randihelyek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://noklapja.hupont.hu
Hétvégén valószínûleg jön hozzám barátnõm Bp-re, de mivel nem ide valósi vagyok olyan helyeket nem nagyon ismerek ahova lánnyal jó elmenni, szóval ha mondanátok 1-2 ötletet megköszönném :)
A barátnõmmel mindketten szeretjük a romos, omladozó, elhagyatott épületeket, tereket. Vonz minket a misztikum, a történelem és ez "szörnyû" atmoszféra. Míg mások normális, tiszta helyet keresnek randira, mi megpróbáljuk felkutatni a legelhagyatottabb épületeket a városban. :)
Érdekes és sokszor elég félelmetes, de roppant jó idõtöltés, persze csak annak, aki szereti. :)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
coffe heaven? az jo mert ott nincsenek pincérek de viszont 5.6.után mindig sokan vannak vmi meghitteb?összebujos? jah és ne tul drága
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
topic zárható
A valóság olyan illúzió, amit az alkohol tartós megvonása idéz elõ.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Bennem az emberiesség bizonyos szinten elhagyott. A Boráros téren és csepelen egy kövér és õsz alkesz rendszersen leszólít. 4 éve még egész jó állapotban volt. Tiszta ruhákban és emberszagúan járt. Csak sörre kért és meg is kínált aztán abból amit vett. Most már üvöltözik és agresszív. Egyszer õ is kihúzza majd a gyufát valakinél..
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Okádék egy város. Eddig csak pesten próbáltak kéregetni tõlem...
Ha barátnõmmel találkozok, mi inkább a szebb dolgokat keressük nem a csúnyaságokon búsulunk. ;)
Mikor a barátnõmmel találkozok lehetõleg a legkevesebb idõt töltünk az utcán. Ha jó idõ lesz, azt is a budai oldal hegyei között kell eltölteni. Az még nyugisabb. A pesti oldal szinte tényleg nagyrészt egy pöcegödör. Én inkább utazok, de egyszerûen semmi nem vinne rá, hogy beköltözzek. Otthon kiemgyek a lasából és zöld terasz, Duna part és parkok várnak és csend. Pesten bûz, kosz és zaj.
Pécset se nagyon szeretem, mert szerintem elég koszos, BP meg annak a hatványa. Nem is vonz a gondolat, hogy ott éljek, de azért tény, hogy több lehetõség van az (értelmes) kikapcsolódás terén is. Már csak a város méreteibõl adódóan. Amúgy nem vonz, életemben kb. 5-ször voltam Pesten és még nem is a lepusztultabb helyeken... de elég is volt.
Iszonyatoz zaj, koszos / büdös utcák aluljárók, olyan romos épületek mintha a II. Világháború két napja ért volna véget (még lövésnyomokat is látni simán!), kéregetõ csövesek, stb. Nem mindenhol van ez, de sajnos ez a Nagykörútra is igaz és a fõváros nagy részére! És akkor még a tapló emberekrõl szó sem volt. Üvöltöznek az aluljáróban, a villamoson, stb. Viszont máshova nem nagyon lehet menni...
Bp környékén ki tud valami jó kis randihelyet amit jó kocsival megközelíteni!? Télen ill nyáron? :)
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Végül Magusnál a pont, ha nem bírja hazamegy...max teáztam egy jót:)
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
[rágyújt egy cigire<#hehe>#hehe>]
Sok sikert a leszoktatáshoz ha összejön :]
Nem rossz csókolózni úgy vele, hogy õ cigizett te meg egyáltalán nem?
Nekem volt már ilyen barátnõm és nagyon rossz.
#132: ejnye ennyire ne legyünk szélsõségesek
Többen említettétek elõttem a vörös oroszlán teaházat. Még nem voltam, de képek alapján hangulatos helynek tûnik.
Kérdés: Esetleg van dohányzó része a helynek? -a kiszemelt dohányzik és azért még nem a második randin akarom megválltani a világot ilyen téren:)
Nekem a nemzeti színház kívülrõl tetszik, emlékszem amikor jártam ott pont késtem egy elõadásról, de valami dögunalmas volt :\
Viszont a vécéje emlékezetes élmény maradt: sötétkék falak, sötétbarna fa díszítéssel, nagyon jól nézett ki!
A Mûvészetek palotájának is emlékezetes volt a vécéje: amikor lehúztam a vécékagyló fölé kiugrott egy valami, az ülõke elkezdett körbe forogni miközben letakarította magát. Én meg ott hüledeztem hogy: mik nincsenek <#wow2>#wow2>
Még soha nem volta sem a Mûvészetek Palotájában sem a Nemzeti Színházban pedig minden hétköznap legalább kétszer elgyek midkettõ mellett 7 éve. Ideje lenne.
este meg nyáron nagyon hangulatos hely szerintem, szép a parkja, a nemzeti jól ki van világítva, látod a citadellát meg a várat, el lehet ott chillelni
A természettudományit (bár abban konkrétan soha nem jártam), töténelmit és egyéb ilyesmiket azért szeretem, mert arról könny el lehet beszélgetni szerintem.
színház viszont jó dolog, mi elég gyakran szoktunk járni.
Vagy egyáltalán nem is fórumoznak.
Ez most komoly, minden irónia nélkül!
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetõdõnek.)
#116: Ez utóbbiban azt mondom ha 1 vagy 2 képet felismertem sokat mondtam, és ugyanígy volt vele a barátnõm is. Inkább arról beszélgettünk hogy mennyire tetszik az éppen aktuális kép vagy mit ábrázol vagy éppen valami vicces van rajta, ilyesmik.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
arról a rohadt egyiptomi kiállításról meg lecsúsztunk : /