FIFA Next-Gen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Én viszont a FIFA 15-ben csináltam egy pro klubot, magyaroknak, jó lenne, ha összeverődnénk páran...
Etelkozi néven vagyok, a klub Cinkota
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Elég noob PS4 tulaj vagyok, azt akarom megkérdezni, hogy tudok-e úgy Coopozni online FIFA '15-ben, hogy egy haverommal aki mellettem ül éd egy gépen nyomjuk online másik két gyerekkel akik egy helyen ülnek?? Vagy akárhogy. :D
Ha igen akkor ingyenes-e?
Köszönöm! :)
Fifa 15-ben ha belépek a FUT-ba azzal az e-mail cìmmel amit a Fifa14-hez használtam akkor miért dobta be hogy csináljak ùj csapatot miért nem vihettem tovább azt amit a 14-ben elkezdtem?
Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Játszótársakat keresünk fifa 14 ps4 es verzához.
Pro Clubs meccsek:)
ID: Daniel_Hun
megszerkesztem ujra, de nemtudom h mit ronthattam el!
Az lenne, a problémám, hogy van egy hónapos XBOX LIVE Gold-om amit sikeresen érvényesítettem, de amikor elindítom a FIFA 14-et ( a profilommal) azt írja ki, hogy, "pillanatnyilag nem érhetõek el az EA szerverei" ezután át megyek a boxon lévõ másik profilba ott pedig simán bejelentkezik! Mi lehet a probléma?
Válaszért elõre is köszi! <#worship>#worship><#worship>#worship>
Lehet nem jó poszton játszatod,nem arra van beállítva ahol játszik.
Középpályásként felesleges a kapus meg védekezésre menni,mert nem is adja be õket,meg nem sokat fog dobni rajta.Mentális,lövés,fizikai,pass.Ezeket kell csinálni és akkor lesz jó az ember.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Fifa 14-el kapcsolatba lenne kerdesem... jatekos modban jatszok a teljesitnyek 78%-et teljesitettem de a jatekosom meg csak 77es szintu... Kozepalyas vagyok es a hatved es a kapus kuldeteseket nem tudom megcsinalni... igy hogyan lehet felfejleszteni 80szint fole vagy tovabb?
Bocs hogyha rossz helyen kerdezem... :)
Ha a cápa a tenyeredbõl eszik,a lábadból is fog.
Gondolom rá tudsz keresni store-on.
Játékon belül is van opció hogy online pass vásárlása.Amikor megpróbálod elindítani a multi valamelyik részét akkor kérni fogja és ott lesz ilyen opció.
Tehát gyakorlatilag veszel egy cd kulcsot a multihoz.
amíg mondjuk egy uncharted 2 6000 Ft... persze még ez is picis sok, de korrekt árnak mondható. a FIFA ára meg még pár játéké nagyon el van baszva...
elõtte akár vaterára is felrakhatom, ott azonnal le lehetne ütni, csak hogy lássátok, nem átbaszásról van szó részemrõl. :)
de az is jó lenne, ha elõreutalnátok, én meg átpasszolnám a játékot. :)
Fifalivehungarys elõrendelõi akciónk s árunk, áraink:
http://fifalivehungary.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=124:2012-08-28-11-10-03&catid=34:ultimate-liga
Kérlek figyelmesen olvasd el a cikket s a szerint cselekedj!!!! Persze csak ha érdekel... Csak XBOX!!!
PS 3ra hogy,es honnan tudom leszedni a mAgyar bajnoksagot?(fifa12)
Elore koszi a valaszt.
Fifa 12, Xbox 360-as változatában van olyan 2 játékos mód, hogy van két kontrollerünk és egymás ellen játszunk?(Tehát 1box 1tv és 2joy van és egymás ellen akarunk játszani a gémben)
Mert ha nincs akkor nem veszem meg a játékot.Elõre is köszi.
Ma megrendeltem a Fifa 12-õt!!!
Nagyon várom már!
Nektek mi a véleményetek a Menedzser modról...11-ben nem let olyan jó sztem...de a azt olvastam, h a 12-ben nagyon jó lett a menedzser mod...
Eladó 3.500.000 coins, akinek kell szóljon PM ben! 2.750Ft/100.000 coins...
Üdv, Karesz
please check your entries. valaki valamit?
ill easports.com-on az összes statom eltûnt... /video-k is.. minden.../ valaki találkozott már ezzel a problémával?
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Aki szeretne az egyik legnagyobb Xbox360 online Fifa Ligához tartozni az nézze meg oldalunkat... http://fifalivehungary.hu/
Mit tudunk nyújtani?
-Online Ligák csak Magyar játékosokkal...
-Prémium Liga nyereményekkel, keretekkel, góllövõ listával...
-Valóságos bajnokságra tippelési (fogadási) lehetõségek akik szeretnek tippelni...
-Xbox360 Fifa12 elõrendelési akció kedvezményes áron...
Találkozunk az oldalon....
xboxon hogy lehet játszani ugy neten
hogy 1boxrol játszunk 2en valaki ellen olnie!
irták valahol h head to head-ba y-al tudom invitálni a 2. joy-t
de annak külön profilt kell csinálni és ha megcsináltam és invitálnám játékba akkor maga a box profilt vált és a net megszakad!ötlet?
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
Nem jöttem rá magamtól... :D
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)