randihelyek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a teepee a zöld teknõsben jónak tûnik : ) persze elsõ randira nem feltétlen : D
Amúgy WestEnd tetõkert a kedvencem nekem is^^ (ha leülõs-beszégetõs-nézelõdõsrõl van szó, amúgy mindig vmi elfoglaltság
eom$
Ha teaház, akkor még elég jó a Zöld Teknõs Barlangja is. Van tee-pee-jük, ami egy indián sátor belsejére hasonlító szoba. Elhúzzák a függönyt, és amíg nem szólsz, senki nem jön be. Nagyon diszkrétek. <#zavart1>#zavart1>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
ikszdé XD
kár h a dunapart olyan mintha egy hajléktalan nappalijába lépnél be, pedig még az is lehetne jó hely :/
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Kövesd az utat lefelé.
teny hogy kicsit a vilag vegen van, de legalabb nyugis hely ^^
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Vörös Oroszlán teaház még jó, a Kálvintérhez közelebb lévõ.
Jó így végigolvasgatni a többiek tanácsait, +fav <#smile>#smile>
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Amúgy a Duna-korzó is köztudottan ilyen hely. :) Ott talán annyi a különbség, hogy inkább csak fiatalabbak, és fõként külföldiek után sóvárgó homokosok prostituálják magukat... :)
Most mi van? Erzsébet-hegyi kilátó a János-hegyen vagy mi? :))) (okok, tudom. Erzsébet-kilátó a János-hegyen)
Ejszaka mondjuk nem ajánlott szerintem. ^^
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Amint besötétedik, kezdenek elõszivárogni mindenhonnan a párt és kuncsaftot keresõ különbözõ korú buzeránsok...
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
ja és dunaharaszti hév híd :)
-the invisible-
Fel a 65-ös végállomásáig, ott jobbra az úton, innen nem nagyon emlékszem (mi vicces cigizni jártunk oda), van ott egy siklóernyõsöknek nekifutó vagy mi. Onnan baromi jó a kilátás este. Csak ha nagyon rossz idõpontot fogsz ki, a meghitt eggyütlétet hamar tönkreteheti néhány visongva röhögõ, ökörségeket beszélõ egyén (én már nem :)).
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
amúgy a népliget nyüzsög a cigányoktól, nem a legjobb hely
(múltkor a várba másztunk fel, felfigyeltem rá, hogy valahol elég jó zene szól, manamana euthentic lounge volt az, mint kiderült ihatsz annyiért vizet, amennyibõl én 1 hónapig szóróm a pénzt esztelenül, szerencsére nem kellett bemenni : D )
budán kéne valami gizda hely.. valami emelkedõn hegyen.. ami szép is meg stb..
leszarom a konfigod...
http://thenamelessphoto.com/
tényleg.. hûvösvölgyben valami jó hely?:D
leszarom a konfigod...
de télen jó dolog az É-összekötõn végigsétálni, közepén megállni (rossz rajta a kivilágítás) csak ti ketten meg a világító jégtáblák ;) hangulat <#eljen>#eljen>
u dont have to listen anybody else but me
Barbakán
Újpark(székesegyház mellett)
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.