Epikus zenék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem jut eszembe egy szám címe, ez is nagyon híres, és csak ezt tudom róla:
-A számban fonetikusan ez van: ájákumbájá vagy ájákumbáérá már nem tudom
-Ez azt hiszem olyan ária szerûség
-Mostanában sokat lehet hallani a Ju***ntus rádió-n
-A szám címe azonos az eladó nevével
Nagyon hálás lennék, ha valaki kisegítene!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
és hogy én se maradjak ki:
World of Warcraft - Wrath of the Lich King: Mountains of Thunder
1:53-tól kezd igazán "epic" lenni 😊
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
children of bodom-nak nincs karaoke változata? <#idiota>#idiota>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Gladiator - Now We Are Free
Finding Nemo OST - Nemo egg
Jurassic Park - Theme Song
Jo Szorakozast! <#integet2>#integet2><#whatever>#whatever>
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Blind Guardian - Battlefield
Luca Turilli- Ancient Forest of Elves
stb.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
de játékokba is vannak nagyon jók, pl a Baldur's Gate-ben is volt pár
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
a video is jó (gyürük ura feeling)
iron maiden - the wicker man
iron maiden - judgement of heaven. sajna nincs normális youtube-s linkje de oltári szám. meg van még 1-2 "tengerész" szám az iron maidentõl azok nagyon jók (journey, ghost of navigator). fõleg amikor vokáloznak bennük
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
hirtelen ezek jutnak eszembe.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nem tudom mit gondoltok errol a darabrol, a Karib tenger kalozaiban csupa jo szolal meg, es maga Hans Zimmer munkaja figylemre melto
+fav
Halkan megjegyzem hogy itt meg csak hajnali 3 szal majd este 7 fele porog be a topic nalad 😊)))
Fõleg fantasy filmek bemutatója alatt szoktak ilyenek menni. Van ugye a már unalomig ismételt Requiem for a Dream zenéje, aLacrimosa - Immediate (vagy mi), meg még jó pár ilyeneket keresnék. Lehetõleg olyat amit YouTubon egybõl meg is lehet hallgatni.