Army Of Two
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nick nevem: MagneticBadfear
\"We are only slaves to our temptations\"\"
A kapu kinyílása után egyenesen kell menni és ott lesz egy lépcsõ lefelé. A rakéta aljához kell menni és oda kell elhelyezni a bombát, ami végre felrobbantja ezt az átkozott rakétát.
Amúgy ez egyetlen videón sincs rajta, csak az egyik videó kommentjénél olvastam. :smile:
Kb. 3 órámba került, mire erre rájöttem és már azon gondolkodtam, hogy a kontrollert dobjam bele a TV-be, vagy inkább csak simán töröljem le a játékot és a lemezt pedig törjem ketté és irány az ablak... :-/
a válaszokat elore is thx!
PSN ID:misi2mezei
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
I\'m defeated DAHAKA!
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
EEE 1899
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun
Teljesen félreértelmeztem az egészet, igen osztott képernyõn akarok játszani! Jajj oké így már megnyugodtam, áh köszi.
Mert mintha azt írtad volna, hogy 2-en joy-al! (splitscreen)
System linrõl nem tudok, hogy megy-e, de 1 boxon, osztottképernyõn igen!
üdv!
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Nekem van is egy fóliás eladó 11990-ért 😊
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Otthon 2-en joy-al tényleg nem lehet nyomulni, hát ez tök szívás, így már meg se veszem a játékot. Ez tényleg így van?
Néha nem nagfyon lehet érteni mit beszélek de nézzétek el <#idiota>#idiota>
link
A Mass-ban több a rizsa, dialógus igy persze hogy elfér.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
😞
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Na, a játékhoz visszakanyarodva. Érdemes megszerezni, ha csak single playerben játszom? Vagy csak egy tucat fps?
Akinek megvan a játék esetleg ma este jöhetne egy team-ra (8tól). 2 fõ kéne még. Wasp00 az id-m.
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400