Epikus zenék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looooser

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Ugy látom ezt még nem irta senki....ez az én személyes kedvencem
Bexter

http://bexter.hu Szép Fényeket!

[HUN]Crassus
nem ezt akartam hanem ezt:

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

szabod

Mente et Malleo

Looooser
lol.... nfl-hez ilyen zene??? érdekes, viszont a zene maga korrekt

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

tototto
kedvenc nfl zeném, a harangok a közelgõ karácsonyt idézik 😊

szabod
Szerintem ez is ideillik, fõleg 7:00-tól:

Mente et Malleo

Én EZT az oldalt ajánlanám, több ezer album van rajta (többek között a teljes X-Ray Dog anyag).
Az utolsó linkért hálás köszönet, nagyon hasznos oldal a téma kedvelõi számára. 😊
qetuol
ezek a zenék direkt trailerekhez ill. egyéb produkciós célokra készülnek, rengeteg ún. zenei könyvtár létezik, ahonnan az ilyen zenéket lehet licenszelni , ritkább esetben megvenni (persze nem akárkinek, csak azoknak, akik a médiában, ún. trailer houseban (trailereket készítõ cég), stb dolgoznak). a rengeteg ilyen formációk (amik nem mások mint zeneszerzõk társasága) léteznek, amik a zenéjüket ezekben a zenei könyvtárakban próbálják értékesíteni, vagy saját maguk direktbe. a legnagyobb iylen zenei könyvtár kétségkívül az apmmusic, ill. beatboxmd és extrememusicc, persze van még rengeteg.

egy bõvebb, de nem teljes lista található még itt Trailermusicnews << egyébként ez az oldal az elsõ és egyetlen, ami ezekkel a zenékkel foglalkozik.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

ROCKnROLLA
semmi 😊

Looooser
sry elobb raktam mint hallgattam :$

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

ROCKnROLLA
Én ugyanezt tettem be 😄

szabod
<#eljen>

Mente et Malleo

Looooser
Ha már A Sólyom végveszélyben akkor ez az epik...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

És ha a két zseni (Hans Zimmer, Klaus Badelt) összeáll, megszületik minden idõk egyikk legjobb soundtrackje! 😊

bigapó
Hans Zimmer tud valamit 😉

The Matrix has you...

szabod
Ha már sötét lovag:

Mente et Malleo

Eagle16

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Bexter

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Szerintem inkább linkelj videót, úgy jobban jönnél ki a dologból... ;-)
Eagle16
Oké ezt én tudom, de az epic-et miért kell epikusnak fordítani? Na mindegy, majd valahogy túlélem amíg ez is kikopik a fórumokról.

Az alatta is írt "hõsies" sokkal jobb lenne, de az gondolom nem elég angol. 😊

Epic Music Mix alávágott CGI videóval.
Van benne minden, Epic Score, Two Steps from Hell, KPM Music, Megatrax, 615 Music, Immediate Music, Audiomachine, játékzenék, satöbbi...

/facepalm
Amirõl te beszélsz az egy irodalmi mûfaj (epika) itt pedig egy zenei stílusról van szó.
Eagle16
epikus = elbeszélõ

Bocs, csak zavaróan nagy hülyeség a a cím, a zenék viszont nagyon jók.

játék zenéknél maradva:
Advent rising:

FF7

Berserk
ROCKnROLLA
Én is csak azért nem tettem be, mert annyira nem epikus, de amúgy isten. 😊

Annyira nem epikus, de ha már Black Hawk Down, akkor nem maradhat ki:

ROCKnROLLA
Nekem ez a favorit:

Meg ez:

szabod
Most találtam erre a topikra, nagyon szeretem ezeket a zenéket, rakok is mindjárt párat ami még nem volt:

Mente et Malleo

Kis bónusz infó: a Globus az az Immediate Music egy projektje, mely során populárissá akarják tenni a epikus trailerzenék "mûfaját". Egy albumuk jelent meg eddig 2006ban (Epicon) és bejelentettek egyet 2011-re.

És hogy ON is legyek jöjjön egy zseniális szám a HOIból. Bár lehet a trombitás voltam elfogulttá tesz... Remélem tetszeni fog másoknak is. 😊
Looooser
Immediate Music, X-Ray Dog, Two Steps From Hell, Epic Score, Globus keressetek rájuk 😉

Muttley
Ennek itt helye:

Felbukkant a 2008-as CoD: WaW-ban a tankos küldetésben.
Majd idén a CoD: BO-ban náci tiszt felkutatása során vívott elkeseredett harcban (veteran level)
Mind2x hatalmas heroikus feeling!

Just do it :)

Looooser
valahogy éreztem hogy itt találok ilyen tápikot 😄

de még annyi van

brodix

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
Jól elszórakozok 😄

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
Így talán már müxik

http://www.youtube.com/watch?v=BkaU6t_t5qY[/flash[

brodix

rtfmZoli
Ezek igazán epikus zenék(sokéves válogatásból):
Baldur's Gate

Baldur's Gate 2 main

Baldur's Gate 2 TOB

BG2 dragon battle

Lineage 2 zenék: 03-Final Conflict link
Battle_4 - Hail the Victor link2

Fortune of Flame

Pledge of Blood

Total Annihilation(Számomra a BG2 intro zenéjével holtversenyben az élmezõnyben)
Warpath

Brutal Battle

Attack

The March unto Death

de ez a minõség tré

ez kurvajó, mellesleg a sagas top3-as album nálam.

Falcon87

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

DaemoonHunter
brodix
Ez engem emlékeztet a Mirror's Edge themsong-jára

Almost 😊 (the best)

Orkidea - Beautiful (Ambient mix)

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD