FIFA Next-Gen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol lehet megnézni a feltöltött videókat?(Fifa11,XBox360)
Keresgéltem de nem találtam sehol,pedig van egy pár jó megmozdulásom...
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
várunk minden FIFA 11 játékost, most indítunk új ONLINE bajnokságot, eddig 15-en vagyunk, igény esetén több osztály lesz, gyertek nagyszerû a hangulat és a mezõny kemény, kihívás minden igazi FIFA játékosnak, gyertek, ne maradjatok le
nevezés itt
Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
várunk minden FIFA 11 játékost, most indítunk új ONLINE bajnokságot, eddig 15-en vagyunk, igény esetén több osztály lesz, gyertek nagyszerû a hangulat és a mezõny kemény, kihívás minden igazi FIFA játékosnak, gyertek, ne maradjatok le
http://ps3fifahungary.com/news.php#
Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
mindenesetre elég fura hogy 11v11 van benne de külön 2v2 nincs.
PS3 Slim 250 PC
FIFA10-ben hol tudom gyakorolni a büntetõket?
gyakorlóarénában sehol nem találom...
A most alakult Fifa 11 es csapatunkba/klánunkba keresünk tagokat.
A honlapunkon megtalálsz rólunk minden információt: http://www.cefc.tk/ v. http://cefcfifa.weboldala.net/news.php
Próbáltuk már de mindíg rácsatlakozott valaki és akkor már 5 en voltunk...
Kirugni meg nem tudtuk sehogy az illetõt.
Beállítani se tudtuk sehogy hogy 2v2 legyen, csak minimum 5 vagy 11 játékost ír.
Hogy kell lehet egy haverral tehát 2v2be jatszani?
Köszönöm.
PS3 Slim 250 PC
http://www.twitch.tv/hegii
Csatlakozz Te is Magyarország legnagyobb konzolos online Fifa11 bajnokságokhoz XBOX360-on!.
Minõségi oldalon, folyamatosan induló bajnokságokkal!
• Online ligák
• Kizárólag magyar játékosok
• Kiváló közösség
• Tudásszintnek megfelelõ bajnokságok
Jelentkezz most! www.fifalivehungary.hu gamertag:CzKaresz81
MSN: [email protected]
Jelenleg is keresünk olyan tagokat akik komolyan szeretnek a Fifával játszani s legalább 1-2 naponta 1-2 meccs belefér az idejébe.
Üdv, Karesz
PS3 FIFA11 -nél karrier módban hogy lehet fiatal tehetségeket kerestetni?
Sehol sem találom.
gt: TheSpecialOne24
elég kezdõmódon rúgom a bõrt... de inkább játszanék online magyar társakkal, mint random... ;)
gamertag: lemongrass82
Én is Ultimate Team-mel játszó pajtásokat keresnék XBOX360-ra.
Gamertagom: taylorp79
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
Én PS3-as vók, de nem emlékszem már pontosan, hogy is volt.
Kezdj neki, aztán majd adja magát! :)
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Mondjuk perpillanat szar az oldal.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Ha valaki Ultimate Team ezik kérem segitsen már egy kicsit megértetni velem a dolgokat.
Fõleg az nem fér a fejembe hogy ha a játékosoknak ügyebár meccsenként csökken a contractja, és mondjuk egy újonan vásárolt játékosnak 7 meccses szerzõdése van, ha ez lejár, akkor hogyan tudom újra tölteni hogy tudjon játszani.
Aukción láttam contract kártyát, nade minden egyes játékosnak venni kell hogy újra játékképes legyen?
Coins adagolása elég szegényes szerintem, 1 meccs alatt 400-500 at kapok csak.
Ha csak ilyen contract kártyával tudom visszatölteni a játékosokat, akkor minden pénzem elmenne rá...
Store-on is lehet csomagokat venni, 1 ilyen csomagba általában 3 ilyen kártya volt... ez se megoldás.
Szóval a legnagyobb problémám ezzel lenne..
Túl hamar lejár a játékosok szerzõdése és képtelen vagyok ennyinek megújítani..
Köszönöm a segítséget.
PS3 Slim 250 PC
XBOX Live Gamertag:Waczkor
A FIFA 10el játszik még valaki? (XBOX360)
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
Akinek van kedve vegyen fel nyugodtan a liveon, meccsezhetünk jókat :)
Zaki HUN a gamertagom.
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
XBOX Live Gamertag:Waczkor
PS3 Slim 250 PC
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Fifa 11 ben miért lehet az hogy néha meccs közbe megakad egy pillanatra a játék.
Utánna megy tovább normálisan, de van hogy 1 meccsen ezt 5-6 x eljátssza, van hogy 1x sem.
Arra gondoltam hogy mivel lemezrõl megy a játék, ezért lehet ez a probléma? Vagy?
Nálatok is elõfordul?
PS3 Slim 250 PC
UK accon regeltem a kódot, és átmentem magyar accra, és jó volt.
3 meccset is játszottam online. :)
PS3 Slim 250 PC
szóval ha a uk-s accon aktiválom és átmegyek a magyar accra akkor is menni fog? valaki próbálta már?