppi meg Charlotte meg tutira meghalt... Valószínűleg a Cirucci-Dordoni kettősön se élve kísérletezett Szayel.
Luppi meg nem egy totál unszimpi karakter volt? :)
@
@
Egyébként a gyakorlatban ki lehet kerülni, csak akkor találja el az ellenfelét, ha a két lény pengéje közül legalább valamelyik betalál, ha az övé nem is. Ha azok se találnak be, akkor nem sebez.
A kardom akkor is talál ha nem.
Ettõl akkor is meghalsz, ha túléled.
Az emberek meghalnak, ha megölik õket.
Még akkor sem halna meg, ha megölnéd.
stb.
@
@
Már én is akartam amúgy kérdezni, hogy mindenki eltûnt?
@
Hulye ez a Kubo bazze.. o sem tudja mit irt mar...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ishida meg mitõl lehet olyan különleges, hogy a 9 évvel ezelõtti szelektálás rá nem volt hatással? Ichigónál még elfogadható a dolog, mert õ tényleg egy anomália, de Ishidánál?