randihelyek

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy ujj oldal nagyon jó.

http://noklapja.hupont.hu
Hello!

Hétvégén valószínûleg jön hozzám barátnõm Bp-re, de mivel nem ide valósi vagyok olyan helyeket nem nagyon ismerek ahova lánnyal jó elmenni, szóval ha mondanátok 1-2 ötletet megköszönném :)
Csuhai G
Én kissé különös "randihelyeket" ismerek. :)))
A barátnõmmel mindketten szeretjük a romos, omladozó, elhagyatott épületeket, tereket. Vonz minket a misztikum, a történelem és ez "szörnyû" atmoszféra. Míg mások normális, tiszta helyet keresnek randira, mi megpróbáljuk felkutatni a legelhagyatottabb épületeket a városban. :)
Érdekes és sokszor elég félelmetes, de roppant jó idõtöltés, persze csak annak, aki szereti. :)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Vörös oroszlán teaház. :)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

elsõ randihelynek mien beülõs kávé tea randihelyet ajánlotok?
coffe heaven? az jo mert ott nincsenek pincérek de viszont 5.6.után mindig sokan vannak vmi meghitteb?összebujos? jah és ne tul drága
te vagy itt a bakter vagy mi a retek? :D

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Tök8 hol randiztok , ha nem jöttök be egy csajnak vagy pasinak akkor mindegy hogy egy puccos étterembe vagy a sarkon taliztok...

topic zárható

mi a balatonfüredi sétányt szeretjük ott készült a kép is:
Klikk a képért!!

A valóság olyan illúzió, amit az alkohol tartós megvonása idéz elõ.

neevous
"Jó célra, szeszkóra nincs egy kis egy kis apród?" kalózbá:).

Molnibalage
Hát ha engem köpdösne valaki akár férfi akár kislány lekevrnék neki egy nagyot. Azért mindennek van határa. Nem kérek a TBC-bõl.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

chhaya
Kéregetõk pedig vannak mindenfelé, és négy arcot látok rendszeresen. Van valaki, aki egy kis cigánylánnyal intézi el a dolgot... Tényleg kicsi, fiatal, kb fele akkora, mint én, de ha nem adok neki pénzt, akkor olyan válogatott káromkodással küld el melegebb éghajlatokra, hogy öröm hallgatni... és úgy ordít közben, mintha nyúznák, volt akit már le is köpdösött. :/ Idióták mindenütt vannak.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Molnibalage
A segítettem alatt értem, hogy mondtam hogy akkor szálljon le és szépen toltam. Ha ellenkezett volna akkor rugdaltam volna. Egy csak le is szállt még ezután is. Meg tudom érteni. A kesztûmet otthon azért lemostam biztos ami biztos alapon.

Bennem az emberiesség bizonyos szinten elhagyott. A Boráros téren és csepelen egy kövér és õsz alkesz rendszersen leszólít. 4 éve még egész jó állapotban volt. Tiszta ruhákban és emberszagúan járt. Csak sörre kért és meg is kínált aztán abból amit vett. Most már üvöltözik és agresszív. Egyszer õ is kihúzza majd a gyufát valakinél..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Így is lehet. Csak sajnos ma is A Boráros és a nyugati között 3-an próbáltak pénzzel lehúzni. Magán a villamoson is rendszeres. Múltkor egy hajléktalan a patkányával bohóckodotté s tapperolta az embereket. Mikor fékezett a villamos akkor félig ráesett egy hölgyre. Na ott segítettem neki leszállni a villamosról.

Okádék egy város. Eddig csak pesten próbáltak kéregetni tõlem...

Születésem óta Budapesten élek, megszoktam már ami itt van és mások dzsuvának nevezik :D

Ha barátnõmmel találkozok, mi inkább a szebb dolgokat keressük nem a csúnyaságokon búsulunk. ;)

Molnibalage
Apámék is most voltak lent. Szépen lassan minden vidéki várost végigjárnak és csak azt tudják mondani, hogy a vidék szép a fõváros meg egy trágyadomb. Gyula is nagyon szép.

chhaya
Ezért szeretem Szegedet. Van zöld, tiszta, mégis város. :)

Molnibalage
Most képzeld el, hogy én naponta átutazok rajta kétszer és a leggányabb helyeken. Blaha, Nyugati-tér, Boráros tér. Nem azért járok be, mert szeretek, hanem mert muszáj.

Mikor a barátnõmmel találkozok lehetõleg a legkevesebb idõt töltünk az utcán. Ha jó idõ lesz, azt is a budai oldal hegyei között kell eltölteni. Az még nyugisabb. A pesti oldal szinte tényleg nagyrészt egy pöcegödör. Én inkább utazok, de egyszerûen semmi nem vinne rá, hogy beköltözzek. Otthon kiemgyek a lasából és zöld terasz, Duna part és parkok várnak és csend. Pesten bûz, kosz és zaj.

chhaya
Na ja, elõbbi felkiáltásom nem is ezeknek szólt. :)
Pécset se nagyon szeretem, mert szerintem elég koszos, BP meg annak a hatványa. Nem is vonz a gondolat, hogy ott éljek, de azért tény, hogy több lehetõség van az (értelmes) kikapcsolódás terén is. Már csak a város méreteibõl adódóan. Amúgy nem vonz, életemben kb. 5-ször voltam Pesten és még nem is a lepusztultabb helyeken... de elég is volt.

Molnibalage
Akkor mi lenne? Pesten vannak szórakozóhelyek amik hangulatosak. Ez tény. Addig jó amint bentvagy. Aztán kilépsz az utcára és szembecsap a valóság...

Iszonyatoz zaj, koszos / büdös utcák aluljárók, olyan romos épületek mintha a II. Világháború két napja ért volna véget (még lövésnyomokat is látni simán!), kéregetõ csövesek, stb. Nem mindenhol van ez, de sajnos ez a Nagykörútra is igaz és a fõváros nagy részére! És akkor még a tapló emberekrõl szó sem volt. Üvöltöznek az aluljáróban, a villamoson, stb. Viszont máshova nem nagyon lehet menni...

Remélhetöleg hamarosan meglesz a jogsim.
Bp környékén ki tud valami jó kis randihelyet amit jó kocsival megközelíteni!? Télen ill nyáron? :)
chhaya
óóó ha én pesti lennék...

klart
n

klart
képet kérümk:D

tényleg nagyon ritka...sajnos..

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

neevous
Igazából nem az igazi, de nem rombolja szét teljesen az érzést. Persze, mint mondtam nem az igazi. Ez az egyik ok, ami miatt nem venném rossz néven, ha leszokna a dohányzásról.
Végül Magusnál a pont, ha nem bírja hazamegy...max teáztam egy jót:)

magus
nem úgy volt, hogy amúgy ki vannak tiltva január 1-tõl a dohányzók?

salsoul
<#eljen>
Ritka a kulturált dohányzó.
Nagy részük tapintatlan önzõ tuskó.
egyébként én is cigizek, de ha valaki olyannal vagyok aki tudom nem cigizik, akkor egyértelmûen nem gyújtok rá(még ha nem is zavarná, tudom, hogy szar ha pofádba füstölnek stb...), ha kell egész nap...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

magus
nincs dohányzó része. legalábbis ami a móricznál van, annak tuti nincs. de ha nem bír ki pár órát cigi nélkül, akkor úgysem vagy fontos neki

nagy szöveg, komolyan..

[rágyújt egy cigire<#hehe>]

Ez nagyon jó kérdés... nem hiszem.
Sok sikert a leszoktatáshoz ha összejön :]
Nem rossz csókolózni úgy vele, hogy õ cigizett te meg egyáltalán nem?
Nekem volt már ilyen barátnõm és nagyon rossz.

#132: ejnye ennyire ne legyünk szélsõségesek

szerintem a vörös oroszlánban biztos nem lehet dohányozni és inkább dögöljön meg az olyan ember tüdõrákban, aki azt a pár órát nem bírja ki bagó nélkül. minden bizonnyal eldobja a csikket az utcán amikor kedve van hozzá, nem kukába, hanem random a földre, és valószínûleg cseszik figyelni a körülötte levõkre az utcán, akik nem akarják a büdös bagófüstjét szívni. szerintem amint lehet verd az alak fejét pépesre, köszi <#puszis>
neevous
Sziasztok!
Többen említettétek elõttem a vörös oroszlán teaházat. Még nem voltam, de képek alapján hangulatos helynek tûnik.
Kérdés: Esetleg van dohányzó része a helynek? -a kiszemelt dohányzik és azért még nem a második randin akarom megválltani a világot ilyen téren:)

magus
lumú

lumu meg müpa ugyanaz, érdemes egyszer megnézni

Szép piros híd a Duna felett. :)

Nekem a nemzeti színház kívülrõl tetszik, emlékszem amikor jártam ott pont késtem egy elõadásról, de valami dögunalmas volt :\
Viszont a vécéje emlékezetes élmény maradt: sötétkék falak, sötétbarna fa díszítéssel, nagyon jól nézett ki!

A Mûvészetek palotájának is emlékezetes volt a vécéje: amikor lehúztam a vécékagyló fölé kiugrott egy valami, az ülõke elkezdett körbe forogni miközben letakarította magát. Én meg ott hüledeztem hogy: mik nincsenek <#wow2>

Molnibalage
Ludwig Múzeum?

Molnibalage
Mi az a Lumú?

Még soha nem volta sem a Mûvészetek Palotájában sem a Nemzeti Színházban pedig minden hétköznap legalább kétszer elgyek midkettõ mellett 7 éve. Ideje lenne.

magus
Lumú még jó szerintem, ha épp elcsíptek egy értelmes kiállítást (legutóbb 300 db festmény volt az iõdszaki, mindegyiken egy kör, csak más színben...)

este meg nyáron nagyon hangulatos hely szerintem, szép a parkja, a nemzeti jól ki van világítva, látod a citadellát meg a várat, el lehet ott chillelni

Molnibalage
Én a spanyol kiállítást néztem meg az aktuálissal 2006-ban. Nem volt valami nagy szám.

A természettudományit (bár abban konkrétan soha nem jártam), töténelmit és egyéb ilyesmiket azért szeretem, mert arról könny el lehet beszélgetni szerintem.

magus
nemzeti hidegen hagy, a természettudományi az jó lehet, arról is mindig lekések, ami éppen érdekel. a hadtörténeti meg barátnõmet nem érdekli... Vannak idõszaki kiállítások, amik ilyen nagy durranások (aztékok pl), de azt mindenki megnézni gondolom

színház viszont jó dolog, mi elég gyakran szoktunk járni.

Járnak, csak azok nem olyanok mint mi, hogy ide leírjuk. :Ð
Vagy egyáltalán nem is fórumoznak.

Fantomlovag
Repes a szívem hogy valaki még jár kultúrális helyekre is. :)
Ez most komoly, minden irónia nélkül!

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetõdõnek.)

#118: mi például eddig Természettudományiban és a Szépmûvészetiben voltunk. (kettesben)
#116: Ez utóbbiban azt mondom ha 1 vagy 2 képet felismertem sokat mondtam, és ugyanígy volt vele a barátnõm is. Inkább arról beszélgettünk hogy mennyire tetszik az éppen aktuális kép vagy mit ábrázol vagy éppen valami vicces van rajta, ilyesmik.

Molnibalage
A hadtörténeti lehet ilyen. Van ott egyenruhától kezdve fegyverig minden.

sztem bármilyen múzeumba lehet menni, csak érdekelje mindkét félt.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Molnibalage
Ki mondta, hogy csak mûvészeti múzemumba lehet menni? Nemzeti, természettudományi, hadtörténeti...

egyébként szerintem a terror házát is meg lehet nézni csajszival randiként, ha mind a ketten érdeklõdnek iránta, csak egy terror házában tényleg furcsa lenne a smárolás :D

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

magus
múzeum azért elég nagy beégés tud lenni, ha ketten álltok tök kukán egy vmi aktuális idióta szar képe elõtt, és azt se tudjátok mit néztek... vagy ha meg egy ismertebbet néztek, nem árt elõtte azért egy minimálisan felkészülni elõtte a mûvészbõl...

arról a rohadt egyiptomi kiállításról meg lecsúsztunk : /

Molnibalage
Attól függ milyen...

Oldal 1 / 4Következő →