Kapcsolatod a Testvéreddel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyors jelentés... faternak, és muternak volt 1-1 elsõ házassága, amibõl született 1-1 leánygyermek! aztán összeházasodtak, és mexületett Lívi tesóm, aztán én... a faterom lánya /nevezzük Emesének/ a muterjával maradt... a muterom lánya /Timi/ ugyancsak! így hát 3db testvér éldegélt együtt...(meg ugye a szülõk) /Emese meg 50km-re/
na, hát, ha le kéne bontanom, h milyen a kapcsolat...akkor...
Emese: soha nem lesz szerintem 'testvéri' a viszony /15évvel idõsebb, mint én/ nincs közös téma, nincsenek élmények... évente 2x találkozunk... az vagy vmi esküvõ, de inkább temetés....
Tímea: /+12 év/ hát Timinek sokat köszönhetek már így felnõtt fejjel is... elsõ melómat õ szerezte... az õ lakásukban volt anno a Nagy nap az elsõ lánnyal.... etc... persze a sok segítség visszafelé is mûxik...
született egy fiuk /nevezzük Tominak/ akire néha vigyázni kell, mivel anyu, apu igen elfoglalt karrierista emberek lettek idõközben /tesóm az egri színházban középvezetõ, a férje meg egyszerre 5 helyen van... szintén fõnök/ szóval mostanában a már 6 éves Tomikára vigyázok szabadidõmben... jól elvagyunk... pizza + cola + Cartoon Network... :D
Lívi: na õ egy külön kaszt! az 'édes'testvér! Sugam írt egy találót az #51-ben -> 1x idegbeteg és lehet vele kommunikálni 1x nem. (hát nálunk is ez van!)baromira fel tud idegesíteni, úgy érzem sokszor nincs igaza... ->ez is stimmel!
amúgy van köztünk vmi rokoni kapocs amúgy... :D félszavakból is megértjük egymást... belekezd a mondatba, és körülöttünk senki nem tudja, h mirõl beszél... csak én... /hajlamos félbehagyni a story-kat és egy újba kezdeni, aztán X idõ múlva eszébejut és folytatja/
na, amúgy naki is köszönhetek egy csomó mindent... kicsi koromban õ tanított meg írni-olvasni-számolni /4-5 évesen/ pénzügyekben is kisegített... etc... meg még 1000+1 ami nem jut eszembe most...
szeretjük egymást, de néha kitudnám nyírni!
amióta nem 1 fedél téma van, azóta kifejezetten jó testvérek vagyunk....
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
nekem bátyám van. de ha nem lenne akkor teljesen más ember lennék.
\"You are fucking crazy people!\"
Alah Alik Ya Sidi!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
6 évvel idõsebb amugy.
Yo, Bitch!
én szeretem õt persze, sokat segít, meg soxor van hogy a segítsége nélkül nem sikerül valami, és ezért hálás vagyok neki, de van amikor olyan idegesítõ, hogy kitudnám taposni a beleit<#zavart1>#zavart1>
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Mióta tud beszélni, azóta mindig is voltak veszekedéseink, de azért úgy megvoltunk.
Pár éve viszont nagyon ellenem fordult, de szinte már nevetséges szinten.
Mindenre, ami nekem tetszik, azt mondja, hogy szar, mindenre, amit csinálok azt mondja, hogy hülyeség, stb...
De teljesen egyértelmû, hogy direkt, mondok egy példát. Számítógépet elég sokat használom, eléggé értek hozzá. Õ természetesen leszarozza, azt a látszatot próbálja kelteni, hogy utálja. Bezzeg amikor azon veszekednek anyukámmal, hogy ki üjön a másik géphez... Meg valamelyik reggel arra ébredtem, hogy Heroes II-zött! Fél napig eljátszogatott vele. Meg amikor jó kedve van, Counter-Strike-ozni akar velem :D
Ez csak az egyik része a dolognak.
A másik, hogy nem veszi észre, hogy én nem akarok neki ártani. Mostanában elég durva dolgokat enged meg magának, de én nem akarom bántani, és abból is elég komoly környezeti károk szoktak keletkezni, ha simán megvédem magam, ha nekem jön, úgyhogy sokszor azt se teszem, úgy se tud semmi kárt tenni bennem :) Mert legutóbb amikor csak magam elé tettem a kezemet, a következõ ütést az asztalom kapta, és 300 cd repült neki a falnak... Persze volt már, hogy elszaladt a kezem, akkor általában sírás volt a vége, meg egyszer lakásból kizárás a szüleim részérõl, de az már régen volt :D
Mostanában inkább már csak orditozik, meg sérteget, de már azt se, kicsit felvilágosítottam a múltkor, hogy nem lesz jó neki, ha eljár a szám 1-2 dologról. Talán végre felfogta, hogy nem akarok neki rosszat.
Bár lehet nem úgy kéne vele néha beszélnem, mint G-Man Gordon Freemannel, de egyelõre a jövõbeni terveimet kockáztatná, ha nyíltan elmondanám neki, hogy miket tudok, és mik is a céljaim, ezért kénytelen vagyok csak célozgatni 1-2 dologgal kapcsolatban...
Amúgy sok esetben jól elvoltunk egymással, szóval kijövünk mi, csak õ valamiért nagyon velem ellenkezõ akar lenni.
ReaL MaDRid x siempre
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
ReaL MaDRid x siempre
Elmondhatom magunkról hogy nagyon-nagyon szeretjük egymást, problémák nagyon ritkán adódnak, de azokis csak körülbelül 5 percig, utána elmúlik :)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
novered meg khmmm -><#finom>#finom> <#vigyor3>#vigyor3>
---
#1:
naszoval nalam: van 2 lanytesom... az 1ik idosebb nalam 8 evvel o" 37, nagyon-nagyon tisztelem a peldas munkabirasaert(sajat szabo-varro vallalkozasa van) es tok jol megertjuk egymast, bar nagyon regen nem lakunk 1utt, de mindennap tobbszor talizunk hisz a varroda 2 lepcsohazra van, nagyon szeretjuk egymast ofkorsz :D... a masik lanytesommal 1utt elek(19)... illetve elnek, ha 1 napot van itthon akkor sokat mondok(inkabb baratjanal lakik mar ugy kb majdnem 1 eve) viszont o"vele sokkal bensosegesebb a kapcsom... imadjuk egymast a szo igazi pozitiv ertelmeben... "namegilyenek"
ehhh <#vigyor3>#vigyor3> mondjuk sokat szamitott, hogy regen sajnos egy szobaban nyomorogtunk meg minden (szegenyseg rulz)<#szomoru1>#szomoru1>... viszont ami roppant erdekes, hogy amig kishugim kicsi volt, uvoltoztem vele, meg ha nagyon felidegesitett eljart a kezem(1-2X) amit borzalmasan sajnalok a mai napig... azota padlo 180fok(kb 5 eve)... erdekes... mint egy nyalas filmben... ha 1utt vagyunk rajtam csung, meg minden <#vigyor3>#vigyor3>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Szinte minden testvéremmel rosszul jövök ki, régebben nõvérem utált minket, most tök jól elpacsizok vele, viszonylag.
Bátyámra mindig testvérként néztem fel, mikor együtt költöztünk el, azóta nincs olyan ember, akit nála jobban gyûlölök. Pedig tényleg. Szemét egy kis alak, az biztos.
Öcsém szokásos 14 éves korszakát éli, a legkisebb még jó arc, 3 éves létére...
Ráadásul mindkét oldalról 4-4 év különség van, pont középsõ vagyok, idõsebb testvéreim mindig lenéztek, kcisiként kezeltek, öcsémhez meg nem tudtam beilleszkedni, annyival fiatalabb.Így nálunk is max egy heló-heló szia-szia megy, oszt' annyi.
Végeredméynben azért ne hagyd veszni semmiképp sem, ha egy mód van rá, tényleg próbáld megõrizni a testvéreidet.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Mostanság megint nem sokat találkozunk, mert én Pesten lakom, õ meg Miskolcon, de ettõl függetlenül majdnem naponta beszélünk telefonon, vagy msnen. :)
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
olyankor agyon tudnám vágni.utána persze én segítcsek neki.mondom kúrva anyád.hagyj:DSA_DAS:D
végül persze megesik a szívem rajta!:)
olykor elvagyok vele.
és van még 1 nõvérem 20 éves.eléggé rüheltem kiskoromban õt.és mondjuk ez kölcsönös volt.pár éve kicsit jobb lett.talán még beszélgettünk is néha.de most mióta barátjával ittlaknak.és gyerekük is van.azóta kinem állhatom.a barátját is.olykor köszönök nekik és ennyi.hülye fasz nõvérem van :-ccc
sajnálom hogy nincsenek értelmes testvéreim. :(((
mondjuk öcsémben bízom még:)
mert azért van pár dolog amiben egyetértünk már most.kicsit embert faragok belõle és õ jófej lesz.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Szeressük a zacskós tejet
aztán úgy esett, hogy nõvérem elköltözött otthonról, és a szüleimmel bátyámmal halálosan összevesztek..csak én tartom vele a kapcsolatot, mostanság sokat látom...bátyám meg elég érdekes. segít ha baj van, volt rá példa, hogy együtt buliztunk, de kb ennyi.
és még mindig nem tanultad meg, hogy személyes névmásnál nincs tárgyrag :/
(hugom van 1 évvel fiatalabb nállam)
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
PS3 ID: kolb@szman

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
a hölgyek elcsábításában sokat szórakoztunk, de volt hogy felidegsítettek, jóban vagyunk az a lényeg