FIFA Next-Gen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 Slim 250 PC
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
PS3 Slim 250 PC
Szóval meccseket is tudtál játszani online meg minden?
PS3 Slim 250 PC
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
PS3 Slim 250 PC
Fifa 11 ben szeretném aktiválni az aktivációs kódomat az online tartalmakhoz.
Magyar accomon viszont nem tudom regisztrálni a kódot, mivel azt írja hogy ez a szolgáltatás nem elérhetõ az én régiómban.
Csak usa vagy uk accból lehet aktiválni?
Vagy ez hogy mûködik?
Köszönöm.
PS3 Slim 250 PC
Egy telefont azért nem árt elõtte dobni,576-nál ritka nagy balfékek dolgoznak néha.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
miután megláttam a wc2010et,az állam leesett hogy mekkora különbség van grafban a 10hez képest,gondoltam akkora nagy durr lesz a 11....ehhez képest az arcok olyanok mint valami viaszbaba,stadionok,gyepek közel sem oylan szépek mint a wc-ben voltak...igaz játékmenet sokkal reálisabb lett,ez viszont jó pont
kb ennyi jött le nekem néhány óra játék után,várom más véleményét is
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Megjelenés után pár nappal induló bajnokságok:
• Online ligák
• Kizárólag magyar játékosok
• Kiváló közösség
• Tudásszintnek megfelelõ bajnokságok
• Góllövõlista
• Bajnokok Ligája és Europa Liga, Superkupa
Jelentkezz most! www.fifalivehungary.hu
EEE 1899
Magyar szinkronnal vagy csak magyar felirattal?
Gamestore-on magyar felirattal van feltüntetve, míg platinumshop-ban magyar szinkronnal.)
Továbbá érdekelne hogy ez a platinumshop mennyire megbízható?
Ugyanis ha elõrendelném a játékot, ingyen kiszállítanák...
Tapasztalat?
PS3 Slim 250 PC
nekem is bejvõs, végre nem lehet olyan simán elmenni a védõk mellett, sokkal reálisabb lett az egész, meg úgy jobb és kész :D
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ez elég gagyin néz ki, mikor a védõ karja a támadó hasából nyúl ki a támadó könyöke pedig a védõ melkasában van.
Szerintetek ez ki lesz javítva a teljes játékra?
Továbbá, mivel ez csak egy demo, sokkal kisebb is mint a teljes.
Gondolom a játékmódokon kívül még valamit kivettek hogy a teljesben is legyen bõven újdonság...
Ilyesmikrõl tud valaki valamit?
Amúgy nagyon bejön eddig a játék.
PS3-on Messivel tényleg olyanokat lehet mint amiket élõben is megcsinál... :D
PS3 Slim 250 PC
Bár nem tudom micsoda....
Nekem PS3-on tökéletesen mûködik, Messi gyors, 4 védõt is átcselezek vele..
Ez a tapadós dolog meg csak akkor van ha letámad valaki a labdáért, vagy én õt....
PS3 Slim 250 PC
ez a játék egyébként borzasztó! pedig a fifa09, fifa10 nagyon tetszett, de itt valamit nagyon elcsesztek. a játékosok egyszerûen nem azt csinálják, amit nyomok! nyomom a sprintet, az meg odatapad a védõhöz és kész. még messi is egy lassított felvételre emlékeztet, egyedül a jobb karral lehet egy kis ritmust adni a játékosoknak, de ha 3 méteren belülre kerül egy ellenfél, odatapadnak hozzá mintha mágneseket látnék...
gyakorlatilag játszhatatlan a game(ps3 verzió)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
de gyönyörû lett a fifa 11 és ez csak egy demó ami készen volt már régebben is:)
de a gyakorló áréna is szebb lett.
am valaki nem tudja a kapussal hogyan kell elvetõdni mert nekem nem akar:)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
pes 11 demót is megnéztem... hát a grafika ps3-ra csúnya a fifa veri de a passzrendszer meg a beadások valamivel jobbak:) de a fifa megint elverte konzolon a pest:D (pc-n nem)
tehát eddig jobbra számítottam, sokkal jobbra...
Október 1-ig maradok a fifa10-nél,ultimate team-et csapatom...
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
eddig tetszetõs, mozgások, a passzok, maga a játékmenet sokkal realisztikusabb lett, más mint a 10, nekem egyelõre bejövõs :D bár pes-t is ki kéne próbálni mert azt is nagyon dicsérik :D
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
PS3 on játszom már a demot (fifa 11).
Eddig tetszik, azonban mintha játék közben nem lenne "3d fû"
ez miért lehet? Csak rosszul figyeltem meg? vagy a demoban nincs csak? mert esetleg kivették...
Köszi.
PS3 Slim 250 PC
Nekem boxos kéne, de nincs LIVE-om. Ergo PC-n letölteném, DVD-re kiírnám, és játszanék. Csak nincs fenn így sehol. :/
FIFA 11 Gameplay 2
És egy jó hír:A FIFA 11 demó szeptember 15-én érkezik minden platformra,tehát egy nappal korábban jön a pc-s demó.
Nagyon ráfeküdtek hogy minél valósághûbbek legyenek a mezek,a gyûrõdések,fények a mezeken,a gyep is jól nézzen ki,a cipõk meg úgyis a Virtual Pro miatt lesznek fontosak:)
Én már nagyon várom a gémet
<#eljen>#eljen>
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
Amúgy jó ez a 11-es lövés így, bár azt nem értem miért a right stickkel kell ugrani és a lefttel meg mozogni a gólvonalon. Marhára nem áll a kezemre így..
Újabb videó:rendes játékidõben nem esik gól,utána büntetõk vannak,a büntetõrendszer a world cupból lett átrakva.Látszik is hogy fingjuk sincs hogy kell lõni,sokat mellé,fölé lõnek.
FIFA 11 Leverkusen vs Juventus
Please remember this is NOT the final build, so don't think this is the finished article.
Csatlakozz Te is Magyarország legnagyobb Fifa Online Bajnokságához!!!
XBOX, PS3 Fifa bajnokságok mindig az aktuális Fifa szériával!
Színvonalas oldal, tudásnak megfelelõ ligák, góllövõlista, csak Magyarok játékosok, kiváló közösség!
Ha csatlakozni akarsz látogass el oldalunkra www.fifalivehungary.hu és regisztrálj!
Live gamertagom: CzKaresz81
Szeretettel várunk, jó szórakozást...
(remélem nem FAKE a magyar bajnokság - én sem vagyok odáig érte a valóságban- , De azért lenyomnám a a Szolnokkal a bajnokok ligáját:)))
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
A legtöbb infó az a konzolosra vonatkozik.
Igazából azon az oldalon találtam az új ligákat,amit belinkeltem,ott úgy írták,hogy ez már meg lett erõsítve,én se fûzök hozzá nagy reményeket,hogy lesz benne magyar liga,bár engem hidegen hagy.Régi fifakban jó volt ha volt magyar csapat,vagy lehetett csinálni,de akkor még szerettem a magyar bajnokságot.
De ahogy te is írtad,ez a FIFA 11 fasza lesz nagyon<#eljen>#eljen>
A Fifa11-ben... Azt a mindenit, hogy én mennyire szeretem ezeket a srácokat. Basszus, ennél jobb hír nem is lehetett volna. Megannyi bajnokság. (Pont azt néztem, h magyar úgy se lesz, mert a környezõ országokat mind beletették körülöttünk. Gondoltam, hogy körbelõttek minket... Nem így lett! Oh basszus. xD)
Amúgy szerintem amiket "Waczkor" írt, azok elsõsorban a konzolos verzióra értendõek. Mint ahogy lenni szokott. Bár, most állítólag nem lesz rossz a PC-s verzió sem, de még mindig le lesz maradva. Ez a Fifa11 oda fog b***ni.