Army Of Two

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megvan x-boxon atz army of two 40th day és ha valakinek van live-ja az vegyen már föl.

Nick nevem: MagneticBadfear
Ha bekapcsoljátok a GPS-t a back gombbal az rögtön megmutatja merre kell menni...úgy kicsit könnyebb volt odatalálni 1 perc alatt a rakétához...😊

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Végre megvan a megoldás :-D

A kapu kinyílása után egyenesen kell menni és ott lesz egy lépcsõ lefelé. A rakéta aljához kell menni és oda kell elhelyezni a bombát, ami végre felrobbantja ezt az átkozott rakétát.

Amúgy ez egyetlen videón sincs rajta, csak az egyik videó kommentjénél olvastam. :smile:

Kb. 3 órámba került, mire erre rájöttem és már azon gondolkodtam, hogy a kontrollert dobjam bele a TV-be, vagy inkább csak simán töröljem le a játékot és a lemezt pedig törjem ketté és irány az ablak... :-/
Én is ott akadtam el, hogy a rakétát nem tudom hogyan kell leállítani 50 mp alatt. Kérlek segítsetek!!!
megéri megvenni?és co-op ban lehet 1 TV rol tolni 2 karral osztott képernyovel???
a válaszokat elore is thx!

PSN ID:misi2mezei

Prince23
A missilet hogy lehet leállítani a második pályán? nem találom sehol sem a kapcsolót. és 50 másodpercem van. Már 10-szer neki kezdtem, és azt a páncélos ürgét sem mindig sikerül leszednem a granyókkal.

Prince23
Kva nagy game, ilyet még nem láttam, back to back nagyon odavág. Csal most az ídõre menõ missile launch kifogott. még a controllerrel is barátjoznom kell nem hogy az idõvel 😊

Hát ez valami nagyon jó játék teljesen rá vagyok kattanva!!
Kreeder44
sry h csak most írok rá... ha a kampánymódot választod és azon belül a missió selecre mész ott lesznek 2 db veteran mapp a végén...

Kreeder44
Ne aggódj ott van az.... Ha rámész a camány módra és pályakiválasztásra és lépegetsz a megcsinált mappokon utánna ott lesz 2 egyik asszem miami(veteran) vagy valahogy mögé van írva biztos megtalálod..... Én meg továbbra is keresek magamnak játszótársat 😄 <#violent> coop missiózni vagy egyebekhez PS3 ra <#gun><#eljen> ID: Utiels

Amse
Leszedtem az Army of Two-hoz (EU-s) a UK Store-ról a Veteran (map) Pack addont, de install után sehol nem találom. a Game data utility-ben ott van, de az csak infó a helyfoglalásról, de azon kívül nincs sehol. A játékon belül, hogy lehet a pack-ban lévõ két új missziót megtalálni? Már végig vittem szóval az se lehet gond.

Kreeder44
Xboxon jáûtszol mi?? 😄 kár :S neten coopba még nem volt szerencsém játszani :S

testerlnx
Sorry vagyok most már értem miért nem találtam <#idiota>

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Ilyen gamertag (Utiels) nincs. Amúgy egy coop-ban szívesen játszanám én is a game-et.

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Kreeder44
PS3 on

Kreeder44
Nincskedve valakinek játszani velem??? ha lenne Utiels az id-m 😊

Randelz
Lesz PC-re? Remek. <#finom>

Hy!!! Nem tudja valaki mikor jelenik meg PC-re?

I\'m defeated DAHAKA!

Csacsi
Többek között ezért nem költök kipróbálás elõtt a játékra.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Evogordon
Nem kell senkinek army of two 12-ért?

Csacsi
Szeirntem jó játék, csak nálam a felirat iszonyat kisbetûkkel jelenik meg, ráadásul a fehér színû betûk sok helyen nem látszódnak. Amúgy egy sima kis lövölde minimális taktikával. Asszom inkább majd a vegas2 lesz nekem az etalon 😄

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Rockynhooo
htx 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bubu13
hát kb. 10

EEE 1899

Rockynhooo
#65 plz vki mondja már meg aki végig tolta már!

Evogordon
Pont ebbe a másodpercben akartam írni hogy hülyeséget írtam xd

bubu13
mért ne lehetne osztott képernyõn??? én ugy vittem végig sajnos most nem tudom megmondani hol?

EEE 1899

Rockynhooo
nem tudja valaki megmondani ,hogy hány pályás?

Evogordon
Veszel még egy xbox-ot és játszol öcséddel. Nem lehet osztott képernyõn játszani.

Sziaztok, tagnap kaptam meg az Armi Of Two-t nagyon jó game-nek tûnik bár csak 10 percet játszottam vele. Ma bíbelõdtem vele de nem találom azt a módot ahol egy tv-n osztott képernyõben tudnánk végigvinni a játékot. Olyat találtam hogy Privat Co-Op meg Publik Co-Op, gondolom a Privát lenne az hogy együdt pl öcsémmel vagy valami. De onnan hogyan tovább mert elakadtam. LÉgyszi segítsetek!!!! Elõre is köszi a választ!

PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun

Evogordon
Nekem is van egy eladó BOX-os magyar kézi könyvel 12.000-ért 😊

Jajj köszi a helpet!
Teljesen félreértelmeztem az egészet, igen osztott képernyõn akarok játszani! Jajj oké így már megnyugodtam, áh köszi.
grayfox
Te 2 boxon szeretnél nyomulni?
Mert mintha azt írtad volna, hogy 2-en joy-al! (splitscreen)

System linrõl nem tudok, hogy megy-e, de 1 boxon, osztottképernyõn igen!
üdv!

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Akkor a 35-ös hozzászólásban miért írják hogy sístem linkben nem lehet játszani ezt nem értem.
grayfox
De lehet.
Nekem van is egy fóliás eladó 11990-ért 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Sziasztok!

Otthon 2-en joy-al tényleg nem lehet nyomulni, hát ez tök szívás, így már meg se veszem a játékot. Ez tényleg így van?
Evogordon
Saját videó, haverral coop-ban.
Néha nem nagfyon lehet érteni mit beszélek de nézzétek el <#idiota>

link

Evogordon
Végig is vittük 😞

De 10-20 perc múlva újra nekilátunk very hard módban 😄

Ewergo
Azé egy pici különbség csak van a két gém graf megjelenitése közt. A Army-ban több a "beeeerendezés", sokkal több mozgássorozat,...
A Mass-ban több a rizsa, dialógus igy persze hogy elfér.

bubu13
csak rövid...😞

EEE 1899

Evogordon
Havernak meg nekem is meg van már a játék és ma elkezdtük el nyomni.. Valami eszméletlenül fasza és hangulatos játék!!

Haaaat... A Mass Effect-ben gyonyoruek a karakterek es szepek a tortenet szal helyszinei, de az egyebb helyszinek remisztoen sivarak. Ezzel egyutt tuti jatek, es ha nem csak vegig rohan rajta az ember, akkor kozelebb van a 40 orahoz a jatekido.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

torrente
Vagy például a Mass Effect. Leggyönyörûbb grafika, 18-20 óra tiszta játékidõ...

Ewergo
Mostmár tutti hogy amellik gém jau, az rövid. Vagy is nem fér el több pálya a minöséget tartva egy lemezen. Lsd. COD 4.
😞

Evogordon
Valaki nem adja el az army of two-ját? Ha igen írjon privit.

Nem mondom, hogy forradalmi, de kellemes jatek, es otletes a ket karakter kooperaciojara epito jatekmenet. Negativum, hogy eleg rovid az itteni sracok szerint.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

torrente
Én meg a WASD billentyûket nem tudom kezelni, plusz ha még Shiftet is kéne nyomni, mert teljesen hülye pózokba kerülnek az ujjaim.

Na, a játékhoz visszakanyarodva. Érdemes megszerezni, ha csak single playerben játszom? Vagy csak egy tucat fps?

Asszem ez inkább idevágó!
Akinek megvan a játék esetleg ma este jöhetne egy team-ra (8tól). 2 fõ kéne még. Wasp00 az id-m.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Hogy is mondjam csak? Hess!

Alwares
Faszláma... Következik abból, hogy te egy lúzer vagy és képtelen vagy kontrollerel fps-t játszani... És ez kit érdekel? Kímélj a saját korlátoltságodtól, vagy lehet a gumiszobában is okoskodni...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Lofax, vereim! Sajat tapasztalatbol irom, hogy a kontroller egy kalap hajitofat sem er, az egerrel szemben. Masreszt meg persze meg lehet szokni. Azt is meg lehet szokni, hogy az embernek hianyzik a laba, de elmenynek nem neveznem, es persze a szteptanc versenyeken sem valoszinu, hogy indulni akarna az ember. Marpedig fpst jatszani kontrollerrel ez utobbihoz hasonlo mutatvany.

Oldal 1 / 2Következő →