Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Az utóbbi időben az újabb YouTube videók hajlamosak "villódzni", vagyis gyors ütemességgel invertált színű képkockák keletkeznek, vagyis némely videó "villódzós" tud lenni, amin nem segít, ha újratöltöm az oldalt vagy később térek vissza az adott videóhoz. Így némely videó élvezhetetlen. <#pardon1>#pardon1>
Tudom, hogy van külön YouTube app is, de szeretem inkább kihasználni az oldalfülek által nyújtott lehetőségeket, valamint bejelentkezés nélkül akarnék videókat nézni, hogy ne befolyásolja a számomra ajánlott videókat más eszközön (pl. asztali PC). <#miaz>#miaz>
Szerintetek mi okozhatja némely videónak a "villódzását"? <#kerdes>#kerdes>
Van egy zavaró üzenete a címsorban egy felkiáltójel, háromszögben, kinyitva Carrier Services,
A részletezés azt írja, hogy akkor működik, ha a Google Play szolgáltatás számára hozzáférést kap a -Tárolkás (is).
Megkapta a hozzáférést, mégis 3-4 óránként újból nyaggat.
Neten néztem, mi ez, állítólag egy jövőbeli alkalmazásnak valami előkészítése, most nem csinál semmit, csak értelmetlen hibajelzést dobál.
Sajnos a neten javasolt legyilkolási módszerek sem vezettek eredményre.
Van valakinek ötlete hozzá?
Egy Samsung A51-em van valamikor tavaly év végén az egyik frissítés után elkezdett feldobálni egy olyat, hogy válasszak hangszolgáltatást amikor zenét hallgattam és feldobta hogy Google vagy Bixby. Egy darabig ignoráltam, de már annyira sűrűn dobta fel, hogy mondom legyen akkor Google. Azóta random változtatja a hangerőt zene közben amikor úgy van kedve és elég irritáló. Poweramp-ot használok a full verziót. Valahogy ki lehet ezt kapcsolni?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Valami otlet?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nekem egy Samsung Galaxi A40 van, újan vettem, de ilyen problémám soha sem volt.
a víruskeresők egy része megtalálja de nem tudja leszedni. vagy ha leszedi, egy idő után újra ott van.
rootolni se lehet, bár valszeg aki jobban ért hozzá az meg tudná csinálni.
de én nem a képeken látható reklámokról beszélek, hanem olyanokról amik BÁRMILYEN APP FÖLÖTT jelennek meg, BÁRMIKOR.
nálam olyan volt hogy ezeket el se lehetett nyomni. ha X-el be akartad zárni akkor is megnyitotta őket és odaugrot a böngészőben vagy store-ben 😄
de az durva amit írtok hogy nagy cégek telóján is van ilyen...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ami durva hogy egyre több helyről hallom hogy hazai hivatalos boltban vásárolt komoly márkákon is!
Azt hiszem az Android tablet mint kategória hivatalosan is halott ha már a Google sem optimalizál.
A
Már el sem kell indítani. Rádugom az autóra a telefont, és az Android Auto aktiválja magát.
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2020.06.29. 21:21:29
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ötlet?
GSM Arena azt írja, hogy gyárilag Lollipopra upgradelhető, viszont ennek a menetét nem tudom. Custom rommal biztos van újabb (mint ahogy az XDA mutatja), de ha nem értesz hozzá inkább hagyd. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
https://youtu.be/3Glt5Nsb1Ck
A
Jönnek a frissítések,üzemidő nagyon jó.
Egyedül ez a kijelzőbe épített újjlenyomat olvasó gáz 😞
S8 ról váltok mert 2,5 éves lesz, és csöppet az akku is haldoklik.
telefon Droidcammal webkameraként USB-n keresztül számítógéppel.
Leírom, hátha valakinek segítség lesz a későbbiekben. Pláne, hogy manapság nagyon megnőtt az online videótelefonálások/konferenciák száma.
A telefon tulajdonságainál (about phone) nyomogatni kell a Build numbert amíg ki nem írja, hogy developerek lettünk a telefonon.
Ilyenkor megjelenik egy új menüpont a beállításoknál /Developer options/ és itt be kell kapcsolni az USB debugging opciót.
Ezután már működni fog a droidcam usb összeköttetéssel. Nem szükséges semmilyen driver.
Adott egy Huawei P8Lite telefon amit DroidCam-al használok egy windows 10-es géppel webkameraként online tanításhoz.
Jelenleg wifin keresztül kapcsolódik a telefon az asztali géphez.
Ez így működik is, de szeretném a késleltetést a lehető legminimálisabbra csökkenteni, pl. USB-n keresztül
használni webkamerának. (A droidcam elvileg támogatja) de sehogy sem sikerül. Ha rádugom a P8 Lite-ot
az asztali gépemre akkor megkérdezi, hogy töltsön vagy file átvitelt szeretnék.
A droidcam egyik opcióval sem működik, azt írja, hogy nincs eszköz.
Próbáltam keresni Huawei usb drivert de nem jártam sikerrel!
Kérem ha valaki tud segíteni, hogyan tudnám a telefont összekötni úgy a windows 10es géppel USB-n keresztül, hogy
a droidcam tudja használni webkameraként, az segítsen! Nagyon köszönöm!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Adott egy Samsung S8as telefon (saját), amit már 2 éve belaktam, alkalmazások, telefonkönyv, mindenféle beállítás stb.
Adott egy másik Samsung telefon (céges), és erre akarok bejelentkezve MINDENT áttenni (alkalmazsáok beállítások, háttérkép) tehát tulajdonképpen copyzza le a magán telefonomat. Lehetésges ez? Samsung accountom van, azt beírva a cégesbe igazából semmi nem történt, talán a telefonszámokat áthozta... van erre megoldás?
:-(
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro