Epikus zenék

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

brodix
Hello!
Nem jut eszembe egy szám címe, ez is nagyon híres, és csak ezt tudom róla:
-A számban fonetikusan ez van: ájákumbájá vagy ájákumbáérá már nem tudom
-Ez azt hiszem olyan ária szerûség
-Mostanában sokat lehet hallani a Ju***ntus rádió-n
-A szám címe azonos az eladó nevével

Nagyon hálás lennék, ha valaki kisegítene!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

bl4ckjester
Inkább a Bodom After Midnightban van benne a film zenéje 😊 annyit gondolkoztam, hogy honnan ismerõs az a c.o.b. szám mire rájöttem hogy innen (szikla: 1996, bodom after midnight: 2001)

és hogy én se maradjak ki:
World of Warcraft - Wrath of the Lich King: Mountains of Thunder

1:53-tól kezd igazán "epic" lenni 😊

Hopsz link lemaradt.

Meg már volt az Elit Alakulat fõcímdala. De ez 1 másik zenéje amit én jobban szeretek. Ha ezt a jelenetet látom, evvel a zenével, mindig libabõrõs leszek 😄

Lehet hogy annyira nem hõsies, bár sztem az.
Rambo

Gladiator
Az ERA-nak vannak jó zenéi pl. The Mass stb.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

fernando torres
<#worship><#eljen>

joebacsi
<#eljen>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

gazgoblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

tugyiti
Isengard Unleashed by Howard Shore (Featuring Elizabeth Fraser and Ben del Maestro)
Nightwish - End of all hope

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

joebacsi
az még egész jó lenne, csak nem kéne bele az az artikulátlan üvöltés 😊
children of bodom-nak nincs karaoke változata? <#idiota>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Enosh Chan

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

tigeroo
children of bodom - bodom aftermidnight címû dal is bennevan ebben a filmben (igaz jócskán "lebudítva")
stp4trick

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Carlos
Vissza a jövõbe zenéje

Þór vígi þessi rúnar

Enosh Chan
Ezek de jok 😊

Luca Turilli - Mother Nature se elhanyagolando 😊

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Dying Soul
A power metal zenekarok nagytöbbsége fantasy világban harcolós, sárkányölõs, gonoszt legyõzõs zenét játszik, szóval.

Blind Guardian - Battlefield

Luca Turilli- Ancient Forest of Elves

stb.

fernando torres
ezisigenjómuzsika (Y)

Casillas
Transformersbõl az Autobotok érkezése alatt szóló Steve Jablonsky által írt zene is idevaló szerintem

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Shiwo
Rhapsody-nak van pár, ami szerintem beleférne az "epikusba", pl. Dawn of Victory, a Holy Thunderforce vagy az Unholy Warcry

de játékokba is vannak nagyon jók, pl a Baldur's Gate-ben is volt pár

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

gazgoblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

tigeroo
iron maiden - journeyman
a video is jó (gyürük ura feeling)
sweech
Atkamon
óóóh a Nightwish koncertek elején mindig ezt a számot játszák a Last Samuraiból! Már régóta kerestem, hogy mi ez😊 köszi😛

tigeroo
iron maiden - for the greater good of god
iron maiden - the wicker man
iron maiden - judgement of heaven. sajna nincs normális youtube-s linkje de oltári szám. meg van még 1-2 "tengerész" szám az iron maidentõl azok nagyon jók (journey, ghost of navigator). fõleg amikor vokáloznak bennük
Beast Machine
Metallica - S&M album.

Nine Inch Nails - Just like you imagined

...vágod?

QuippeR

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Gladiator
Gladiator
õ bizony😊

Enosh Chan
Igen O

fernando torres
nagyon szép zenéket szerez..

azt hiszem a Gladiátor zenéjét is õ szerezte..

Enosh Chan
Ez is baromi jo de ezt csak viccnek szantam <#idiota><#taps>

fifi
bár youtube-n nincs, mert rohadtul nem mainstream, de ilyenekre keress rá, hogy Elend, Arcana, esetleg Die verbannten kinder Eva's...
hirtelen ezek jutnak eszembe.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Enosh Chan
Hans Zimmer - The krakken
Nem tudom mit gondoltok errol a darabrol, a Karib tenger kalozaiban csupa jo szolal meg, es maga Hans Zimmer munkaja figylemre melto

Enosh Chan
Nos igen ezelg jore sikerult 😊

fernando torres
Enosh Chan
Hmmm, okos topic, ha talalok adok linket 😊 Kivancsi vagyok majd a tobbi zenere 😊

+fav

Halkan megjegyzem hogy itt meg csak hajnali 3 szal majd este 7 fele porog be a topic nalad 😊)))

Gladiator
Helyesírási hibákért bocs. Reggel háromnegyed 10 van és még nem aludtam.

Gladiator
Ebben a topikban olyan zenéket szeretném összegyûjteni, amik úgy nevezett epikus zenék (ha jól tudom).
Fõleg fantasy filmek bemutatója alatt szoktak ilyenek menni. Van ugye a már unalomig ismételt Requiem for a Dream zenéje, aLacrimosa - Immediate (vagy mi), meg még jó pár ilyeneket keresnék. Lehetõleg olyat amit YouTubon egybõl meg is lehet hallgatni.

← ElőzőOldal 3 / 3