Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Nem emlékszem már sajnos, S4-S5-S6 körül valamelyik. Anno cseréltek Telekomnál is kijelzőt, az, ha jól emlékszem 15 perc volt, konkrétan bevitte a srác a pulttól és visszajött kicserélt kijelzővel (bár akkoriban még nem voltak ragasztva).

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Vadnokedli
Az milyen Samsung volt? Esetleg S6? <#alien>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Jim Morrison
előtte mindenképp telefonálok, mert ha pár óránál tovább tart (értsd napok, hetek) akkor kell addig szereznem egy másik telót amit használhatok (ha nem adnak)
😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
Anno képernyőt voltam cseréltetni lcdfix-nél, az tartott kb 2 óráig a Samsung hivatalos szervizénél meg anno 2 hétig, szóval erre azért készülj fel (nem tudom akksi csere gyorsabb-e, nem hiszem, kb ugyanannyi meló van vele).

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jim Morrison
jól van, pont ettől féltem ^^
Köszike, akkor jövőhéten ellátogatok egy hivatalos szervizbe 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Vadnokedli
Én dolgoztam hivatalos Samsung, Apple, Sony szervizben. SOSE menjetek mutyi GSM-be akku egyéb olyan cserére amit nem láttok directly.

A legtöbb "új" akksi egy átmatricázott újabb gyártási dátumú régi akku. <#alien>

Jim Morrison
Akksi csere érett lett az s8 készülékem. Menjek hivatalos szerviizbe vagy esetleg másnak van itt jó tapasztalata más üzlettel hasonló ügyben?

adam46
Az emberek úgy tudnak lelkesedni az újra feltalált spanyolviaszért, hogy agyamat eldobom... Szerintem rettentően béna koncepció.
Dzsini

közelik és további képek

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.11.14. 11:11:31

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Kongy
Nem gondoltam, hogy valaha visszatér még ez a RAZR-design, de bejön 😄
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.11.14. 09:58:25

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ez azért menő, na.
Végre egy értelmes folding design.
Dzsini

Motorola RAZR
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.11.14. 07:34:51

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

szucsy89
nekem csalódás az idei modell
SzirmosSzisza
Esetleg ezt próbáld ki, nem tudom tudja-e amit kérsz, de a " background playback" ígéretes.

Amire nekem kell arra működik, hogy csak nézzem a videókat hang nélkül.
Chrome böngészővel tudom csak
A böngésző beállításaiban van egy olyan, hogy webhely beállítások, azon belül Hang és azt kikapcsolod. Nem kell asztali módbab futtatni a chromet stb.
Akkor marad ez, pedig YT alkalmazást jobban szeretem 😊
Nekem nem működik (Xiaomi Redmi Note 5, MIUI10)
Üdv
Van arra lehetőség, hogy YT videót nézzek miközben szól a zene Spotifyn? Böngészővel biztos lehet, de engem a YT app érdekelne.
Dzsini

és a teljes bemutató

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.10.16. 05:55:46

Dzsini

adam46
Mindegyikben ugyan az a hardver fut kb. Szóval gondolom csak optimalizálás és hűtés kérdése. Néhányan biztosan trükköznek is, antutu-ban például jobban felpörgetik a procit.
desigo
Mi 9,Mi 9T Pro ilyen árakon,hogy kerülnek ennyire előre?
Jim Morrison

bajgunar
Dzsini

Vadnokedli
Ha online vettétek 14 napon belül elállni, ne "gecizzenek". Mert képesek rá minden gyártó szakszervizénél.
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2019.09.06. 16:49:44

Tinman
Bevallom órákig azt hittük, hogy értesítési led. Erősebben világít, mint a többi pixel és elüt a környezetétől. Na de amikor frissített, rebootolt, akkor is keményen látszott mihelyst feszt kapott a képernyő. Aztán persze utánanéztem és az egyértelműen kiderült, hogy ezen pont, hogy nincs értesítési led.

Thx!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Nyilván pixelhibás. Ki kell cseréltetni vagy 14 napon belül elállni a szerződéstől.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Van itt Galaxy A40 tulaj? Megőrültem és ez kikapcsolhatatlan led a nejem telefonján, vagy csúnyán out-of-the-box szar pixel?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

adam46
Már nyüstölöm is a OnePlus 7 Pro-mon. 😄
Vadnokedli
Van jelenleg high end telefon 16:9 es aránnyal? Vékony bezel nélkül? Vagy legalább 18:9 vékony keret nélkül? Mint a Pixel, csak az túl drága. <#alien>

Dzsini

Metalmilitiakid
Hali!
Vettem egy új microSD kártyát és szeretném lehetőleg app helyezgetés meg minden nélkül áthelyezni a régi tartalmát az újra. Ez lehetséges ?
A google az EaseUS todo Backup ot ajánlotta clone funkcióval, ami lehet működne is csak sajnos Win10 alatt ha a telefont rádugom a gépre akkor nem drive ként jelenik meg az SD kártya hanem telefon ként, amit persze az EaseUS nem lát, kártya olvasóm pedig sajnos nincs. Tudnátok vmi más megoldást ajánlani ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Vadnokedli
Rohadjanak el, most váltok iOS-re!!! <#bdead>

szucsy89
neeee 😞

miért?
Jim Morrison
ANDROID Q nem kap süti nevet (innentől már egyik se 😞)

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2019.08.22. 18:21:49

Szép darab, de nem érzem úgy, hogy rohanok lecserélni a 9-est 😊
Amúgy a kézírásfelismerést már a 3 is tudta.
Dzsini

Jim Morrison
én is ritkábban engedem 40 alá. vezetekes-vezeteknelkuli toltes kb fele fele nálam. Csak most root jog kell ahhoz hogy megnezzem az akksi elettartamot 😞 (adb-n keresztul nem sok mindent sikerult lekernem)
Amugy en meg valahonnan azt hallottam, hogy qi jobban viseli az akksit (indokot nem hallottam, szoval ugy is kezelem...)
Csak van ugy hogy sokaig nem jutok toltohoz, ilyenkor azert benez 20%kornyekere.

Vadnokedli
Egyébként -
Én majdnem minden 30.-ik nap csinálok egy restartot, és cache cleart. És sose merítem egyetlen telefonomat se ha lehet 40% alá. <#alien> ~2 éves S8 akksija 99.6%-es életszínvonalt tudhat magáénak. <#idiota> Ja és csak Wireless töltővel töltöm (Ugye a lassú töltés kevésbé viseli meg az akkut.)

Jim Morrison
Bementem megméretni az akksit mert már nagyon gyanúsan viselkedett. Akksinak semmi baja, csináljak factory resetet.
Lementettem minden a belső tárolóról Másfel óra nyomogatás/töltögetés után 20%ot merült szóval tényleg jobb lett. De a samsung health előző másfél év adatait nem szinkronizalta. Pedig a nemrég rövid letiltas után vettem elő, leokeztam mindent majd szépen mentek is a grafikonok... most nézem és semmi...<#falbav><#zavart2>
// eheti súly bezzeg megmaradt :c
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2019.08.06. 23:28:36

Jim Morrison

Jim Morrison

végre elég a legyezés a telefon fölött mikor rá akarok nyomni a snooze ra

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2019.07.30. 19:24:09

Szabi
korlátlan netem van, szóval nem gond, de néha már-már tényleg zavaró a sok animáció a borító kép helyén.. lehet ezt kéne használnom.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Jim Morrison

Montanosz
jaja akkor ez van, köszi a weboldalt hasznos

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Dzsini
Ahogy olvasgatom a teszteket szinte mindenhol írják, hogy alacsony kontrasztú, nem túl fényes a képernyő - valószínűleg annyit lehet belőle kihozni napsütésben.

Montanosz
android go fur rajta blackview a20-as, olyan fake hangpostafiok programra nincs tipped?

Vadnokedli
Szerintem az első az hardware-software hiba, próbáld meg gyári resetelni, néha sajnos a mai napig képes valami "beakadni" még a high end telóknál is. Egyébként milyen telefon?

Montanosz
sziasztok
1. van valami szoftveres megoldás amivel nappal, legalább árnyékos helyen lehetne látni a kijelzőt?
Illetve a csuszkát max fényerőre felhuzom akkor is 50%-t ir ki fényerőnek a beállitásokban. Külső programmal viszont 100%-t, ami gondolom inkbb reálisabb ha a csuszka maxon van. A play áruházban inkább olyan fényerő programot találtam ami csak optimalizálja vagy szűrőket add hozzá
2. illetve fake hangpostafiok program érdekelne ami általam felmondott szöveget mondja mert a blokkolós megoldás tul átlátszó manapság már (értsd: egy budapesti pályaudvar hangját szeretném erre használni :-D )

[HUN]FaTaL
És kitől rendeli hozzá a kijelzőt? 😄

http://goo.gl/gd6Zi5