randihelyek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm a biztatást és hozzászólást :)
(Több mint másfél éve együtt vagyunk)

A kb. 110 üzenet alatt még senki nem említett múzeumot, jól látom?
Pedig azok is jó helyek ám!
(nem, nem a terrorházára gondolok <#idiota>)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

magus
nem para, az a legjobb ha egyikõtök se tud, és együtt szerencsétlenkedtek... ha te tudsz és õ nem, akkor fárasztó ahogy nyafog, ha õ tud és te nem, akkor fáj a büszkeségednek : ) ha most jöttetek össze, ha régebbóta együtt vagytok, akkor is jó. (illetve ha most jöttetek össze, akkor lehet "furán"kapaszkodni : D )

Orionk: ajánlom ezt: http://kavehazak.hu/ , bár a népligetnél nem tudok mondani kapásból semmit, nem az a romantikus hely sztem...

Sziasztok!

Van köztetek budapesti?

Tud valaki egy kávézót randihelynek budapesten a nepligeti buszállomás közelében?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Molnibalage
Nincs olyan, hogy bénázás szerintem. Senki sem úgy születik, hogy mindent tud. Sõt, ezt õérte is teszed. Van ennél nemesebb gesztus? :)

Mellesleg, ha már ennyire közeli kapcsolatban vagytok nyugodtan összekapaszkodhatsz vele.

És a röpis cimbijeimmel mentem elõször 4 éve. Akkor az egyik cimbi szintén elõször volt életében. Azóta sem tanult meg még annyira sem mint én, de akkor is jött a bandával többször is, mert a barátnõje imád korizni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Na én is ilyen csodában reménykedek, ha évfolyamtársaim el akarnak vinni korizni... <#vigyor5> Barátnõm azt mondta szeret korizni, de még együtt nem voltunk, hát nem elõtte szeretnék bénázni, habár tudja rólam hogy nem tudok.

Molnibalage
Úgy még jobb. Kapaszkodhat belém a hölgy. :)

Én sem vagyok egy virtuóz, de a jég hátán is megélek. :)
1,5 óra alatt megtanultam. Hátrafele korizás nem megy, de a hokis megállás 50%-ban sikerül. :)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DaemoonHunter
Pl én<#idiota>
Egyel kevesebb a választási lehetõség<#eplus2>

Jogos, habár vannak olyanok akik nem tudnak korizni <#idiota>

Molnibalage
A Városligeti Mûjégpályát még nem mondta senki? Pedig jó. :)

Örshöz nem messze nem tudtok vmit?

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Szóval igen köszi, csak haver volt beloggolva <#gonosz1>
köszönöm szépen mindenkinek az ötleteket :) ezek közül lesz valamelyik ugy néz ki, nekem tetszik a biliárdos, meg a csokis, dde a teaház is esélyes... =) morrisonsba elv. még ne mengednek be

Ezt meg én köszönöm, megvan már hová megyünk legközelebb. :)

magus
ja és ha nagyon unatkoznátok lehet kikérni mindenféle kártyát meg társast

magus
a forrócsokik viszont nem annyira drágák, 600-700 Ft egy db, és én pl a felét tudtam csak meginni, de asszony simán megitta az enyémet is.

és a fülbevalós pincérnõ miatt megéri odamenni ; )

magus
Noir Chocobar. Nagyon jó kis beülõs hely, forrócsokik tömkelege, vannak teák is, meg egy jó (bár nem túl olcsó, 2000 körül) csokifondü. Az Oktogonnál van, a Liszt Ferenc téren, a Paulay Ede u. sarkán, az Írók Boltja, és a Menza mellett kell elmenni. Nem árt asztalt foglalni szerintem ilyenkor, két ünnep között sztem tuti tele lesz.

Vörös oroszlán teaház, van egy a Kálvin tértõl indulva a Ráday utcában, kb. 2-3 perc gyaloglásra jobb kéz felé (most nem jön be az oldal azért nem tudok címet írni), mellesleg sok helyen is ott vannak.
Link hátha mûködik valamikor.. :P

A teaházban van egy világosabb, vidámabb hangulatú, ilyen hungarocell-golyócskás-foteles helység;
illetve egy sötétebb romantikusabb beállítottságú párnán ülõs helység,
de van normális asztalos-székes lehetõség is.
Az ára az pedig olyan, amit egy-két találkozóig a pénztárcád kibír (legalábbis ennyi nekem még simán belefér). Egy kancsó (kb. 0,5 liter) tea 500 forint körüli áron van, két fõre 1.000 forint, szerintem kibírható.

Molnibalage
A második helyen éppen most hétfõn voltam. :)

A harmadik helyen meg olyan cirka 5 éve...

Carloska
hát nekem van ötletem

ha beszélgetõs iszogatos hely kell ahol senki se zavar titeket meg nézegett

http://morrisons.hu/opera/

ha billiárd esetleg darts csocso akkor egy nagyon kellemes helyet tok ajánlani kényelmes fotelek is vannak lent elehet ottis lenni

http://www.noiret.hu/

aztán elmehetek palcsintázni egyet ne mindig a szokásos gyorskaja meg drága éttermekbe

http://www.nagyipali.hu/

sziasztok. barátnõmet vmi jó helyre kéne vinnem következõ találkozáskor, de gõzöm sincs hogy hova tudnám, Budapesten kéne. tizenéves, mozi nem, vmi szép hely is szóba jöhet de inkább beülõs, vagy beltéri, ahol mert ilyenkor nem szeretek kint sétálni. minél több helyet írjatok légyszi, ahol voltatok ti, stb. visszaolvastam, de nem nagyon találom a nekem megfelelõt. elõre is köszi :)
magus
van Budán is, a Móricztól 2 percre a Villányin.

légyotthely, lift, szék, pad, asztal, korlát, híd, busz, villamos, troli, metro, wc, zuhanyzo, furdokad, mozi, tied a vilag

Jó hát ha világmegváltást várunk el tõle akkor nem. De amúgy jó hely :)

Garf
vörös oroszlánban voltam elso alkalomkor :D nem annyira nagy szám...

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Budán nem ismerek, de kálvin térnél vagy ha rákeresel gúglin akkor egy Vörös oroszlán, vagy egy akármilyen teázó elsõ alkalomnak jó választás lenne ;)

Sziasztok, azt szeretném kérdezni Tõletek, hgoy tél elejére, úgy decemberre milyen helyet tudnátok mondani elsõ randira Budán ami akkor szép, vagy valami beülõs helyet? elõre is köszi mindenkinek!

bens
hálószoba

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

Légyotthelyet nem tud valaki? tapasztalatok sem ártanának. (mármint, a helyrõl és nem arról, hogy mit csinált. :) )

piros mogyi
Másik kategóriába (természetben andalgós) jelõlném a Kis-Háros szigetet és a vele szembe húzódó bicikli utat.

Ne etesd a trollt!

Azt még nem tehetem meg.

ez tényleg nyerõ dolog :)
legvégsõ esetben.. bár a saját lakás jobb mégis :]

football without ultras is nothing

<#hehe> kösz.

magus
nézzétek meg a zuhanórepülést fél 11-tõl, garantáltan nem lesz senki a moziban -.-

Sajna az sem megy olyan egyszerûen, de közeleg az õszi szünet. :)

hykao
Saját szoba?
Ez a baj, nála is és nálam is mindig van valaki.<#szomoru1>

hykao
Nálad vagy nála. :)
na de ahol senki sincs? :)

hykao
Pláza. :)))
Francba engemis :D

Mondjuk teázó az elcsépeltnek tûnhet sokadik alkalom után...

engem érdekellne!

Fedettpályás randihelyek, így õsz tájékára? :)

http://www.sex-csajok.mlap.hu
nagymama palacsintázója :]

football without ultras is nothing

Jólvan jó mókát :D

zmeor
hát jah:S nem a legközelebbi!
de télleg jó!
nekem bejött.. majd a héten élesben is ki lesz próbálva:D

leszarom a konfigod...

Ja bocs :P

Hát mi autótlanok bkv-ban gondolkozunk...és úgy másfél óra...

zmeor
én kocsival gondolkodom:)
és ugy nem :)

leszarom a konfigod...

Ez nagyon messze van, fõleg az Õrs Vezér terétõl...

Eredetileg az "éjjel szolgáltatásaikat áruló nénik"-et akartam mondani, na hogy ez most melyik, azt nem tudom. Valószínüleg az, amelyiket te mondod.. :D

zolo
Kecskeméten ismertek a témához kapcsolód helyet?

http://flickr.com/photos/zolika90/