randihelyek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
mi? azt tudom, hogy most elmaradt, de egyáltalán nem lesz több? nemár : /

ez a teepee a zöld teknõsben jónak tûnik : ) persze elsõ randira nem feltétlen : D

zmeor
hármashatárhegy letesztelve :)

jóó hely:)

leszarom a konfigod...

CzGobe
fennt dohányzó és vizipipa :P tuti hely, csak néha megjelenik 1 csapat egyetemista (pl mi) és szétröhögik magukat a hülye poénjaikon :P

Amúgy WestEnd tetõkert a kedvencem nekem is^^ (ha leülõs-beszégetõs-nézelõdõsrõl van szó, amúgy mindig vmi elfoglaltság köré szervezem a talit)

eom$

Balidani
egy kocsma, vagyis inkább egy pub mindig jó

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

Kamareardõ is jó hely, az égvilágon senki sincs ott, szabad a pálya.

Z
Jáh, tényleg. Ha a hybrid gombra rákattintasz, akkor még az utcaneveket is megmutatja. Amúgy én oda is járok futni, a Fekete Salak-Guckler Károly útvonalra. Éjjel is nagyon jó az a hely. Egy lánnyal régebben kimentem a Fekete salakra éjszakai kutyasétáltatásra. Igencsak mély hó volt már, mire kiértünk, és még esett is. Van néhány pont, ahonnan belátni a fél várost. Ajánlott egyszer kipróbálni.

Ha teaház, akkor még elég jó a Zöld Teknõs Barlangja is. Van tee-pee-jük, ami egy indián sátor belsejére hasonlító szoba. Elhúzzák a függönyt, és amíg nem szólsz, senki nem jön be. Nagyon diszkrétek. <#zavart1>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Szerintem már max csak randizni fogsz kimászni oda, több illegalparty sajna nem lesz.

Remek! Ha még meg is erõszakolnának szúrás elõtt akkor öt csillagot érdemelne! :D

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

A legjobb Miskolcon : Szonditelep -kurvaromantikus hely, ha jön egy cigány és nyakonszúr, azután a barátnõd ölébe vérezhetsz el, hát van ennél romantikusabb?

ikszdé XD

magus
elég nekem évente 2x kimászni oda illegalpartyra, nemhogy még randizni is odamenjek-.-

kár h a dunapart olyan mintha egy hajléktalan nappalijába lépnél be, pedig még az is lehetne jó hely :/

Angyalbár, Capella <#hehe>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Amse
ez a hármashatárhegy, viszont jó paca (vagyis a kanyartól jobbra lévõ) és tényleg jó hely. a rekettyés nevû hely ami a kanyartól balra lévõ házaknál van meg jó utána beülõs beszélgetõsnek... nagyon jó kis kandallós, foteles házikó, télen forraltborral, teával kajával.

Taranov
Szerintem ez a Hármashatárhegy.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Nem akarok hülyeséget mondani, de talán ez az, a barna paca.
Kövesd az utat lefelé.

hykao
Most akkor éjszakai lepkéket láttál vagy "éjszakai pillangókat"? :)))
The Garrett
sryz nevekböl hulyevagyok :D

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
egyatalan nemhosszu... mindennap feltekerek arra. Busszal meg el lehet menni normafaig, vagy valami libegõ is jár arra, ugy meg kb 200m -t kell setalni :D
teny hogy kicsit a vilag vegen van, de legalabb nyugis hely ^^

Én egyszer késõ este felé gyalog hazajövet láttam éjszakai lepkéket súrún a népliget-határ úti szakaszon...

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Margitsziget jó hely, csak magányos ápolatlan külsejû alakok szoktak néha mászkálni, és kukkolnak mikor vagy úgy elfoglalva a pároddal hogy ne tudj odafigyelni a táskádra hogy elvegyék. Jópárszor amikor kinn voltunk, volt egy visszajáró vendégünk, mi már ismertük, de õ nem jegyzett meg minket. (ezt így inkább az erdõs részeken ahol nincs mindig tömeg)<#idiota>

Vörös Oroszlán teaház még jó, a Kálvintérhez közelebb lévõ.

Jó így végigolvasgatni a többiek tanácsait, +fav <#smile>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

hykao
Hát már jóideje köztudott dolog ez. Mellesleg saját szememmel is láttam nem egyszer, amikor a barátnõmmel ott sétálgattunk, és ránkesteledett...(nem félreérteni! a csajom született nõnemû lény... :D)

Amúgy a Duna-korzó is köztudottan ilyen hely. :) Ott talán annyi a különbség, hogy inkább csak fiatalabbak, és fõként külföldiek után sóvárgó homokosok prostituálják magukat... :)

Most mi van? Erzsébet-hegyi kilátó a János-hegyen vagy mi? :))) (okok, tudom. Erzsébet-kilátó a János-hegyen)
magus
kicsit? ez kinn van a jánoshegyen : )

magus
ez már a 2. hely amirõl kiderül, hogy a melegek találkozóhelye, honnan tudja mindenki, hova gyûlnek a buzik? Oo

The Garrett
erzsebethegyi kilato kicsit setalos de a kilátás verinájsz és utkozben is meg lehet állni par helyen ahonnan szep a taj meg minden... ^^ normafatol kb ~20 perc seta.

Ejszaka mondjuk nem ajánlott szerintem. ^^

hykao
Népliget leginkább a melegek találkahelye. (vagy inkább piroslámpás negyede? :D)
Amint besötétedik, kezdenek elõszivárogni mindenhonnan a párt és kuncsaftot keresõ különbözõ korú buzeránsok...
zmeor
ez jónak tûnik!
eyébként erre gondolsz? KATT IDE

leszarom a konfigod...

piros mogyi
Demmers teaház- Podmaniczky utca

Ne etesd a trollt!

Balazs15
bokor enyit tok mondani ÁRPÁD kérem kapcsolja ki

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

magus
jelentem a tetején a múltkor láttam embereket akik szívtak : D

magus
najah, délután 3 kor a feneketlen tó is megtelik a füvezõ fiatalokkal akik vmelyik vallásos suliból szabadultak.

szintén buda, szintén viccescigizõs hely (legalábbis nekünk néha :)) : libegõ alatt. vagy a libegõ teteje is talán, bár ott még nem voltam :))
ja és dunaharaszti hév híd :)

-the invisible-

Csirke4
Vidd egy híd alá és LEGOzzatok.
Buda, Rózsadomb, kocsival:
Fel a 65-ös végállomásáig, ott jobbra az úton, innen nem nagyon emlékszem (mi vicces cigizni jártunk oda), van ott egy siklóernyõsöknek nekifutó vagy mi. Onnan baromi jó a kilátás este. Csak ha nagyon rossz idõpontot fogsz ki, a meghitt eggyütlétet hamar tönkreteheti néhány visongva röhögõ, ökörségeket beszélõ egyén (én már nem :)).

GTheo
vidd haza a csajt kapásból és kész :D legyél célratörõ :D:D

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

tobias88
ha a rózsadombra vinné, azzal bevágódna<#vigyor>
Mr_no_NaMe
Gellért hegy (Y)
zmeor
áá ez kész.. még mindig nem jutottam dûlõre :D

leszarom a konfigod...

HiPPoNaX
Gellert hegyen a viztarolo kornyeke eleg pofas, a varosra is ra lehet latni, de mivel a Citadellat kiejtetted ezert feltelezem itt is jartatok mar :D

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

magus
ott van a vörös/arany, sosem tudom oroszlán teaház. de télen jó a choco noir, lehet kapni finom csokifondüt : )

amúgy a népliget nyüzsög a cigányoktól, nem a legjobb hely

(múltkor a várba másztunk fel, felfigyeltem rá, hogy valahol elég jó zene szól, manamana euthentic lounge volt az, mint kiderült ihatsz annyiért vizet, amennyibõl én 1 hónapig szóróm a pénzt esztelenül, szerencsére nem kellett bemenni : D )

zmeor
az a westendel volt egybekötve:D:D:

leszarom a konfigod...

zmeor
ott legutóbb voltunk :D

budán kéne valami gizda hely.. valami emelkedõn hegyen.. ami szép is meg stb..

leszarom a konfigod...

mozi, valami jó kis horrort nézni :D

sapkafej
westend tetõkert

György

56os végállomás :)

http://thenamelessphoto.com/

zmeor
és ott van valami a tavon kívül?:D
tényleg.. hûvösvölgyben valami jó hely?:D

leszarom a konfigod...

tried and tested <#eljen>

VRSDM
mechwart ligetnél a nagylépcsõ felfelé (jobbra a szõkõkúttól) vagy akár a szökõkút is (ez saját tapasztalat)
de télen jó dolog az É-összekötõn végigsétálni, közepén megállni (rossz rajta a kivilágítás) csak ti ketten meg a világító jégtáblák ;) hangulat <#eljen>

u dont have to listen anybody else but me

GTheo
Pécs AT (alagúttetõ)
Barbakán
Újpark(székesegyház mellett)

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Margit sziget,Gellért hegy...
Taranov
Nem vertek még meg, de csak azért, mert nem járok olyan helyen.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Mért? téged ennyire sõrõn akarnak megverni a nemzetiségiek?